רשמים ראשונים מ STREET FIGHTER 4 !!! - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

משחקי כיף, פאן
לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: רשמים ראשונים מ STREET FIGHTER 4 !!!
1
מחבר הודעה

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 26.12, 23:45

ברירת מחדל רשמים ראשונים מ STREET FIGHTER 4 !!!

ל-1UP היה את הכבוד להיות הראשונים שמשחקים בו!

מסתבר שהמשחק, שלא הוכרז על שום קונסולה עדיין, פועל ברזולוציה גבוהה במיוחד (לא ידוע אם 720P או 1080P) וב-60 פריימים, מה שאומר שהוא 99 אחוז יוצא ל360 או לפס3 והכי סביר להניח - לשניהם.
והכי פחות סביר להניח שלווי, למרות שזה לא שולל שיש גירסה פחות יפה עליו.

דבר שני - הם אומרים שהוא מהיר בטירוווווווווף! שהוא ממש משוגע ושהוא אוכל כל משחק מכות תלת-מימדי "אמיתי" כמו VF, DOA וכד'

פשוט תקראו:
http://www.1up.com/do/previewPage?pa...=0&cId=3165157

אבל עזבו הכל, אתם יודעים מה הכי כיף היה לקרוא בכתבה הזאת?
שביום שישי (ואם הבנתי נכון - מדובר בשישי הקרוב, משמע - עוד פאקינג יומיים!) - יהיה הוידאו הראשון של המשחק עם גיימפליי!

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 27.12, 07:16

אני מאמין שמשחק בתצורת בסגנון שלו בהחלט יכול להגיע לרזולציות כאלו וקצב פריימים רצחני (תרי משמע...)
השאלה שוב האם באמת הוא יוכל להעביר את החוויה של המשחק המקורי. (ועד כמה שאני לא חובב משחקי מכות - את המקורי אהבתי)

ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינת רובה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#3   פורסם: 27.12, 09:03

אם לקאפקום יש שכל, רבע ממנו, המשחק יגיע גם ל-Wii. אני מאמין שהגרפיקה במשחק לא דורשת משאבים יותר מדי, ואפשר לצמצם אותה ושהיא תעבוד על ה-Wii.

אבל כן, אם המשחק ברזולוציות גבוהות כאלה, אין ספק שהוא יגיע לאחת מקונסולות ה-HD. אם לא ייצא לכל דבר.

לסקין, למה אתה פותח את הדיונים האלה כאן ולא בפורום הבית שלך, פורום ה-PS3? מוזר אתה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#4   פורסם: 27.12, 10:09

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לסקין, למה אתה פותח את הדיונים האלה כאן ולא בפורום הבית שלך, פורום ה-PS3? מוזר אתה.
כי דיון ענייני זה פורום XBOX...

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#5   פורסם: 27.12, 10:23

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כי דיון ענייני זה פורום XBOX...
אבל הוא לא במחנה שלכם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#6   פורסם: 27.12, 10:27

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל הוא לא במחנה שלכם.
כמו שאני רואה את הפורום, אין לנו "מחנות", יש רצון לדון בענייני גיימינג. (למרות שה360 לוקחת...)
(ובא נגדיר שפה יש קהל קצת יותר "ענייני" לדברים האלו...)

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 27.12, 11:00

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אם לקאפקום יש שכל, רבע ממנו, המשחק יגיע גם ל-Wii. אני מאמין שהגרפיקה במשחק לא דורשת משאבים יותר מדי, ואפשר לצמצם אותה ושהיא תעבוד על ה-Wii.

אבל כן, אם המשחק ברזולוציות גבוהות כאלה, אין ספק שהוא יגיע לאחת מקונסולות ה-HD. אם לא ייצא לכל דבר.

אני פתחתי פה כי הגיל הממוצע בפורום פס3 הוא בערך 12, והרמה שם היא של גנון בדר"כ... אם זה היה מוכרז רק לפס3 למשל - אז לא הייתה לי ברירה
פה הרמה יותר נורמלית.

ואני לא יודע אם קאפקום באמת תוציא אותו גם לווי, ז"א - גם DEAD RISING וBIONIC COMANDO ועוד משחקים יפים של קאפקום שהוכרזו או יצאו לקונסולות הפס3 וה360 לא יוצאים אליה, והם היו מוכרים גם טוב אולי...
אבל עם SF באמת אי אפשר לדעת.

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: 27.12, 11:06

לSF יש מה שלא היה לDR - נוסטלגיה ובסיס של משתמשי ששיחקו במשחק בעבר. ולכן יש פה יותר סיכיו שהם יחליטו להרים את הכפפה וליצור פורט (גם אם דליל משהו) של המשחק.
מצד שני אנחנו לא יודעים מה יש "מתחת למנוע" והאם זה רק עניין של רזולציה.

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#9   פורסם: 27.12, 12:08

אני מבין אותך לסק, לגבי למה אתה מגיב פה. האמת שזה די היה ברור, זו היתה סוג של שאלה רטורית ;)

Bionic Commando זה באמת הזוי, כי הזרוע הזאת שיש לו, נראית מתאימה פרפקט לשליטה ב-Wii. לפחות מרעיון ראשוני שעולה בראש. Dead Rising יצא לדעתי רק ל-360, בתקופה שלא היה שום דבר אחר, אז אני לא יודע אם יש להם את הרצון לעורר את זה שוב.

מצד שני, קאפקום נותנת לנינטנדו את MH3, אולי היא חושב שזה מספיק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 27.12, 12:47

SF4 גם עובד על מנוע אחר שפותח במיוחד בשבילו. ככה שיכול להיות שהמנוע הותאם גם לWII.
מצד שני, המשחק לא מלהיב אותי (מאז אחרי SF2Turbo אני מאד מאוכזב מהסדרה שלא התפתחה בכלום) והגרפיקה לא מרגשת אותי (סל שיידינג כבר ראיתי במספיק משחקים).

לאסקין, הם גם לא אמרו שהוא "אוכל" את המשחקים האחרים, אלא שהוא פשוט יותר מהיר ואינטנסיבי מהם. וזה מן הסתם די ברור כי הוא לא תלת מימדי באמת אז הוא יכול להרשות לעצמו קצב יותר מהיר. בנוסף, גם המשחקים האחרים שונים לחלוטין אחד מהשני בקצב שלהם.

אז מה הן עשר הדמויות הכי טובות במשחקים אי פעם? התשובות כאן:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1066847

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 27.12, 13:00

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מבין אותך לסק, לגבי למה אתה מגיב פה. האמת שזה די היה ברור, זו היתה סוג של שאלה רטורית ;)

Bionic Commando זה באמת הזוי, כי הזרוע הזאת שיש לו, נראית מתאימה פרפקט לשליטה ב-Wii. לפחות מרעיון ראשוני שעולה בראש. Dead Rising יצא לדעתי רק ל-360, בתקופה שלא היה שום דבר אחר, אז אני לא יודע אם יש להם את הרצון לעורר את זה שוב.

מצד שני, קאפקום נותנת לנינטנדו את MH3, אולי היא חושב שזה מספיק.
אתה לא יודע איך הדיון שלך ושל לאסקין עשה לי חם בלב.
אני וחנן עשינו שיחה לפני כמה חודשים כשהוא הפך למנהל ודברנו על הרצון שלנו להפוך את הפורום הזה לנגטיב של פורום PS3, שאנשים יבואו לפה לדיונים על גיימינג ולא לOT על השביתה בבית ספר.
אני שמח שאנחנו בכיוון הנכון, ביחוד שלפני 5 חודשים אני בטוח שהלינק שמכניס לפורום 360 היה עוף מוזר בשביל רובכם (בלהתחשב שהפורום היה מקבל בערך 10 הודעות ביום ואולי 3 ת'רדים פעילים) והיום הוא בטופ 5 פורומים באתר והאוכלוסיה בוגרת למדי.
בקיצור, אני שמח שזה מתקדם ככה.
עכשיו לנושא,
מה הכוונה ברצון לעורר את DR שוב?
SF4 צריך להיות גם לWII אבל השאלה היא האם השלט של הWII מתאים בכלל למשחק כזה (רמז, הוא לא. אפילו שלט של הקיוב לא מתאים בגלל שיש צורך ב6 כפתורים).
זה יהיה צעד חכם להוציא אותו גם לWII, השאלה איך הביצוע יצא (מבחינת גיימפליי).

