והדבר הכי עצוב בענין, שזהו המצב.
אתה ידוע מהי הדרישה להיות שוטר?
לסיים 12 שנות לימוד.
פשוט לסיים
לא בגרות לא נעלים, פשוט כתוב "12 שנות לימוד".
בגלל זה השוטרים עסוקים בלהוריד "עונדות" מהכביש כי הג'אנט שלהם חורג מן המותר במידה אחת, ולעצור רוכבי אופנועים שרוכבים על 170 קמ"ש (זה אירוני, כי האופנוע עצמו נוצר בשביל מהירות, וכל מי שאי פעם רכב על אופנוע כביש עם יותר מ500 סמ"ק יודע על מה אני מדבר)
ולא עסוקים בלחפש פושעים
נערך לאחרונה על ידי FAKITOLBHISH, 13.05 בשעה 15:00.
והדבר הכי עצוב בענין, שזהו המצב.
אתה ידוע מהי הדרישה להיות שוטר?
לסיים 12 שנות לימוד.
פשוט לסיים
לא בגרות לא נעלים, פשוט כתוב "12 שנות לימוד".
בגלל זה השוטרים עסוקים בלהוריד "עונדות" מהכביש כי הג'אנט שלהם חורג מן המותר במידה אחת, ולעצור רוכבי אופנועים שרוכבים על 170 קמ"ש (זה אירוני, כי האופנוע עצמו נוצר בשביל מהירות, וכל מי שאי פעם רכב על אופנוע כביש עם יותר מ500 סמ"ק יודע על מה אני מדבר)
ולא עסוקים בלחפש פושעים
יש הבדל בין משטרת תנועה למשטרה רגילה, וגם הם פועלים לפי הנחיות שניתנות לפי החוקים שנקבעו. בתור אחד שמנסה להוסיף דברים לרכב שלו אני כל פעם מוצא את עצמי דן עם אנשים אם זה חוקי איך אפשר לקבל רישיון או לעשות את זה בצורה חוקית הרבה בירוקרטיה יש בדבר.
כאשר בארה"ב ובאירופה כל הדברים האלה פשוט מותרים בלי לדווח עליהם.
בדיוק.
לכן אני אומר, השוטרים האלה חסרי שכל. (לא כולם כמובן)
במקום לחשוב עם השכל שלהם הם חושבים עם הבטן, או במקרים קיצוניים עם איברים אחרים. (ראה תמונת השוואה שהעיליתי לפני זמן מה בין משטרת IL לבין משטרת בריטניה)
שישימו פי שתים פחות אנשים, אבל שיהיו איכותיים ויעלו להם פי שתים את המשכורת.
אגב, שוטרים חושבים שדוד פתוח זה אגזוז לחץ XDDD
בדיוק.
לכן אני אומר, השוטרים האלה חסרי שכל. (לא כולם כמובן)
במקום לחשוב עם השכל שלהם הם חושבים עם הבטן, או במקרים קיצוניים עם איברים אחרים. (ראה תמונת השוואה שהעיליתי לפני זמן מה בין משטרת IL לבין משטרת בריטניה)
שישימו פי שתים פחות אנשים, אבל שיהיו איכותיים ויעלו להם פי שתים את המשכורת.
אגב, שוטרים חושבים שדוד פתוח זה אגזוז לחץ XDDD
למשטרה שלנו (כן היא שלנו מה לעשות) יש המון בעיות, זה מתחיל מהתקציב העלוב וממשיך בזה שהשוטרים רוב הזמן עסוקים בבט"ש ואבטחה. יש גם את בעית מערכת המשפט העקומה שמקשה את חיי המשטרה ויחס הציבור. היום אם כל המתנדבים בארץ יפסיקו להתנדב ליום אחד, מערכת עכיפת החוק בארץ תקרוס (מפי מפקד מחוז במשטרה). זה נורה קל לבוא ולהסתלבת על השוטרים אבל גם כשיש חברה איכותיים במשטרה, הם מתקשים לעשות את מה שבאמת צריך.
ואם בא סוף סוף משהו רציני שעושה את מה שבאמת צריך, מישהו מוצא את הדרך להוריד לו את הבייצים או לנפנף אותו מהמשטרה (אליק האליל).
אתה רואה, יש שני סוגי אנשים בעולם, ידידי. אילו עם אקדח טעון ואילו שחופרים. אתה חופר. - הטוב הרע והמכוער
ציטוט מהמגזין: 21:00] Indium: אבל זה לא היה סתם סלק [21:00] Indium: זה היה סלק שוודי [21:00] AlonTavor: שעשוי מ? [21:00] Indium: שיניים של עכבישים
ציטוט:
"We can neither confirm nor deny that we may or may not be in what may or may not be a position to either confirm or deny what you may or may not have allegedly alleged."