למה דווקא PS3? כל התשובות כאן. - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: למה דווקא PS3? כל התשובות כאן.
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Elessar

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.11, 19:33

Post למה דווקא PS3? כל התשובות כאן.

מכיוון שהרבה אנשים מתלבטים בנוגע לבחירת הקונסולה שלהם, החלטתי לכתוב את האשכול הזה, אני אפרט את היתרונות של הPS3 לעומת המתחרים, ולמה כדאי לקנות PS3 דווקא.
אז ככה:

Wii - הקונסולה המהפכנית של נינטנדו. אם אתם אנשים שמעולם לא שיחקו בקונסולה, ילדים קטנים, או סתם אנשים שרוצים להעביר את הזמן בכיף עם קונסולה זולה, הקונסולה מיועדת לכם.
מה הקאטצ'?
גרפיקה נחותה יחסית לXBOX360 או לPS3, וספריית משחקים דלה במשחקים שגיימרים יאהבו.
למה עדיף לקנות PS3?
אם אתם מהאנשים שהזכרתי קודם, תפסיקו לקרוא. אם לא, ואתם גיימרים, או אנשים שלא כ"כ אוהבים את סגנון המשחקים של הWii, אז ישנה בעיית המשחקים. כמו שאמרתי, אין הרבה משחקים שאתם תאהבו. מבחינת הגרפיקה והסאונד, אין בכלל מה להשוות, אז עשו לעצמכם טובה ותרדו מהעץ שזז כשמזיזים אותו.

XBOX360
- הקונסולה המוצלחת של מיקרוסופט. נכון לעכשיו, אין הרבה הבדל בינה לבין הPS3, והיא מובילה בתחרות עם ספריית משחקים מוצלחת למדי, גרפיקה שווה פחות או יותר לPS3, ומערכת Live משוכללת.
מה הקאטצ'?
מערכת הLive המשוכללת והמשובחת, פועלת, למרבה הנוחות, רק בתשלום. כלומר, אם אתם מעונינים לשחק ברשת עם חברים ללא תמורה, זה לא יקרה. הקונסולה פחות חזקה מהמפלצת שנקראת PS3, והמשחקים שלה לא מיובאים לארץ בצורה מסודרת, אז לא תהנו מספרית המשחקים הגדולה והמהנה שלה.
למה עדיף לקנות PS3?
כי ספרית המשחקים של הPS3 הולכת וגדלה, והפער יצטמצם. כי מערכת הרשת של הPS3 היא בחינם, כל המוצרים שלה מיובאים בצורה מסודרת, היא חזקה יותר מהXBOX360, בזכות שבעת הניבים המאיימים שקרויים מעבדי cell, וה
Blue ray הולכת ומסתמנת כהצלחה.

אתה כל הזמן מהלל את הPS3, מה הקאטצ' בה?
בפשטות, המחיר. היא יקרה יותר מהXBOX360, יקרה הרבה יותר מהWii, ויקרה יותר ממדינה קטנה. אבל לאנשים שמוכנים להשקיע את הכסף בשביל קונסולה איכותית ושווה לטווח ארוך, אני ממליץ על הPS3.

אם מצאתם משהו לא נכון בכתבה, כתבו פה, או שלחו לי הודעה פרטית, ואשמח לתקן. כל הזכויות שמורות לי ולפורום PS3 בVgames.co.il.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 06.11, 19:35

כל הכבוד אבל אני חושב שהיית צריך להתעמק יותר במשחקים אקסלוסיביים.

מעוניין להשכיר את מקום זה?
שלח הודעה פרטית ותוכל לפרסם פה את הפרסומת(או משהו אחר) שלך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 06.11, 19:41

Objection!
הווי מיועד גם לאנשים שאוהבים משחקי נינטנדו, אל תהפוך אותה למכונת טטריס עם שלט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Series

מפקח קהילת PS3

#4   פורסם: 06.11, 19:42

כל הכבוד ילדים שמתלבטים בין 3 הקונסולות יוכלו להיכנס לפה.

גיא Series, מפקח קהילת PS3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של אביב09

משתמש רציני

#5   פורסם: 06.11, 19:57

יפה כל הכבוד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

מנהל פורום PS3

#6   פורסם: 06.11, 20:06

megadeoxys
ציטוט:
צפה בהודעה
Objection!
הווי מיועד גם לאנשים שאוהבים משחקי נינטנדו, אל תהפוך אותה למכונת טטריס עם שלט.
נכון-כמוני

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Series

מפקח קהילת PS3

#7   פורסם: 06.11, 20:08

הדיון שלך הוכנס לשימשון, בצד שמאל של הפורום

גיא Series, מפקח קהילת PS3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 06.11, 20:09

רגע רגע רגע!
I demand justice!
נא לערוך את הפיסקה הראשונה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Danny57

מצליחן

#9   פורסם: 06.11, 20:10

יכול להגיב אבל לא לדרוש את שינוי הנושא הרי הוא שם את דעתו של.
כל הכבוד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 06.11, 20:19

אבל זה מטעה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Zakk

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 06.11, 20:21

כתבה חביבה, היא יוצרת תחושה שאוהד מושבע של PS3
כתב אותה מהסיבה של פיאור הקונסולה.

אני חושב שאדם צריך לקנות קונסולה לפי התנאים השונים אצלו-
גיל, תקציב, התעניינות במשחקים, זמן, אהבה לדבר, רצון לשחק ברשת והתקהלות,
מתעניין במשחקים מקוריים ויחודיים או משחקים המתעמקים בגרפיקה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Elessar

משתמש רציני

#12   פורסם: 06.11, 20:58

ציטוט:
ו אנשים שלא כ"כ אוהבים את סגנון המשחקים של הWii,
אני לא שללתי את קיומם של אנשים שאוהבים משחקים של נינטנדו.
וZakk, אני ממש לא פאנבויז של PS3. למעשה, אני שקלתי ברצינות איזו קונסולה לקנות, והגעתי למסקנה שהPS3 היא הטובה ביותר בשבילי. למה? בדיוק בגלל זה פתחתי את הנושא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pikko

משתמש רציני

#13   פורסם: 06.11, 22:10

Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא שללתי את קיומם של אנשים שאוהבים משחקים של נינטנדו.
וZakk, אני ממש לא פאנבויז של PS3. למעשה, אני שקלתי ברצינות איזו קונסולה לקנות, והגעתי למסקנה שהPS3 היא הטובה ביותר בשבילי. למה? בדיוק בגלל זה פתחתי את הנושא.
יש משהו לא ברור אתה כתבת שה360 :גרפיקה שווה פחות או יותר לPS3!
טוב מי כאן יותר טוב ? גם מישהו יכול להסביר לי על זה בPS3 :
RSX 550 MHz graphics processor

http://adlog.com.com/adlog/i/r=10304...d=01c17 -gne-

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 07.11, 00:49

אין כמעט משחקים שנראים טוב על הפלייסטישן 3 נכון להיום מלבד Heveanly Sowrd, בטח שלא יתחרו עם מה שה-Xbox מציג נכון להיום.

אני בספק אם אפילו בשנה הקרובה תצליח הפלייסטישן 3 להתקרב לכמות הכותרים המדהימה שכוללת האקסבוקס 360 ושימשיכו לצאת.

הפלייסטישן 3 לא מצליחה להריץ כיום משחקים וישנן בעיות פריימים קשות שלא מעט משחקים Heavenly Sowrd, The Darkness, PES 08 והרשימה עוד נמשכת. בעוד המצב באקסבוקס 360 כמעט לא קיים (אולי בPES 08 בריפליי).

משחקים לפלייסטישן 3 יוצאים באיחור בשל סיבוך לפתח לקונסולה. Orange Box לדוגמא.

הבלו ריי לא מוסיף דבר בכל הקשור למשחקים. אולי לחפות על עצלנות של מפתחים.

אם כבר מדברים על עובדות. אני לא צריך להבין כלום במפרט הטכני של הפלייסטישן 3 כדי להבין שהוא נחות נכון להיום בכל דבר כמעט אל מול האקסבוקס 360 ללא קשר למה שכתוב על הדף (מי ייתן והקונסולה תממש את הפוטנציאל שנה בשנים הקרובות).

אם כבר הייתה צריך לשנות את הכותרת - "למה לקנות אקסבוקס 360 היום!!!".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#15   פורסם: 07.11, 07:31

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אין כמעט משחקים שנראים טוב על הפלייסטישן 3 נכון להיום מלבד Heveanly Sowrd, בטח שלא יתחרו עם מה שה-Xbox מציג נכון להיום.

אני בספק אם אפילו בשנה הקרובה תצליח הפלייסטישן 3 להתקרב לכמות הכותרים המדהימה שכוללת האקסבוקס 360 ושימשיכו לצאת.

הפלייסטישן 3 לא מצליחה להריץ כיום משחקים וישנן בעיות פריימים קשות שלא מעט משחקים Heavenly Sowrd, The Darkness, PES 08 והרשימה עוד נמשכת. בעוד המצב באקסבוקס 360 כמעט לא קיים (אולי בPES 08 בריפליי).

משחקים לפלייסטישן 3 יוצאים באיחור בשל סיבוך לפתח לקונסולה. Orange Box לדוגמא.

הבלו ריי לא מוסיף דבר בכל הקשור למשחקים. אולי לחפות על עצלנות של מפתחים.

אם כבר מדברים על עובדות. אני לא צריך להבין כלום במפרט הטכני של הפלייסטישן 3 כדי להבין שהוא נחות נכון להיום בכל דבר כמעט אל מול האקסבוקס 360 ללא קשר למה שכתוב על הדף (מי ייתן והקונסולה תממש את הפוטנציאל שנה בשנים הקרובות).

אם כבר הייתה צריך לשנות את הכותרת - "למה לקנות אקסבוקס 360 היום!!!".
אני לא מסכים איתך.
הPS3 מצליחה להריץ משחקים ללא בעיות פריימים, כל עוד המפתחים עבדו על המשחק עם המגבלות של הPS3, ולא ניסו לעקוף אותן.
למה בRESISTANCE לא היו בעיות פריימים? למה במוטורסטורם לא היו בעיות פריימים? למה בNGS לא היו בעיות פריימים? והרשימה ממשיכה....
משחקי הPS3 יוצאים לרוב באיחור, אבל כיום רוב המשחקים יוצאים בתאריך צמוד ל360. {COD4, AC}
בלו ריי? כאן יש מחלוקת.
המפתחת הארמוניקס {יוצרת רוק בנד.} אמרנ שהבלו ריי הוא מיותר, בעוד שיוצרי קילזון 2, ויוצרי R&C טענו שהוא הכרחי.

ובקשר לדיון, כל הכבוד!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 07.11, 12:44

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מסכים איתך.
הPS3 מצליחה להריץ משחקים ללא בעיות פריימים, כל עוד המפתחים עבדו על המשחק עם המגבלות של הPS3, ולא ניסו לעקוף אותן.
למה בRESISTANCE לא היו בעיות פריימים? למה במוטורסטורם לא היו בעיות פריימים? למה בNGS לא היו בעיות פריימים? והרשימה ממשיכה....
משחקי הPS3 יוצאים לרוב באיחור, אבל כיום רוב המשחקים יוצאים בתאריך צמוד ל360. {COD4, AC}
בלו ריי? כאן יש מחלוקת.
המפתחת הארמוניקס {יוצרת רוק בנד.} אמרנ שהבלו ריי הוא מיותר, בעוד שיוצרי קילזון 2, ויוצרי R&C טענו שהוא הכרחי.

ובקשר לדיון, כל הכבוד!
Resistance רץ עם בעיות פריימים במשחק במסך כפול בשלב בנוטיגהם אחרי שאתה מקבל את הרובה צלפים בפעם הראשונה בצורה חמורה (יש שם עשרות אוייבים בתא שח צפוף).

למה בThe Darkness יש בעיות פריימים? למה ב-PES 08 יש בעיות פריימים? למה בHeveanly Sowrd יש בעיות פריימים? למה בRainBow Six Vegasיש בעיות פריימים?

אתה דמגוג? בשביל לסתור טענה מספיק להראות משהו שיוצא מן הכלל. הבאתי לך לפחות ארבעה משחקים מן הטובים שיש לפלייסטישן 3 מבחינת ציונים.

Blue Ray הינו תירוץ לעצלות של מפתחים. אני בספק אם Killzone יכלול שלבים עצומים יותר ממה שיש בHalo 3 לדוגמא.

אני לא קניתי קונסולה דור חדש בשביל לחוות בעיות פריימים או באגים למנהם בפיתוח, אחרת הייתי משחק במחשב שלי פשוט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 07.11, 14:07

הרבה אומרים שראצ'ט וקלאנק הוא המשחק הכי יפה לפס3.

מעוניין להשכיר את מקום זה?
שלח הודעה פרטית ותוכל לפרסם פה את הפרסומת(או משהו אחר) שלך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#18   פורסם: 07.11, 14:39

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
Resistance רץ עם בעיות פריימים במשחק במסך כפול בשלב בנוטיגהם אחרי שאתה מקבל את הרובה צלפים בפעם הראשונה בצורה חמורה (יש שם עשרות אוייבים בתא שח צפוף).

למה בThe Darkness יש בעיות פריימים? למה ב-PES 08 יש בעיות פריימים? למה בHeveanly Sowrd יש בעיות פריימים? למה בRainBow Six Vegasיש בעיות פריימים?

אתה דמגוג? בשביל לסתור טענה מספיק להראות משהו שיוצא מן הכלל. הבאתי לך לפחות ארבעה משחקים מן הטובים שיש לפלייסטישן 3 מבחינת ציונים.

Blue Ray הינו תירוץ לעצלות של מפתחים. אני בספק אם Killzone יכלול שלבים עצומים יותר ממה שיש בHalo 3 לדוגמא.

אני לא קניתי קונסולה דור חדש בשביל לחוות בעיות פריימים או באגים למנהם בפיתוח, אחרת הייתי משחק במחשב שלי פשוט.
THE DARKNESS מעולם לא התיימר להיות משחק מעולה על הPS3, הוא אפילו לא אקסלוסיבי.
רזיסטנס? אוקי, תפסת אותי בשלב אחד.
מצאת עוד ירידות פריימים במשחק? כי אני לא.
R&C לא סובל מבעיות פריימים, ובאופן מפתיע הוא על הPS3.
NGS לא סבל מבעיות פריימים בשום שלב, לפי מה שאני זוכר.

בלו-ריי הוא דבר יעיל, ואפילו חיוני, אם אתה רוצה לעשות שלבים גדולים יותר מהשלבים של HALO.
הPS3 סובלת מפיתוח גרוע, אני בספק אם עוד כמה חודשים ירידות פריימים במשחקים חדשים יהיו דבר נפוץ.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pikko

משתמש רציני

#19   פורסם: 07.11, 14:50

מישהו יכול להסביר לי על זה:
RSX 550 MHz graphics processor

http://adlog.com.com/adlog/i/r=10304...d=01c17 -gne-

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Lagecy

משתמש רגוע

#20   פורסם: 07.11, 19:31

כל הכבוד!
נתת את הסיבות הכי טובות שאפשר היה לתת, לפי דעתי שכנעת הרבה אנשים.
אני מעניק לך את התואר יקיר סוני!

קרדיט לElessar.
כנסו לhttp://www.freepollard.net/inside/Ne...asp?itemId=780 והכירו את מי שהציל את מדינת ישראל מהפצצה גרעינית! חשוב להכנס ולדעת!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Danny57

מצליחן

#21   פורסם: 07.11, 19:35

RSX הוא המעבד הגרפי של הPS הוא המעבד המתוחכם ביותר שנבנה כבר הרבה מאוד זמן יש בו 300 MIL טרנזיסטורים ועבד עליו צוות של 1500 אנשים.

אתה יודע מאיפה השגתי את המידע הזה?
GOOGLE קח עצה הכי נוח כשיש לך שאלה כזאת היא פשוט GOOGLE IT

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 07.11, 20:34

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
THE DARKNESS מעולם לא התיימר להיות משחק מעולה על הPS3, הוא אפילו לא אקסלוסיבי.
רזיסטנס? אוקי, תפסת אותי בשלב אחד.
מצאת עוד ירידות פריימים במשחק? כי אני לא.
R&C לא סובל מבעיות פריימים, ובאופן מפתיע הוא על הPS3.
NGS לא סבל מבעיות פריימים בשום שלב, לפי מה שאני זוכר.