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל פורום PS

#12   פורסם: 27.12, 13:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה לא יודע איך הדיון שלך ושל לאסקין עשה לי חם בלב.
אני וחנן עשינו שיחה לפני כמה חודשים כשהוא הפך למנהל ודברנו על הרצון שלנו להפוך את הפורום הזה לנגטיב של פורום PS3, שאנשים יבואו לפה לדיונים על גיימינג ולא לOT על השביתה בבית ספר.
אני שמח שאנחנו בכיוון הנכון, ביחוד שלפני 5 חודשים אני בטוח שהלינק שמכניס לפורום 360 היה עוף מוזר בשביל רובכם (בלהתחשב שהפורום היה מקבל בערך 10 הודעות ביום ואולי 3 ת'רדים פעילים) והיום הוא בטופ 5 פורומים באתר והאוכלוסיה בוגרת למדי.
בקיצור, אני שמח שזה מתקדם ככה.
תודה, גם אנחנו אוהבים אתכם.
אבל הדבר שמציק הוא שאתם צודקים, הרמה בפורום PS3 היא באמת תת רמה.
בפורום PS3 אני מרגיש כמו גננת, בפורום XBOX אני יכול לנהל דיון עם אנשים שלא יתחילו לקלל כשאני אומר משהו שהם לא אוהבים.
אני באמת חייב לדבר עם גיא, אני לא מוכן להמשיך עם הרמה הזו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#13   פורסם: 27.12, 13:09

פשוט תאמצו את הכללים שלנו בפורום - בלי OT לא מורשה, ומספיק עם דיוני "ההוא מעלי". הבאת חדשות גיימינג בעלות עניין, ושמירה על דיונים ענייניים בנושאי גיימינג.
אני מניח שזה קשה יותר כי יש לכם הרבה משמתשים צעירים - אבל זה רק נותן לכם את האתגר לחנך אותם לביות גיימרים בוגרים... (שקונים 360...)

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

משתמש רציני

#14   פורסם: 27.12, 14:03

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
פשוט תאמצו את הכללים שלנו בפורום - בלי OT לא מורשה, ומספיק עם דיוני "ההוא מעלי". הבאת חדשות גיימינג בעלות עניין, ושמירה על דיונים ענייניים בנושאי גיימינג.
אני מניח שזה קשה יותר כי יש לכם הרבה משמתשים צעירים - אבל זה רק נותן לכם את האתגר לחנך אותם לביות גיימרים בוגרים... (שקונים 360...)
לא רק מבוגרים קונים 360 :]
אבל מניסיון אישי ישלדים בד"כ רצים לקנות את הPS3 כי יש להם PS2 והם לא יודעים מזה XBOX360 ולא באמת עושים מחקר.
כמו 2 חברים שלי שלאחד יש והשני מתכנן, הם אפילו לא מוכנים לדבר על זה, רק PS3...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל פורום Xbox

#15   פורסם: 27.12, 14:22

cha0s
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רק מבוגרים קונים 360 :]
אבל מניסיון אישי ישלדים בד"כ רצים לקנות את הPS3 כי יש להם PS2 והם לא יודעים מזה XBOX360 ולא באמת עושים מחקר.
כמו 2 חברים שלי שלאחד יש והשני מתכנן, הם אפילו לא מוכנים לדבר על זה, רק PS3...
לא אמרתי מבוגרים אמרתי בוגרים...

רבי שלמה אבן גבירול

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames