|
sent0r |
ציטוט: |
 |
|
|
עידו ודן מה אתה מבלבלים תשכל שתיכם אני לא מבין קודם כל דן "זה הפרס הכי גדול שהיה לסורס" אני מעדיף 1000 שקל מאשר שתביא לי 5 פאדים ב1200 שקל .. עכשיו זה ממש עלוב כאילו יש ספונס מ STELL והפרס זה פאדים =[ זה עצוב
עכשיו אל תגיב לי אתה לא רוצה אל תשחק זה מה יש כי אני לא בא בטענות אני פשוט אומר שזה עלוב .
עכשיו עוד משו אתה אומר אם הטורניר יהיה חלק יהיה עוד טורניר תגיד אתה רציני מה אתה בא לקמבן אותנו למה שהוא לא יהיה חלק תשם כבר עכשיו את כלהפרסים את כל הציוד לכל הקבוצה וזהו .
אתה תפתח 5 טורנירים עכשיו כל טוניר עם פרס אחר פעם אחת תביא USB ל ICE MAT ושטויות כאלה כאילו מה הקטע בשביל 5 פאדים צריך להביא ספונס מ STELL איזה חארתה נוו ...?
בקיצור תביא את הציוד שELE הביאו לך ואל תפתח 7 טורנירים עכשיו . |
|
|
|
|
ברנש יקר...
הפרסים האלו מוצעים בכל תחרות ולאן בעולם, אתה מוזמן לבדוק בעצמך מה הפרסים למקומות הראשונים (בדרך כלל זה כסף + 5 פאדים או 5 אוזניות אם יש תקציב גדול לטורניר)
אני חותם לך, שסטיל לא מביאים כפרס סט שלם של הציוד שלהם
אתה מוזמן להתלונן עד מחר, לא רוצה - אל תשתתף
במידה והטורניר יילך חלק על פי הציפיות שקבענו מראש, נעשה עוד טורנירים עם פרסים יותר גדולים ויותר יוקרתיים של סטיל (5H USB לדוגמא), ומתי שהעכברים או האוזניות Neckband החדשות ייצאו למכירה, אז גם אותם נביא כפרסים
לא לשכוח שזה טורניר ראשון בארץ שנתמך על ידי STEEL, אז החבר'ה שם רוצים לראות איך יתנהל הטורניר הראשון כדי לראות אם יש הענות לעוד טורנירים