סמאקדאון סקירה שבועית 14.12.07 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: סמאקדאון סקירה שבועית 14.12.07
1
מחבר הודעה

DSK

האווטר המגניב של DSK

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 15.12, 10:21

ברירת מחדל סמאקדאון סקירה שבועית 14.12.07

סקירה שבועית של סמאקדאון 14.12.07
התחלנו את הערב עם אדג' שיצא והציג את ה GM של סמאקדאון שחזרה, ויקי גאררו שוב עם גבס
בצוואר ועל כיסא גלגלים הפעם, כשטדי מזיז את כיסא הגלגלים.
בכל אופן היא מאשרת את הקרב שטדי עשה על האליפות בארמאגדון וקובעת שהערב כל שלושת
המתחרים יהייו בפעולה.
אדג' יהייה בפעולה,טייקר בפעולה ובטיסטה בפעולה.
היא אומרת שהקרב הראשון הוא של אדג' והוא הקרב הבא.

הקרב הפותח- אדג' נגד יריב מסתורי
אדג' בזירה וכמעט לאחר מכן אנו מגלים שהיריב המסתורי הוא לא אחר מאשר פונאקי שלא ראינו
אותו כבר הרבה זמן.
היו רגעים בהם פונאקי השתלט על אדג' ופעם אחת חשבתי באמת שהוא יכול לזכות, אבל אדג'
עשה את ה DDT שלו ולאחר מכן את הספיר והצמיד.

לאחר מכן היא הכריזה שבטיסטה יהייה נגד קיין בקרב מי שעומד אחרון( Last Man Standing)
וטייקר יהייה בקרב הנדיקאפ 2 על 1, נגד ביג דדי וי ומארק הנרי.

מאחורי הקלעים רואים קטע ממה שקרה אחרי שסמאקדאון ירדה מהאויר שבוע שעבר בו צ'אק
פאלומבו עצבני מאוד על מישל ועל עצמו על זה שלג'יימי נובל יש דייט עם מישל.

הקרב הבא היה קרב טאג טים של מישל מקול וקלי קלי נגד ויקטוריה ולילה- באמצע הקרב קני
דייקסטרא משך בקלי קלי והיא נפלה על הזירה אולם לאחר מכן נכנס צ'אק והסיח את דעתו וכמו כן
גם את דעתה של מישל מקול שהייתה הטאג החוקי, היא לא שמה לב וויקטוריה עשתה רול אפ
מהיר והצמידה אותה.

לאחר מכן רואים את צ'אק מאחורי הקלעים עצבני אפילו עוד יותר, מישל מנסה להרגיע אותו אך
ללא הצלחה ומרוב עצבים הוא נתן אגרוף לקיר ובקיר היה חור(בטח איזה בלוק).

הקרב הבא היה ריי מיסטיריו נגד קני דייקסטרא עם MVP בשולחן השדרנים- הקרב לא היה משהו
מיוחד למען האמת, דייקסטרא ניסה על ריי את אותו מהלך שמאט ניסה ומאט פתח איתו את
הראש כשמיסטיריו הצליח לחמוק מזה ומהתרגיל הזה מיסטריו גם הצליח לחמוק אך הוא לא פתח
לדיקסטרא את הראש רק הכין אותו ל 619, עשה את ה 619 והצמיד אותו.
לאחר הקרב MVP בא ללחוץ לו את היד, אך מיסטריו לא רצה כי הרגיש שמשהו מלוכלך, MVP
הסתכל מאחורי מיסטיריו כאילו יש שם מישהו, מיסטיריו מתוך הסקרנות גם הסתובב וכשריי לא
ראה, MVP נתן את החגורה בראש של ריי.

הגענו לקרב מאוד מעניין אולי הקרב הכי טוב ללא ספק של הערב- קיין נגד בטיסטה בקרב מי
שעומד אחרון:
הקרב היה מעולה והוא נגמר בזה שקיין הכין את בטיסטה לצ'וקסלאם על שולחן השדרנים, אך
בטיסטה הצליח לחמוק מזה ועשה ספיינבאסטר של שולחן השדרנים.
פתאום כשבטיסטה הסתובב אדג' נכנס עם הספיר, אך בטיסטה שרד זאת וקם עד לספירה של 10,
אולם קיין לא ובטיסטה ניצח.
לאחר מכן אדג' ניסה עוד פעם לפגוע בבטיסטה אך בטיסטה חמק ממנו, אדג' לקח כיסא והכה בו
על גבי גבו של בטיסטה, ראו את בטיסטה מתקפל מכאבים ואת אדג' צוחק בדרכו למאחורי
הקלעים.

מאחורי הקלעים, אדג' וויקי יושבים וויקי מברכת את אדג' על מעשיו, היא מבקשת ממנו קפה עם כמה כדורים להרגעת הכאב ואדג' מצווה על טדי לונג להביא לה קפה.
לאחר מכן הם שוב מתנשקים(בעע מגעיל)

הקרב שלפני המיין איבנט- פסטוס נגד מיז בקרב יחידים:
פסטוס היה כל הזמן בשליטה, עם הסגנון המאוד לא אורתודוקסי שלו והצליח לסיים זאת עם מה שנראה לי גאט באסטר אבל לא על הכתף כמו שהוא עשה בדביוט שלו, פשוט גאט באסטר קטלני, ג'סי ניהל את פסטוס ומוריסון את מיז, לאחר הגאט באסטר, פסטוס הצמיד וניצח את מיז.

המיין איבנט- טייקר נגד הנרי ו BDV בקרב 2 על 1
הקרב למען האמת לא היה בכלל משהו, ציפיתי להרבה יותר אבל היה סביר.
בקיצור, הקרב נגמר כאשר מארק הנרי רץ בחבלים, אך טייקר הצליח תוך כדי שהנרי רץ לעשות צ'וקסלאם מהיר במיוחד, והצמיד אותו.
לאחר הקרב BDV והנרי פשוט השמידו את טייקר, לאחר מכן בא אדג' לזירה והסתכל על טייקר, כנראה לסמל את זה שהוא יהייה אלוף העולם במשקל כבד.
סוף הסקירה!

D-Generation X Triple Rules

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Rated R Broken

משתמש רציני

#2   פורסם: 15.12, 14:00

תודה רבה לך על הסקירה .
הLMS היה ענק . SD הפתיעו !
ראיתי את כול הקרבות.
אדג' VS פונאקי - צבירת מומנטום מעולה וקרב די נחמד .
LMS - בשביל פרק רגיל LMS ? מצויין , ראינו את כול מהלכי החותמת , וכמובן גם את הפינישרים , חבל ששולחן השדרנים לא נשבר , לאחרונה שולחן השדרנים בכלל לא נשבר !!! מה חיזקו אותו או משהו ?
ההאנדיקאפ - נחמד , חבל שהם כיסחו אותו אחרי זה , ציפיתי שהקרב ייגמר אחרי LR (לאסט רייד) אבל צ'וקסלאם די צולע , חבל שלא נראה טומבסטון על מארק הנרי , כנראה זה קשה מידי לטייקר למרות שעשה את זה במאניה 22 .

תודה רבה .

סט חדש .
בקרוב . חכו לזה !
תישבר כבר גאד דאמט !
2008 מעולה לכול גולשי Vגיימס !

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Terminator

מנהל פורום wwe

#3   פורסם: 15.12, 15:29

זה פשוט מגעיל שאדג' וויקי עושים דברים כאלה. אם אדי היה יודע על זה הוא בטח לא היה הכי שמח. גם אם זה "לטובת העסק".

בטיסטה נגד קיין ב-LMS היה צריך להיות המיינאיבנט, אבל מה זה משנה, העיקר שזה נשמע קרב אחלה. אני יודע שאני אראה את זה.

המיינאיבנט נשמע גם די בסדר, אבל מארק הנרי שאמור להיות האיש החזק בעולם עושה ג'ובים לטיקר ובטיסטה על ימין ועל שמאל, ועכשיו פתאום כשביג דדי וי מתטף להנרי נגד טייקר בקרב הנדקאפ, זה עדיין לא מזיז לטייקר.

בטח עכשיו תהיה בנייה כזו שלאדג' יש את היתרון בקרב כי בטיסטה וטייקר "עייפים" מהקרבות שלהם בסמאקדאון האחרון. אבל זה ממש לא ישפיע על התוצאה של הקרב המשולש.

בכל מקרה, אני חושב שבזמן האחרון סמאקדאון יותר מעניינים מ-Raw, ואני חושב שהם גם יספקו קרבות מעניינים יותר בארמגדון הזה מ-Raw.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yarden cohen

מצליחן

#4   פורסם: 15.12, 19:09

תודה רבה על הסקירה dsk כי אני לא רואה ישר מאמיול אה ותגידו מזל טוב, יש לי 600 הודעות סוף סוף ואני מצליחן שם מצחיק אבל 600 הודעות זה חתיכת זמן.

תכנסו לאתר שלי: www.allfuny.tipo.co.il האתר של הכיף מקווה שתהנו.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames