שלום לכולם =]
עכשיו מכשאנחנו מכירים אחד את השני יותר טוב, בעיקר יודעים לזהות אחד את השני!, וכמובן יותר מגובשים הגיע הזמן להעלות צעד אחד קדימה את הרף להתחיל לחזור למצב "נורמאלי" אם אפשר לקרוא זה ככה ולהתחיל להשלים פערים עם הפורום.
ולסיכום הלאן:
חולצות: קיבלתם בערך 30 חולצות, לכו תבינו לאיפה כל אחת נעלמה =]
פוסטרים: שוב, אתם הקהילה היחידה שקיבלה, כמות?! - מספקת של 30+ לדעתי.
משחקים:
הזוכה בתחרות המשקיען בפורום עד הלאן הינו I+CE - זה במשחק WIC - World in conflict
הזוכה בטורניר הPS2 שלנו הוא עומר (כן כן הוא לא מהקהילה אבל הקהילה שלו פספסה את המפגש שלה אז זה לא פייר כלפיו) הוא לקח את המשחק BioShock
הזוכה השני בטורניר הינו מתן (גם הוא מקהילת PS המקופחת) והוא לקח Sims 2 pet stories - ^^
פיצות - החלק העיקרי של האירוע =] אף אחד לא יצא רעב, הוזמנו 6 מגשים למקום חחח =]
פחיות קולה פג תוקף שדרך אגב מסתבר שהן בכול זאת טעימות אבל זה לא מתפרש אותו דבר בגזים =\
אפשר להגיד כי אתר VGAMES לא היה סגור על עצמו והלאן באמת היה טירוף ואני אישית הגעתי ולא ידעתי ממש מה לעשות, אני מאוד מאוד שמח שמצאתם אותי כי אחרת פשוט הייתי יושב ליד שתי קונסולות של PS3 ומשחק במשחקים שבחיים לא ראיתי עם שלטים שאין לי מושג איך לתפעל בזמן ש40 איש צופים בי מאחורה =\
היה קצת צפוף בזמנים אבל הכול הסתדר לטובה ואורגן משחק בייסבול/כדורגל/השלחת כדורים על ערסים והכול צולם =] חוץ מהקטע האחרון =\
באיזה עין ההנהלה רואה את הלאן:
זה קטע חשוב כי המפגש עצמו באמת היה הצלחה ודיברתי עם כל מנהל שאני מכיר כדי לשבח אותכם, חשוב להראות את אותה רצינות גם בפורום כי לפי זה שופטים אותנו.
אם יש דבר חשוב שלמדתי על הפורום זה אף פעם לא לשים דברים בנעוץ כי אתם לא מסתכלים על זה!
התמונות: **כרגע יש לי רק אחת שצולמה ברזולוציה נמוכה אך יעבירו אלי היום ומחר עוד תמונות ונעשה כאן דיון למופת =]
קדם כל תודות לLitvak על התמונה ה"מוכשרת" - אנחנו קהילת פעולה ואמור להיות לנו דמיון מפותח, בואו נניח שהתמונה צולמה כאשר ערס הפיל את LITVAK לרצפה...
עכשיו מחכים לתמונות של יונתהן ויש לנו את האוסף המלא!
אז מה אתם אומרים?!