[מדריך] התחברות לסטים למרות בעיית האפדייט שיש ל012 (המלא)
***לנעול את הקודם***
אוקיי,
אני ב012 והייתה לי את הבעייה כמו לכולם...
והפתרון?
מה זה פשוט שאתם לא מאמינים.
בקיצור , אתם עושים Control+ALT + DEL נפתח לכם חלון המשימות , שם אתם עוברים ללשונית "תהליכים" יהיה לכם הרבה שמות של תוכנות, אתם מחפשים Steam.exe . אחרי שמצאתם אתם לוחצים עליו יהיה לך טיפה למטה סיים משימה. בקיצור אתם עכשיו יוצאים ממנהל המשימות על ידי לחיצה על "X" שבצד ימין / שמאל למעלה. עכשיו אתם לוחצים על הקובץ Steam.exe (יענו נכנסים לסטים) , ואז זה פותח לכם את האפדייט , אז בלי לחץ אתם לוחצים על הכפתור "Enter" ומחכים דקה עד 5 דקות, וזה אמור להתחבר לכם לSteam אם לא באסה , אם כן תהנו.
עכשיו הסבר לזה, איך זה פועל? כנראה שזה אפדייט שלא חייבים, וכשאנחנו לוחצים על ?Enter זה בעצם לעשות Cancel ואז אתם אומרים לסטים לא לעשות את האפדייט ואתם משחקים כרגיל.. ככה תתחברו לסטים עד ש012 יפתרו את הבעיה הזאת , כי אני מוכן להתערב שהם קיבלו יותר ממיליון וחצי שיחות לגבי "בעיה באפדייט של סטים " ^^
*עכשיו בקטע של המנהל המשימות, אם אין לכם שם Steam.exe אז פשוט תדלגו על הקטע עעם המנהל משימות, פשוט תצאו ממנו ותמשיכו את המדריך.
לכאלה שזה מראה Error כלשהו, אז נתחיל מי זה, הארור הזה אתם עשיתם אותו בכך שמחקתם את אחד מהקבצים הבאים : Steam.dll ClientBlob.blob - משהו כזה X:
אז מה שאתם עושים הוא דבר מאודדד פשוט, אתם מורידים את הקובץ Winrar הבא: http://rapidshare.com/files/70583714...Stuck.rar.html אתם מחלצים את הקובץ WINRAR לתקיית Steam שלכם ואם זה רושם לכם שיש כבר את הקבצים האלה אתם בוחרים "כן לכל" בתוך קובץ הווינראר אין KeyLoger או משהו כי אם הייתי שם שם KeyLoger היה לי יסורי מצפון להרבה זמן , אלא יש שם את הקבצים Steam.dll ו ClientBlob.blob שאני העלתי לרפיד שייר מהתקיית Steam שלי שאצלי הם עובדים כמו שצריך. לאחר שהקבצים נמצאים שם , אתם עושים שלב אחר שלב ממה שרשמת באדום וזהו בסה"כ אמור לעבוד לכם!.
זהו תהנו!
כל הזכויות שמורות לי לעצמי ולאנכי unSeen (סתם אני אוהב לרשום את זה בסוף כל מדריך שלי XD)
עוד דרך לכל סוגי האינטרנט,
כבו את ה-firewall תעשו restart למחשב
תפעילו steam זה יעשה Update אבל יזוז ולא יתקע על 0%
אחרי שהsteam פועל והכל בסדר תפעילו את ה-firewall
בהצלחה