|
|
 |
|
|
|
| נושא: Mass Effect 2-3 יהיו אקסקלוסיבים ל360 |
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
12.12, 00:41
|
|
Mass Effect 2-3 יהיו אקסקלוסיבים ל360
The new print issue of Electronic Gaming Monthly magazine has an article on the recent news of BioWare and Pandemic being purchased by Electronic Arts. The article points out that because of the purchase, EA will now own Mass Effect, the recently released sci-fi RPG from developer BioWare that Microsoft published for the Xbox 360. However, according to an unnamed source cited in the article, an agreement has been made for Mass Effect 2 and 3 to both be published by Microsoft as well, with BioWare and EA to be listed as developers rather than publishers. BioWare, EA and Microsoft have yet to officially announce Mass Effect 2 although the sales and critical acclaim have been high so it would seem to be a likely possibility.
או למי שלא טוב באנגלית, מיקרוסופט תפיץ את ME2 ואת ME3 ולכן סדרת המשחקים תשאר אקסקלוסיבית לדור הזה.
BIOWARE מתכננים להוציא את שלושת המשחקים בדור הזה ולכן אנו יכולים לצפות לME2 כבר ב2009.
|

Aperture Science: We do what we must - because we can.
For the good of all of us - Except the ones who are dead.
But there's no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake.
And the science gets done.
And you make a neat gun
for the people who are still alive.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
12.12, 00:47
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
The new print issue of Electronic Gaming Monthly magazine has an article on the recent news of BioWare and Pandemic being purchased by Electronic Arts. The article points out that because of the purchase, EA will now own Mass Effect, the recently released sci-fi RPG from developer BioWare that Microsoft published for the Xbox 360. However, according to an unnamed source cited in the article, an agreement has been made for Mass Effect 2 and 3 to both be published by Microsoft as well, with BioWare and EA to be listed as developers rather than publishers. BioWare, EA and Microsoft have yet to officially announce Mass Effect 2 although the sales and critical acclaim have been high so it would seem to be a likely possibility.
או למי שלא טוב באנגלית, מיקרוסופט תפיץ את ME2 ואת ME3 ולכן סדרת המשחקים תשאר אקסקלוסיבית לדור הזה.
BIOWARE מתכננים להוציא את שלושת המשחקים בדור הזה ולכן אנו יכולים לצפות לME2 כבר ב2009.
|
|
|
|
|
בע כתבתי לפינך בנושא הקודם אבל חפיף > . >
בכול מקרה זה לא בטוח זה כנראה מEGM שום דבר לא 100% אז תערוך ל"כנראה"
אגב אתה גולש בGAF ?
נרשמתי ואישרתי כבר איזה חודש ואני לא יכול להגיב הבנתי שהם פותחים משתמשים פעם ב ( שהם יכלו להגיב ) אבל כול כך הרבה זמן ?
נערך לאחרונה על ידי JustMe, 12.12 בשעה 01:01.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.12, 00:54
|
|
|
JustMe |
 |
|
|
בע כתבתי לפינך בנושא הקודם אבל חפיף > . >
בכול מקרה זה לא בטוח זה כנראה מEGM שום דבר לא 100% אז תערוך ל"כנראה"
אגב אתה גולש בGAF ?
נרשמתי ואישרתי כבר איזה חודש ואני לא יכול להגיב הבנתי שהם פותחים משתמשים פעם ב אבל כול כך הרבה זמן או שזה מגיע באימל ואני צריך לאשר סופית ? |
|
|
|
|
אני הולך לתלוש לך שערות מהפטמות, תפסק, אני באמת לא מבין מה אתה כותב. אני מתנצל אם אתה נפגע, אבל באמת אני רוצה להבין את שאתה כותב, בכל זאת מעריכים פה כל תגובה  .
נדב, כבר הגעתה לחיפה? אתה מהיר  . חדשות עצובות לבעליי הפלייסטישן 3, זהו, עכשיו חובה על כולם לרכוש אקסבוקס, חוויה כזאת אסור לאף אחד להפסיד.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.12, 01:01
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני הולך לתלוש לך שערות מהפטמות, תפסק, אני באמת לא מבין מה אתה כותב. אני מתנצל אם אתה נפגע, אבל באמת אני רוצה להבין את שאתה כותב, בכל זאת מעריכים פה כל תגובה .
נדב, כבר הגעתה לחיפה? אתה מהיר . חדשות עצובות לבעליי הפלייסטישן 3, זהו, עכשיו חובה על כולם לרכוש אקסבוקס, חוויה כזאת אסור לאף אחד להפסיד. |
|
|
|
|
מזל שאין לי שערות על הפטמות שתוכל לקטוף , ערכתי 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.12, 02:24
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני הולך לתלוש לך שערות מהפטמות, תפסק, אני באמת לא מבין מה אתה כותב. אני מתנצל אם אתה נפגע, אבל באמת אני רוצה להבין את שאתה כותב, בכל זאת מעריכים פה כל תגובה .
נדב, כבר הגעתה לחיפה? אתה מהיר . חדשות עצובות לבעליי הפלייסטישן 3, זהו, עכשיו חובה על כולם לרכוש אקסבוקס, חוויה כזאת אסור לאף אחד להפסיד. |
|
|
|
|
אותי אישית הוא מעניין בערך כמו כל RPG אמריקאי, אז זה אומר שאני בחיים לא אתקרב לסדרה הזאת, אבל אני מוכן להתערב שהוא ייצא גם למחשב.
לפס3 זה היה די ברור שהוא לעולם לא ייצא, אבל מיקרוסופט הוציאה את GEARS למחשב וגם את HALO אז אני לא רואה שום סיבה שדווקא את זה היא לא תוציא.
אז לא בדיוק חובה לקנות אקס בוקס עדיין, לפחות לא בגלל זה.
|
|
|
|
|
|

ס.מנהל פורום XBOX

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.12, 02:32
|
|
|
כמובן שהמשחקים יהיו אקלוסובים.
עוד לא שמעתי על משחק אוקלוסובי לאקס בוקס 360 שההמשך לו לא היה אוקלוסובי.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.12, 07:15
|
|
|
kaminsky |
 |
|
|
עוד לא שמעתי על משחק אוקלוסובי לאקס בוקס 360 שההמשך לו לא היה אוקלוסובי. |
|
|
|
|
CONDEMNED

|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
12.12, 07:42
|
|
|
kaminsky |
 |
|
|
|
|
|
|
במקרה פה זה גם יותר בעייתי כי החברה נמכרה לEA שהיא כמובן רוצה להפיץ על כמה שיותר קונסולות (בטח משחק מוצלח כמו ME) ולכן היה סיכוי טוב שהוא לא יהיה אקסלוסיבי, אבל כנראה בסוף הם הצליחו להגיע לעמק השווה (לא מעט כנראה...) ולחתום על אקסלוסביות.
|
ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינת רובה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.12, 14:18
|
|
|
kaminsky |
 |
|
|
|
|
|
|
LOST PLANET או שהוא גם למחשב?
וזה משגע אותי שיש לסוני מנהל צ'רקסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לשלם מיליונים למשחק כמו LAIR והבנלי סורד יכולים אבל לדחוף כמה מיליונים לביוור בשביל מאס אפקט לא יכולים ...
|

אני יודע שהיא מגעילה
אבל היא הראשונה שלי!
|
|
|
|
|

ס.מנהל פורום XBOX

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
12.12, 14:21
|
|
|
חח... Lair- זה הבושה כמעט הכי גדולה שקרתה לעולם משחקי ה-ps3.
היו כל כך הרבה ציפיות למשחק הזה ובסוף הוא קיבל ציונים מאוד נמוכים (65).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
12.12, 15:00
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
|
|
|
|
הדרך הייתה פתוחה לגמרי לחיפה 
אולי עצוב לבעלי הPS3 אבל ממילא הם לא ציפו למשחק הזה לדעתי, כלומר לא ציפו שהוא יצא לPS3.
החדשה הזאת פשוט מאשרת את מה שחשבנו ממילא, העיקר שאפשר להיות רגועים שמיקרוסופט מפיצה גם את ההמשכים 
|

Aperture Science: We do what we must - because we can.
For the good of all of us - Except the ones who are dead.
But there's no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake.
And the science gets done.
And you make a neat gun
for the people who are still alive.
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|