עדכון:
GT5

ROLOGUE קיבל את הציון המדהים 39/40 מפמיטסו! נתנו לו כמובן, 10, 10, 10, 9
אותו עיתון, אגב, הביא לפורצה2 36...
האם זה אומר שה"דמו" הזה אשכרה שווה את הכסף?
כנראה שכן...
ועוד חדש: יש שלב "לונדון" חדש במשחק! וגם את השלב המדברי הזה מGT:HD... במשחק יש 37 מכוניות ו-5 מסלולים שכל מסלול אפשר לשחק גם הפוך.
והאכזבה: אין אונליין למי שייקנה את המשחק ביום חמישי ביפן, כשהוא יוצא...
אבל יהיה אונליין החל מכניסת חג המולד!
ז"א, ב-25 לחודש הזה, יהיה פאטץ' שיאפשר לשחק במשחק אונליין... כנראה שהרשת שלהם פשוט לא 100 אחוז מוכנה ללחץ שיהיה, אז הם לא רוצים בעיות כרגע.
אז זאת אכזבה רק ל-10 ימים
עריכה:
האתר ממנו זה נלקח-
http://www.ripten.com/2007/12/11/fam...prologue-3940/
גם פה הם מצוטטים את האתר PSU שאומר שיש נזק, אבל אני עדיין אומר שזה גדול מדי כדי לא לחשוף את זה עד עכשיו.
עריכה2:
אחרי קריאה נוספת באתר PSU, אני כבר לא יודע מה להגיד... יכול להיות שבאמת שמרו על זה בסוד?!
ז"א, GT זאת סדרה מאוד נאמנה למציאות, ואם הם עבדו על זה מהתחלה ושמרו על זה בסוד - אז זה ממש לא ייאמן, ואם לא - אז אני מעדיף שלא יהיה נזק... כי אם הם הוסיפו את זה רק לאחרונה, אני לא חושב שיש סיכוי שהנזק ייראה באמת מציאותי או אפילו סתם טוב.
לא הייתי רוצה לראות נזק חובבני... כשנזק יופיע לראשונה בסדרה הזאת אני רוצה שהוא ייגרום לי להשאר עם פה פתוח כמו שהמודלים של המכוניות גורמות לי. משהו שבאמת יפוצץ לי את העיניים.
וגם בגלל שיש הפעם את פנים הרכב - הנזק יהיה חייב להראות גם מבפנים, או לפחות נזק רציני שישר רואים מבפנים כמו דפיקה חזקה בדלת... למרות שלא חובה כ"כ...
אוווווווווווף - אם PSU סתם מתגרים בי, אני אכעס... (!)