אוקי זה התחיל ככה..
היינו במסוק ביחד ובגלל שאני לא יודע לטוס אז הוא התחיל לקרוא לי נוב..
למרות שהייתי לא רע..
עכשיו פה הוא כבר אחרי לא מעט פעמים שהיינו ביחד במסוק הוא התעצבן.. ואמר :sparoo your dead... http://img110.imageshack.us/my.php?i...reen037fu3.png
מה שאומר שהוא היה במסוק ומת בכוונה כדי שאני לא יהיה במסוק..
כל מי שחשב שאריאל (NarkoMan) פלוץ שמחלק באנים לדודו המסכן,
מקבל עכשיו קקי לפנים
זה רק מראה שהמבוגרים
לא תמיד מתנהגים כמו שהם מצפים מהשאר...
משפטים חכמים מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. Dont hate the player,hate the game. גניקולוג הוא כמו מכונאי שמעולם לא היה לו אוטו.
כבלאש AKA דור AKA פיירויר AKA פסיפלורה
*priv* PaSiFloRa: רוי יקר רוי חביב העבר לצאנל ולא לצאנל מסביב אם פיספסת לא נורא תעביר אותי חזרה במהרה.
די חבוב.. תפסיק.. גם אני חשבתי שאם אני יתלונן פה יצא לי משהו.. גם אני קיבלתי אתמול באן על משהו שלא הייתי אמור לקבל.. ניסיתי לטפל בזה אבל אין תשובה משום מקום.. אני לא יפסיק לשחק בגלל השטויות האלה כי אני אוהב לשחק במשחק.. אולי לך יקשיבו ויענו.. אם לא תיקח את זה בקלות ואל תיקח ללב.. זה לא רק אליך אלא לכולם ;)
די חבוב.. תפסיק.. גם אני חשבתי שאם אני יתלונן פה יצא לי משהו.. גם אני קיבלתי אתמול באן על משהו שלא הייתי אמור לקבל.. ניסיתי לטפל בזה אבל אין תשובה משום מקום.. אני לא יפסיק לשחק בגלל השטויות האלה כי אני אוהב לשחק במשחק.. אולי לך יקשיבו ויענו.. אם לא תיקח את זה בקלות ואל תיקח ללב.. זה לא רק אליך אלא לכולם ;)
אני למדתי את זה על בשרי.. פעם קודמת אמרו לי להביא תמונות...עכשיו הבאתי.. נראה מה יעשו..
אמרתי לך לדבר עם עמוס ואורן על זה... הם לא ענו לך כבר?