הנושא הנ"ל מתייחס לשחקנים שבאים לצפות באירוע ולא משתתפים בתחרויות השונות שאליהם צריך לקנות ולשלם כרטיסים מראש באמצעות כרטיס אשראי
בשונה מהפעם הקודמת על כל מי שמגיע למסיבת הרשת יש להכנס לאתר הלאן - http://lan.vgames.co.il ללכת ל"הרשמה"
במידה ואתם מעוניינים לרכוש כרטיס בכניסה מלאו רק את השלב של הפרטים האישים
במידה ואתם מעוניינים לרכוש כרטיס כניסה מראש מלאו את שלב של הפרטים האישים ושלב תשלום באמצעות כרטיס אשראי
עד עכשיו נרשמו רק 2 קלאנים לא ניראה לי שישלמו 16 קבוצות.. לדעתי תעשו שמשלמים בלאן עצמו או העברה בנקאית..
דברתי עם הרבה קבוצות וכולם משלמים היום. תעשה חשבון פשוט, אחרי עצם זה שאתם קיימים כ"כ הרבה (ביחס לישראל), משתתפים בכל פעילות אפשרית שלנו תפסידו את הלאן בגלל פרט כה שולי? תעשו אחד ועוד אחד וההרשמה נסגרת ובסוף לא תמצאו את קבוצתכם שם. אם תצטרכו עזרה אתם מוזמנים לפנות אלי במירק.
ההרשמה תתבצע אך ורק באמעצות כרטיס אשראי מהסיבה שהטורנירים הנ"ל עובדים בשיטת ה- BYOC - Bring Your Own Computer (אנשים נדרשים להביא את המחשב האישי מהבית) אין כאן מקום לטעויות ועיקובים. אנחנו לא מעוניינים במצב שקבוצות ושחקנים רבים יגיעו על מנת להשתתף בטורנירים ובסופו של דבר לא ישאר להם מקום.
ניר שאני יבין נכון, לטוניר קבוצות של האחד שש... חייבים אבל חייבים דרך כרטיס אשראי כן?
לא יכול להיות שקבוצה תיקח סיכון.. ותבוא ללאן בלי לשלם.. עם כל המחשבים.. אבל בסוף כן תשחק כי יהיה מקום נכון? חייבים להבטיח את המקום שלה לפני באתר כן?
ניר שאני יבין נכון, לטוניר קבוצות של האחד שש... חייבים אבל חייבים דרך כרטיס אשראי כן?
לא יכול להיות שקבוצה תיקח סיכון.. ותבוא ללאן בלי לשלם.. עם כל המחשבים.. אבל בסוף כן תשחק כי יהיה מקום נכון? חייבים להבטיח את המקום שלה לפני באתר כן?