|

משתמש חדש

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
15.11, 18:24
|
|
עזרה|ליקנות ps3
שלום לכולם,
אני רוצ הליקנות ps3
בקשה תעזרו לי לבחור מאיפה ליקנות
כמה עולה?איזה מחירים סבירים היום
תודה מראש לכול העוזרים 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
15.11, 18:47
|
|
|
נכון להיום, ישנן 3 גרסאות של הPS3 למכירה:
40GB - הגרסא החדשה ביותר. פולטת פחות חום, אבל לא בצורה משמעותית מגיעה באריזה דלה יחסית, פחות שתי יציאות USB, ואולי עוד דברים. מחיר ממוצע: 400$ בארה"ב = 1600 שקלים חדשים. בישראל המחיר הוא בסביבות ה3500 שקל, הפרש עצום.
60GB - הגרסא הבינונית. מעט טובה יותר מה80GB בהפעלת משחקים מהדור הקודם. מחיר ממוצע: 450$ בארה"ב = 1800 שקלים חדשים. בישראל המחיר הוא בסביבות ה3800 שקלים.
80GB הגירסא הגדולה מכולם, למרות שזה לא מממש משמעותי אם אתה לא מתכוון להוריד תכנים בצורה אינסטנטיבית. מחיר ממוצע: 500$ בארה"ב = 2000 שקלים חדשים. בישראל 4000 ש"ח טבין ותקילין.
המחירים עלולים להשתנות ממקרה למקרה.
ממליץ על ה60GB.
|

|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
15.11, 21:14
|
|
|
Elessar |
ציטוט: |
 |
|
|
נכון להיום, ישנן 3 גרסאות של הPS3 למכירה:
40GB - הגרסא החדשה ביותר. פולטת פחות חום, אבל לא בצורה משמעותית מגיעה באריזה דלה יחסית, פחות שתי יציאות USB, ואולי עוד דברים. מחיר ממוצע: 400$ בארה"ב = 1600 שקלים חדשים. בישראל המחיר הוא בסביבות ה3500 שקל, הפרש עצום.
60GB - הגרסא הבינונית. מעט טובה יותר מה80GB בהפעלת משחקים מהדור הקודם. מחיר ממוצע: 450$ בארה"ב = 1800 שקלים חדשים. בישראל המחיר הוא בסביבות ה3800 שקלים.
80GB הגירסא הגדולה מכולם, למרות שזה לא מממש משמעותי אם אתה לא מתכוון להוריד תכנים בצורה אינסטנטיבית. מחיר ממוצע: 500$ בארה"ב = 2000 שקלים חדשים. בישראל 4000 ש"ח טבין ותקילין.
המחירים עלולים להשתנות ממקרה למקרה.
ממליץ על ה60GB. |
|
|
|
|
אם יש אפשרות להזמין מחו"ל,אז יש איזה אתר או דרך כול שהיא להזמין?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
15.11, 21:21
|
|
|
יש אפשרות להזמין מחו"ל, אבל בגלל המכס זה יקר נורא. אם תוכל, עדיף לסנג'ר מישהו שאתה מכיר וטס לחו"ל, זה יוצא הרבה יותר זול. כמובן, יש את הבעיה של האחריות. אבל אם אתה שומר טוב על הPS3 שלך ולא מזניח אותו, אין סיבה שהוא יתקלקל.
|

|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
15.11, 21:27
|
|
|
Elessar |
 |
|
|
יש אפשרות להזמין מחו"ל, אבל בגלל המכס זה יקר נורא. אם תוכל, עדיף לסנג'ר מישהו שאתה מכיר וטס לחו"ל, זה יוצא הרבה יותר זול. כמובן, יש את הבעיה של האחריות. אבל אם אתה שומר טוב על הPS3 שלך ולא מזניח אותו, אין סיבה שהוא יתקלקל. |
|
|
|
|
אז עדיף לי ליקנות בארץ אם זה ככה? כי אין לי אף אחד בחו"ל אכשיו.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
אתמול, 00:47
|
|
|
Elessar |
 |
|
|
אני לא ממש יודע. תבדוק את השוק, חפש בגוגל. אולי תמצא חנות שמייבאת במחיר טוב. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה. אם אתה רוצה ללכת על בטוח, קנה בארץ, אבל בחנות מוכרת. ראיתי חנות קטנה שמכרה את ה60GB ב3900 ש"ח  |
|
|
|
|
תודה אחי.
אם יש לעוד משו' הצעות שגיד השמח לעוד עצות...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|