לפי ביקורות הבנתי שהוא דיי נפילה, למרות שאני לא יודע ספציפית על הגרסא של הווי
אני מניח שזה יהיה פורט מה-PS2, ואם השליטה תהיה טובה זה כנראה יהיה אחלה
לדעתי עדיין Need For Speed Underground הראשון נשאר הכי טוב בסדרה [סיימתי אותו לא מזמן עוד פעם]
יש לך את הקודם כן?
מבחינת שלטיה הבנתי שזה אותו דבר..
מנצל מעולה את החומרה של הווי ויש אחלה מצבי משחק.
אם אהבת והתרגלת לשליטה של הקודם אז את תאהבי אותו.
רק השנה EA שינו את המשחקיות טיפה. התרסקות במהירויות גבוהות תהיה משפיעה בהרבה מבמהירויות נמוכות..
בקודם מאוד התרגלתי לשליטה בווי, היא אפילו יותר נוחה לי מהשליטה בכל המשחקים שהיו לפני ומהשליטה שהיתה להם בקיוב..... אני רק מקווה שעדיין יחדשו לי איזה משהו במשחק הזה ושהגרפיקה לא תאכזב...
משחק מאוד מאכזב...אני בתור אחד שמעריץ את הסדרה הזאת בגלל שהתרגלתי כל כך לשליטה(פשוט הגעתי למצב שאני 90% מהמסלול על מקסימום מהירות של הרכב ולא נתקע אפילו פעם 1 בקיר) מאוד התאכזבתי, שיחקתי במשחק החדש בפס2 כי לשליטה ששם אני כל כך רגיל אבל השליטה שונה לחלוטין והמשחק מרגיש ריאליסטי הרבה יותר....אומרים שעשו דגש על הפגיעות ואפשר להרוס ת'אוטו אבל לא שמתי לב לזה....
EA עשתה טעות ענקית היא לקחה את סדרת ניד פור ספיד ממירוצי רחוב למירוצים מאורגנים עם קהל טעות איומה בלי סמטאות בלי עיצובים מטורפים וציוני המשחק לכל הקונסולות די נמוכות עם זכרוני אינו מטעה אותי בקיצור לא הייתי מכניס אותו לספריית משחקי הwii שלי לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד בנוסף אולי למחשב למעריצים הכבדים של הסדרה
אני " חובב " של need for speed ..
יש לי את כל המישחקים שלהם למחשב .
אח שלי , אני לא רוצה לאמר זאת אבל נאמר את זה בזיק " מוריד " לי את זה ( סרריי ) .
טוב ניראה איך זה ואז נישפוט .
אני מאוד אוהבת את הסדרה ומקווה שאני לא מאוד אתאכזב למרות שאני יודעת שהמשחק הזה מוזר, מה שברור לי בנוסף לזה , זה שבעלי שיחק רק בקרבון ולא בשום משחק אחר בסדרה או בכלל כי הוא באופן כללי לא בן אדם של משחקים,אבל הוא מאוד התלהב מהשליטה עם השלטים של הווי ונדלק על המשחק וזה המשחק היחיד שהוא מוכן לגעת בו ואפילו נדלק עליו.
ככה שהוא בטח יאהב את המשחק כי השליטה דומה וכי גם ככה זה יראה לו שונה כי מדד ההשוואה שלו זה רק לקרבון , ואם זה יקרה אז המשחק עשה מבחינתי את העבודה....