5 הקבוצות שאתה הכי זוכר
בסורס , כמשחק שקיים בישראל כ3 שנים נפתח מספר לא קטן של קלאנים.
חלק מהם נפתחו ונסגרו אחרי יום או יומיים, חלק החזיקו שנה או יותר , וחלק מחזיקים עד היום.
פה אני אציין את עשרת הקלאנים שאני הכי זוכר, לא בהכרח היו הכי טובים , הכי חזקים , זכו בהכי הרבה תארים , אבל הן 5 הקבוצות שהשאירו את חותמן עליי.
inT
אחת הקבוצות לדעתי , אבל הinT הישנים שכללו את Tusharip ו link (equinox) f
הייתה קבוצה עם הרבה טימפליי , היו הרבה מאוד זמן ביחד , ביקרו ברוב הלאנים שהתקיימו פה , ולדעתי היה אחד הקלאנים היחידים שערער את שליטת eSr בסצנה הישראלית.
eSr/team3i/phenomenal6/insanity/pkeepers
נאלץ להודות שיצא לי להכיר ולחוות את כול הרוסטרים של כול הקבוצות , מ AchuntgB ו DaniGod עד לreaction וd0x , אין מה להרחיב , הקבוצה שהביאה לנו הכי הרבה כבוד באירופה והקלאן מספר 1 בארץ.
authority
קבוצה די אלמונית , שאותה אבל אני זוכר מצוין , יצא לי לשחק עם השחקנים האלה שהגיעו כקבוצה משום מקום , ותאמת , לפי מה שאני זוכר , פירקו את pKeepers במשך בערך חודש , ואז התפרקו , וחבל , היה הרבה פוטנציאל , השחקנים שיחקו עם הרבה טימפליי ביניהם , אבל היו מהסוג היותר צעקני , התעצבנו במהירות , וזה בעצם גם הביא לפירוק הקבוצה. וחבל.
synergy
סינרג'י לפני סינרג'י הייתה p0rn , לא הרבה זוכרים את זה.
אבל אם אתה לא זוכר את סינרג'י , אתה בעצם לא שיחקת בתקופה הטובה ביותר של סורס בישראל , קבוצה של שחקני UT ו AA , שבאו משום מקום , והיו קבוצה די חלשה , שהתחילה עם בינוניות , כשdnl בעצם הוא היחיד שמשחק שם ומסיים את המשחקים של הקבוצה עם סקור 30-40 , אך עם הזמן גם שאר הקבוצה התחילה להשתפר , m0nz תפס תאוצה , ant וגם plisj ,ab katz ו danman , עם הטקטיקות שלהם הם הגיעו מאוד רחוק , ולדעתי , בזמנו , היו טובים יותר מeSr.
zap-gaming
קלאן אנדרדוג טיפוסי , אחד הקלאנים שהכי הרבה נהנתי להיות בהם , קלאן שהיה קלאן advance לכול דבר , אבל הצליח להוציא תוצאות מעולות נגד ה PRO , כאשר בטורנירים התנהלו באותו הזמן הצליחה לגבור על ELE , eSr ו SUPERHAXX החזקות שהיו באותו הזמן ,קלאן נשמה שהחזיק כשנה.
אז , מהם 5 הקלאנים שלכם?
|