שלום [:
אני רואה שיצא גרסת ה256MB של LEADTEK של 8800GT (בחנות IQPC)
ויש לי מסך 22'' (רזולוציה של 1680x1050)
ואני לא יודע אם אני ירגיש הבדלים משמעותיים בין גרסת ה512 ל256.
בהתחלה היתה התוכנית שלי ככה, לעשות עכשיו OC ל7600GT-B1 שלי (קירור סטוק, אני לא הולך לקנות לו קירור). (אם יש פה מישו שמבין בOC ויוכל להיות לי כמדריך לפעעם הראשונה אני אשמח [: )
ואז ביומולדת שלי במרץ לקנות את מה שהכי יתאים לי לתקציב (אני חושב ש1500 גג, כרגע אין לי אבל)
תודה
ברזולוציות גבוההות יש הבדל בין 512 לבין 256 וגם בכללי ה512 יותר טוב. ככל שהזיכרון גבוה יותר אז ככה אפשר לחשב יותר טקסטורות ברזלוציה גבוהה יותר. בשורה התחתונה יש הבדל...
במרץ אני מתכוון לקנות כרטיס ב1500 בערך
עד אז אמור לצאת גרסת 9
לדעתך יהיה משו חזק (יחסיתק כמובן.. אני לא מתכוון כמו ה9800 חחח) במחיר הזה?
אתה שואל אותי אם יצא כרטיס בסדרה 9 עם תגית מחיר של 1500ש"ח? אין לי מושג כמה הכרטיסים החדשים יעלו,בדרך כלל מורידים במחירים של הדור הקודם והכרטיסים החדשים מקבלים את המחיר של קודמיהם אבל אני לא רוצה לדבר באוויר. אבל בהנחה שזה מה שיקרה אז סביר להניח שיהיה כרטיס בסדרה במחיר של 1500ש"ח-אם הוא יהיה שווה משו את זה אני לא יודע עדיין לצערי.
חחחחח לא עשיתי רענן אז לא ראיתי את התגובות שלכם
אני משחק COD4 לדוגמא על 1024 על 768..
וזה מגעיל במסך כזה לשחק ככה
אני מתכוון מינימום 1280 על 1024
אוקיי תשמע, כשאתה משחק ברזולוציה שהיא מתחת ל1280X1024 רוב המאמץ נופל על המעבד(אם אני לא טועה) כשאתה עובר את הרזולוציה הנ"ל כאן הכרטיס מסך שלך נכנס לפעולה וכאן הזיכרון עושה את ההבדל.
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king. מקצוען לא מחכה שהיריב שלו יעשה טעות, הוא מחכה שהיריב שלו יעשה את אותה טעות פעמיים.