מדריך זה נועד לעזור לאנשים שיש להם בעיות במולטי(samp)
יש גירסה תיכון לsamp השם שלה sa-mp-0.2.2-R2 אז לכול מי שיש את הגירסה sa-mp-0.2.2 לעדכן לגירסה החדש.
הורדה של הגירסת תיכון מי
פה (העלה שלי)!
מדריך איך להוריד מאתר israfiles אתם לוחצים
אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ ואז אתם מורידים ומתקנים.
כמה שיטות למי שיש בעיות עם המשחק לא עובד לו/פינגים/לגאים ועוד....
1.להכנס להתחל ואז הפעלה ולכתוב %temp% ולעשות אישור ולאחר מכין יש למחוק את כול הקבצים זה בסדר.
כמה תוכנות טובות למחשב שמסדרות רוב הפעמים בעיות
2.להוריד את התוכנה CCleaner מי
פה(מי אתר של nana)ללחוץ על
להורדת הגירסה הרגילה.
כמה פרטים על התוכנה קרדיט ל nana ניקוי קבצים זמניים ושאריות קבצים לא חיוניות. התוכנה סורקת את המחשב במהירות ומוצאת קבצים זמניים שמערכת ההפעלה מייצרת במהלך העבודה על המחשב. ניתן להסיר תוכנות (Uninstall) בקלות מתוך ממשק התוכנה, ואף לסרוק את הרג`יסטרי לאיתור תקלות ורשומות מתות. התוכנה יוצרת גיבוי הניתן לשחזור במידת הצורך.
3.להוריד את התוכנה Spybot - Search & Destroy מי פה(מי אתר של nana) ללחוץ על הורד עכשיו.
כמה פרטים על התוכנה קרדיט ל nana תוכנה המאפשרת להסיר רכיבי Spyware מהדיסק הקשיח. התוכנה סורקת את הדיסק, מאתרת יישומים הגורמים להופעת פרסומות או להעברת מידע פרטי אודות המשתמש אל הרשת ומאפשרת למחוק אותם בביטחה, או להחליף אותם ביישומי דמה, על מנת לאפשר המשך עבודה עם התוכנה שהתקינה את ה-Spyware.
4.אפשר או אפילו ממולץ להוריד אנטי וירוס חדש וטוב.
המלצה שלי תורידו את
AVG או Ad-Aware 2007 !
*להורד אנטי וירוס AVG יש
פה קרדיט ל nana ללחוץ על חלונות.
כמה פרטים על אנטי וירוס
קרדיט ל nana תוכנת אנטי וירוס יעילה וחופשית. התוכנה מאפשרת לסרוק את כל הדיסק הקשיח ואת הזכרון ולאתר וירוסים. ניתן לבצע סריקה במרווחי זמן קבועים או באופן ``ידני``. התוכנה סורקת באופן אוטומטי כל מכתב המגיע בדואר אלקטרוני, וכוללת עדכוני אבטחה יומיים אותם.
*להורד אנטי וירוס
Ad-Aware 2007 יש
פה קרדיט ל nana ללחוץ על הורד עכשיו.
כמה פרטים על אנטי וירוס
קרדיט ל nana כלי פופולארי להסרת רכיבי ריגול - סריקת המחשב וסילוק רוגלות, פרסומות ורכיבים לא רצויים. כמו כן התוכנה מסייעת להגן מפני חוטפי דפדפנים, סוסים טרויאנים, ועקבות שנותרו עקב גלישה באתרים או התקנת תוכנות פרסומיות. ממש כמו תוכנות אנטי-וירוס, תוכלו לעדכן את מסד הנתונים באופן שוטף ולהבטיח הגנה מירבית. ממשקהתוכנה פשוט, נוח וקל לשימוש. לאחר סריקת המחשב יוצגו הרכיבים שנתגלו והאפשרויות לטיפול בהן. ניתן לרכוש גירסה בתשלום הכוללת הגנה בזמן אמת ואמצעי אבטחה נוספים.
5.
ועכשיו אחרי שעשיתם את הכול ועדין יש בעיות במשחק יש לי פיתרון אחרון אבל פה יש לעקוב באמת שלב שלב להכינס לC:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas ללחוץ על הקובץ gta_sa מקש ימני בעבר ולבחור מאפיינים ואז להכינס ללשונית תאימות לשנות את זה מי מצב WINDOWS 95 לWINDOWS 98/ME ולהוריד את הV.
ואז להכנס למשחק זה חייב לעבוד.
לכול בעיה
barkid1@gmail.com- מייל
bar.kid@hotmail.com - מסנג'ר
455836172 - איסיקיו
בהצלחה