בקשר לUNCHARTED - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: בקשר לUNCHARTED
1
מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: אתמול, 01:08

ברירת מחדל בקשר לUNCHARTED

עכשיו בקרתי באתר סוני אמריקה בניסיון למצוא פתרון לבעייה שלי עם ההרשמות לרשת סוני וקראתי משהו מאודדדדדדדדדדדד מוזר שהדמו של UNCHARTED מוגן מפני אזורים ז"א שאנחנו לא יכולים לשחק בו?##@$#%#$%#????????? מישהו כבר הוריד ושיחק??????

חזרה לראש העמוד

Hardcore האווטר המזניב של

מנהל קהילת PS

#2   פורסם: אתמול, 01:10

ניסיתי להתקין ולשחק ללא הצלחה. הדמו לא עובד על קונסולות לא אמריקאיות.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#3   פורסם: אתמול, 01:17

אולי עשיתי טעות שקניתי סוני ארופאי הייתי בארה"ב והייתי יכול לקנות אמריקאי אם רק הייתי יודע לפני שבוע ............................................השאלה האם זה יקרה אם המשחק עצמו????????? ואבוי וחס וחלילה שמטאל גיר סוליד 4 יהיה ככה????????????

חזרה לראש העמוד

Hardcore האווטר המזניב של

מנהל קהילת PS

#4   פורסם: אתמול, 01:21

הם רק הגבילו את הדמו שיהיה רק של האמריקקים, עד עכשיו כל משחקי הPS3 היו זמינים לכל האזורים.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#5   פורסם: אתמול, 01:35

בוא נקווה שאנחנו לא רואים פה איזה פתיח לעתיד לבוא הרי אתה בעצמך אמרת "היו" זמינים בוא נקווה שסוני לא תנעל את האזורים ותגביל אותנו לארופה בלבד!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#6   פורסם: אתמול, 01:42

איזה מזל שיש לי קונסולה אמריקאית . נראה האם הכותר שווה את כל ההמולה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#7   פורסם: אתמול, 01:51

כל עוד זה אך ורק למשחק הזה ובלבד למשחק הזה אני יכול להחליק את זה אם יתחילו לנעול עוד משחקים אני חושב שסוני פשוט רוצה להפסיד בכוח לקוחות!!!!!!!!!!!!!!!!

רגע האם הדמו זמין להורדה מהחנות היפנית או הארופאית? למישהו יש משתמש בחנויות האלו?

נערך לאחרונה על ידי ronyprime, אתמול בשעה 01:58.

חזרה לראש העמוד

JonX האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#8   פורסם: אתמול, 02:00

לי יש אמריקאית.... שיחקתי בדמו וממש אהבתי את המשחק!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#9   פורסם: אתמול, 02:11

JonX
ציטוט:
צפה בהודעה
לי יש אמריקאית.... שיחקתי בדמו וממש אהבתי את המשחק!

יש לך קונסולה אמריקאית? או חשבון אמריקאי?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#10   פורסם: אתמול, 02:14

אני מקווה שלא יתחילו לנעול לנו משחקים (את הדיסקים עצמם פיזית) או שפשוט זו תופעה חד פעמית מחשבותיכם?

או שאולי זה איזשהוא באג למה ממה שהבנתי מהמוןןןןןןןןןןןןןן תגובות בפורומים שונים אין שום איזכור לנעילת איזור המשחק מבקש INSERT DISC אולי יש לו איזה באג שיתוקן מחר או מחרתיים בוא נקווה שזה הסיפור ושזו סתם אי הבנה ותקלה מוזרה ....

נערך לאחרונה על ידי ronyprime, אתמול בשעה 02:18.

חזרה לראש העמוד

megadeoxys האווטר המזניב של

משתמש רציני

#11   פורסם: אתמול, 03:07

יש מצב שפשוט לא ישחררו את המשחק באירופה או משהו.
או ישווקו זו מילה חכמה יותר.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: אתמול, 03:21

טוב, שיחקתי בדמו וקצת התאכזבתי.

