ברצוני להודות לכל חברי קהילת CS שהגיעו לאירוע, והוכיחו כי ללא ספק מדובר עדיין בקהילה הרצינית והגדולה ביותר. אני רוצה להודות לכל צוות קהילת CS, שהוכיח בצורה חד משמעית שהוא הצוות המקצועי ביותר, ניר אור עודד טל וכולם
באמת מדהים היה לראות את כמות הסי.אסרים שהגיעו לאירוע, והיה ממש כיף גם מהצד שלנו, כ-Vgames.
תנו לנו שבוע שבועיים להתאושש, והולך להיות בקהילה ממש ממש ממש שמיייייח
ניצן
נ.ב - מסר לקבוצות
בעקבות האירוע פונים אלינו טונה של מפרסמים, ואנחנו יותר מנשמח להפנות מפרסמים לקבוצות סי.אס ישראליות רציניות. לא מדובר על ספונסרים שיתנו לכם 3 פאדים .. אלא מפרסמים שישמחו לפתוח את הארנקים שלהם - במידה ותיתנו להם כבוד. כבוד = חשיפה, ייצוג מדהים בפעילויות טורנירים ולאנים.
אז עכשיו יותר מתמיד - שווה להיות שחקן מקצועי בקהילת VG.
ברצוני להודות לכל חברי קהילת CS שהגיעו לאירוע, והוכיחו כי ללא ספק מדובר עדיין בקהילה הרצינית והגדולה ביותר. אני רוצה להודות לכל צוות קהילת CS, שהוכיח בצורה חד משמעית שהוא הצוות המקצועי ביותר, ניר אור עודד טל וכולם
באמת מדהים היה לראות את כמות הסי.אסרים שהגיעו לאירוע, והיה ממש כיף גם מהצד שלנו, כ-Vgames.
הרמת לאן על רמה, בערך כמו כל הלאנים שהרמת בחיים שלך (למרות שלא הייתי באף אחד מהם, התגובות היו מאד חיוביות), והנה הראת גם לי וגם לכל החדשים יותר בקהילה מה אתה ומה וויגימס יודעים לעשות =]
כל הכבוד..רק קח את ההערות לתשומת לבך ללאנים הבאים.
חבר'ה חבר'ה לא יפה מהללים את ניצן ויפה מאוד אבל אל תשכחו את השופטים שעשו שמיניות באוויר כדי לעזור לכם! השופטים האלה עבדו מהבוקר ועד הלילה וחיפשו ועשו והתקשרו ודאגו והכל כדי שהלאן ילך לכם חלק. תאמינו לי את הכסף שלהם על העבודה היו מקבלים, אבל את האקסטרה שהם עשו בשבילכם היה בחינם!
חבר'ה חבר'ה לא יפה מהללים את ניצן ויפה מאוד אבל אל תשכחו את השופטים שעשו שמיניות באוויר כדי לעזור לכם! השופטים האלה עבדו מהבוקר ועד הלילה וחיפשו ועשו והתקשרו ודאגו והכל כדי שהלאן ילך לכם חלק. תאמינו לי את הכסף שלהם על העבודה היו מקבלים, אבל את האקסטרה שהם עשו בשבילכם היה בחינם!