[תחרות] סיקור המשחק: Resistence: Fall of. - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: [תחרות] סיקור המשחק: Resistence: Fall of.
1
מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 28.11, 16:31

ברירת מחדל [תחרות] סיקור המשחק: Resistence: Fall of.

[תחרות] סיקור המשחק: Resistence: Fall of.

סיקור המשחק הנמכר ביותר עד כה לקונסולת ה-Resistance: Fall of Man: PS3.

Resistance: Fall Of Man הוא משחק יריות מגוף ראשון של חברת Insomniac. המשחק מתאפיין בגרפיקה מצויינת, במשחקיות מהנה ובמגוון אפשרויות משחק רבות.

המשחק מתחיל בשנת 1951, מספר שנים לאחר התחלת המלחמה בין גזע חייזרים רצחני הקרוי חימרה (Chimera) לבין הגזע האנושי. מלחמה זו, המסכנת את קיום הגזע האנושי, היא מעיין תחליף למלחמת העולם השנייה שלא התקיימה גזע ה-Chimera משמיד כל דבר העומד בדרכו בלי התנגדות ממשית ותוך 10 שנים כמעט כל אירופה נכבשת ונופלת לרגליו, למעט אנגליה.
כאשר נראה שגם האנגלים עומדים בפני סכנת כליה, האמריקאים מחליטים לשלוח כוח סיוע גדול כדי להציל את אירופה (מזכיר קצת את מלחמת העולם) ובין החיילים נמצא גם גיבור המשחק והחייל האגדי: נתן הייל.
ההתקדמות במשחק נעשית בחלוקה לפרקים כאשר הפרק הראשון מתחיל בעיר יורק שבאנגליה ממנה מגיעים גם לערים ומקומות נוספים.
המשחק מספק שעות רבות של הנאה ומגוון אפשרויות משחק, ביניהן: Campaign המגולל את סיפור הקרבות לשחקן יחיד או לשני שחקנים בו-זמנית נגד המחשב, קרבות עד המוות בין שחקנים לבין עצמם או בינם לבין המחשב (עד 4 שחקנים) וכמובן משחק ברשת לכמות של עד 40 שחקנים.
המשחק עושה שימוש בכל הכפתורים הנמצאים בשלט וכמובן גם ברגישות השלט לתנועות. למשל, כאשר נתלים או נצמדים אליך חיזרים ניעור השלט ולחיצה על מקש המשולש יוריד מעליך את החיזרים, בנוסף כאשר השחקן עולה באש ניעור השלט יסייע בכיבויה. את האש דבר מאוד מעניך ועושה את המשחק יותר מעניין.
יתרון גדול נוסף במשחק הוא מגוון כלי הנשק והרימונים אותם מפעילים השחקנים והחייזרים אותם תוכלו לראות במדריך שמצורף למטה.

חשוב לציין שכמות וסוגי הנשק משתנים בהתאם לרמת המשחק בה בחרתם לשחק.

אורך חיים, אפשרויות מיוחדות, תקלות טכניות
אורח חיים במשחק , הוא לא ארוך מידי אבל גם לא קצר מידי , מתאים בדיוק לרמה של המשחק ולאורך המשחק עצמו ( 14 שעות לגיימר ממוצע).
בנוסף תקלות טכניות במשחק, יתכן ויהו בעיקר באונליין שהם בעמם לגים כדוגמא:
יתכן להיות שיהו לגים במשחק , מה שיתבטא בכמה ובכמה אפשרויות כדוגמא:
א) דילאי הריגה-כשתהרוג מישהו והוא לא ימות ישר ויוכל להמשיך לירות עליך , מה שיאפשר לו להרוג אותך.
ב) עצירה במקום- יתכן ותעצרו במקום ולא תוכלו להזיז את הנשק שלכם.
ג) יציאה מהמשחק באמצע לגמרי גם מהאונליין.
ד) יציאה רק מהמשחק עצמו , אבל עדיין תישארו באפשרות: אונליין.

באוף ליין אין שום תקלות שידועות לי ולאנשים אחרים.

הניקוד באונליין יהיה בצורה כזאת שכל הריגה תזכה אותכם ב-10 נקודות והריגה לא תוריד לכם נקודות.
יש אסיסטים במשחק כלומר שתירה ותוריד חיים למישהו אך לא את כל החיים.
בנוסף תקבלו מדליות על השגים משמעותיים כמו: הריגה 100 עמים עם בזוקה , גמירת המשחק ב-single player....