א. המנוע הגראפי של המשחק הינו המנוע הגראפי של StrongHold הוא פשוט נראה ממש לא משהו. האפקטים של המיים (מלבד המפל) יפייפים, אבל מלבד זאת המנוע הגראפי עושה עוול למשחק.
טקסטורות לא מפורטות, וסביבה שלא מתחברת.

ב. הממשק זהה לחלוטין לממשק של Gears of war (נקודה מעולה), כפתור עיגול עושה מה שכפתור A היה עושה באקסבוקס ומאפשר לך להצמד לעצמים. כפתור X כולל כיוון יזנק או יעלה מעל למדרגת אבן.

כפתור X במצב רגיל ודרייק מבצע קפיצה. עיגול והוא יעשה גלגולץ רק חבל שאין את הריצה השפופה עם הלחיצה הארוכה של A כמו בגירס.

אם לוחצים על עיגול לאחר תפיסת מחסה הוא יכל לעבור למחסה צמוד, קצת סיבכו את זה מגירס, אבל זה עדיין עובד.

כפתור הכתף הימני העליון ייתן את האפשרות לכוון את הנשק, כפתור שמאלי כמובן יורה. ניתן לירות מהמותן.

אפשרות חמודה זה להחליף את הכתף של הירי בעזרת R3 אם אני לא טועה.

כמו כן כפתור ריבוע ודרייק ייתן אגרוף. יש הפרות לקומבואים מובנים מראש בדמות - ריבוע, משולש, ריבוע כמו בGod of war מול הבוסים. אבל רוב המשחק כנראה יתרחש מאחורי כוונת רובה (הממשק ממש טוב וכיפי).

אם תיפגעו יותר מידי המסך יאפיר, ובמידה ותמצאו מחסה דרייק יחזור לבריאות מלאה, ממש כמו בGears of war.

אפשר לקחת עד ארבעה נשקים ולהחליף אותם בחצים, שוב - Gears of war. למרות שחלון אחד מוגבל לנשקים כבדים יחסית, אחד לקלים,אד לרימונים ואחד לא ידוע.

יש כפתור Hint כמו הכפתור כתף L2 בגירס.

הממשק פשוט של גירס .

האוייבים נראים עם AI סביר ותופסים מחסה ומסתערים, קופצים ממדפי סלע לא משהו יוצא דופן אבל בהחלט אמין.

הSixaxis בדמו נותן לדרייק אפשרות להאזן בשיווי משקל על בול עץ לדוגמא. חביב, אבל עדיין גימיק.
ומכוונים את הטווח של הרימונים איתו, בדיוק כמו בGears of war.

ג. האפקטים ממש טובים. אם דרייק ייכנס למים או למפל הבגדים שלו ממש יירטבו. הפיצוצים נראים סביר , ושוב המים נראים מדהים (אפילו ברמה של ביושוק). הרימונים בפיצוץ שלהם יעיפו גם חתיכות אדמה. אבל הם נראים פחות טוב.

ד. העלילה הולכת כנראה להיות צד חזק במשחק והדיבוב של דרייק וחברה שלו בדמו ממש לא רע. אבל אחרי האנימציה של Heavenly Sowrd קצת קשה להתלהב מהתנועות שפתיים. אבל האנימציה סבירה לחלוטין.

ה. הדמו מתרחש בדרום אמריקה ומוזכרת אגדת אל דוראדו (נסיך הזהב למי שלא מכיר). המטוס של דרייק מופל באש נ"מ מעל הג'ונגל.

הדמו נורא קצר.

רק המנוע הגראפי הרס. חזרתי לשחק, ביי.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, אתמול בשעה 03:45.

חזרה לראש העמוד

ratchet456 האווטר המזניב של

מודל לחיקוי

#13   פורסם: אתמול, 07:02

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב, שיחקתי בדמו וקצת התאכזבתי.

א. המנוע הגראפי של המשחק הינו המנוע הגראפי של StrongHold הוא פשוט נראה ממש לא משהו. האפקטים של המיים (מלבד המפל) יפייפים, אבל מלבד זאת המנוע הגראפי עושה עוול למשחק.
טקסטורות לא מפורטות, וסביבה שלא מתחברת.

ב. הממשק זהה לחלוטין לממשק של Gears of war (נקודה מעולה), כפתור עיגול עושה מה שכפתור A היה עושה באקסבוקס ומאפשר לך להצמד לעצמים. כפתור X כולל כיוון יזנק או יעלה מעל למדרגת אבן.

כפתור X במצב רגיל ודרייק מבצע קפיצה. עיגול והוא יעשה גלגולץ רק חבל שאין את הריצה השפופה עם הלחיצה הארוכה של A כמו בגירס.

אם לוחצים על עיגול לאחר תפיסת מחסה הוא יכל לעבור למחסה צמוד, קצת סיבכו את זה מגירס, אבל זה עדיין עובד.

כפתור הכתף הימני העליון ייתן את האפשרות לכוון את הנשק, כפתור שמאלי כמובן יורה. ניתן לירות מהמותן.

אפשרות חמודה זה להחליף את הכתף של הירי בעזרת R3 אם אני לא טועה.

כמו כן כפתור ריבוע ודרייק ייתן אגרוף. יש הפרות לקומבואים מובנים מראש בדמות - ריבוע, משולש, ריבוע כמו בGod of war מול הבוסים. אבל רוב המשחק כנראה יתרחש מאחורי כוונת רובה (הממשק ממש טוב וכיפי).

אם תיפגעו יותר מידי המסך יאפיר, ובמידה ותמצאו מחסה דרייק יחזור לבריאות מלאה, ממש כמו בGears of war.

אפשר לקחת עד ארבעה נשקים ולהחליף אותם בחצים, שוב - Gears of war. למרות שחלון אחד מוגבל לנשקים כבדים יחסית, אחד לקלים,אד לרימונים ואחד לא ידוע.

יש כפתור Hint כמו הכפתור כתף L2 בגירס.

הממשק פשוט של גירס .

האוייבים נראים עם AI סביר ותופסים מחסה ומסתערים, קופצים ממדפי סלע לא משהו יוצא דופן אבל בהחלט אמין.

הSixaxis בדמו נותן לדרייק אפשרות להאזן בשיווי משקל על בול עץ לדוגמא. חביב, אבל עדיין גימיק.
ומכוונים את הטווח של הרימונים איתו, בדיוק כמו בGears of war.

ג. האפקטים ממש טובים. אם דרייק ייכנס למים או למפל הבגדים שלו ממש יירטבו. הפיצוצים נראים סביר , ושוב המים נראים מדהים (אפילו ברמה של ביושוק). הרימונים בפיצוץ שלהם יעיפו גם חתיכות אדמה. אבל הם נראים פחות טוב.

ד. העלילה הולכת כנראה להיות צד חזק במשחק והדיבוב של דרייק וחברה שלו בדמו ממש לא רע. אבל אחרי האנימציה של Heavenly Sowrd קצת קשה להתלהב מהתנועות שפתיים. אבל האנימציה סבירה לחלוטין.

ה. הדמו מתרחש בדרום אמריקה ומוזכרת אגדת אל דוראדו (נסיך הזהב למי שלא מכיר). המטוס של דרייק מופל באש נ"מ מעל הג'ונגל.

הדמו נורא קצר.

רק המנוע הגראפי הרס. חזרתי לשחק, ביי.
אז בסה"כ נראה שהמשחק יהיה טוב.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#14   פורסם: אתמול, 12:52

זה בסדר שדמו 1 לא עובד אבל אני מפחד שזה הייהי ככה תמיד

חזרה לראש העמוד

origlo האווטר המזניב של

מנהל פורום PS

#15   פורסם: אתמול, 12:58

וואו, קצת הגזמת עם ההשוואה לגירס, לא?
ההשוואה היחידה לגירס שלא הבנתי היא עם הSIXAXIS, אין את זה בגירס.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames