משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.12, 02:59
|
|
משחקי השנה: משחק ה-DS הטוב ביותר
אז מה היא, אתם חושבים?
נערך לאחרונה על ידי רונן, 24.12 בשעה 21:38.
|
כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:
"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".
זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.12, 07:38
|
|
|
אני לא רואה את נינטנדוגס
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
24.12, 08:01
|
|
|
כי הוא לא מהשנה.
המשחק הכי טוב בDS הוא לא מהשנה הזו, זה בטוח.
חוץ מזה, רונן, אתה לא רשמת פה כלום!
מה עם מריו פארטי DS? זה משחק ענק.
|

UP THE IRONS
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
24.12, 08:16
|
|
|
RonEaq |
ציטוט: |
 |
|
|
אני לא רואה את נינטנדוגס |
|
|
|
|
לא רק שהוא לא מהשנה הוא גם לא משהו בכלל....אם הוא היה ברשימת המשחקים הטובים אז היה עדיף פי אס פי חחחחח
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.12, 09:50
|
|
|
קסלווניה > זלדה PH בהרבה, אין מה לדבר פה בכלל, אחד המשחקי קסלווניה הכי טובים בכל הזמנים לדעתי.
|
אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.12, 17:00
|
|
pfft. זלדה הוא לפי דעתי לא רק המשחק הכי טוב של השנה ל-DS אלא המשחק הטוב ביותר ל-DS בכלל! בינתיים לפחות... למעשה הוא גם משחק הזלדה האהוב עלי אחרי OOT, וזה הישג שלא כל כך קל להגיע אליו  .
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
24.12, 18:21
|
|
|
F.P |
 |
|
|
pfft. זלדה הוא לפי דעתי לא רק המשחק הכי טוב של השנה ל-DS אלא המשחק הטוב ביותר ל-DS בכלל! בינתיים לפחות... למעשה הוא גם משחק הזלדה האהוב עלי אחרי OOT, וזה הישג שלא כל כך קל להגיע אליו . |
|
|
|
|
אין לי מושג איך אפשר להגיד את זה, זלדה PH כל כך פגום בכל כך הרבה מקומות... אפילו מהאורקלס לג'יביאיי נהניתי יותר ממנו.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.12, 19:02
|
|
|
I.T.P |
 |
|
|
אין לי מושג איך אפשר להגיד את זה, זלדה PH כל כך פגום בכל כך הרבה מקומות... אפילו מהאורקלס לג'יביאיי נהניתי יותר ממנו. |
|
|
|
|
מדוע אתה חושב שהוא כל כך פגום בכל כך הרבה מקומות?
משחק קל מידי? מסכים, בערך. המשחק קל יותר ממה שהוא צריך להיות, אבל הוא עדיין מהווה מספיק אתגר בשביל להיות מהנה.
שייט? מסכים, השייט הוא כל כך מיותר, אבל הטיולים הם כל כך קצרים שזה לא משנה.
המבוך המרכזי? אני דווקא אהבתי אותו. יש לי הרבה סיבות מדוע אהבתי אותו, אבל אני ממהר, ולכן אין לי זמן למנות אותן.
מעבר לזה המשחק הזה הוא פשוט כיפי, מרגיש טבעי ומחדש. אני נהנה לפעמים לחזור לשחק בו סתם כי משעמם לי, דבר שאני לא עושה עם שום משחק DS אחר (חוץ מוורמס, אבל זה משחק שקניתי במטרה שהוא יהיה משחק שיעמום).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
24.12, 19:12
|
|
|
F.P |
 |
|
|
מדוע אתה חושב שהוא כל כך פגום בכל כך הרבה מקומות?
משחק קל מידי? מסכים, בערך. המשחק קל יותר ממה שהוא צריך להיות, אבל הוא עדיין מהווה מספיק אתגר בשביל להיות מהנה.
שייט? מסכים, השייט הוא כל כך מיותר, אבל הטיולים הם כל כך קצרים שזה לא משנה.
המבוך המרכזי? אני דווקא אהבתי אותו. יש לי הרבה סיבות מדוע אהבתי אותו, אבל אני ממהר, ולכן אין לי זמן למנות אותן.
מעבר לזה המשחק הזה הוא פשוט כיפי, מרגיש טבעי ומחדש. אני נהנה לפעמים לחזור לשחק בו סתם כי משעמם לי, דבר שאני לא עושה עם שום משחק DS אחר (חוץ מוורמס, אבל זה משחק שקניתי במטרה שהוא יהיה משחק שיעמום). |
|
|
|
|
3 אלה הם הבעיות הברורות ביותר, אבל בנוסף אליהן...
