ביוגרפיה - ג'סי - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: ביוגרפיה - ג'סי
1
מחבר הודעה

האווטר המגניב של []BlackJack[]

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.12, 23:06

ברירת מחדל ביוגרפיה - ג'סי

פרטים:
שם אמיתי: ריי גורדי (Ray Gordy)
שם בלידה: טרי ריי גורדי ג'וניור (Terry Ray Gordy, Jr)
גובה: 1.78 מטר
משקל: 98 ק"ג.
תאריך לידה: 23.3.1979
ארץ לידה: צ'טנוגה, טנסי.
ארץ מחייה: לואיסוויל, קנטאקי.
דביוט WWE: 5 לאוקטובר 2007.
דיובט:2000
אומן: טרי גטרדי.
Pro-Wrestling NOAH
אליפויות:
אלוף NAWA וילסייד במשקל כבד(NAWA Wildside Heavyweight Championship)
אלוף NAWA במשקל כבד(NAWA Heavyweight Championship)
אלוף ג'וניור NAWA במשקל כבד(NAWA Junior Heavyweight Championship)
אלוף NWA ג'ורג'יה במשקל כבד(NWA Georgia Heavyweight Championship)
אלוף NWA ג'ורג'יה ג'וניור במשקל כבד (NWA Georgia Junior Heavyweight Championship) (*איי ג'יי סטיילס, כריס האריס , ג'יימס מיטצ'ל, שנון מור, מאט הארדי, גרגורי הלמס, כולם "בוגרי" NWA ג'ורג'יה.)

ראיון: (מידעי)
רי גורדי בגיל 24 ברסלקלון מספר על איך זה להיות בן של כוכב האבקות:
"בזמן שאני גרתי בצ'טנוגה ואבי בדאלאס לא ראיתי אותו יותר מדי, בגלל שהו היה עובד שם, הייתי נוסע לבקר אותו בקיץ ואז חייב להמשיך בדרכי. הייתי בן 6 או 7 כשראיתי אותו לראשונה מתאבק, וביקרתי באולפן ובאולם הספורט פעמים רבות"
"נהניתי לצפות בו מתאבק אבל תמיד דאגתי לו. זה היה די בסדר לחיות עם אבא מפורסם אבל היו לי ילדים בכיתה שידעו מישהו ולא אהבו אותו, הם היו באים ואומרים, הי אבא שלך מרמה, ולא ממש אהבתי את זה, אבל חוץ מזה זה היה כיף"
ריי גורדי התחיל להתאמן כמתאבק בגיל 19 עם אביו.
"תחילה אבי לא תמך בי וניסה לגרום לי להרים ידיים, כשהוא הבין שאני אעשה זאת בכול מקרה-איתו או בלעדיו, הוא עזר לי הרבה. אני מתאבק רק שלוש שנים (עכשיו זה 8) מאז שאני בן 21, התאמנתי שנתיים לפני שהתחלית באמת להתאבק."
בעקבות אביו הוא עבר והתחיל להתאבק ביפן ושם הקריירה שלו מתחילה...
הוא מספר ש:"ביפן זה שונה, האימונים הרבה יותר פיסיים וקשים, מתאמנים שלושה ימים ואחר כך יום חופש, כל יום במשך 5-6 שעות, ואתה עובד לילה כן לילה לא.

קריירה:
לפני תחילת דרכו ב-WWE, ריי התאבק בארגונים כמו NWA ג'ורג'יה ו-NAWA (North American Wrestling Association).
לאחר מכן, בשנת 2001 הוא עבר ליפן והתאבק ב NOAH עד שנת 2002, NAWA: Ring Champions, שם הוא יצר סטייבל יחד עם ניק רמפייג' וג'ייסון פיניקס הנקרא "מועדון הורסטי (=קבוצת ספורט המייצגת בית-ספר או אוניברסיטה) החדש" (The New Varsity Club).
ב-2003 מצא עניין בסטייבל חדש הנקרא Extreme Freebirds, שבו זכה להתאבק בחבריו הישנים, ניק רמפייג' וג'ייסון פיניקס.
לאחר מכן, כאלוף NAWA במשקל כבד, גורדי איתגר את איי ג'יי סטיילס אלוף NWA בזמנו לקרב על האליפות, אך הפסיד לאחר 16:49 דקות.
לאחר מכן באוגוסט 2005 חתם חוזה התפתחות ב-WWE ועשה את הופעת הבכורה שלו ב-DSW ב-2006 כריי ג'יזי (Ray Geezy), בגימיק של ויגר (מן סטריאוטיפ של ראפר לבן שמשתמש בסלנג =wigger).
הוא חבר לדמיין סטיל תלמיד מוערך, ואז בנובמבר 2006 הצטרף להנרי גוווין (Henry Godwinn, אולי מוכר לכם יותר כ-The Godwinns, פעמיים אלוף WWF בזוגות) להאוס שואו של סמאקדאון, עזב את גימיק הגנסטר שלו, ושינה שמו לדוד ריי (Cousin Ray).
בסמאק, ה-5 לאוקטובר (5.10.07), ג'סי ופסטוס עשו את הדביוט שלהם וניצחו זוג ג'וברים בשם מייק טיילור וצ'אד קולר, לאחר מכן הם המשיכו ברצף ניצחונות על ג'וברים ויותר מאוחר על דוס ודומינו ועל אלייג'ה בורק וננזיו.
רצף הניצחונות שלהם הופסק ע"י אלופי ה-WWE לזוגות מיז ומוריסון שניצחו אותם פעמיים: פעם ב-SD ופעם ב-ECW.
ג'סי תמיד מציג את חברו ופסטוס לפני תחילת הקרב ומסביר לנו את הגימיק שלו.
(מפגר שמשתנה עם צלצול הפעמון ללוחם גדול ואז חוזר עם פעמון הסיום לפיגור).

חייו האישיים:
הוא נשוי ולאישתו קוראים ג'ן.
הוא בנו של טרי גורדי (R.I.P) חלק מ-Fabulous Freebirds, שיכול להיות יותר מוכר לכם כטרי "באם באם" גורדי. הוא מת בשנת 2001 מהתקף לב כשגורדי התאמן והתאבק ביפן, לאחר מכן גורדי שבר את רגלו וניסה לחזור לכושר.
גורדי עדיין בקשר טוב עם החברים הוותיקים של אבא, מייקל הייס ובאדי רוברטס.
הוא מספר שהם תמיד היו בביתו מאז שהוא היה קטן וזה היה כאילו לגדול איתם. כששאלו אותו "איך זה לחיות עם מייקל הייס בבית?" הוא אמר שזה מטורף, ומאוד כיף: "הוא כמו הסנדק שלי, הוא תמיד שם כשאני צריך אותו וזה די קול" אומר גורדי הצעיר.
באדי רוברטס מספר: "אני מכיר את ריי מאז שהיה תינוק, הייתי בלידה שלו ומאז אני תמיד לידו.
יש לו כישרון, הוא התאמן ביפן, שם אביו נהג להתאבק לעיתים קרבות, וכשאתה מתאמן ביפן אתה יודע מה אתה עושה, אני מצפה לדברים גדולים מריי (היה לפני 4 שנים), אני אמרתי לו להיות ילד טוב ולא לרמות."
כמו כן הוא קיבל את "האישור" של אויבו הוותיק של אבא להתאבק.
ברסלקלון אמר קווין ואן אריק: "הילד הזה צריך להיות כוכב, הוא התאמן ביפן אצל הכי טוב, והוא קיבל את יכולות אביו.
אביו היה כוכב, חכם, חד, טוב על המיק' ולא היית שום סיבה שהוא לא יגיע לטופ, והילד הזה פה כנראה הולך להיות אחד הכוכבים הגדולים בהיאבקות."
ג'סי יצא מהרסלקלון (Wrestleclone) עם הרבה מחמאות וידיעה שיש ממנו הרבה ציפיות.

בזירה:
הפינישר של ריי בדמות ג'סי הוא "וו-רגל מסובב הטחת כבאי" (Swinging leghook fireman's carry slam), ומהלכי חותמת שלו הם נפילת רגל צוללת וספלאש צולל (Diving Legdrop, Diving Splash)
עוד מהלכים שלו כג'סי הם: Sunset Flip – סנסט פליפ = היפוך שקיעה.
High angle senton bomb- היי אנגל סנטון בומב = פצצת סנטון בזוית גבוה.
Push-up facebusters– פוש אפ פייס באסטר = שכיבות סמיכה מפוצצות פנים.
German suplex = סופלקס גרמני.
Tiger suplex= סופלקס טייגר.
Golden Gate Swing- גולד גייט סווינג = תלתול שער הזהב.
Monkey flip - מונקי פליפ = היפוך קוף.

עם הנרי הוא היה משתמש בקאנטרי טאנדר = ברק קאנטרי (Country Thunder), שבו הנרי היה מבצע על היריב פאמפהנדל סלאם וריי היה משתמש ישר בדיווינג ספלאש.
עם פסטוס הוא משתמש ברוקט לאנצ'ר, (Rocket Launcher = משגר טילים), מהלך זוגות שהשתמשו בו גם ג'ים נידהארט עם אוון הארט R.I.P.
מוזיקת הכניסה עם פסטוס היא "ביסקוויט ורוטב בשר" (Biscuits and Gravy) שמבצע אותה ג'ים ג'ונסטון (Jim Johnston)

הצגת הדמות של ה-WWE (הפרופיל):
"כשג'סי ופסטוס מגיעים לזירה מראה עיניים יכול להטעות, כוכבי ה-WWE היו חכמים אם לא יתעסקו עם ילדי הקאנטרי (כפרי) האלה.
ג'סי וחברו הגדול פסטוס סוף סוף עשו דרכם ל-SD. בשבועות שהובילו להכתרה הם נתנו דעתם בנושאים שונים מפרסום ועד לביגוד, למגזין ה-WWE.
את האמת-ג'סי נתן את הדעות שלהם בזמן שפסטוס ישב בפה פעור עם מבט חסום.
אך אל תתנו לאווירת הבור הכפרי של ג'סי או לפסטוס להטעות אתכם, כפי שמישל מקול ציינה בערב ההכתרה שלהם, ג'סי הוא אתלט מובחר ופסטוס הוא "כל העניין" אחרי צלצול הפעמון.
הם הציגו את התכונות שלהם בהכתרה שלהם ב-SD ב-5 לאוקטובר, שהוביל לניצחון הראשון שלהם ב-WWE.
יחדיו, ג'סי ופסטוס אוהבים יותר מכול לעשות רושם ברמה.

*המדיה היא כמו בביוגרפיה של פסטוס, אם תרצו אני יוסיף תמונות.

נערך לאחרונה על ידי Terminator, 11.12 בשעה 00:38.

חוקי ברית הדור החדש:
1. רק משתמשים חדשים (new age) מתקבלים.
2. ברית העידן החדש מאמינה בהצגת עובדות.
3. הברית מאזנת את חוק שלוש עם שימוש בהגיון בריא.
4. הברית לא תזהם אתה האור שלה בויכוחי "טעם וריח" מיותרים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Terminator

מנהל פורום wwe

#2   פורסם: 11.12, 00:40

קודם כל, כל הכבוד על שהטרחת את עצמך לכתוב את זה
אני חושב שאם מישהו מועד להתפתח בעסק מבין השניים בטאג הזה הוא פסטוס, אבל רק הזמן יגיד.

תודה רבה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HULK HOGAN

משתמש עצבני

#3   פורסם: 11.12, 21:40

שוב תודה על הביוגרפיה. אני חושב שג'סי הוא כשרון גדול יש לו תרגילים מצוינים.
אני מאוד מקווה שיתנו לג'סי ופסטוס את אליפות הזוגות.

קרדיט למיקי על החתימה של האחד והיחיד האלק הוגן!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ROCKER

משתמש רציני

#4   פורסם: 11.12, 22:40

פתחו כבר נושא של ביוגרפיות אז תפרסם שם אחלה של ביוגרפיה דרך אגב יופי של השקעה

תמיד חשבתי שאתה טיפש רוצה להוכיח שאתה לא לחץ כאן

אם לא אני אז מי?

זאת האנימציאה של הסימלון שלי:

קרדיט לדימה חיית העיצוב על הסימלוין האישי ועל החתימה!!
RP IS FOR THE ROCKER
תחייך אם אתה לא אז מי כן?

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames