חסר הרבה אינפורמציה מצאתי את זה :
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1062262
זה בגני התערוכה ביום שלישי ה 11 לדצמבר .וכדאי לקבוע שעות מפגש כי חלק עובדים ויש סיכוי שהתיכוניסטים ילמדו בחופשת חנוכה.
חוץ מזה עוד דברים שצריך
- של מקסימום טלויזיות לא נראה לי שצריך יותר מקונסולה ל4 אנשים אפשר לעשות אפילו 1 ל6 כי חלק מהמשחקים מעיפים יחסית.
- דרך להביא ולרשום ציוד אישי כמו שלטים נונצ'קים ומשחקים כי זה לא של vgames והדברים האילו שווים כסף.
- נצתרך לבדוק גם כמה ומי מביא wii ואיך אנחנו מסדירים את זה עם שעות והטלויזיות . הבנתי שלvgames אין wii להקצות והמבחר משחקים שלהם מוגבל לwii sports
- חוץ מזה נצתרך איך שהוא להרשם (רוצים לעצב חולצה לקהילה? ) ושיהיה סימון מיוחד לאיזור שלנו שהאנשים האחרים לא יעשו לנו בלגאן בעיקר שרוב הציוד יהיה שיך לנו ולא לvgames . רוב הסיכויים שיהיו התקהלויות מסביבינו בגלל שאנחנו בטח נביא משחקים יותר מגווונים מאשר עמדות ה wii של vgames .
אולי קצת מוקדם בשביל זה אני אנסה לבוא.
מבחינת ציוד - יש לי 4 סטים של שלט+נונצ'ק אני חושב שאני יכול להביא שני זוגות, יש לי גם שלט קאסי אחד וGC אלחוטי . קונסולה לא חובה שאוכל להביא כי לאישתי מילה בדבר (בקושי נתנה לי להביא טלויזיה שווה כמו wiimote למפגש קודם )
משחקים (NTSC בלבד) :
-RRR ועד אז יהיה לי גם RRR2
-cooking mama
-warioware
- wii play & sports כמובן
- מכרתי כבר את elebits ו monkey ball וגם red steel בתהליך מכירה ואת זלדה אני לא מביא.