כסף קל מדי להשגה, ואין הרבה שימוש בו חוץ מלקנות חלקים מטומטמים לספינה שלא עושים כמעט כלום גם ככה,והאוצרות שאתה מוצא בטעות מביאים לך כמויות מגוכחות של כסף(800 רופיס...)
אין Heart Pieces בכלל, אלא רק קונטיינרים מלאים, ומקבלים אותם על שטויות מטומטמות כמו מיני גיימים ואוצרות בים.
אין פיות והבקבוקים מוגבלים ל2, מה הרגיזו אותם כל כך שהם היו חייבים להעיף את זה?
אין מספיק חפצים ואיזה חפץ צריך מתי זה ברור מדי ואין כמעט חשיבה בזה, החידות נחמדות והכל, אבל קלות יותר מברוב שאר הזלדות.
אין שום חפצים מיוחדים שמקבלים מחוץ למבוכים כמו שיש בשאר הזלדות, ובכלל המבוכים קצרים יותר משהייתי מצפה ממבוכי זלדה.
להמשיך? יש עוד...
ספוילר: סיפור מטומטם לחלוטין שמתרחש בתוך "חלום", כאילו שלא ראינו את זה איפושהו...
חוסר נוראי בדמויות משניות, והקטע היחיד במשחק שמכירים לך איזושהי דמות משנית, היא נעלמת בשניה ולא חוזרת...
כתיבה על מפות שאפילו לא מאפשרת לך לכתוב טקסט כמו שצריך,ואתה צריך להגביל את עצמך ליכולת הציור שלך והדיוק של הDS.
יש לי עוד טענות, אבל הבנת את התמונה הכללית
לך תשחק באורקל אוף אייג'ס וסיזנס אחד אחרי השני(הם במילא סיפור אחד שפיצלו ל2 חלקים) ותגיד לי שזה לו פי 8 יותר טוב ויותר מיוחד.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.12, 20:02
|
|
|
אני, משום מה, כרגיל, לא מסכים איתך בכלל. להיפך, זה הזלדה הראשון שאשכרה הרגשתי שעושים משהו עם כל הפאקינג רופיז האלה שיש לי (ב-TP הם היו סוג של בדיחה). אתה יכול לקנות.
לגבי פיות, הם עשו משהו נורא טוב עם אי הפיות שזה סוג של פאצ' קווסט אבל לא ממש מחייב.
השליטה מצוינת, והחידות חכמות מאוד. אבל מאוד לטעמי. אני ממש לא מסכים שהכל ברור מאליו, יש המון סימני שאלה, והמון קטעים של "וואלה, מדהים איך שהם חשבו לעשות את זה".
השליטה מצוינת וחדה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.12, 20:32
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אני, משום מה, כרגיל, לא מסכים איתך בכלל. להיפך, זה הזלדה הראשון שאשכרה הרגשתי שעושים משהו עם כל הפאקינג רופיז האלה שיש לי (ב-TP הם היו סוג של בדיחה). אתה יכול לקנות.
לגבי פיות, הם עשו משהו נורא טוב עם אי הפיות שזה סוג של פאצ' קווסט אבל לא ממש מחייב.
השליטה מצוינת, והחידות חכמות מאוד. אבל מאוד לטעמי. אני ממש לא מסכים שהכל ברור מאליו, יש המון סימני שאלה, והמון קטעים של "וואלה, מדהים איך שהם חשבו לעשות את זה".
השליטה מצוינת וחדה.
|
|
|
|
|
נו באמת, הסייד קווסט המסכן הזה הוא לא מספיק להחליף את כל הקולטקבלס שהם זרקו לפח, הייתי משווה את זה לחלוקים הצבעוניים שהיו בהרבה משחקים קודמים של זלדה, שגרמו לך להיות הגנתי יותר או התקפי יותר.
שוב, אתה כנראה לא שיחקת או התעלמת לחלוטין ממשחקי זלדה אחרים, כי אורקל אוף סיזנס, שאמור להיות הקל מבין השתיים, הוא פי 3 יותר קשה מPH, ולאייג'ס יש את מנגוני החידות הכי קשים שראיתי בזלדה עם היורק זרעים(XD על התרגום בעברית) של לינק, אחד האייטמים הכי גאוניים שאיי פעם נוצרו.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.12, 21:46
|
|
אני מודה שלא שיחקתי במשחקי אורקל, אבל אני מאוד נהנה מהמשחק הזה. לא שיחקתי גם בקסטלווניה, והאמת שאמרתי לרונן לשים את Osu! Tatake! Ouandan 2 ברשימה, כי מגיע לו. אבל אני לא רואה אותו
יש סיבה שהם קיצרו את כל הפצ'קראי של זלדה, ואני חושב שזה לטובה. זה עושה את המשחק מפוקס יותר לדעתי. לא צריך
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.12, 21:55
|
|
ITP...
א. כן יש Heart Containers. הם פשוט בכמות קטנה יותר ובשחיכות נמוכה יותר. אני אצלחתי להשיג 4, כמה יש באמת, אני לא יודע...
ב. אני מסכים לגבי הקטע של הפיות, גם אותי זה עיצבן, אבל בכלל גם הרבה יותר קשה להשיג לבבות בשביל למלות את החיים, אולי זה סוג של קושי שהם הוסיפו? (אני אגב מתתי יותר פעמים ב-PH מבכל זלדה אחר בגלל הקטע הזה).
ג. אני דווקא הייתי מרוצה מהחפצים... מצד שני, משחק הזלדה הראשון ששחקתי בו היה מיניש קאפ, ככה שהסטנדרטים שלי אולי נמוכים יותר עבור משחקים ניידים...
יש לי עוד כמה דברים לומר, אבל לצערי, כמו קודם, אני ממהר, אז אחר כך אני אולי אמשיך  .
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.12, 22:05
|
|
|
F.P |
 |
|
|
pfft. זלדה הוא לפי דעתי לא רק המשחק הכי טוב של השנה ל-DS אלא המשחק הטוב ביותר ל-DS בכלל! בינתיים לפחות... למעשה הוא גם משחק הזלדה האהוב עלי אחרי OOT, וזה הישג שלא כל כך קל להגיע אליו . |
|
|
|
|
הוא אולי המשחק הכי טוב ל-DS וכנראה הוא כל מה שהיה צריך להיות ווינד ווקר ולא היה, אבל מבחינתי עדיין טווילייט בראש, למרות שהוא חידש הרבה פחות
רונן.
|
כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:
"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".
זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.12, 22:16
|
|
|
F.P |
 |
|
|
ITP...
א. כן יש Heart Containers. הם פשוט בכמות קטנה יותר ובשחיכות נמוכה יותר. אני אצלחתי להשיג 4, כמה יש באמת, אני לא יודע...
ב. אני מסכים לגבי הקטע של הפיות, גם אותי זה עיצבן, אבל בכלל גם הרבה יותר קשה להשיג לבבות בשביל למלות את החיים, אולי זה סוג של קושי שהם הוסיפו? (אני אגב מתתי יותר פעמים ב-PH מבכל זלדה אחר בגלל הקטע הזה).
ג. אני דווקא הייתי מרוצה מהחפצים... מצד שני, משחק הזלדה הראשון ששחקתי בו היה מיניש קאפ, ככה שהסטנדרטים שלי אולי נמוכים יותר עבור משחקים ניידים...
יש לי עוד כמה דברים לומר, אבל לצערי, כמו קודם, אני ממהר, אז אחר כך אני אולי אמשיך . |
|
|
|
|
קרא שוב את מה שאמרתי, אין Heart Pieces, לא Heart Containers, וזה הופך את ההארט קונטיינרס להרבה יותר קלים להשגה, וחוץ מזה שמקבלים אותם על שטויות ברמות שלא היה מאז הזלדה הראשון, ששם יכולת להשיג חצי מההארט קונטיינרס אם הכרת את המשחק תוך 5 דקות.
במיניש קאפ אני זוכר הרבה יותר חפצים מאשר בPH, והם גם היו מגוונים יותר, החפצים בPH היו סבילים רק בגלל שהם נתנו טוויסט חדש לחפצים קיימים, גיוון ומקוריות לא היו שם בשיט.
לגבי העובדה שמתת אין לי מושג איך זה, כנראה לא קראת את התיאורים על חפצים, אחרת היית יודע שאפשר לקנות שתי שיקויים סגולים והאפקט החייאה ברגע המוות עובד בדיוק כמו פיות, רק שאתה קונה את זה בכסף שגם ככה יש לך יותר מדי ממנו
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|