מצטער בובי אבל מי שחופר פה על משחק אחד זה אתם..
אתם ניצחתם פעם אחת את eSr והתחלתם לחפור..
קיצור על תזיין במוח וזה לא שאני לא שמח בישבילכם!!
רבתי עם אלעד בלי שום קשר למשחק
לא הזכרתי פעם 1 תמשחק .
הזכרתי תלאן וזה לא חדש שאני מזכיר את זה למרות שחאלס זהו נגמר לא תשמעו יותר הלאן ההוא בגלל שעוד מאט יש לאן חדש זהו זה עבר
פשוט מאוד מעצבן אותי שDLINE כאילו מה...
לקחתם תוצאה יפה שבו בשקט לא צריך להזכיר את זה בכל דיון אפשרי אני צודק?
לא הזכרתי פעם 1 תמשחק .
הזכרתי תלאן וזה לא חדש שאני מזכיר את זה למרות שחאלס זהו נגמר לא תשמעו יותר הלאן ההוא בגלל שעוד מאט יש לאן חדש זהו זה עבר
אף אחד לא הזכיר את זה :|
אתה העלת את הנושא...
אמרתי את מה שאמרתי בלי קשר. זה עלה פה בוונט אז רשמתי את זה.
באמת שהמשחק הזה כבר ברח לי מהזיכרון מזמן.
[quote=ettox;1087265]רבתי עם אלעד בלי שום קשר למשחק
לא הזכרתי פעם 1 תמשחק .
הזכרתי תלאן וזה לא חדש שאני מזכיר את זה למרות שחאלס זהו נגמר לא תשמעו יותר הלאן ההוא בגלל שעוד מאט יש לאן חדש זהו זה עבר פשוט מאוד מעצבן אותי שDLINE כאילו מה... לקחתם תוצאה יפה שבו בשקט לא צריך להזכיר את זה בכל דיון אפשרי אני צודק?[/quote]
צודק ב100000000000000% ואני לא מבין מה אתה מדבר על זה.. כי אף אחד מאיתנו לא הזכיר את זה
אתה היחיד שממשיך לדבר על זה.
לא הזכרתי פעם 1 תמשחק .
לא ראיתי מישהו שהזכיר את זה בובי. על מה אתה מדבר ?
לא הזכרתי פעם 1 תמשחק .
הזכרתי תלאן וזה לא חדש שאני מזכיר את זה למרות שחאלס זהו נגמר לא תשמעו יותר הלאן ההוא בגלל שעוד מאט יש לאן חדש זהו זה עבר פשוט מאוד מעצבן אותי שDLINE כאילו מה... לקחתם תוצאה יפה שבו בשקט לא צריך להזכיר את זה בכל דיון אפשרי אני צודק?[/quote]
צודק ב100000000000000% ואני לא מבין מה אתה מדבר על זה.. כי אף אחד מאיתנו לא הזכיר את זה
אתה היחיד שממשיך לדבר על זה.
זה שDOZA רשם 16-10 אז 16-10 משהו כזה NFG ESR
זה בגלל שרשמתי שאתם יצאתם תיקו אם ELE וגם הם אז יענו פחות או יותר אותו רמה ובכלל לא ניסיתי להגיד שזה אותו רמה ניסיתי להגיד שזה לא כזה מטורף שהם יצאו תיקו אם ELE בD2
בקיצור ניסה לעקוץ.
זה בגלל שרשמתי שאתם יצאתם תיקו אם ELE וגם הם אז יענו פחות או יותר אותו רמה ובכלל לא ניסיתי להגיד שזה אותו רמה ניסיתי להגיד שזה לא כזה מטורף שהם יצאו תיקו אם ELE בD2
בקיצור ניסה לעקוץ.
בקיצור ניסה לעקוץ.
לא...ממש לא.
גם איך זה קשור אליך בכלל?
זה יענו ESR ברמה של NFG.
ואתה יודע שאני אומר את זה סתם בלי שום כוונה רצינית :|
קיצור נגמר. אני סתמתי
עדיף להיות עם -1 15 באונליין מאשר לא לפגוע בלאן :] כי אז המבחן
ואתה יכול לבוא מה זה ללקק את הביצה השמאלית או הימנית אתה תבחר.
בטח זה המבחן פחחח.. מה אתה מזיין תמוח , בדיחת הקהילה , השחקן הכי בוט שראה ההיסטוריה , " שלום אני נתי ואני משחק כבוט כבר שנתיים" - אי אפשר לנסח את זה יותר טוב.
בטח זה המבחן פחחח.. מה אתה מזיין תמוח , בדיחת הקהילה , השחקן הכי בוט שראה ההיסטוריה , " שלום אני נתי ואני משחק כבוט כבר שנתיים" - אי אפשר לנסח את זה יותר טוב.
עוד מילה לא במקום דקירה
התגובה הבאה שלך תיהיה GG WP VEX
ואז תעשה מה בראש שלך