מציע למי שאין עדיין
להוריד מכאן את תוכנת XFIRE בה ניתן להוסיף חברים
ולדבר איתם תוך כדי משחק ולראות באיזה משחק הם משחקים,באיזה שרת
מה הפינג שלו וכמה שחקנים מחוברים אליו אפילו את הניקוד!
שם:אורן
כינוי PloZ |,oren,^XP
מה אני הכי אוהב בCOD:הכל D= באמת |=
מסר לקהילה: להשקיע|!! ליפתוח שרתים גם בCOD 2 גם ב4 וגם בכל הגירסאות לא לינטוש !! במיוחד לא את 2 XD
אממ אני בעיקר סנייפר לפעמים טומפסון
אין אני מאושר שפתחו קהילה משחק מצויין יצא לי לשחק הרבה בCOD2 את 4 בקרוב אני קונה הזמנתי מהחנות D= אמממ אני חבר בEXP כלאן ...רוצה ליפתוח כלאן משלי בקרוב D= וליפתוח שרת מקווה שתבואו ;)
שם: ארז
כינוי: Shade|Mastix
מה אני הכי אוהב ב CoD4: את ההשקעה המטורפת במולטי והסינגל המהנה (והקצר)
מסר לקהילה: אל תשחקו! המשחק הזה ממכר!
אני מודה לאלוהים, שהוא שונא ת'אדומים
אני לובש צהוב כחול, למכבי אתן הכל
אחרייך אני הולך, מוכן למות למענך
חושב עלייך כל היום,
ומי שלא קופץ אדום...
הכל בשביל מכבי
לעולם לא תצעדי לבד
הכל בשביל מכבי
עד המוות אני אוהב אותך
שם: בר הוכמן (ג'וכמן בשבילכם)
ניק: Jochman
מה אני אוהב בCOD 4: SMGs. הם כאלה כיפיים, ריסוס מטורף ואין אויב.
מסר לקהילה? תהרגו ערבים, תהרגו צרפתים, תהרגו אמריקאים, תהרגו רוסים אבל בחיים אל תרוצו אל עבר מסוק ותרססו אותו עם אקדח.
שם: יואב קצמן
מה אני הכי אוהב בcod: אז זהו שעוד לא קיבלתי את המשחק (אני מקבל לxbox360), אז בינתיים קטע מהסרטונים אם ראיית לילה ולייזר ירוק יוצא מהרובה.
מסר לקהילה: אתם רוצים לשחק איתי תקנו xbox!
למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
שם: קובי, הכינוי שלי במשחק הוא Sn1p3r1337
מה אני הכי אוהב בCOD: את האקשן הבלתי פוסק והעובדה שהוא משחק מאוד פשוט וגם שחקנים שרק התחילו יכולים להתמכר ולהתרגל אליו ביום.
מסר לקהילה: בזמן משחק אף פעם אל תחפשו אחר פראגים - תחשבו על איך לא למות, כשאתם עושים את זה, אתם תשיגו את הפראגים.
שם: אריאל
כינוי שיהיה לי במשחק: DrunKSn!PeR
מה אני הכי אוהב בCOD: מולטיפלייר נראה אחלה כבר לא יכול לחכות שיהיה לי את המשחק
מסר לקהילה: let the rank whores beging
שם: אסף ליבנה
מה אני הכי אוהב בCOD: כזה אקשן לא ראיתי בשום משחק פעולה אחר, בהחלט המשחק הטוב ביותר בכל הזמנים!
מסר לקהילה: כשאני צולף, אל תתקרבו לאזור
שם:עידן
מה אני הכי אוהב בCOD:את היחודיות,את העלילה שעד היום הייתה מלחמת העולם השניה והיום זה נהפך לקרביות מודרניתמסר לקהילה:כשאני מקבל את המשחק תזהרו!! אם תראו eikS בסרבר אז תכנסו אבל לא לבכות טחר כך XDDD
שם:אלון תבור
מה אני הכי אוהב בCOD:שזה עובד נהדר גם הכרטיס מסך החרא שלי (בבקשה לא לצחוק, 6200... עוד שבועיים-3 קונה 8600)
מסר לקהילה: ערבי גבר זה ערבי בקבר...