בלו-ריי הוא דבר יעיל, ואפילו חיוני, אם אתה רוצה לעשות שלבים גדולים יותר מהשלבים של HALO.
הPS3 סובלת מפיתוח גרוע, אני בספק אם עוד כמה חודשים ירידות פריימים במשחקים חדשים יהיו דבר נפוץ.
NGS לא סובל מירידות פריימים גם על האקסבוקס שלי. פאק זה משחק מלפני ארבע שנים, הייתי בכלל מתבייש להזכיר אותו, זה פשוט יריקה בפרצוף שמוציאים לפלייסטישן 3 פורטים בני 4 שנים.
לא בדיוק המנוע הגראפי המדהים של הדור החדש.

the darkness נחשב אחד המשחקים בעלי הציונים היותר גבוהים שיש לפלייסטישן 3 עם ממוצע של 83 אם אני לא טועה, לא שיש לפלייסטישן 3 יותר מידי כאילו. ועצם העובדה שהמשחק לא מראה בעיות פריימים (על פי טענת שחקנים אחרים) בגרסאת האקסבוקס 360 אל מול גרסאת הפלייסטישן 3 שפשוט לא שחיקה זה ביזיון. מה זה משנה אם זה מולטי פלטפורם?

שוב, גם אם תמצא חמישה מיליון משחקים שלא סובלים מירידת פריימים, כל עוד יש לך אפילו רק 10 אחוז שכן המצב עגום מאוד. ויש המון, אבל המון משחקים של הפלייסטישן 3 עם בעיות פריימים. נתתי לך רק ארבעה שעמדו לי בראש. ועוד ארבעה מפורסמים.

לא נתקלתי בעוד ירידות פריימים ברזיזטנס. לא שזכור לי בצורה מפורשת כמו השלב שרשמתי למעלה.

הבלו ריי נועד אך ורק לדחוף טכנולוגיה של סוני במלחמה שלה מול טושיבה, זה צעד שיווקי ולא יותר. אני לא חושב שאם הפלייסטישן הייתה עושה שימוש בדיסקים של דואל לייר היינו חווים איזו ירידה באיכות המשחקים הנוכחית והעתידית. אלא אם כן 13 תירגומים בHeveanly Sowrd ממש חשובים לך, כן - גם אני רוצה לשמוע את נאריקו באיטלקית.

נכון להיום הפלייסטישן 3 לא שווה את ההשקעה ביחס לאקסבוקס 360 למי שמתכוון להחזיק רק קונסולה אחת ועיקרו - משחק. מה יגיד העתיד? מי יודע. אבל אנחנו לא מגדת עתידות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Zakk

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 07.11, 20:43

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
NGS לא סובל מירידות פריימים גם על האקסבוקס שלי. פאק זה משחק מלפני ארבע שנים, הייתי בכלל מתבייש להזכיר אותו, זה פשוט יריקה בפרצוף שמוציאים לפלייסטישן 3 פורטים בני 4 שנים.
לא בדיוק המנוע הגראפי המדהים של הדור החדש.

the darkness נחשב אחד המשחקים בעלי הציונים היותר גבוהים שיש לפלייסטישן 3 עם ממוצע של 83 אם אני לא טועה, לא שיש לפלייסטישן 3 יותר מידי כאילו. ועצם העובדה שהמשחק לא מראה בעיות פריימים (על פי טענת שחקנים אחרים) בגרסאת האקסבוקס 360 אל מול גרסאת הפלייסטישן 3 שפשוט לא שחיקה זה ביזיון. מה זה משנה אם זה מולטי פלטפורם?

שוב, גם אם תמצא חמישה מיליון משחקים שלא סובלים מירידת פריימים, כל עוד יש לך אפילו רק 10 אחוז שכן המצב עגום מאוד. ויש המון, אבל המון משחקים של הפלייסטישן 3 עם בעיות פריימים. נתתי לך רק ארבעה שעמדו לי בראש. ועוד ארבעה מפורסמים.

לא נתקלתי בעוד ירידות פריימים ברזיזטנס. לא שזכור לי בצורה מפורשת כמו השלב שרשמתי למעלה.

הבלו ריי נועד אך ורק לדחוף טכנולוגיה של סוני במלחמה שלה מול טושיבה, זה צעד שיווקי ולא יותר. אני לא חושב שאם הפלייסטישן הייתה עושה שימוש בדיסקים של דואל לייר היינו חווים איזו ירידה באיכות המשחקים הנוכחית והעתידית. אלא אם כן 13 תירגומים בHeveanly Sowrd ממש חשובים לך, כן - גם אני רוצה לשמוע את נאריקו באיטלקית.

נכון להיום הפלייסטישן 3 לא שווה את ההשקעה ביחס לאקסבוקס 360 למי שמתכוון להחזיק רק קונסולה אחת ועיקרו - משחק. מה יגיד העתיד? מי יודע. אבל אנחנו לא מגדת עתידות.
דבר ראשון אתה ברובך צודק, נכון לעכשיו ה-360 קונסולה יותר חזקה והמובילה.
חשוב לציין שסיבה חשובה שבגללה סוני שמה את כונן הבלו ריי היא הגנה מפריצות,
צורב בלו ריי עולה מחיר מטורף כך שצריבה של משחקים תהיה הרבה יותר יקרה מפשוט לקנות אותם, וכך הם נמנעים מפריצה (נתון לעכשיו).
חוץ מזה והטענה שלך עם הסיפור של סוני עם טושיבה,
הבלו ריי בעייתי, אומנם מקנה מקום רב, אך יוצר בעיות בייצור משחקים,
ולא אחת שיוצרים שונים התלוננו על הקושי ביצירת המשחקים ל-PS3
ושהם נאלצו להשתמש בטריקים שונים.
כמובן שגם מייקרוסופט מנסה לפעול נגד הפריצות וההורדות למען הקונסולה, אבל
כרגע רבים מבעלי הקונסולה קנו פריצה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#24   פורסם: 08.11, 16:37

Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
למה עדיף לקנות PS3?
כי ספרית המשחקים של הPS3 הולכת וגדלה, והפער יצטמצם.
ספריית המשחקים של הX360 הולכת וגדלה בקצב מהיר יותר - ולכן הפער רק גדל. נקסט.

Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
כי מערכת הרשת של הPS3 היא בחינם
גם הלייב הבסיסית של הXBOX היא בחינם. הGOLD עולה כסף, אבל הוא הרבה יותר מתקדם ומקצועי ממה שהPS3 מציעה. מי שלא רוצה לשלם יכול להשתמש בXBCONNECT ולשחק חינם בכל משחק רשת לקונסולה הזו (אבל בלי לצבור את כל האציבמנטס) שזה הרבה יותר ממה שיש לPS3 להציע כיום. נקסט.

Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
כל המוצרים שלה מיובאים בצורה מסודרת,
מה זאת אומרת מסודרת? המשחקים שלה ביבוא המסודר של ישפאר עולים יותר ממשחקי הבוקס ביבוא הלא מסודר וגם ממשחקי הPS3 ביבוא לא מסודר, אז איך זה יתרון? זה נראה לי דווקא חיסרון. נקסט.

Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
היא חזקה יותר מהXBOX360, בזכות שבעת הניבים המאיימים שקרויים מעבדי cell,
בינתיים זה לא נראה שהיא חזקה יותר, כי הארכיטקטורה של האקסבוקס הופכת אותה להרבה יותר חזקה במשחקים - כמו שאנחנו רואים כיום. הכרטיס מסך היותר חזק של הבוקס בנתיים תורם יותר לביצועים מהמעבד החזק יותר של הPS3. נקסט.
Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
וה
Elessar
ציטוט:
צפה בהודעה
Blue ray הולכת ומסתמנת כהצלחה.
הDVD הוא כבר הצלחה. מדיה טובה, מהירה וזולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#25   פורסם: 08.11, 16:52

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
ספריית המשחקים של הX360 הולכת וגדלה בקצב מהיר יותר - ולכן הפער רק גדל. נקסט.

גם הלייב הבסיסית של הXBOX היא בחינם. הGOLD עולה כסף, אבל הוא הרבה יותר מתקדם ומקצועי ממה שהPS3 מציעה. מי שלא רוצה לשלם יכול להשתמש בXBCONNECT ולשחק חינם בכל משחק רשת לקונסולה הזו (אבל בלי לצבור את כל האציבמנטס) שזה הרבה יותר ממה שיש לPS3 להציע כיום. נקסט.

מה זאת אומרת מסודרת? המשחקים שלה ביבוא המסודר של ישפאר עולים יותר ממשחקי הבוקס ביבוא הלא מסודר וגם ממשחקי הPS3 ביבוא לא מסודר, אז איך זה יתרון? זה נראה לי דווקא חיסרון. נקסט.

בינתיים זה לא נראה שהיא חזקה יותר, כי הארכיטקטורה של האקסבוקס הופכת אותה להרבה יותר חזקה במשחקים - כמו שאנחנו רואים כיום. הכרטיס מסך היותר חזק של הבוקס בנתיים תורם יותר לביצועים מהמעבד החזק יותר של הPS3. נקסט.

באותה מידה ספריית המשחקים של הPS3 מתרחבת, או שהפער ישאר אותו דבר, או שהוא יצטמצם.
כשהום יכנס, כל הדברים שתוכל למצוא בלייב יהיהו בPS3, ואפילו יותר.
היתרון הוא שכל המוצרים שסוני מוציאה מגיעים לארץ, ולא תצטרך לרוץ לחפש אותם.
לא יותר חזקה-יותר נוחה, כשאתה מסתכל על חילוק הזיכרון הפנימי.
הDVD מתיישן, כמה זמן אתה חושב שדיסק DVD של 4.7 גיגה יוכל להחזיק?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Elessar

משתמש רציני

#26   פורסם: 08.11, 17:16

ציטוט:
ספריית המשחקים של הX360 הולכת וגדלה בקצב מהיר יותר - ולכן הפער רק גדל. נקסט
גם הספריה של הPS3, אולי היא תישאר גדולה, אבל ביחס למספרים הפער ישתנה.
ציטוט:
אתה רציני? אפשר לשחק ברשת גם ללא תשלום? לא ידעתי את זה, אשמח אם תסביר עוד.
ציטוט:
קשה יותר להשיג משחקים לבוקס, כי הם לא מיובאים בצורה מסודרת וברורה. ללא קשר לכסף, פשוט קשה יותר.

ציטוט:
"בינתיים", זו מילת המפתח. בעוד כמה חודשים אנחנו נראה השתוות.

ציטוט:
גם ההווידאו והקסטות היו הצלחה. בלו ריי מכיל יותר מהDVD.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: 08.11, 17:37

ה-DVD נכנס לשוק כבר ב-1995 בזמן שלרובכם אפילו דיסקים לא היו. הוא הצליח בשוק רק בשנת 2000 אחרי שהוא מחק את ניסיון הלייזר דיסק מולו לחלוטין.

אני חושב שבעוד 5 שנים באמת נצטרך בלו ריי למשחקים (או HDVD אם טושיבה תנצח), אבל המצב כיום לא מצריך כזו עדיפות לכיוון הבלו ריי לעומת מה שהDual Layer DVD עושה היום. אז ההשוואה לקסטות לא במקומה, אולי בעוד 5 שנים.

הספרייה של הפלייסטישן 3 ממש לא גדלה, ההפך האקסבוקס 360 רק מגדיל את הפער. לפחות במשחקים שיוצאים לשוק האמריקאי (פשוט תסתכלו אפילו בסך הביקורות בGamerankings).

אם ב-"זמין" אתה מתכוון לכך שהם נמצאים בחנויות בארץ, כל חנות משחקים בארץ כולל באג שמוכרת כותרים לפלייסטישן 3 מוכרת גם לאקסבוקס. אבל הרוב המוחלט של השחקנים פשוט קונים הכל בחו"ל, אז אני לא מבין את ההערה שלך. מה הבעייה למצוא משחק לאקסבוקס באינטרנט? הרבה יותר פשוט מאחד של פלייסטישן 3.

אין סיכוי להשתוות בתקופה הקרובה, ואני בספק גם אם עד סוף הדור. אפילו עם MGS 4 וKZ 2
Halo 3 יותר גדול משנהם ביחד זה בטוח. אז איזו תיקווה יש לפלייסטישן 3 כיום? ההפך, הוא מאבד בלעדיות כמעט על כל הנכסים הגדולים שלו מהדור הקודם:

Ace Combat, DMC, Katamari ויש עוד עשרות דוגמאות. המשחקים הטובים של הדור הקודם היו ברובם של חברות צד שלישי. עם מה ישארו סוני? Primal? God of War? Ratchet and Clanck? Grand Turismo? יש גבול לכמה הצלחה המשחקים שסוני מפתחת אצלה יצליחו.

שלא תבינו לא נכון, הפלייסטישן 3 קונסולה מדהימה, אני אפילו מחזיק אותה. אבל נכון להיום ומה שמסתמן בעתיד הנראה לעין, האקסבוקס 360 פשוט משתלמת יותר לגיימר הממוצע. צריך להחזיק אקסבוקס 360 כדי להבין, גם אני אישית הייתי עיוור לכך.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#28   פורסם: 08.11, 19:41

האקסבוקס שווה יותר לישראלי הממוצע מסיבה אחת פשוטה, יש לה פריצה ואפשר לצרוב לה משחקים. בנוסף, כמעט כל משחק שווה שיש לבוקס, בסופו של דבר מגיע לPC.
זה ידוע שבישראל הסוני "מקובלת" יותר, מה שמונע ממנה "לפרוץ" זה הבלו-ריי (ימח שמו ).. בחיים שלי לא שמעתי מישהו אומר לי, "בוא משחק בבוקס", זה פשוט נשמע מוזר, "בוא משחק בסוני", זה כזה ישראלי אסלי
כולנו יודעים שבסופו של דבר, סוני תנצח לפחות בישראל (כאילו שאנחנו חשובים חח), זה פשוט השם שלה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

מנהל פורום PS3

#29   פורסם: 08.11, 19:55

RagDoLL
ציטוט:
צפה בהודעה
האקסבוקס שווה יותר לישראלי הממוצע מסיבה אחת פשוטה, יש לה פריצה ואפשר לצרוב לה משחקים. בנוסף, כמעט כל משחק שווה שיש לבוקס, בסופו של דבר מגיע לPC.
זה ידוע שבישראל הסוני "מקובלת" יותר, מה שמונע ממנה "לפרוץ" זה הבלו-ריי (ימח שמו ).. בחיים שלי לא שמעתי מישהו אומר לי, "בוא משחק בבוקס", זה פשוט נשמע מוזר, "בוא משחק בסוני", זה כזה ישראלי אסלי
כולנו יודעים שבסופו של דבר, סוני תנצח לפחות בישראל (כאילו שאנחנו חשובים חח), זה פשוט השם שלה...
בלי להעליב זאת התגובה הכי דפוקה ששמעתי בחיים שלי שוב, בלי להעליב .

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 08.11, 20:01

RagDoLL
ציטוט:
צפה בהודעה
ואתה אומר את זה כי? הרוב המוחלט של משחקי האקסבוקס לא מגיעים למחשב, אפילו לא אחוז קטן. אני מכיר רק שתי דוגמאות בולטות מהדור הנוכחי - Lost Planet, Gears of war.

הלו 3 אם ייצא - יתרחש רק עוד שנתיים. הייתה רוצה לשחק במשחק שנתיים אחרי יציאתו?

אני יכל לתת לך סתם בתור דוגמא משחקים מהאקסבוקס הראשון שלא יצאו למחשב:

Ninja Gaiden
Burnout 3
Cirmson skies: High road to revenge
Dead or Alive 2,3
Panzer Dragon Orta
Vince the Voodoo doll

והרשימה עוד נמשכת למאות כותרים ועשרות מדהימים.

אם המשחק הינו אקסקלוסיבי לאקסבוקס הסיכוי שהוא ייצא למחשב הינו אפסי (מלבד הלו, מאחר והם קיבלו החלטה להוציא את כל הסדרה).

שחקני הפיסי מפסידים מאות כותרים מדהימים לקונסולות.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames