קיצר הגענו כל הקבוצה סביבות 11:30 כולם היו התחלנו להתארגן... משחק ראשון החל ב2:30 ככה, ניצחנו את wNi 16-9 אם אני לא טועה, אחר כך שיחקנו נגד SHXX ניצחנו 16-8, ומשחק אחרון נגד qp היה 16-9 נראה לי. שלב הבתים הסתיים בשעה 7 אם אני לא טועה. את רבע הגמר התחלנו ממש לא הרבה זמן אחרי נגד GW, הלך לנו די טוב ונצחנו 16-4. בחצי הגמר פגשתי את האויבים הקבועים שלי מזה חודשים ארוכים, x4c הידועים יותר כGLC. המשחק היה בinferno, באמת היו כל כך הרבה מצבי 2 על 2 וכאלה, בכל מקרה GLC מצאו את הכוחות והצליחו לגבור עלינו בסופו של דבר, 16-11/12 אם אני לא טועה. משחק על מקום שלישי היה נגד x8n, נגמר 16-8.
לסיכום, קודם כל מבחינת זמן VG עמדו בזמנים היו עיכובים ממש ממש קטנים... חל שיפור גדול מהלאנים של פעם.
מה שלא משתפר וכבר נמאס זה הצפיפו בשולחנות, באמת בלתי נסבל לשחק כמו סרדינים... נקודה חשובה ללאן הבא.
פורמט הטורניר - אני חושב שאני אומר בשם כולם שנחמד יהיה לעשות double elimination או bo3 לאן הבא כי זה ללא ספק הופך תאירוע למעניין יותר

כל הכבוד לצוות של VG שתקתק תעבודה היטב, כמו שאמרתי הכל הלך לפי לוח הזמנים, אחלה לאן.
אישית אני חושב שהיו 4-5 קבוצות שיכלו לקחת את הלאן, כי הפורמט היה של מפה אחת, והכל יכל לקרות והיו הפתעות. אני חושב אישית שאנחנו (eSr) לא נופלים ברמה ממנצחת הלאן ומי שראה אותנו משחקים יודע את זה, אבל הם ללא ספק הקלאן הטוב בארץ. נמשיך להתאמן.... ^^
באמת עוד כמה מילים טובות על GLC שיש להם ביצים באמת גדולות להחליף שחקן 3 ימים לפני הלאן, ולקחת אותו אחרי זה

ללא ספק הם הוכיחו הרבה אופי, גם במשחק נגדנו וגם נגד NET אחרי פיגורים הם ידעו תמיד להתעלות על עצמם ולחזור למשחק כמו שצריך. כל הכבוד להם, עד לפעם הבאה.

לילה טוב