|
|
 |
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
אתמול, 16:28
|
|
יישר כוח לכולנו
הפורום שלנו קיבל מחמאה, ורציתי לשתף אתכם בה.
לאחרונה חל שיפור עצום מבחינת הכניסות לפורום, והוא עבר את מחסום ה-3 אלף, אז תודה לכולכם על הבאת תוכן חיובי ומעניין לפורום הזה, לכל אחד מכם יש יד בהצלחה שלו. יישר כוח.
למען האמת, גם בלי הפרגון הזה מצד ההנהלה הבכירה, אני בהחלט הרגשתי בכך. לאחרונה הפורום אכן נהנה מכניסתם של משתתפים חדשים וטובים, ואני מקווה מאוד שנמשיך ליהנות כולנו מהפורום הזה. אני אמשיך לפעול כדי שיהיה לנו כאן נעים, חיובי, ומעניין יותר.
הנה הנתונים המלאים, למתעניינים:
הודעות לפני שבועיים (שבוע 41): 625.
הודעות לפני שבוע (שבוע 42): 993.
גידול: 58.9%.
הודעות השבוע (שבוע 43): 635.
הודעות לפני חודשיים (ספטמבר): 2308.
הודעות חודש שעבר (אוקטובר): 3282.
גידול: 42.2%.
הודעות החודש (נובמבר): 33.
סה"כ הודעות: 25792.
רונן.
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 05:43.
|
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
אתמול, 16:42
|
|
|
כל הכבוד לנו..
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
אתמול, 18:27
|
|
יש לזה תרגום ל"דינרוס" ?
מפגש? משכורת למנהל?
מה שעשו לנו בחגים עם הwii בדיזינגוף היה מעצבן . אני לא הייתי מחכה לחסדי הבעלים כדי לארגן מפגש אבל אם הם יביאו כמה "דינרוס" ומקום אני מוכן שיהיו כתבים שיסקרו ויצלמו (אני אביא מסכה בסגנון זוכי הלוטו).
על כמה פרסומות צריך להקליק בשביל לקבל מימון למפגש? 
|
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
אתמול, 19:21
|
|
|
Niseg |
ציטוט: |
 |
|
|
יש לזה תרגום ל"דינרוס" ?
מפגש? משכורת למנהל?
מה שעשו לנו בחגים עם הwii בדיזינגוף היה מעצבן . אני לא הייתי מחכה לחסדי הבעלים כדי לארגן מפגש אבל אם הם יביאו כמה "דינרוס" ומקום אני מוכן שיהיו כתבים שיסקרו ויצלמו (אני אביא מסכה בסגנון זוכי הלוטו).
על כמה פרסומות צריך להקליק בשביל לקבל מימון למפגש?  |
|
|
|
|
אני לא חושב שתהיה שום בעיה לארגן מפגש פורום במשרדי החברה, שיכולול מצידנו מקום וכיבוד ומצדכם הגעה (וכנראה גם להביא קונסולות, כי אין לנו יותר מדי Wii במלאי). צריך לברר קודם עם מנהלי הקהילות, אבל קשה לי להאמין שתהיה התנגדות - במקסימום זה ידחה קצת לאחרי מסיבת הרשת בחנוכה, שתופסת לנו כרגע את רוב הזמן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
אתמול, 19:24
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
יש לזה תרגום למשכורת למנהל? |
|
|
|
|
חחח מכיוון שהנושא קרוב ללבך, אני בטוח שאתה תילחם בשבילי בעניין, נכון?
|
 |
|
|
על כמה פרסומות צריך להקליק בשביל לקבל מימון למפגש?  |
|
|
|
|
חחחחח
|
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
אתמול, 20:16
|
|
כמשתמש חדש אני רוצה לציין שהפורום באמת ברמה מאוד גבוהה
כל הכבוד
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
אתמול, 21:38
|
|
|
bassa |
 |
|
|
כמשתמש חדש אני רוצה לציין שהפורום באמת ברמה מאוד גבוהה 
כל הכבוד |
|
|
|
|
מה שהוא אמר... 
|
Obey your master, Master Of Puppets!!!1
שיר טוב תשמעו 

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
אתמול, 22:13
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
אני לא חושב שתהיה שום בעיה לארגן מפגש פורום במשרדי החברה, שיכולול מצידנו מקום וכיבוד ומצדכם הגעה (וכנראה גם להביא קונסולות, כי אין לנו יותר מדי Wii במלאי). צריך לברר קודם עם מנהלי הקהילות, אבל קשה לי להאמין שתהיה התנגדות - במקסימום זה ידחה קצת לאחרי מסיבת הרשת בחנוכה, שתופסת לנו כרגע את רוב הזמן. |
|
|
|
|
אחלה!  מקום זה לרוב החלק הקשה וחוץ מזה גם טלויזיות.
יש לי נסיון ממפגש של פורום אחר ואני לא מתלהב להסחב עוד פעם עם הטלויזיה שלי אבל היה אחלה מפגש והיינו איזה 15 איש על 4 טלויזיות וחיברנו רק 2 wii מתוך ה3 (היה גם N64 ו GH על PS2 )אבל היה כיף ואנשים נחו בזמן שאחרים שיחקו. שלטים זה שטויות כי כל אחד יכול להביא לי יש לדוגמה 4 סטים . עם משחקים יהיה כנראה בעיה של "מקוריות" כי אנחנו עדיין בישראל .
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
אתמול, 23:21
|
|
באסה ומטליקה, תודה
אני מקווה שתמשיכו ליהנות כאן.
רונן.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
היום, 00:26
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
אחלה! מקום זה לרוב החלק הקשה וחוץ מזה גם טלויזיות.
יש לי נסיון ממפגש של פורום אחר ואני לא מתלהב להסחב עוד פעם עם הטלויזיה שלי אבל היה אחלה מפגש והיינו איזה 15 איש על 4 טלויזיות וחיברנו רק 2 wii מתוך ה3 (היה גם N64 ו GH על PS2 )אבל היה כיף ואנשים נחו בזמן שאחרים שיחקו. שלטים זה שטויות כי כל אחד יכול להביא לי יש לדוגמה 4 סטים . עם משחקים יהיה כנראה בעיה של "מקוריות" כי אנחנו עדיין בישראל . |
|
|
|
|
אצלי כל המשחקים מקוריים וככה גם עם מרבית חברי הפורום. אני מאמין שלא תהיה בעיה לסדר מספיק משחקים מקוריים  .
בכל מקרה, אני בעד, סוף כל סוף אוכל לקרוע אתכם קצת בטניס של ווי ספורטס (לא צריך עוד משחקים חוץ מאלה  ).
|

יש לי גם: (SPM)
|
|
|
|
|

מפקח קהילות ונציג פניות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
היום, 01:33
|
|
בהחלט אפשר לקיים אירוע כזה, אם תביאו כמה קונסולות. בשבוע שעבר קיימנו אירוע נחמד לקהילת סמאש, היו כ-15 איש על 3-4 קונסולות גיימקיוב.
איך מתקדמים מכאן? תתחילו לדבר על זה ולראות כמה אנשים בערך יגיעו, וכמה קונסולות יכולים להביא. השלב הבא זה פנייה מצד מנהל הקהילה - הוא יודע למי לפנות 
|
צוות ניהול קהילות
לכל בעיה/בקשה/שאלה בנוגע לאתר, צרו קשר: Flame@vgames.co.il
We do what we must because we can
For the good of all of us except for the ones who are dead
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
היום, 02:16
|
|
|
רונן |
 |
|
|
הפורום שלנו קיבל מחמאה, ורציתי לשתף אתכם בה.
רונן. |
|
|
|
|
אה, ובתור את הוכרה הורידו אותנו מתחת לפורום פלסטיישן? בטוח שלא רק אני תהיתי למה עשו את זה.
ובאמת הפורום הזה ממש איכותי וככה גם האנשים, תמשיכו ככה.
|

Every Day Is A Test, Yes.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
היום, 05:44
|
|
עדכנתי את ההודעה הראשונה בסטטיסטיקה, למתעניינים 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
היום, 11:46
|
|
|
Dezaster |
 |
|
|
אה, ובתור את הוכרה הורידו אותנו מתחת לפורום פלסטיישן? בטוח שלא רק אני תהיתי למה עשו את זה.
ובאמת הפורום הזה ממש איכותי וככה גם האנשים, תמשיכו ככה. |
|
|
|
|
אין מה לעשות, כמות ההודעות שם היא מטורפת. אבל מצד שני על כל דבר קטן ו-OT הם פותחים ת'רד:
"הגעתי ל-1000 הודעות!" או "OT-מי שמעליי..." וכמובן אחד האהובים עלי "[תחרות]היוצר של הפס תקע נאד!". דווקא האחרון הוא רעיון נחמד, אבל באמת, ליצור ת'רדים שלמים בשביל חדשה אחת בודדה וממש לא רצינית?
|

יש לי גם: (SPM)
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
היום, 12:09
|
|
^
שים לב לקישור השני שבחתימה שלי.
אני חושב שההנהלה פה צריכה ללמוד מהם דבר אחד או שניים. ללא ספק חבר'ה רציניים.

|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|