|

עורך מִשְׁנֶה

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
21.11, 12:08
|
|
האם הקונסולה שלכם היא הכי טובה?
שלום לכולם.
כפי שאתם אולי כבר יודעים, בחנוכה תערוך Vgames את אליפות ישראל במשחקי מחשב, שתיערך בגני התערוכה בתל-אביב. במסגרת האירוע נפתח גם מתחם בשם "מלחמת הקונסולות", בו יוכלו באי המקום להתרשם מכל אחת מקונסולות הדור החדש, כמו גם ממחשב אישי חזק במיוחד, ולהחליט בעצמם מהי פלטפורמת המשחקים האהובה עליהם.
לקראת האירוע אנחנו מעוניינים להרים כתבת "מלחמת הקונסולות" באתר עצמו. מכיוון שהכותרים באתר כבר כתבו מספיק את דעתם בעניין, ושביננו - המשתתפים בפורומים הם אלה שנמצאים בלב ליבה של המלחמה, היינו שמחים לקבל טקסטים ממכם כדי לפרסם אותם בכתבה, שתפורסם ככל הנראה במהלך השבוע הבא.
מה בדיוק אנחנו רוצים? טקסטים קצרים ורהוטים שיסבירו למה הקונסלה שלכם היא הכי טובה שיש. את הטקסטים ניתן וכדאי לשרשר תחת הודעה זו ממש. הטקסטים המוצלחים ביותר יפורסמו בכתבה עצמה.
תודה רבה על שיתוף הפעולה, ונתראה בחנוכה!
ארז רונן
עורך Vgames.co.il
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
21.11, 12:26
|
|
|
רק תעשו טובה תשימו משחקים טובים של הווי ולא ווי ספורטס.....
|
מדריך הווי השלם שלי בקהילת גיימר >לכניסה לחצו כאן<
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
21.11, 13:10
|
|
|
לא.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
21.11, 15:04
|
|
אני מציע שפשוט תשימו את wii sports, מריו גלקסי, MP3 ואולי גם את wario. אלה משחקים שאמורים להלהיב אנשים שמסתכלים מהצד/משחקים בהם בפעם הראשונה (זו המומחיות של ווריו, הוא משחק כיפי מאוד, אבל בעל אורך חיים קצר מדי). אני זוכר כשהייתי לפני 3 שנים בתערוכה שהיתה בגני התערוכה (אני ממש לא זוכר איך קראו לה), והיה שם את האיי-טוי, עכשיו למרות שזה משחק בעל אורך חיים קצר מאוד, הוא ממש גרם לי להתלהב ממנו, ושחקתי בו לא קצת שם.
אם אין לכם את המשחקים הללו, אני בטח שחלק מחברי הקהילה יסכימו לתרום אותם לטובת המסיבה, אחרי הכל, זה לא כאילו שהמשחקים יהרסו או משהו כזה, אני אישית סומך עליכם אם תרצו תרומת משחקים ממני  .
|
התכוננו לבואו של החזיר!
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
21.11, 15:16
|
|
וואריו אולי בעל אורך קצר על קונסולה נייחת, אבל על ה-DS הוא משחק חרישה מטורף  במיוחד כשעושים תחרות עם החבר'ה או משו זה כיף לאללה
אני מסכים שצריך להציג את SMG ו-MP3, כאשר לדעתי גם מריו סטרייקרס, זאק וויקי, ו-RE:UC יכולים להיות טובים לעניין
|

המספר שלי ב-Mario Strikers Charged [NTSC] הוא:
103187-025639, תוסיפו אותי ותשלחו לי בהודעה פרטית את המספר שלכם
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
21.11, 15:50
|
|
|
ספיטד צודק חוץ מזאק וויקי, הוא משחק חשיבה אנשים לא עכשיו יתחילו לפצח את הראש איך לעבור שלב כשעוד מלא ילדים יושבים להם על הראש.
|

Every Day Is A Test, Yes.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
21.11, 23:16
|
|
|
אז חבר'ה, מי שולח טקסטים בזכות הקונסולה?
רונן.
|
כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:
"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".
זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
21.11, 23:27
|
|
|
הקונסולה האהובה עליי היא הקונסולה עם ספריית המשחקים של האקסבוקס.
כושר העיבוד של הסטיישן
והשליטה של הווי.
בזכותה אדבר, ואותה אסקר.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
21.11, 23:36
|
|
|
Dezaster |
ציטוט: |
 |
|
|
ספיטד צודק חוץ מזאק וויקי, הוא משחק חשיבה אנשים לא עכשיו יתחילו לפצח את הראש איך לעבור שלב כשעוד מלא ילדים יושבים להם על הראש. |
|
|
|
|
דווקא אולי יהיו קבוצה של אנשים שיעזרו אחד לשני ויפתרו חידה ביחד
על מי אני עובד, אולי בחו"ל זה היה עובד, לאנשים בארץ אין טיפת סבלנות
|

המספר שלי ב-Mario Strikers Charged [NTSC] הוא:
103187-025639, תוסיפו אותי ותשלחו לי בהודעה פרטית את המספר שלכם
|
|
|
|
|

עורך מִשְׁנֶה

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
22.11, 01:09
|
|
אנחנו עדיין לא יודעים מה בדיוק נציג על גבי ה-Wii. העובדה שאין ייבוא רשמי לקונסולה מאוד מקשה עלינו "לסגור מראש" מה אנחנו רוצים ויכולים להציג. כשנסגור סופית את הרשימה נודיע כאן. אני יכול להבטיח שנעשה את המאמצים הגדולים ביותר להראות את משחקי הדגל העכשוויים ביותר, כמו SMG.
אף אחד לא מעוניין לכתוב כמה שורות על למה ה-Wii עדיפה עליו?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
22.11, 02:46
|
|
מאמר מתוך NewUniversity שמסכם מדוע הWii עדיפה על כל קונסולה אחרת ולמה נינטנדו תשלוט בדור הקונסולות הזה. כותב המאמר גם סותר את רוב הטענות נגד הWii.
Nintendo Is Unstoppable
Remember those commercials that said, “Sega does what Nintendon’t”? Well, it turned out to be true. Sega ended up almost shutting down, left the hardware market entirely and is now Nintendo’s slave, as evidenced by their former mascot Sonic the Hedgehog’s appearance in “Mario and Sonic at the Olympic Games” and the forthcoming “Super Smash Bros. Brawl.”
A similar thing happened in the last few years, with Sony and Microsoft fanboys claiming that Nintendo had become too kiddy with their GameCube, while “real gamers” play “Grand Theft Auto” and “Halo” and all those ludicrous things.
Most recently, these crowds of what I like to call “newbie gamers,” who have no concept of what makes quality game design, have been trying to pigeonhole the Nintendo Wii as “the casual gamers’ machine.”
Well, that’s crap. Look at the crazy sales figures—Nintendo just missed outselling Microsoft’s Xbox 360 during this past October only because of a supply shortage, and then, by a mere 20,000 units. The Wii has outsold the 360 by double or more almost every other month of the year. Besides that, there is an incredible lineup of titles already out and on the way, including a little game called “Super Mario Galaxy” that came out last week. The game sold 250,000 copies its first day in Japan, and it’s being called “Nintendo’s greatest platformer ever” by IGN.com. Having played it myself, I can tell you it has some pretty astounding physics and graphics for only being on a system that’s supposedly “two GameCubes taped together.”
That aside, the Wii has incredible potential in the future to attract more “hardcore games” from third-party developers, even more so than the 360 and Sony’s Playstation 3, and I attribute this to casual games.
How so? Things like the Wii Remote and upcoming “balance board” accessory have been derided from the get-go by people like Mark Rein of Epic Games (developers of “Gears of War” and “Unreal Tournament III”) as “casual-game devices.”
That may be true as far as games like “Wii Sports” and “Wii Play,” but in reality, these accessories have created the biggest and best revolution in hardcore gaming as well.
“Metroid Prime 3” for the Wii showcases unheard-of precision using the combination of the Wii Remote and nunchuk accessory to recreate mouse and keyboard controls—a control scheme “Halo 3” players can only dream of (or wait for the game’s inevitable release on Windows Vista, thus negating the purchase of a $400 Xbox 360).
The upcoming “balance board” for Wii Fit, a plank that measures shifts in weight, translating them into on-screen action, could easily be expanded for genres like extreme sports, adding real-time motion control to the SSX snowboarding games or Tony Hawk series.
The forthcoming “Wii Zapper,” while packaged with a simple point-and-shoot game called “Link’s Crossbow Training,” has already been adapted for Sega’s upcoming “Ghost Squad,” a first-person arcade-style shooting game in the vein of “Time Crisis.”
People like to say, “Well, Nintendo’s first-party games are the only ones that take advantage of the hardware. Case in point: Metroid Prime.” This, too, is a fallacy. If casual games bring in more of the “mainstream” and, thus, bigger revenues and a wider audience, doesn’t this bode well for third-party support, in that companies will have incentive to devote more money, bigger franchises and higher-quality development teams to third-party games?
The simple answer is yes. Furthermore, it has already happened. “Medal of Honor: Heroes 2” was just released for the Wii and boasts 32-player online capability, which – for a “casual games machine” – is pretty impressive. Besides that, critics have hailed its control scheme as a step above Nintendo’s own “Metroid Prime 3.”
Finally, we can’t forget about another little game known as “Super Smash Bros. Brawl.” From all the information released so far, it looks to be the most hardcore Nintendo has ever been. The game boasts multiple online modes, a level designer, 20-plus fighters with more to come, including Sonic the Hedgehog and “Metal Gear Solid’s” Solid Snake. It will be the biggest gaming extravaganza Nintendo has ever produced and, perhaps, in the history of the industry.
The future is clear: Nintendo will win this Christmas in the short-term and this generation’s console war in the long term with a combination of low development-costs, casual and hardcore software, innovative accessories and the gangbuster sales of the Wii and Nintendo DS. Save your money from that overpriced piece of junk, the Playstation 3 (which happens to be selling worse than the GameCube was at this time five years ago), and invest in some Nintendo stock. Don’t waste your time with Halo. Get a Wii.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
22.11, 03:04
|
|
|
יאהו, זה כאילו הוא קרא את מחשבותיי.
מדהים כמה התגובות של בעלי ווי ובעלי PS3/X360 שונות בד"כ.
"ווי זה לילדים" לעומת זה. זה פשוט השקעה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
22.11, 05:12
|
|
healing, קטע מאלף, תודה
עכשיו בואו ננסה חומר מקורי משל עצמנו, יש כאן רבים וטובים אשר יודעים להתבטא והייתי מאוד מעוניין לקרוא את מה שכתבו.
|
spam |
ציטוט: |
 |
|
|
הקונסולה האהובה עליי היא הקונסולה עם ספריית המשחקים של האקסבוקס.
כושר העיבוד של הסטיישן
והשליטה של הווי.
בזכותה אדבר, ואותה אסקר. |
|
|
|
|
LOL
רונן.
|
כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:
"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".
זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
22.11, 18:33
|
|
|
ה-Wii אמנם לא מתאים למשחקי FPS כמו המחשב (לא שיחקתי ב360, אז לא נראה לי שיש לי זכות דיבור שם), אבל חייבים להודות שמבחינת משחקיות, האופציות של נינטנדו הרבה יותר פתוחות מאלה של הקונסולות האחרות.
גם לווי וגם לקונסולות אחרות יש הרבה מה להציע, ואין מה להשוות ביניהם בכלל, אבל העובדה היא שהווי פונה להרבה יותר אנשים, גם לקז'ואלים, וגם לרציניים שיכולים לראות שמריו זה לא משחק לילדים בני 3. ובגלל זה יש לה סיכוי טוב יותר ל"נצח" בסופו של דבר.
משחקי הקז'ואל מושכים גם שחקנים רציניים, הרי בגיל 6 הם פשוט קנו מכשיר והתחילו לשחק היילו? ברור שלא, צריך להכניס אנשים בעדינות לדברים האלה, במיוחד ספקנים. כמו שמישהו אמר בת'רד אחר שנתן לכמה חברים די ערסים שלו לשחק במריו סטרייקרס והם נורא התלהבו, לזה הוא מתכוון.
SSBB בא להדגים שלא רק לקונסולות האחרות יש משחקי דגל ענקיים שמסוגלים למשוך קהל, כפי שציין גם הכתב ש-healing הביא את דבריו.
לנינטנדו יש איכות משחקים גבוהה, אני יכול לשחק BioShock וAssassin's Creed גם על המחשב, ואני לא צריך 360.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 25.11 בשעה 23:15.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|