|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
18.12, 23:37
|
|
והפעם - הרגע הכי מדהים במריו גלקסי
שלום לכולם, אחרי שהגעתי ל-108 כוכבים במריו גלקסי הגעתי למסקנה שעברתי מספיק מהמשחק בשביל להחליט שאת הקטעים הכי הכי של המשחק כבר ראיתי, ועל כן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה.
המטרה של הת'רד הזה היא לתאר את הרגע הכי של מריו גלקסי (קשה/מעצבן/מדהים וכו') על פי הנושא הנוכחי של הת'רד, כאשר בכל פעם אני אשנה את הנושא שלו על פי כמות ההשתתפות/מיצוי. כמוכן בחלק מהנושאים כמות הכוכבים שהיתה לכם עלולה להשפיע, ועל כן אם זה רלוונטי, אולי כדאי להפריד בין 60 כוכבים ל-120 כוכבים (כאשר ה-60 לא כוללים את הנסתרים/שביטים).
בואו נתחיל עם נימה קצת פסימית, כי כולנו יודעים עד כמה מריו גלקסי הוא משחק נהדר.
מהו הרגע המעצבן ביותר במשחק עבורך?
60 כוכבים: מים. אני לא סובל את שלבי המים, לא משנה מהם. אבל אם אני צריך לבחור איזה שלב מים אני באמת הכי שונא, זה ללא ספק שלב המים הראשון בקטע הראשון. למרות שהוא היה הקצר ביותר, לקח לי מאה שנים עד שמצאתי את חתיכת הכוכב האחרונה, וזה פשוט עצבן אותי...
120 כוכבים: הקטע השני של הפצצות בשביל "ניקוי" הזבל, אתם יודעים, בעולם הזבל ה-2 (איך שלא קוראים לו). לקח לי 45 דקות עד שהצלחתי לעבור את הקטע הזה (כל הזמן אמרתי לעצמי "אל תוותר, אתה כל כך קרוב!"), ומעבר לעצבים שחטפתי בקטע הזה, אני מאמין שאם היו נותנים לי לשחק בקטע הזה שוב, לא הייתי מצליח לעבור אותו, לפחות לא בטווח נורמאלי...
מה איתכם?
עריכה: עברנו לרגע הכי מדהים!
נערך לאחרונה על ידי F.P, 21.12 בשעה 08:07.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
18.12, 23:43
|
|
|
סיימתי את המשחק על 60 כוכבים. לא ניסיתי להשיג עוד בינתיים. אני נמצא בצבא אז סיימתי אותו כמה שיותר מהר לפני שאצטרך לחזור לבסיס. בכל אופן. הקטע שהכי נדהמתי ממנו זה עם התולעת שיוצאת מהתפוח לתפוח אחר ואתה הולך עליה כמו על גשר. זה היה קטע שפשוט אמרתי: "וואו!"
קטע שעיצבן אותי... אמ... השלב שבו כל האדמה זזה כמו סרט נע עם חורים בשלל צורות (משולשים, עיגולים וכו...). איבדתי איזה 20 חיים בשלב הזה עד שעברתי אותו מבלי ליפול דרך אחד החורים האלה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
19.12, 00:04
|
|
|
מההתנסות המאוד קצרה שיש לי עם מריו גלקסי, מעצבנים אותי השלבים שהמצלמה ממוקמת בדיוק מעל מריו כמו איזה משחק אסטרטגיה, משום מה אני לא מסתדר ככה עם השליטה... כמובן שככל שזה יותר מתון זה עוזר, אבל לפעמים זה מעצבן לאללה P:
אני מאוד רוצה להמשיך ולהתקדם במשחק, הבעיה היא שלצערי יש לי אותו צרוב [מודה באשמה], והוא עושה בעיות, אני הולך להזמין אותו יחד עם סמאש כשהוא יצא [כי פשוט מגיע להם], ואז אוכל לתת התרשמות יותר רצינית
|

המספר שלי ב-Mario Strikers Charged [NTSC] הוא:
103187-025639, תוסיפו אותי ותשלחו לי בהודעה פרטית את המספר שלכם
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
19.12, 00:25
|
|
|
השלבים הכי מעצבנים זה השלבים של הכוכבים 106+.. ואני מדבר ספציפית על השלבים שאתה עומד על פלטפורמה שזזה ימינה ואיתה גם המסך, מה שאומר שאי אפשר לחזור אחורה.. ואתה חייב בדרך לאסוף את כל 100 המטבעות הסגולים בשביל לסיים את השלב מבלי לפספס אפילו אחד.
אבל כשאני חושב על זה, זה ממש כלום לעומת המשימה השניה של הניקוי פסולת שהרובוט ההוא נותן לך.
אה כן, וגם השלב הזה שעשוי מהרבה מאוד פלטפורמות שנעלמות או מתגלגלות בצורת לואיג'י, שאתה צריך לאסוף את ה-100 המטבעות הסגולים ולחזור בדיוק מאיפה שהגעת בלי ליפול בדרך.
נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 19.12 בשעה 00:27.
|
גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
19.12, 08:06
|
|
|
שנאתי את השלב עם המטבעות הסגולים והפלטפורמות שנעלמות, אבל
גם השלב שבו יש פלטפורמות שנבנות תוך כדי הליכה היה מרגיז, כי
צריך לאסוף 100 אבל לא ברור לאן אפשר ללכת וזה עד מוקצב בזמן.
מה שהכי אהבתי זה זה את הרגע שבו מקבלים את הכוכב האדום, שהוא החליפה המיוחדת האחרונה.
|
מדריך ה- Wii השלם שלי (גירסה 3.0 סופית, מתעדכן בקביעות)
* קיים מדריך התקנה והגדרה של חיבור רשת ועוד*
למכירה:
zelda twilight princess ל- Wii, בגירסאת PAL, המחיר 250 שקל (נתון למיקוח).
*אני גר בחיפה*
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
19.12, 12:56
|
|
|
עריכה: טעות
נערך לאחרונה על ידי biggoron, 19.12 בשעה 12:59.
|
למכירה:
*אני גר בחיפה*
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
19.12, 13:21
|
|
|
כן, זה באמת מעצבן שמריו מסוגל לנשום בריק מוחלט, ולחדור אטמוספרות בלי שום ציוד עזר
ולנשום מתחת למיים השמוק לא מצליח.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
19.12, 13:24
|
|
|
אוי, דווקא הקטע של ניקוי הזבל עברתי אותו במהירות יחסית.
המעצבן הנוכחי הוא שלב המטבעות של רצפת הלואיג'י בגלקסיית הצעצועים.
וגם מעצבן שאני לא מוצא את הכוכב הנסתר בגלקסיית העלים (מישהו יוכל לעזור לי?)
רונן.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 19.12 בשעה 13:39.
|
כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:
"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".
זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מפקח פורום

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
19.12, 13:33
|
|
|
רונן |
ציטוט: |
 |
|
|
אוי, דווקא הקטע של ניקוי הזבל עברתי אותו במהירות יחסית.
העמצבן הנוכחי הוא שלב המטבעות של רצפת הלואיג'י בגלקסיית הצעצועים.
וגם מעצבן שאני לא מוצא את הכוכב הנסתר בגלקסיית העלים (מישהו יוכל לעזור לי?)
רונן. |
|
|
|
|
אם זו הגלקסיה שאני חושב שאתה מדבר עליה, אז תחפש מאחורי העץ הגדול. יש שם תותח בועות שיעזור לך.
|
---------
דניאל מאיר
אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.12, 13:36
|
|
|
No Kidding |
 |
|
|
אם זו הגלקסיה שאני חושב שאתה מדבר עליה, אז תחפש מאחורי העץ הגדול. יש שם תותח בועות שיעזור לך. |
|
|
|
|
אם שנינו הבנו אותך אז זה זה וצריך גם לאסוף את כל התוים בדרך למעלה, אני אבדוק שוב.
עריכה: צריך קודם לצלצל בפעמון ואז התוים מופיעים.
נערך לאחרונה על ידי biggoron, 19.12 בשעה 13:45.
|
למכירה:
*אני גר בחיפה*
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.12, 15:47
|
|
|
רונן |
 |
|
|
אוי, דווקא הקטע של ניקוי הזבל עברתי אותו במהירות יחסית. |
|
|
|
|
רואים שאתה מדבר על המשימה הראשונה...
נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 19.12 בשעה 15:49.
|
גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.12, 15:54
|
|
|
אני לא מבין אתכם, יש סימונים על הקרקע במשימה הזאת שמראים לך בדיוק לאן אתה צריך לזרוק כדי לפוצץ את כל הזבל בזמן הנכון. נכון שהזמן מספיק בדיוק על השניה, אבל אם נעזרים בסימונים, זה לא כ-זה קשה. לקח לי פחות מ-10 נסיונות, שזה אומר פחות מ-5 דקות. אם כבר משהו קשה, לי לקח איזה 15 נסיונות לנצח את הבוס בגלקסיה של הרוחות ב-Kitchen עם שביט Daredevil. מה שמדהים במשחק הזה הוא שכל כך הרבה שלבים בו זכורים טוב כי כל אחד מיוחד בפני עצמו.
דרך אגב, איך אני מקבל את המשימות של הכוכבים הסגולים? אני ב-96 כוכבים והן עדיין לא נפתחו לי.
|
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.
אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720
Wii Number 3755-4409-3335-5398
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.12, 15:58
|
|
|
Yoni_Uzan |
 |
|
|
אני לא מבין אתכם, יש סימונים על הקרקע במשימה הזאת שמראים לך בדיוק לאן אתה צריך לזרוק כדי לפוצץ את כל הזבל בזמן הנכון. נכון שהזמן מספיק בדיוק על השניה, אבל אם נעזרים בסימונים, זה לא כ-זה קשה. לקח לי פחות מ-10 נסיונות, שזה אומר פחות מ-5 דקות. אם כבר משהו קשה, לי לקח איזה 15 נסיונות לנצח את הבוס בגלקסיה של הרוחות ב-Kitchen עם שביט Daredevil. מה שמדהים במשחק הזה הוא שכל כך הרבה שלבים בו זכורים טוב כי כל אחד מיוחד בפני עצמו.
דרך אגב, איך אני מקבל את המשימות של הכוכבים הסגולים? אני ב-96 כוכבים והן עדיין לא נפתחו לי. |
|
|
|
|
עוד רגע ייפתחו לך.
מממ.. אני לא ראיתי שום סימונים אבל אולי אני סתם אהבל...  לקח לי במשימה השנייה בערך שעה לעבור. כנ"ל על הלואיג'י הענקי... פיייייי... מישהו התחלק שם על הראש בנינטנדו. לזכותם ייאמר שהשלב של לואיג'י קשה לאלללללה אבל הוא גם כיפי נורא אז לא אכפת לנסות שוב ושוב ושוב...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
19.12, 16:29
|
|
|
אפילו עם הסימונים היה לי קשה מאוד לפגוע בהם בדיוק הנדרש בשביל לעבור את המשימה (ובסופו של דבר מצאתי סידור פגיעות הרבה יותר יעיל, ככה שהייתי צריך להשתמש בפצצה אחת פחות, דבר שמאוד עזר לי בשביל להפטר מהעודפים שנוצרו בגלל פגיעות לא מדויקות).
דא"ג, צריך להביס את באוזר פעם אחת לפני שהשביטים הסגולים מגיעים (גיליתי את זה אחרי שהגעתי למצב בו סיימתי את כל המשחק חוץ מאלה, ולא ידעתי מה לעשות הלאה).
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|