לסיכום,
המשחק משתמש במלוא היכולות הגרפיות ויכולות השליטה של הקונסולה, ויספק שעות רבות של הנאה באפשרויות ורמות המשחק השונות. מומלץ בחום!

מקשים בסיסיים במשחק:

עצות,טיפים וטריקים למשחק: RESISTENCE FALL OF MAN:
הקדמה:
טיפים וטריקים לגבי המשחק הכי נמכר של הקונסולה Playstation 3.כאן תמצאו טיפים על המשחק, טריקים מיוחדים, סיקור של כל נשק, יכולות מיוחדות של נשקים שלא תדעו בלי מדריך זה.
תיאור:
כאן תוכלו לקבל את כל הטיפים איך לשחק יותר טוב במשחק הכי נמכר לקונסולת הPlaystation 3.
תקבלו טריקים של איך לשחק יותר טוב, כאן תקבלו מידע על כל נשק ונשק האם כדאי לשחק בו מה העוצמה שלו ומה היכולות שלו...
אז נתחיל:

באונליין יש 3 אפשרויות של משחק:

ranked Game - שאתה בוחר את זה אז הPlaystation 3 יבחר לך משחק אוטומטי.

party - תפתח קבוצה שתיהיה איתך ותוכל לעשות איתם משחק, להיות איתם באותה קבוצה להיות רק נגדם או להצטרף איתם למשחק...

custom Game - אתה מחפש את המשחק לפי מה שאתה רוצה, הגדרות כמו למשל: אם יש סיסמה בחדר, איזו מפה תיהיה במשחק, איזה גודל יהיה במשחק. בנוסף שם תוכל ליצור משחק לפי הגדרות מדויקות.

יש הרבה סוגי נשקים, לכל אחד כמובן שיש את היתרונות והחסרונות שלו...
הנשקים הבולטים במשחק הם:
חשוב לציין שכמות וסוגי הנשק משתנים בהתאם לרמת המשחק בה בחרתם לשחק.
אוגר - רובה שיורה דרך קירות, רובה חזק ביותר בנוסף יש את האפשרות ללחוץ על כפתור: L1 כפתור זה יעשה מין קיר כזה שיריות לא יוכלו לעבור דרכו, בזוקות לא יעברו דרכו, אבל תמיד יש את האבל... אם ליריב שלך יש גם את רובה האדגר היריות יעברו דרך ההגנה שלך.

רובה רגיל -הרובה איתו תתחילו את המשחק.זה רובה שבעיקר מרססים איתו אנשים בנוסף, יש את האפשרות להחזיק בתוך הרובה 2 מיני רקטות, לחיצה על L1 תשחרר את הרקטות. יש לציין, שאם תירה את המיני רקטה תכוון אותה קצת מעל למטרה שתרצה לפגוע בה, ככל שהמטרה יותר רחוקה ככה תכוון יותר מעליה.

רובה בזוקה - הידוע גם כ-LLark קל מאוד לשחק איתו ולשלוט בו. רוב האנשים יודעים רק לירות את הבזוקה. האנשים שטובים יחסית במשחק יודעים להשתמש במירב תכסיסיו. שאתה יורה את הבזוקה יש את האפשרות לעצור אותה באוויר על ידי לחיצה על הכפתור L1 וכמובן להמשיך לירות כשאתה רוצה שהיא תיעצר.
אם תלחץ על R1 ובו זמנית תלחץ לשתי שניות על L1, תעזוב את L1 ותמשיך ללחוץ על R1, הבזוקה שתתפוצץ תהפוך לעוד בזוקות קטנות שיתפזרו איפה שהם יתפוצצו.

רובה חיזרים - או בשמו Bullseye. זה הרובה שהחיזרים משחקים איתו באוף ליין. רובה רגיל וכמו כל רובה אחר, ניתנת האפשרות ללחוץ על L1 לחיצה ארוכה ובו זמנית לירות בעזרת כפתור R1 כל היריות יצמדו למקום שפגעת ותכוון אותו על היריב שלך, גם אם אתה לא מכוון אליו בדיוק. אם מישהו הצמיד אלייך יריה שכזו תוכל לנער אותה מעלייך בעזרת ניעור השלט.

רובה אש - רובה חזק ביותר לא מומלץ להשתמש בו למשך זמן ממושך. במידה ויורים עליך אש והאש נצמדה אליך תנער את השלט והאש תכבה. יריית אש רגילה: R1, יריית אש חזקה: L2 ככל שתחזיק יותר את ה L2 כך עוצמת הירייה תיהיה יותר חזקה.

רובה מחשמל - רובה חזק ביותר, יריית חשמך רגילה: R1 יריית חשמל חזקה L2.

2 רובים כרובה בו זמנית- ישנו רובה שלא מצורף למשחק באונליין ונמצא אך ורק באוף ליין
מה מיוחד בו?: רובה זה הוא בעצם 2 רובים שתוכל להשתמש בשתיהם ביחד , או בכל 1 בנפרד.
יש להדגיש כי כל רובה נמצא ביד 1.
איך משתמשים ברובים אלה?: לחיצה על R1 תירה כדורים דרך הרובה הימני.
ויריה על L1 תירה כדורים דרך הרבה השמאלי.
לחיצה על R1 ועל L1 בו זמנים ירה כדורים משתי הרובים בו זמנית.

רובה צלפים- ישנו רובה במשחק שהוא: sniper. בעזרת ה-sniper נוכל ליצלוף ולהרוג אנשים מרחוק. חוזק הרובה הוא מאוד חזק.
ניתן לעשות Zoom בכוונת , כלומר לקרב ולרחק את הכוונת בעזרת הכפתורים שבשלטי ה-Siaxix.

רובה שטגאן- רובה בעל עוצמות חזקות במיוחד.
החסרון היחיד בו שיש זמן יריה יחסית גדול בין כל יריה ליריה.
איך משתמשים בו: לחיצה על R1 תיריה יריה רגילה וחזקה , ולחיצה על: L1 תירה יקיה חזקה מאוד אבל יהיה מרווח גדול בין יריה ליריה.

רימונים:
רימון רגיל - רימון שאתה זורק אותו והוא יתפוצץ.

רימון קיפוד - רימון שהוא מין קיפוד קטן כאשר הוא מתפוצץ כל הקוצים שלו יעופו לכל הכיוונים.

רימון אש - ככה אני קורא לו, שתזרוק אותו הוא יפזר מין גז כזה ואחרי כמה שניות במקום שהגז עומד תיהיה אש והרימון יתפוצץ וסביבו יהיה הרבה אש. פה מגיע הטריק שכמעט אף אחד במשחק לא יודע, אם תזרוק את הרימון על ידי לחיצה על כפתור העיגול ותמשיך ללחוץ עיגול הגז ימשיך להתפזר אבל הרימון לא יתפוצץ ולא תיהיה אש עד שתעזוב את כפתור העיגול.

טיפים וטריקים במשחק:
* לחיצה מהירה וקטנה למשך פחות משניה על הכפתור L2 יעשה לך מהירות במשחק - זה רק באונליין. ואם תפסיק לרוץ תחזור ללכת רגיל.

* לגמור את המשחק ברמה קלה ביותר באוף ליין. אחר כך לעבור לשחק באונליין למשך שבוע אבל כל יום לשחק כמה שעות...
להתחיל את המשחק מההתחלה ברמה הבינונית ואז יהיה הרבה יותר קל לגמור אותו.

* עדיף לשחק במיקרופון במשחק כדי לדבר עם החברים שלך באמצע המשחק. להשתדל בקרבות עם הרבה אנשים לשחק חכם, כלומר לא לרוץ יותר מידי מהר ויותר מידי זמן, עדיף לא ללכת הרבה זמן במקומות שיש ליריבים שלך יכולת להשקיף עליך וליראות אותך. להיות מוכן לזרוק רימון רגיל או רימון קיפוד, רימון אש לזרוק בעיקר שאתה רוצה שטח נקי או שאתה רוצה שהיריבים שלך מאחוריך יתעקבו.

*במידה ונצמד אליך אש, או שנצמדת אליך היריה המיוחדת של החיזרים תנער את השלט והיריה או האש ירדו ממך.

* בשלב: PARTING WAYS שתיהו בתוך רובוט לחיצה R1 תירה יריות רגילות ולחיצה על L1 תירה טילים.

הציונים של המשחק:
משחקיות: 9- משחק מאוד מהנה אשר לא נופל ממשחקים אחרים בפלטפורמת ה--PLAYSTATION 3. משחק שיכוךל להעסיק אותך שעות וימים.
גראפיקה: 8 ,הגראפיקה ניתנת על בסיס השוואה לשאר המשחקים אך ורק בפלטפורמת ה-PLAYSTATION 3.הגראפיקה מאוד יפה , רק מעלה את הרמה שלך המשחק למעלה.
סאונד: 8- הצילים והסאונד מאוד נחמדים ומוסיפים צבע וחיים למשחק , מה שעושה את המשחק הרבה יותר מעניין. הקולות של החייזרים ושל כל המוטציות , ויצורי האבולציה של של החייזרים מאוד אמיתיים ומתאימםי לדמויות שלהם אמור להידבק הסאונד.
שווי המשחק: 10 - כאן מתבטא השווי של המשחק: באיכות המשחק , במשחקיות , בזמן שאותה מבלים עם המשחק.
ציון כולל: 8.8

והדבר שעוד יותר מפריע לי, זה שבשני הפירוטים לא דיברת על כל הנשקים.
יכולת לכתוב משהו על הסקיל פויינטס שבמשחק.

תמונות נוספות:
http://www.playzone.co.il/images/gal...l-of-man12.jpg

http://www.playzone.co.il/images/gal...450098-000.jpg

http://www.playzone.co.il/images/gal...istance111.jpg

http://www.playzone.co.il/images/gal...stance_440.jpg

http://www.playzone.co.il/images/gal...420358-000.jpg

אני כתבתי את הכתבה!
קרדיט ל-Playzone!

נערך לאחרונה על ידי yossig2006, אתמול בשעה 20:18.

חזרה לראש העמוד

The Joker האווטר המזניב של

מצליחן

#2   פורסם: 28.11, 16:55

יפה מאוד...

ps3 ID-eldar1994
MP3-music&ps 3 times in day
אין קונסולה-אין חיים

גמאני שונא תמשחק המעפן הזה מה זה היצורים הנכים האלו??
אם גם אתם שונאים מייפל סטורי העתיקו חתימה זו

NO MUSIC NO LIFE

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#3   פורסם: 28.11, 17:28

זה לתחרות אבל אל תדאגו אני אוסיף עוד תמונות זה יצא מגניב זה עדיין לא גמור!!!!
אבל זה יוצא יפה....

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#4   פורסם: 28.11, 17:39

פיש...
יוסי מושקע בטירוף...
אחי, מאיפה הכוח לכתוב כל כך הרבה?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#5   פורסם: 28.11, 18:59

sleepy
ציטוט:
צפה בהודעה
פיש...
יוסי מושקע בטירוף...
אחי, מאיפה הכוח לכתוב כל כך הרבה?
זהו.. שלא. העצות והטריקים מישהו פה גם הביא והראו שהוא העתיק מאיזה אתר וזה מילה במילה למה שיוסי כתב.
אני אומר שיש מצב שגם החלק הראשון מועתק.

חזרה לראש העמוד

The Joker האווטר המזניב של

מצליחן

#6   פורסם: 28.11, 19:15

אתה רוצה לספר לנו משהו?

ps3 ID-eldar1994
MP3-music&ps 3 times in day
אין קונסולה-אין חיים

גמאני שונא תמשחק המעפן הזה מה זה היצורים הנכים האלו??
אם גם אתם שונאים מייפל סטורי העתיקו חתימה זו

NO MUSIC NO LIFE

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#7   פורסם: 28.11, 20:43

אחי אין מצב אני כתבתי את הכל פה בעצמי לא צריך לשקר את זה אני כתבתי לפלייזון ולא העתקתי שום דבר ......
וחוץ מזה אני כתבתי את זה לבד... את העצות טיפים וטיריקים אני כתבתי את זה לבד...
פשוט לא נעים מה שאתם עושים לי אחרי כל כך השקעה מתחילים להגיד שהעתקתי יש לי את כל התמונות בתוך המחשב ואת הטיוטה של הכתבה אצלי... תתרגלו שיש כזה דבר שמישהו יכול לכתוב דבר כזה ועוד הפעם כתבתי את זה לבד ואני עדיין בתחרות!!!!
וחוץ מזה אני כתב בפלייזון אז אסור לי להתיק כתבות מאתרים אחרים ולכן הכתבה נכתבה על ידי בלבד....
חבר'ה אני עבדתי על הכתבה הזאת כמה ימים ופירסמתי אותה בפלייזון....
אם אתם פוסלים את הכתבה הזאת עקה העתקתה שלא היתה אני רוצה שהמנהלים יתערבו פה...
ודרך אגב עקב זה שאני כתב בפלייזון זה דורש ממני הרבה זמן ומאמץ כדי להמשיך להיות שם כתב מה שאומר שיש לי זמן לעשות את הכתבה הזאת.....
ודרך אגב עוד משהו: רוצים אני אביא לכם עוד כתבות שאני כתבתי אותם לפלייזון?

רוצים אני אביא לכם לינקים לכתבה האמיתית כמובן אם המנהלים של הפורום הזה ירשו לי כי לפי מה שאני יודע אסור....

נערך לאחרונה על ידי yossig2006, 28.11 בשעה 20:48.

חזרה לראש העמוד

Series האווטר המזניב של

מנהל קהילות PS3&FIFA;

#8   פורסם: 28.11, 20:46

יכול להיות שהוא כתב גם לפלייזון, אל תלכו ישר על ההעתקה. העניין בבדיקה.

גיא,
מנהל קהילות Playstation3 ו- FIFA
Series@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#9   פורסם: 28.11, 20:46

yossig2006
ציטוט:
צפה בהודעה
אחי אין מצב אני כתבתי את הכל פה בעצמי לא צריך לשקר את זה אני כתבתי לפלייזון ולא העתקתי שום דבר ......
וחוץ מזה אני כתבתי את זה לבד... את העצות טיפים וטיריקים אני כתבתי את זה לבד...
פשוט לא נעים מה שאתם עושים לי אחרי כל כך השקעה מתחילים להגיד שהעתקתי יש לי את כל התמונות בתוך המחשב ואת הטיוטה של הכתבה אצלי... תתרגלו שיש כזה דבר שמישהו יכול לכתוב דבר כזה ועוד הפעם כתבתי את זה לבד ואני עדיין בתחרות!!!!
וחוץ מזה אני כתב בפלייזון אז אסור לי להתיק כתבות מאתרים אחרים ולכן הכתבה נכתבה על ידי בלבד....
חבר'ה אני עבדתי על הכתבה הזאת כמה ימים ופירסמתי אותה בפלייזון....
תראה זה לא נראה הכי הגיוני כי אתה דיי סותר את עצמך בין החלק הראשון לבין הטריקים מבחינת שמות נשקים ושגיאות. ודבר שני אני לא יכול פשוט להניח שאתה כתבת אני צריך להגיד את זה שיש את זה בפלייזון.

חזרה לראש העמוד

alonz101 האווטר המזניב של

משתמש רציני

#10   פורסם: 28.11, 20:48

פשש הכתבה מעוררת את הרצון שלי לשחק במשחק

יש 10 סוגי אנשים בעולם כאלה שמבינים בינארית וכאלה שלא

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#11   פורסם: 28.11, 20:50

חברה אני כתב בפלייזון אני יכול לעזור לקהילה הזאת ולהביא לכם מדריכים כתבות שעשיתי כמובן אם קדיט לפלייזון.... קוראים לי שמה: יוסי גלובל מי שרוצה לראות עוד כתבות שלי שיכנס לשמה ויחפש ויראה את הכתבות שלי...
אתם רואים מי פה אמר שהוא ראה את זה והחוקים בפלייזון לא מרשים לי להעתיק כתבות.....

נערך לאחרונה על ידי yossig2006, 28.11 בשעה 20:52.

חזרה לראש העמוד

Series האווטר המזניב של

מנהל קהילות PS3&FIFA;

#12   פורסם: 28.11, 20:51

יוסי, אני מאמין לך. כל הכבוד

גיא,
מנהל קהילות Playstation3 ו- FIFA
Series@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#13   פורסם: 28.11, 21:03

אז אני בתחרות נכון????

חזרה לראש העמוד

origlo האווטר המזניב של

מנהל פורום PS

#14   פורסם: 28.11, 21:04

yossig2006
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אני בתחרות נכון????
אם הכתבות שלך באמת מקוריות, אז אתה בפנים.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#15   פורסם: 28.11, 21:06

הם מקוריות בטח מקוריות... אני יכול להביא לכם עוד כתבות שכתבתי כדי להראות לכם את זה.....

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames