שמעתי שמועה שאומרת ככה : בלאן יהיה רק 5 משחקים, והחצי גמר וגמר זה יהיה מפה אחת
העם הגיוני דבר כזה מצחיק ? אם אני טועה אז תתקנו אותי וסליחה .
אבל אם לא זה הבדיחה הכי גדולהההההההההההההההההה ששמעתי@$!@$!$@!@!
מה זה הדבר הזה חצי גמר וגמר מפה אחת !? מה פתאום זה קורה בגלל שאנחנו קהילה יותר קטנה מ 1.6 אז אפשר להפחית לנו מפות ומשחקים ?#!@#@! על מה כול האנשים שבאים לטורניר סורס משלמים ? על 5 משחקים זה ממש לא הוגן תישקלו את זה .
מה זה הדבר הזה חצי גמר וגמר מפה אחת !? מה פתאום זה קורה בגלל שאנחנו קהילה יותר קטנה מ 1.6 אז אפשר להפחית לנו מפות ומשחקים ?#!@#@! על מה כול האנשים שבאים לטורניר סורס משלמים ? על 5 משחקים זה ממש לא הוגן תישקלו את זה .
צודק |:
אבל לפי מה שהבנתי מאור.. הם מתכננים שכול משחק יקח שעה וחצי בערך עם כל הבעיות שיכולות לקרות.. לא יהיה להם 10 שרתים <לפי לאנים קודמים> שיוכלו לשחק בהם בלאן במקביל..
בקיצור הם אומרים שלא יהיה זמן אם יהיה הטוב משלוש! ביי
גבר , טימי החליט? שטימי יבוא לפה וידבר איתנו -> לדבר AKA לדון, לא לרשום : ככה החלטתי ואז לא להגיב יותר בחייםםםםם
---
דרך אגב כשה לי לאמין שיש פה על מה לדון אנשים באים מכל הארץ ומשלמים כסף בישביל מה? 5 משחקים? מזה כאילו לאן של 6 שעות? חאלס לעשות מאיתנו צחוק!
הכל נעשה כדי להגיד "עשינו לאן". כולם יסכימו איתי, אפילו האדמינים. ואנחנו יודעים את זה מתי? יומיים לפני הלאן וכבר שילמנו באינטרנט. עכשיו אתם מבינים למה הם רצו שנשלם און-ליין? התנאים הם פחות מירודים - אולי יש פרסים והכל וסבבה אבל תעשו טובה, כסא פלסטיק ושולחן מעץ. חמישה משחקים. שש-שמונה שעות. וכמה כסף? 40-50 כניסה? מפה אחת לא מראה אפילו חצי יכולת של קבוצה! פיכס!
טורניר ה1.6 הוא בדיוק כמו שלנו גם להם זה הולך להיות רק מפה אחת בחצי גמר \ גמר , אבל בכל זאת זה ממש עלוב , אתה אומר להראות את היכולות של וייגימס ובאותו תגובה אתה אומר שצפוי להיות המון בעיות שבעקבות זה משחק יערך לשעה \ שעה וחצי? -.-
אתה סותר את עצמך , איך אתה מראה יכולות שאתה יודע מראש שהלאן לא הולך לתפקד חלק?
<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
הכל נעשה כדי להגיד "עשינו לאן". כולם יסכימו איתי, אפילו האדמינים. ואנחנו יודעים את זה מתי? יומיים לפני הלאן וכבר שילמנו באינטרנט. עכשיו אתם מבינים למה הם רצו שנשלם און-ליין? התנאים הם פחות מירודים - אולי יש פרסים והכל וסבבה אבל תעשו טובה, כסא פלסטיק ושולחן מעץ. חמישה משחקים. שש-שמונה שעות. וכמה כסף? 40-50 כניסה? מפה אחת לא מראה אפילו חצי יכולת של קבוצה! פיכס!