Assassin's Creed - הביקורות - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Assassin's Creed - הביקורות
1
מחבר הודעה

Chaotic האווטר המזניב של

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.11, 14:04

ברירת מחדל Assassin's Creed - הביקורות

אחד המשחקים המצופים ביותר מאז תחילת דור הקונסולות הנוכחי יוצא בקרוב מאוד. למעשה, בעוד שלושה ימים, כל גיימר יוכל ללכת לחנות הקרובה לביתו לרכוש את המשחק. יש רק בעיה אחת! הוא יאלץ למצוא דרך לא להחליק על כל הריר שהוא בוודאי יפיק רק מהמחשבה על המשחק.

AC עומד בפני בעיה קשה במיוחד. בעיה שרק המשחקים בעלי ערכי ההפקה הגדולים ביותר נתקלים בה - הייפ אדיר. למעשה, המשחק הזה הפך להיות אחד הסמלים של הדור החדש. הוא אמור להיות אחד המשחקים הראשונים שמראים לנו מה באמת אפשר לעשות עם כוחם האדיר של הקונוסלות החדשות ומתיימר לדחוף ז'אנר שלם כמה צעדים קדימה.
האם המשחק מסוגל להתמודד עם ההייפ? האם הוא יתגלה כאכזבה? לא מעט משחקים בדור הנוכחי נפלו לגורל אכזר זה. HS המושקע והיפיפה, קיבל ביקורות פושרות למדי. Lair המצופה התגלה כמשחק משעמם למדי. BW2 מתגלה כמשחק בינוני ולא יותר. האם AC יתקבל לרשימה הלא מחמיאה הזאת או שהוא מצליח לספק את כל מה שהוא הבטיח?
לפני שנענה על השאלה הזאת, אני אספק קצת רקע למשחק במקרה וגרתם מתחת לאבן במאדים בשנתיים האחרונות:

המשחק הוכרז במקור במשחק בלעדי לPS3. בעקבות אכזבה רבה מהצלחת הקונסולה, המשחק הוכרז גם לPC וגם ל360. הוא מתרחש, ככל הנראה, בתקופת מסעי הצלב בימי הביניים. השחקן שולט באלתייר (Altair), מתנקש מוצלח במסדר האששין. משימתו של אלתייר היא למצוא ולחסל מספר מנהיגים מכל צידי המדרס במלחמה ולחסל אותם על מנת לגרום לסופה של המלחמה. את כל זה הוא עושה בסביבה ענקית ומציאותית שבנויה משחזור של מספר ערים עתיקות: ירושלים, עכו ודמשק הן הערים הגדולות ביותר במשחק. ביניהן ישנם אזורים פתוחים וכפרים קטנים, בהם יש פחות פעילות. המשחק נותן לשחקן חופש פעולה אדיר. באפשרותו להחליט באיזו דרך להגיע למטרה, מתי, איך לבצע את ההתנקשות (בשקט או בהרבה רעש ודם) ועוד. דבר שתורם רבות לחופש הזה היא יכולתיו האקרובתיים של אלתייר. המתנקש החביב שלנו מסוגל לטפס על קירות של בניינים במהירות, לקפוץ מגבהים ולהתגלגל על מנת לא להפגע, להלחם במספר אויבים בו זמנים בעזרת מערכת קרב המשלבת תזמון נכון ופעילות התלויה בסיטואציה. מעבר לזה, אלתייר מסוגל לבצע כמה מהמהלכים המרשימים ביותר שנראו במשחק מחשב מעולם (לצלול ממגדל לערימת חציר ולנחות בה בבטחה באפקט מרהיב של מהירות).
בנוסף, המשחק מציג מערכת קהל ייחודית שלא נראתה בעבר בשום משחק. הערים במשחק, באופן טבעי, צפופות מאוד. זה יוצר מצבים מעניינים במיוחד במשחק. אם תרוץ באמצע שוק הומה אדם ותדחוף אנשים, לא יעבור זמן רב לפני ששומרים חמושים ישימו לב להתנהגות החשודה שלך ויתחילו לרדוף אחריך. למעשה, הקהל הופך למכשול חי וזז. מצד אחד, הוא חסרון לא קטן, אך ניתן להשתמש בו לטובתך. מעבר לעובדה שניתן להשתמש בקהל על מנת להשתלב בנוף ולגרום לרודפיך לאבד אותך, הקהל גם זוכר את פעולותיך הקודמות. אם עזרת לאישה להנצל משוד אלים או אונס אכזר, לא תיהיה זו הפתעה אם היא או בעלה יחליטו לחסום את דרכם של השומרים כאשר אתה בורח מהם.
כאן ניתן להזכיר את מערכת המרדף המתוחכמת במשחק. על מנת לאבד את השומרים, עליך, למעשה, לאבד את השומרים. לשבור את קו המבט ביניכם לזמן מספק בשביל שהם לא ידעו היכן אתה. כמו שאמרתי, ניתן לעשות זאת על ידי עליה לגגות של בניינים, קפיצה לערימת חציר או אפילו השתלבות בקהל.
המאפיינים שהזכרתי כאן הם רק מעט מהמאפיינים במשחק, אך אם לא שמעתם על המשחק עד היום, אני בטוח שהם גרמו לכם לרייר לא מעט. אם זו הפעם הראשונה ששמעתם עליו (אני לא רואה איך זה יכול להיות, אבל אני מכסה את כל הבסיסים), תקראו כמה ביקורות (קישורים בסוף).

כעת, נעבור לביקורות הראשונות על המשחק. נכון לעכשיו, יש 3 ביקורות בלבד.
ביקורת אחת, מהאתר "GamePro" נתנה למשחק ציון מכובד של 100. הנה ציטוט מהביקורת:
"It's hard to put the sheer size and brilliance of Assassin's Creed into words. It is an epic game that you have to experience for yourself. I will caution that the game is not for the impatient or the faint of heart. While you can plow through the main storyline in under 20 hours, to truly get every single last shred of gaming goodness, you will probably have to put in twice that number."

ביקורת נוספת מגיעה מהאתר "Games Radar" והנה ציטוט קצר:
"With its riveting story, beautiful visuals and surprisingly lifelike world, Assassin's Creed is an incredibly deep, enjoyable game that kept us addicted from beginning to bizarre end."
הביקורת הזאת זיכתה את המשחק בציון מושלם נוסף - 100.

הביקורת השלישית מגיעה מהאתר "Game Informer" שנתן לו ציון של 95:
"Its stunning visual style, high concept story, and wildly open level design are like nothing else, even if too much repetition begins to frustrate in the later hours. It’s a game people will still be talking about five years from now."

מן הביקורות הראשונות, ניתן להסיק שמדובר במשחק שהצליח להתחמק ממלכודת ההייפ שהוא יצר לעצמו. כפי שציפינו ממנו, נראה שמדובר פורץ גבולות שמוביל ז'אנר שלם כמה צעדים קדימה ועוד ידובר עליו הרבה בשנים הבאות. קנה המידה החדש למשחקי פעולה בגוף שלישי מגיע בקרוב לחנויות ואני, באופן אישי, כבר לא יכול לחכות.

הממ...
I Don't need to "Get a life." I'm a gamer. I got lots of lives!

Current Geometry Wars high score: 332,375

Not Just Another Dead Fish

חזרה לראש העמוד

kaminsky האווטר המזניב של

ס.מנהל פורום XBOX

#2   פורסם: 10.11, 14:19

הוא כבר יצא? לא משנה... איזה ביקורות! ואחלה כתבה!

חזרה לראש העמוד

Sightless האווטר המזניב של

משתמש רציני

#3   פורסם: 10.11, 14:54

פשששש כתבה מצוינת !!!
אני מת לשחק אבל אני צריך לחקות עד שהPS שלי יחזור מתיקון

Be The Last Hope Of The Galaxy,Or It's Biggest Fear

חזרה לראש העמוד

sxs777 האווטר המזניב של

משתמש רציני

#4   פורסם: 10.11, 15:01

הנה קבלו הצצה למשחק. כל מה chaotic כתב עליו נמצא פה (בוידאו).

http://www.gametrailers.com/player/26570.html

כן הכתבה ממש טובה.

נערך לאחרונה על ידי sxs777, 10.11 בשעה 15:03.

the king is here

חזרה לראש העמוד

DrDevil29 האווטר המזניב של

ס.מנהל פורום XBOX

#5   פורסם: 10.11, 15:43

כל הכבוד על הכתבה!!
קבל ח"ח!

קרדיט לLoPoO מפורום מתחרה על ^הסוסה^ למעלה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#6   פורסם: 10.11, 17:42

אחלה ביקורת
אחד המשחקים החזקים של השנה...
ריאליסטיות מדהימה ואחד המשחקים עם הגראפיקות הכי יפות שהיו...
אני רק מחכה שהוא יצא...

חזרה לראש העמוד

DrDevil29 האווטר המזניב של

ס.מנהל פורום XBOX

#7   פורסם: 10.11, 17:50

תאמין לי שכולנו מחכים!.

קרדיט לLoPoO מפורום מתחרה על ^הסוסה^ למעלה

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: 10.11, 18:04

אומנם צריך להיזהר מביקורות ראשונות, כי בד"כ מדבור על חברות שקיבלו את המשחק קודם ולכן "מחוייבות" למפיצה. אבל אין ספק שמדובר בהתחלה טובה. וקאוטיק כל הכבוד על ההשקעה...

ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 10.11, 19:51

מה כדי AC הוא GEARS??
אחלה כתבה

נערך לאחרונה על ידי rohero, 10.11 בשעה 19:58.

חזרה לראש העמוד

bozeman האווטר המזניב של

מנהל פורום Xbox

#10   פורסם: 10.11, 19:53

אלו שני משחקים שונים. הייתי ממליץ לך לחכות טיפה עם Aב עד שיתברר יותר עליו. לדעתי גירס בסופו של דבר הוא משחק חובה לכל בעל 360

ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#11   פורסם: 10.11, 19:57

סבבה תודה

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#12   פורסם: 10.11, 20:09

קודם כל אחלה כתבה!
אבל אם אתם שואלים אותי צריך לחכות לביקורות של א: VGAMES .
וכמובן אי אפשר בלי הביקורת של GAMESPOT פה המכריע אם המשחק שווה או לא.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#13   פורסם: 10.11, 20:23

אני כמעריץ של המשחקיות של היטמן
לא יכול כבר לשחק במשחק
הוא יעביר לי את הזמן עד היטמן 5

חזרה לראש העמוד

cha0s האווטר המזניב של

משתמש עצבני

#14   פורסם: 10.11, 21:40

סיקור מעולה!
מהיום שהחלטתי שאני קונה בוקס אני מחכה למשחק הזה, וכמו שאמרת- מזיל ריר.

אוף אני אני חייב להודות שחבל שלבוקס אין סיפרייה עלובה כמו של הPS3.
אני קונה בקרוב בוקס ויש יותר מדי משחקים שאני רוצה, סליחה, לא רוצה, חייב לקנות.

חזרה לראש העמוד

Sightless האווטר המזניב של

משתמש רציני

#15   פורסם: 10.11, 22:04

משחק באמת מדהים הולך להיות אחד המתחרים למשחק השנה
אהבתי במיוחד את ה לאנצ' טריילר שלו

Be The Last Hope Of The Galaxy,Or It's Biggest Fear

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames