הגעתי למתחם שם חכה לי Infusion
בכניסה ראיתי כמה חברים זיינו תמוח והתחלתי לחבר את הציוד...
עשינו ווארמפ(פרקתי כאילו דה) אחרי שעתיים התחיל המשחק הראשון נגד HQ
יחסית פתחנו רע כשהפסדנו את ה Pistol אבל לאחר עוד כמה ראונדים חזרנו לעצמנו... ב CT זה היה סיפור אחר לגמרי כשלקחנו את ה Pistol ורצנו לתוצאה של 7-0 שם הם לקחו לנו עוד כמה ראונדים ונצחנו את המשחק בסופו של דבר בתוצאה 16-11 (HQ אחלה קבוצה, בהצלחה בהמשך ואחלה משחק)
אחרי המשחק כל החתיכים באו להגיד שלום... דברנו בזמן הזה השופטים בקשו להכנס למשחק השני אבל יצאנו החוצה לעשן\להתאוורר, אחרי 20 דק' חזרנו שחקנו קצת ווארמפ והמשחק התחיל נגד GLC
היו בעיות בשרת מפעם לפעם אבל אין תירוצים הפסדנו את המשחק בתוצאה 16-9 ובאמת היה משחק טוב יכולנו להוציא יותר אבל התחלנו להתאמן יום לפני הלאן (אחלה חבר'ה GLC שיהיה בהצלחה)
אחרי המשחק הזה שוב יצאנו לאיזה חצי שעה(אין לי כוח לרשום מה עשינו...) אחרי שחזרנו שחקנו נגד Victim שם התחלנו T והתחלנו לרוץ.... המשחק נגמר בתוצאה 16-9 לנו...
בשלב זה עלינו לרבע הגמר שם שחקנו נגד eSrael והפסדנו 16-4 (דייב תזכור שאתה העפת אותנו יא זין)
בקצרה - בין משחק למשחק ראיתי מלא מלא מלא מלא מלא חברים... אני אפילו לא יתחיל לרשום את כולם אבל בקצרה את אלה שאני כן זוכר אז כפרה עליכם: edzi infusion lighter papa reaction entire intesity inspection bianco dm ועוד ועוד זה פשוט לא נגמר... תודה לכולם אוהב אותכם ונפגש פעם הבאה יא גייז
ואחרון חביב חולההההההה על כל בנאדם ב GW
אדם שרוף לך על התחת
בן איזה שחקןןןןןןןןןןןן
אביב כפרה עליךךךךךך
שגיא חיים שלי אתה
יאללה חתיכים 2007 נדבר בלאן הבא ( כל ה onliners תתפגרו )
חגי 'taz' פרסמן - דרך אגב יש לי כתבה בידיעות אחרונות מחר + ynet איזה חתיךךךך