נתוני מכירות: ME מכר מעל מליון, היילו מעל 5 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: נתוני מכירות: ME מכר מעל מליון, היילו מעל 5
1
מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.12, 07:55

ברירת מחדל נתוני מכירות: ME מכר מעל מליון, היילו מעל 5

מנתוני מכירות שפורסמו עולה כי כותר הRPG של חברת BIOWARE מכר מעל מליון יחידות עד כה. למעשה הוא מכר בחודש נובמבר לבדו (המשחק יצא ב-20 לנובמבר) 328,000 יחידות.
כעת, שלושה שבועות לאחר יציאתו, הוא כבר חצה את קו המליון. אומנם הנתונים מתייחסים לכל העולם (לא רק לארה"ב בלבד) אך עדיין אלו נתונים יפים מאוד לכותר מסוגו.
גם כותר היילו 3 עושה את שלו ומוכר כבר מעל 5 מליון עותקים כאשר עוד לא קיבלנו את נתוני מכירות דצמבר.

בנושא דומה, חברת מיקרוסופת וEA דנות בימים אלו על המשך האקסבלוסביות של ME לקונסולת XBOX360. כזכור חברת EA קנתה את חברת BIOWARE מפתחת המשחק. למשחק הראשון יש הסכם בלעדיות והוא יופץ רק ל360, אולם לשני המשחקים הבאים בסדרה עדיין אין הסכם כזה. מומחים מעריכים כי נתוני המכירות הטובים ידרבנו את מיקרוספוט לסגור גם את העסקה הזאת בקרוב.

לידיעה המקורית

ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינת רובה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#2   פורסם: 11.12, 11:14

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מנתוני מכירות שפורסמו עולה כי כותר הRPG של חברת BIOWARE מכר מעל מליון יחידות עד כה. למעשה הוא מכר בחודש נובמבר לבדו (המשחק יצא ב-20 לנובמבר) 328,000 יחידות.
כעת, שלושה שבועות לאחר יציאתו, הוא כבר חצה את קו המליון. אומנם הנתונים מתייחסים לכל העולם (לא רק לארה"ב בלבד) אך עדיין אלו נתונים יפים מאוד לכותר מסוגו.
גם כותר היילו 3 עושה את שלו ומוכר כבר מעל 5 מליון עותקים כאשר עוד לא קיבלנו את נתוני מכירות דצמבר.

בנושא דומה, חברת מיקרוסופת וEA דנות בימים אלו על המשך האקסבלוסביות של ME לקונסולת XBOX360. כזכור חברת EA קנתה את חברת BIOWARE מפתחת המשחק. למשחק הראשון יש הסכם בלעדיות והוא יופץ רק ל360, אולם לשני המשחקים הבאים בסדרה עדיין אין הסכם כזה. מומחים מעריכים כי נתוני המכירות הטובים ידרבנו את מיקרוספוט לסגור גם את העסקה הזאת בקרוב.

לידיעה המקורית

צריך לפתוח את המשחק גם לפלייסטישן 3 ולמחשב, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או רק תיכנות גרוע, אבל האקסבוקס ממש מתקשה להריץ את המשחק.

אבל בהחלט חדשות מעולות, היקום של המשחק הוא אחד המדהימים שראיתי, כל כך הרבה עומק ומחשבה הכניסה Bioware לנושא, עוד משחקים בסדרה הם פשוט מוצר חובה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

משתמש רציני

#3   פורסם: 11.12, 11:28

זה לא קצת מבאס לשחק במשחק השני אם לא שיחקת בראשון?
כי הבנתי שהסיום של הדמות שלך בראשון משפיעה על השני לא?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#4   פורסם: 11.12, 11:29

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך לפתוח את המשחק גם לפלייסטישן 3 ולמחשב, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או רק תיכנות גרוע, אבל האקסבוקס ממש מתקשה להריץ את המשחק.
אתה פשוט מוציא לי את המיץ פה...

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#5   פורסם: 11.12, 11:33

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה פשוט מוציא לי את המיץ פה...
אין מה לעשות, צריך להתמודד עם העובדות, המשחק בא עם המון בעיות במנוע הגראפי שלו. מאחר ויש לי גם את Gears of War ו-ביושוק אני נוטה לכיוון בעיות אצל המפתחים אחרי שראיתי איך המנוע של אנריל רץ על האקסבוקס.

אבל, זה ממש לא מונע מME כרגע להיות אחת החוויות הטובות ביותר על האקסבוקס. אתה לא תתאכזב עוד כמה שעות כשתקבל אותו! הוא גם ממכר בטירוף, ככה שתכין את אישתך טוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

משתמש רציני

#6   פורסם: 11.12, 11:35

דיכבר תפסיק לדבר על ME אני משתגע פה.
bozeman אני במצב יותר גרוע, אתה אולי מחכה שהוא יגיעה, אבל יש לך מה לעשות, הוא פה יושב לידי בשולחן ואין לי לאן להכניס אותו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#7   פורסם: 11.12, 11:39

cha0s
ציטוט:
צפה בהודעה
דיכבר תפסיק לדבר על ME אני משתגע פה.
bozeman אני במצב יותר גרוע, אתה אולי מחכה שהוא יגיעה, אבל יש לך מה לעשות, הוא פה יושב לידי בשולחן ואין לי לאן להכניס אותו
תמיד תוכל להביא אותו למפגש היום...

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

משתמש רציני

#8   פורסם: 11.12, 11:42

נחשוב עליכם P:

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#9   פורסם: 11.12, 11:46

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אין מה לעשות, צריך להתמודד עם העובדות, המשחק בא עם המון בעיות במנוע הגראפי שלו. מאחר ויש לי גם את Gears of War ו-ביושוק אני נוטה לכיוון בעיות אצל המפתחים אחרי שראיתי איך המנוע של אנריל רץ על האקסבוקס.

אבל, זה ממש לא מונע מME כרגע להיות אחת החוויות הטובות ביותר על האקסבוקס. אתה לא תתאכזב עוד כמה שעות כשתקבל אותו! הוא גם ממכר בטירוף, ככה שתכין את אישתך טוב.

רק שתדע בלי MS לא היה מס אפק הם אלו שהציעו להם כסף לפתח את הכותר והתקציב שלהם מהם.

אז זה ממש לא "הדבר" ההוגן לעשות לפתח את זה לשאר הקונסולת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

משתמש רציני

#10   פורסם: 11.12, 11:54

תגידו...
יש גרסה למאס אפקט רק שהקופסה יש לה אותיות בולטות כזה? כמו שהוציאו גירסה כזאת להיילו ולביושוק? (אגב,יש לי את הגרסה הזאתי לביושוק והיא מאוד יפה...)

גיימר טאג: adar family
PS3 ID: adarf

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

משתמש רציני

#11   פורסם: 11.12, 12:06

אין אני שונא את החנות הזאת.
טוב אני ניראה לי מביא את ME כי אין לי כוח לחכות את הערב כשאני יחזור.
הייתי אמור ללכת לקנות בצהריים..

וUNREAL איזה אותיות בולטות?
אולי גירסת אספנים?

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 11.12, 12:07

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
תגידו...
יש גרסה למאס אפקט רק שהקופסה יש לה אותיות בולטות כזה? כמו שהוציאו גירסה כזאת להיילו ולביושוק? (אגב,יש לי את הגרסה הזאתי לביושוק והיא מאוד יפה...)
כל הגרסאות לביושוק הן עם אריזת קרטון בולטת. בגרסה האמריקאית רואים ביג דאדי גדול על האריזה, בגרסה האירופית רואים תחריט של Rapture.

נ.ב. למה להביא את ME? זה יכל רק להרוס לאנשים, מדובר במשחק שהעלילה היא במרכז שלו, לא חבל?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

משתמש רציני

#13   פורסם: 11.12, 12:10

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
כל הגרסאות לביושוק הן עם אריזת קרטון בולטת. בגרסה האמריקאית רואים ביג דאדי גדול על האריזה, בגרסה האירופית רואים תחריט של Rapture.

נ.ב. למה להביא את ME? זה יכל רק להרוס לאנשים, מדובר במשחק שהעלילה היא במרכז שלו, לא חבל?
זה היה רק רעיון, אני יכול גם לא להביא S:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#14   פורסם: 11.12, 12:10

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
רק להראות את ההתחלה, אני לא מניח שזה יכול להרוס למישהו.

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#15   פורסם: 11.12, 12:14

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
רק להראות את ההתחלה, אני לא מניח שזה יכול להרוס למישהו.
תלוי מה זה להרוס, כי אתה מופצץ בהמון אינפורמציה על ההתחלה של המשחק. במיוחד על מבנה הייקום והכוחות הפועלים בו, אני אישית חושב שזו חוויה שכל אחד צריך לחוות (במיוחד אם הוא נמנע לגלות מה העלילה) באופן אישי בבית כשכולו מרוכז במשחק.

זה לא כמו ההתחלה ב-KOTOR שהיא כוללת רק הכרות עם המערכת קרב וזהו. גם לא כמו באובליביון שעד שאתה יוצא מהביוב אין הרבה. וגם מדובר בסוג של טוטוריאל.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames