[תחרות]סיקור על HEAVENLY SWORD - משחקים Vgames - קהילות

נושא: [תחרות]סיקור על HEAVENLY SWORD
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Danny57

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 31.10, 16:38

Post [תחרות]סיקור על HEAVENLY SWORD

HEAVENLY SWORD
המשחק הוונלי סורד הוא אחד מהמשחקים המצפים יותר שהיו ברשת אך הוא איכזב איפו ולמה טוב הנה באה התשובה:

קונסולותS3
מפתתחים:NINJA THEORY
זאנר:אקשן

העלילה
העלילה של HS מתילה לפני הרבה זמן כאשר כל הארץ הייתה כולה שרויה במלחמות ותוהו בוהו אלוהים שלח מלאך כדי לגמור את המלחמות הוא ירד לארץ והרג את האנשים הרעים לאחר סיום עבודתו הוא חזר לשמיים כל מה שהוא השאיר מאחוריו היית חרבו משם השם HS אך לאחר שהוא עוזב מתברר שלחרב ישנה כוחות עצומים וכל אנשי העולם רבים עליה והמלחמות מתחילות מחדש ואז קם קלאן אחד אשר מאמין שהמלאך יחזור לקחת את חרבו תופס ומגן על החרב הוא מחכה להיווצרותו של נבחר כדי שהוא יחזיר את החרב אל המלאך אך כאשר נולד אותו גיבור הקלאן מזגעזע לגלות שהגיבור הוא בת הרבה ריבים מתעוררים בקלאן ומנהיג אותו קלאן מחליט לקחת את התינוקת תחת חסותו ולגדל אותה כאן אנחנו נכנסים, אנו נגלם את אותה גיבורה לאורך רוב המשחק.

המשחקיות
המשחקיות של HS מאוד יחודית בגלל הדרך בה היא משלבת כומבואים שונים כל הזמן במשחק ישנם מאות אפשריות לקומבואים שונים על ידי החלפה בין הכפתורים השונים אותם כומבואים מגניבים אינם רק שימושיים בשביל להרוג אויבים הם גם מביאים לך נקודות סטייל אותם נקודות ימלאו בר שנימצא בצד של המסך הבר מחולק לשלושה חלקים שווים כאשר תגיעו לסמל הראשון תקבלו קומבו חדש כאשר תגיעו לשני והשלישי כדי לקבל סרטים על הכנת המשחק וגם כל מספר מסוים של נקודות שתצברו תקבלו את האפשרות להפעיל סרטון סיום של אויב אך למרות כל זה אפשר לסיים את המשחק גם בלי ביצוע של קומבואים שכאלו. חשוב לציין שישנה גם אפשרות לשחק דמות נוספת שמשתמשת אך ורק בכרוסבוו אך גם המשחק מקבל זווית חדשה כאשר מגלים שחלק מהאויבים חסינים לסוגים של מתקפות ואפילו יותר כשמתחילים לנסות להתחמק ולשלוף מתקפות קאונטר על מי שתוקף אותך. לסוף רציתי להזכיר את הדרך בה המשחק משתמש בחיישני התנועה של הSIXSAXIS, כאשר תירו חץ או כדור תותח תוכלו לכוון אתו בעזת הטיה של השלט

הגראפיקה
הגראפיקה של HS היא שוברת שיאים ואחת מהיפות יותר אין מה להגיד לגבי זאת למרות שאני די מורשם מכמות הפרטים והעומק שלהם כאשר הם מוצגים על המסך באלפים.

חסרונות
קצר כל כך קצר....
המפלצות טיפשות מדי....

קישורים
סרטים:
http://media.ps3.ign.com/media/700/700186/vids_1.html
GAMESPOT
חשוב לציין שאין קשר בין הסיקור שלי לשל DARKBLOOD
שלכם דני

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkBloOd

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 31.10, 16:44

אני עשיתי כבר סיקור... תמצא משחקים משל עצמך! אחלה סיקור D:

קרדיט לINK מפורום אחר
מי שרוצה הזמנה ללוקרז: הסבר + הזמנה מסן: yakiroz@actcom.co.il.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Danny57

מצליחן

#3   פורסם: 31.10, 16:44

אני מצטער אבל לא ידעתי שאתה מסקר אותו ויש לי אותו מוכן מאתמול...

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא