קהילת סיאס ישראל, היכנסו בבקשה. - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: קהילת סיאס ישראל, היכנסו בבקשה.
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של jADAKISS

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 25.11, 21:49

ברירת מחדל קהילת סיאס ישראל, היכנסו בבקשה.

שלום לחברי הקהילה,

ברצוני שתקדישו לי כמה דקות קריאה מזמנכם, אתם יודעים במשך כמעט 6 שנים של משחק, בנאדם צריך להחליט מתי הסוף, ומתי באמת הגיע הזמן להניח את המשחק ולפרוש. אכן הייתה לי תקופה יפה במשחק, נהנתי מכל רגע, ואני חושב שתרמתי מספיק לקהילה, בין אם לטובה ובין לרעה.

בשבועיים האחרונים, באמת עברתי על החוקים, קיללתי את השופט, קיבלתי עונש, ועברתי בפעם השניה על החוקים, שהתחזיתי לתמיר(xydrox). אני רוצה להגיד מכל הלב, שצעדים אלו מתוך יאוש, ושסוף-סוף הגיע משהו רציני לקהילה, אינטל, ניצן חזר לעניינים, והתרכזתי בבניית הקבוצה, עד שיצאתי מגבול הישר והמקצועיות, והפרתי את החוקים. צעדים אשר בכל ליגה מקצועית אחרת ההשלכות שלהם דומות - השעייה מכל הפיעילויות העתידיות של החברה. אני מסכים שהעונשים שקיבלתי הם בצדק, עם זאת אני רוצה להתנצל, בפני השופט, בפני כל אותם האנשים אשר פגעתי בהם בחוסר המקצועיות שהפגנתי. לאותם האנשים שאכזבתי שראו אותי בעין שונה, לומר לכם את האמת, ניצן לא הסכים להוריד לי את העונש, והוא צודק. הוא הסביר, שאם הוא יוריד לי את העונש זה יראה לקהילה שVG מקלה בעונשים, ושאני צריך להיות גבר ולעמוד בעונש אשר קיבלתי.

לכן, אני פונה לקהילה, ואני רוצה להסביר לכם, שאף על פי שקיבלתי את העונש, זה טוב שיש גוף שסוף-סוף עומד ושומר על המקצועיות שלנו. ואותם התגובות שהגבתי בדיון על הענישה שלי, נבע מעצבים, ופשוט צעדי יאוש. אז אני מתנצל אם הבנתם אותי לא נכון. אני רוצה לשתף אותכם במשהו אישי, הבטחתי למנהל ELE, אור פרי, שהלאן הזה, זה יהיה האירוע האחרון שלי. ואני רוצה לפנות אליכם לקהילה, שתתמכו בי או לפחות תבינו שאני מבקש שתעזרו לי להקל את העונש שקיבלתי, במשך 6 שנים חיכיתי ללאן הזה שמגיע, אני רוצה לפרוש בכבוד, ועם טעם מתוק בפה. אני רוצה שתגידו לי אתם, האם אתם חושבים שמגיע לי אחרי 6 שנים, לפרוש בכבוד, למרות הדברים האיומים שעשיתי.
אני רוצה להבהיר לכם, שעשיתי טעויות ואני מצטער עליהן, אל תעברו על החוקים כמו שאני עשיתי, חשבתי שאני מעל החוק, ועכשיו אני מצטער על כל שניה, באמת דעתכם חשובה לי.

שלכם, דניס.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#2   פורסם: 25.11, 21:51

אחי... זה משחק מחשב :\
בהצלחה בכל אשר תעשה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Seduce

משתמש רציני

#3   פורסם: 25.11, 21:52

כל הכבוד על המכתב התנצלות וכן מגיע לך לפרוש בכבוד תרמתה הרבה לקהילה הישראלית וגם לקהילה הזאת,אולי תחשוב על זה שנית ולא תפרוש .. בכל מקרה העונש שקיבלתה כנראה מוצדק כי אני לא בדיוק ידוע איך התגלגלו העניינים, אתה פעיל בקהילת TP ואולי אם לא תפרוש תוכל להרים שם דברים,בכל מקרה מבחינתי אתה איש עם כבוד עם כוח הנהגה ואני אישית סולח לך על הדברים שעשיתה

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 25.11, 21:52

areS`
ציטוט:
צפה בהודעה
אחי... זה משחק מחשב :\
בהצלחה בכל אשר תעשה
שמע אחי, השקעתי בו 6 שנים, ואני באמת רוצה לפרוש עם טעם מתוק בפה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Anxity

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 25.11, 21:52

יפה פשוט יפה שחקן עם רצינות ונחישות להצליח יפה אחי! מגיע לו חנינה שחקן של כל כך הרבה זמן ובאמת חבל אף על פי שלדעתי ההתנהגות שלו הייתה מוצדקת ... אבל יפה מאוד!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של inflect

חשבון משתמש נעול

#6   פורסם: 25.11, 21:52

דניס תגובה בוגרת מאוד. אני מקווה שהוא יסלח לך או שהקהילה תסלח לך.
ושיהיה בהצלחה בהמשך =]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של infusion

משתמש רציני

#7   פורסם: 25.11, 21:52

נגעת בי

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 25.11, 21:53

Seduce
ציטוט:
צפה בהודעה
כל הכבוד על המכתב התנצלות וכן מגיע לך לפרוש בכבוד תרמתה הרבה לקהילה הישראלית וגם לקהילה הזאת,אולי תחשוב על זה שנית ולא תפרוש .. בכל מקרה העונש שקיבלתה כנראה מוצדק כי אני לא בדיוק ידוע איך התגלגלו העניינים, אתה פעיל בקהילת TP ואולי אם לא תפרוש תוכל להרים שם דברים,בכל מקרה מבחינתי אתה איש עם כבוד עם כוח הנהגה ואני אישית סולח לך על הדברים שעשיתה
בסך הכל אני רוצה להשתתף בלאן ולפרוש.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Seduce

משתמש רציני

#9   פורסם: 25.11, 21:54

אבל תעשה את זה יפה לא כמו זידאן משחק אחד וכולם מסתכלים עליו אחרת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של absolt

משתמש רציני

#10   פורסם: 25.11, 21:54

ברור... אפשר לחשוב מה כבר עשית =[
בהצלחה בהמשך החיים אוהבים אותך.

(05:13:00) 02(ANGELiC`A02) אני הולך לקרוא סיפור באנגלית יש לנו מחר מבחן עוד מעט בא

ROFLLLL FOR REAL

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#11   פורסם: 25.11, 21:54

תנו לבחור להכנס ולקחת חלק בטורניר 1.6 של סיאס (:
מגיע לו לא משנה מה הוא אמר או עשה בזמן האחרון, הוא בין הוותיקים שלנו, ופשוט אסור לנו לפגוע בוותיקים שלנו .. לפחות לתת לו "כבוד אחרון" לפני הפרישה.

בברכה,
צחי 'Aqura' ברדה
(:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SpecifiC

מצליחן

#12   פורסם: 25.11, 21:54

יאלללה VG וותרו לו
ד"א הורדתי דמעה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#13   פורסם: 25.11, 21:55

jADAKISS
ציטוט:
צפה בהודעה
שמע אחי, השקעתי בו 6 שנים, ואני באמת רוצה לפרוש עם טעם מתוק בפה.
אני משחק בו גם, כמוך אפשר להגיד, לא יודע אם אתה זוכר אותי או לא אבל זה לא משנה..
ככה או ככה זה משחק מחשב ואני חושב שאתה לוקח אותו יותר מדי ברצינות.. אבל גם אני הייתי כזה בגלל זה אני מבין אותך... עכשיו אני סתם משחק פה ושם עם חברים או סתם בגאטרים מעפנים כי אין לי גישות.. אבל אתה צודק.. מגיע לך טעם מתוק בפה אחרי 6 שנים
קיצר אז בהצלחה בכל אשר תעשה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של midsen

מצליחן

#14   פורסם: 25.11, 21:55

מה 6 שנים אתה מחכה ללאן לפני שנה בשבועות היה לאן של 3dv ,וזה כולה משחק מחשב מה אתה רוצה לסיים בפה מתוק....
אבל כל הכבוד על המכתב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של elico

משתמש רציני

#15   פורסם: 25.11, 21:55

באמת שמגיע לו

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים באנדרדוג

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames