House of the Dead 2 & 3 מגיעים ל-Wii! - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: House of the Dead 2 & 3 מגיעים ל-Wii!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.11, 05:37

ברירת מחדל House of the Dead 2 & 3 מגיעים ל-Wii!

ציטוט:
GameFly has listed House of the Dead 2 & 3 for the Wii as launching March 31, '08. After contacting Sega, Joystiq has confirmed that this game is real, though the publisher isn't ready to make the "official" announcement yet. GameFly has a good record when it comes to revealing new titles companies aren't ready to talk about, mostly due to its robotic nature of tossing up the info as soon as it comes down the supply chain. GameFly does not lie -- unless the publisher has no idea what it's doing.
לא שיחקתי בשלישי (מישהו שיחק? איך הוא ביחס לשני?), אבל שיחקתי בשני בדרימקאסט, ואיזה כיף חיים עשיתי! הוא נחשב כאחד ממשחקי היריות-מסילה הכי טובים אי פעם.

זו בהחלט חדשה מעניינת מאוד. מעניין אם היא תכלול סוג של שיפור, אבל בהתחשב ב-GS, אין הרבה למה לצפות. בכל מקרה, לדעתי המשחקים האלה בהרבה יותר מעניינים אותי מאשר GS, שאמנם חדש יותר מהם, אבל נראה פחות טוב מכל בחינה.

אם השלישי נחשב טוב כמו השני, אם לא יותר, ושני המשחקים האלה יהיו, למעשה, כלולים באוסף, בדיסק אחד, זו יכולה להיות עסקה די אטרקטיבית.

ה-Wii מסתמנת כקונסולת הבית למשחקי היריות ממבט ראשון, היא די מחייה את הז'אנר המת הזה, ולמרות שרוב המשחקים האלה הם פורטים, מלבד RE:UC, אני מאמין שזה סימפטום המזכיר לנו את מה שראינו בחצי השנה הראשונה להשקת הווי - מפתחות זורקות כל פורט שיש להם כי לא התכוננו מספיק זמן לחומרה החדשה. אולי ככה הן גם בוחנות את השוק, לפני שהן מרימות פרויקטים יותר יקרים.

על כל פנים, אם המשחקים האלה יצליחו על הווי, אנחנו נזכה לראות משחקים נוספים כאלה, גם מקוריים.

הנה כמה תמונות:

והנה כמה סרטונים:

האוס-אוף-ד'ה-דד 2: כמעט כל המשחק(!), כולל הפתיח - אחחח הנוסטלגיה! כפי שתראו, הדיבוב גרוע, הלוואי שיכולתי להאמין שסגה הייתה לפחות מתקנת את זה בגרסת הווי. הסרטון, אגב, באיכות ממש ירודה, כי הגרפיקה באמת מהממת.

האוס-אוף-ד'ה-דד 3: זה סרטון מעניין, כי הוא משחק בגרסת המחשב עם הווי-מוט והנונצ'וק! לפחות מבחינת הדיבוב, הוא הרבה יותר נורמלי מהשני, יחסית.

רונן.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 16.11 בשעה 06:10.

תחרות התחפושות הגדולה בקהילת נינטנדו, בחסותה של UNDERDOG.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 16.11, 07:29

אני אוהב את המשחקים האלה, אבל אני לא אקנה אותם אלא אם הם יבואו ביחד ב30$, כי אני יכול להוריד אותם למחשב.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#3   פורסם: 16.11, 08:32

הגיע הזמן באמת, אני לא מבין למה הם לא כוללים גם את אחד... זה פשוט מרגיש חסר כזה??

Wii בונה את עצמה כקונסולה אולטימטיבית למשחקי "מסילה", כיוון שתכלס לא צריך את באמת את הזאפר או אקדח לייזר. אני חושב שסגה מאוד מרוצה מהמכירות של Ghost Squad ביפן (יחסית לפורט של ארקייד מיושן).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 16.11, 08:35

אני מקווה שיהיה איזשהו שיפור, אפילו מינימלי.
הגרפיקה מזוויעה, הווי יכול לעשות הרבה יותר טוב מזה.
המשחק, בעצם שניהם ביחד, קצרים ממש. תוך שעה וחצי אני יכול לגמור את כולם, וגם זה עם הפסקות שירותים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#5   פורסם: 16.11, 11:46

mega, הגרפיקה לא מזוויעה, אמנם היא לא עומדת בסטנדרטים של היום, אבל היא בהחלט איכותית יותר מזו שאתה יכול למצוא ב-GS.

ובקשר לאורכם, זה האורך הממוצע של משחקים בסגנון הזה, למרות ש-RE:UC הוא די יוצא דופן במובן הזה.

רונן.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של naveav

משתמש רציני

#6   פורסם: 16.11, 11:57

חדשות טובות מאוד...הבנתי שהם יבואו בחבילה 2 המשחקים נכון?

יצתרכו למכור אותם בזול מאוד כדי שיצליחו אם אלה פורטים פשוטים ללא שום שיפו מהמקוריים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 16.11, 12:25

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
mega, הגרפיקה לא מזוויעה, אמנם היא לא עומדת בסטנדרטים של היום, אבל היא בהחלט איכותית יותר מזו שאתה יכול למצוא ב-GS.

ובקשר לאורכם, זה האורך הממוצע של משחקים בסגנון הזה, למרות ש-RE:UC הוא די יוצא דופן במובן הזה.

רונן.
ופה אתה טועה.
מתי המשחקים האלה יצאו בכלל? 2000? הזומבים נראים כמו אוסף של קוביות, מנסיון.
חייב להיות איזשהו שיפור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 16.11, 19:13

mega, כנראה כל אחד מסתכל על משהו אחר כשהוא בוחן את הגרפיקה. אמרתי לך, ידוע לי שהגרפיקה לא עומדת בסטנדרטים של היום, אבל אתה לא מסכים שהוא נראה יותר איכותי מהגרפיקה של Ghost Squad?

אתה חושב שחייב להיות איזשהו שיפור, אבל לצערנו המפתחות אינן חושבות כך לרוב. לכן הם ישחררו אותם במחיר מוזל, ואולי גם בבאנדל. במקרה כזה, אין שום סיבה שלא יקנו אותם. הם באמת אדירים בז'אנר שלהם, לפחות אני יכול להעיד על השני אשר נחשב אחד הכי טובים אי פעם בז'אנר, לצד Time Crisis 2.

ובקשר ל-RE:UC, אם אפילו נדב אומר שהוא אפילו לא רע בכלל, אז מי אני שאפסול אותו. אבל בגלל החוסר עקביות בציונים, אני אצטרך לקרוא עליו כדי להחליט האם הוא מתאים לי, וכמה. זה יהיה כיף אם יהיו לי כמה משחקים כאלה בספרייה שלי.

רונן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 16.11, 20:47

גווסט סקוואד נראה עוד איכשהו סביר.
וגם זה בקושי.
תשווה בסרטונים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ronyprime

משתמש רציני

#10   פורסם: 16.11, 21:40

משחקים כאלו לא מורידים ..... קונים!!!!!! יש לי את 2 מקורי לדרימקאסט עם האקדח אחחחחחחח דרימקאסט היה ה מ כ ש י ר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של naveav

משתמש רציני

#11   פורסם: 17.11, 00:14

גם אני אהבתי ת'דרים קאסט....לדעתי משחקי האקס מן פלאטפורמה שהיו לו היו בין משחקי הפלאטפורמה הטובים ביותר שיצאו...עדיין יש לי דרים קאסט במחסן לצד NES ועוד המון קונסולות מגניבות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ronyprime

משתמש רציני

#12   פורסם: 17.11, 00:17

אני אישית גם לי יש אמריקאי ויפני אחד המכשירים החזקים לדעתי רק נינטנדו (ששנים אני עם הקונסולות שלה) מצליחה להשתוות לסגה הענקית

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

מצליחן

#13   פורסם: 17.11, 06:39

אני מקווה שהם יפתיעו והם יתנו את כל הטרילוגיה בבאנדל אחד, זה הרי אפשרי אם לא עושים שיפורים רצינים לגרפיקה ואז מוכרים את זה באיזה 30-35 דולר ויהיה להם להיט. אני אישית שיחקתי בראשון והשני ונהנתי מאד, למרות הגרפיקה שכבר די מיושנת. הם פשוט כיף של משחקים.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#14   פורסם: 17.11, 17:55

אני מסכים אתכם, הדרימקאסט הייתה קונסולה אדירה, בין הכי טובות שהיו לי. האוס-אוף-ד'ה-דד 2, למעשה, היה המשחק הראשון שלי עבורה (קניתי אותו עם אקדח), ביחד עם "הרפתקאות סוניק 2".

ציטוט:
The two arcade games will come packaged together on one Wii disc in a set SEGA is calling The House of the Dead 2 & 3 Return.

When asked, SEGA said the titles are being developed by AM1/HIC and further noted that it's too early to comment on whether or not the Wii efforts would feature significant content changes or graphic improvements.
מכאן.

וואו, זה מעודד מאוד, כי יש אפשרות לשיפור גרפי והוספת תוכן (בבקשה, סגה, הפכי זאת למציאות!). שימו לב גם שזה כפי שקיוויתי, שניהם יופיעו בדיסק אחד.

מישהו שיחק בשלישי?

הם גם מציינים שיופיעו בשני המשחקים יותר משישה מצבי משחק, וזה משהו שאני לא חושב שהיה במקוריים, כגון TIME ATTACK.

רונן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 28.11, 03:57

תראו, אוסף שני המשחקים האלה, ב-30 דולר! יפה, סגה למדה משהו מקפקום.

מי קונה?

רונן.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames