|

מנהל פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
27.12, 07:46
|
|
שמועה | חיישני תנועה גם לשלט של ה360
על פי מקורות עלומים יש שמועה שמתוכננים חיישני תנועה לשלטי ה360. על פי שמועות אלו, לא יהיה מדובר בשלט חדש שיצא (כמו עם שלטי הרטט של הPS3) אלא תוסף (שייוצר ע"י מיקרוסופט) שיתחבר ישירות לשלטים הקיימים.
מכיוון שכבר היום קיים תוסף כזה ה- Xilt mod שמאפשר לשלוט בתנועה של שלט ה360, כנראה לא יהיה מדובר באירוע פורץ דרך, אלא השתתפות של מיקרוסופט בחגיגה. אולם מה שכן הדבר יכול לקדם משחקים רבים להשתמש בחיישני התנועה.
מיקרוסופט כנראה מתכננת להשתמש בשירותי הפיתוח של חברת Gyration, ואם השם נשמע לכם מוכר זה בגלל שהיא גם המפתחת של הWii-mote של נינטנדו.
כרגע עוד לא ידוע מתי הטכנולוגיה תופץ והאם כבר יש משחקים שעתידים לתמוך בה.
לידיעה המקורית
|
ארבעה שמאבדים את האדם: הגאווה והעיקשות, העצלה והמהירות.
רבי שלמה אבן גבירול
(והחמישי: טעינת רובה שנתקעת באמצע. פיניקס, גירס)
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
27.12, 07:57
|
|
|
יאי, מייקרוסופט נכשלים במכירות.
|

UP THE IRONS
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
27.12, 08:00
|
|
|
Mega |
ציטוט: |
 |
|
|
יאי, מייקרוסופט נכשלים במכירות. |
|
|
|
|
למה זה קשור? זה כמו שאני אגיד על SSB נינטנדו נכשלו במכירות התוכנה אז הם מוציאים סוף סוף משחק אחד שהוא לא זבל?
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
27.12, 08:57
|
|
|
זה לא יעבוד אם זה לא יהיה שלט חדש. כל הרעיון שעומד מאחורי ה-Wii וההצלחה הוא היכולת להחזיק את השלט ביד אחת ולנפנף. מה שמייקרוסופט עושה, אם זה נכון, זה לדמות את השלט שלה ל-sickachsick של סוני. וכולנו רואים כמה שימושים מצוינים עשו איתו...
וזה רק מראה שמייקרוסופט וסוני כנראה לא קראו את השוק נכון. הם חשבו שהשוק רוצה HD, אבל נינטנדו, כמו ששיגארו תמיד אומר, הביאו לשוק את מה שהוא היה צריך. כנראה.
*שיגארו מיאמוטו תמיד אומר שהוא בונה דברים שהשוק לא יודע שהוא רוצה, שהוא יוצר משחקים שהשוק עוד לא יודע שהוא רוצה לשחק בהם. בניגוד לקרוא את השוק ופשוט לספק את הדברים שאתה חושב שהשוק רוצה.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
27.12, 11:09
|
|
|
אני חושב שזה יהיה בעייתי באמת לעשות את זה אם זה לא השלט הרשמי שמגיע עם הקונסולה מההתחלה.
ככה פתאום להוציא שלט חדש ומתוחכם, לא יימשוך קהל יעד קז'ואלי, לא משנה כמה פרסום מיקרוסופט ייתנו לזה.
אם כבר - שיעשו את זה בדור הבא.
בכל מקרה - זה יכול להיות נחמד לראות איך מיקרוסופט תתחרה בתחום הזה.
אני גם מאמין שיש יותר סיכוי שנראה שליטה של 1 ל-1 על ה360, כי יש לה הרבה יותר כח עיבוד מאשר הווי.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
27.12, 11:14
|
|
|
שים לב רק שזה לא שלט ייעודי - זה כנראה תוספת לשלט הרגיל, ככה שזה לא דורש להחליף שלטים
|
רבי שלמה אבן גבירול
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
27.12, 12:09
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
אני חושב שזה יהיה בעייתי באמת לעשות את זה אם זה לא השלט הרשמי שמגיע עם הקונסולה מההתחלה.
ככה פתאום להוציא שלט חדש ומתוחכם, לא יימשוך קהל יעד קז'ואלי, לא משנה כמה פרסום מיקרוסופט ייתנו לזה.
אם כבר - שיעשו את זה בדור הבא.
בכל מקרה - זה יכול להיות נחמד לראות איך מיקרוסופט תתחרה בתחום הזה.
אני גם מאמין שיש יותר סיכוי שנראה שליטה של 1 ל-1 על ה360, כי יש לה הרבה יותר כח עיבוד מאשר הווי. |
|
|
|
|
זה לא קשור לכוח עיבוד, זה קשור לאיך אתה מגדיר 1:1, ועל פי גולמר, לא יהיה 1:1 עד שלא יהיה פידבק אמיתי של פגיעה וכד' בשלט.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
27.12, 12:52
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה לא יעבוד אם זה לא יהיה שלט חדש. כל הרעיון שעומד מאחורי ה-Wii וההצלחה הוא היכולת להחזיק את השלט ביד אחת ולנפנף. מה שמייקרוסופט עושה, אם זה נכון, זה לדמות את השלט שלה ל-sickachsick של סוני. וכולנו רואים כמה שימושים מצוינים עשו איתו...
וזה רק מראה שמייקרוסופט וסוני כנראה לא קראו את השוק נכון. הם חשבו שהשוק רוצה HD, אבל נינטנדו, כמו ששיגארו תמיד אומר, הביאו לשוק את מה שהוא היה צריך. כנראה.
*שיגארו מיאמוטו תמיד אומר שהוא בונה דברים שהשוק לא יודע שהוא רוצה, שהוא יוצר משחקים שהשוק עוד לא יודע שהוא רוצה לשחק בהם. בניגוד לקרוא את השוק ופשוט לספק את הדברים שאתה חושב שהשוק רוצה. |
|
|
|
|
גם שלט "חדש" לא יעבוד באמת לדעתי כי זה גימיק שלא לכולם יהיה ולכן הרוב הגדול של המפתחים לא יצור לזה משחקים. אפילו לשלט של הWII המפתחים מתקשים ליצור משחקים שבאמת משתמשים בו.
ועדי, שוב הטיעון שלך עקום: אפשר להגיד גם שכנראה גם נינטנדו לא קראה את השוק נכון. היא חשבה שהשוק רוצה שלט תנועה, אבל פתאום עכשיו היא מוציאה משקל דיגיטלי?
אני מעריך שהשלט של מיקרוסופט יהיה סתם עוד דבר כמו הEYE של סוני או הזאפר של נינטנדו. הוא לא יהיה מיועד לכלל המשחקים אלא לכמה משחקים יעודיים שיפותחו אליו במיוחד ויהווה נתח קטן מהשוק.
*שיגארו מיאמוטו גם הביא לעולם את הVirtual Boy ואת העכבר לSNES? או שההמצאות הדביליות האלו של נינטנדו היו לפניו?
|
אז מה הן עשר הדמויות הכי טובות במשחקים אי פעם? התשובות כאן:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1066847
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
27.12, 13:22
|
|
|
פידבאק אמיתי אפשר לעשות, תראה את האקדח של TIME CRISIS 2 מלפני כמעט 6 שנים.
אבל זה יגדיל את השלט, יעשה אותו כבד יותר, יזלול את הבטריות וייקר את היצור שלו.
אני לא מבין גדול בטכנולוגיה, אולי היא התקדמה מאז TC2, אבל זה אפשרי.
מן הסתם זה לא יהיה שלט של WII, זה יהיה משהו שיותר דומה לשלט של הPS3 כמו שעדי אמר (אולי יותר מתקדם, אבל עדין משהו כזה) וזה כנראה גם יהיה חסר כל ערך.
מרגש אותי בערך כמו השלט של SCENE IT!
מה שכן, שליטה של 1 ל-1 נשמעת אדירה, אחד הצעדים הכי משמעותיים שראיתי בנושא היה הסרטון האדיר ההוא של האסייתי החנון שעשה שהשלט של הWII יגרום לשינוי פרספקטיבה על המסך על פי המיקום שלך בחדר.
יש לי סוג של פנטזיה שיהיה מן שלט סטייל הWII רק עם FORCE FEEDBACK (במקום ראמבל), מכשיר עם הכוח של ה360 או אפילו יותר ואיזה סרט לראש שמשנה את הפרספקטיבה בהתאם למיקום שלך בחדר.
לשחק ככה FPS זאת תהיה חוויה לא מהעולם הזה...
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 27.12 בשעה 13:27.
|

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
27.12, 13:38
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה לא קשור לכוח עיבוד, זה קשור לאיך אתה מגדיר 1:1, ועל פי גולמר, לא יהיה 1:1 עד שלא יהיה פידבק אמיתי של פגיעה וכד' בשלט. |
|
|
|
|
נדב, יש אולי אקדחים כמו של time crysis שמאפשרים recoil ואתה מרגיש את הרתע אחורה. אבל לך תעשה משהו כזה שעובד עם חרב (או אלת בייסבול), ככה שבכל כיוון וזווית שלא תיתן מכה - תצטרך להרגיש את הפידבק בדיוק בכיוון הנגדי. זה נראה לי משהו שהרבה יותר קשה לעשות.
|
אז מה הן עשר הדמויות הכי טובות במשחקים אי פעם? התשובות כאן:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1066847
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
27.12, 13:57
|
|
|
זה בדיוק, שנינטנדו לא הכריזה - השוק צריך חיישן תנועה!!
נינטנדו הכריזה שהשוק צריך פישוט השליטה. אני רוצה להזכיר שהמהפיכה שנעשתה כאן היא בשליטה, בצורת השליטה, ולכן WiiFit נכנס לקטגוריה הזו בצורה מצוינת.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
27.12, 14:38
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
נדב, יש אולי אקדחים כמו של time crysis שמאפשרים recoil ואתה מרגיש את הרתע אחורה. אבל לך תעשה משהו כזה שעובד עם חרב (או אלת בייסבול), ככה שבכל כיוון וזווית שלא תיתן מכה - תצטרך להרגיש את הפידבק בדיוק בכיוון הנגדי. זה נראה לי משהו שהרבה יותר קשה לעשות. |
|
|
|
|
הנה סתם רעיון כללי.
צלב משלושה צינורות, אחד לכל ציר.
בתוך כל צינור יש משקולת במרכז שיכולה לעוף בעוצמות משתנות לשני הכיוונים בתוך הצינור.
עכשיו עם חוקי פיסיקה של כיתה י' אפשר ליצור FORCE FEEDBACK לכל כיוון בשילוב של שלושת המשקולות.
זה אולי לא יעיף אותך על הרצפה כשאתה מצחצח חרבות במשחק סמוראים אבל יתן לך פידבק בסיסי שהמוח צריך בשביל להכניס אותך לתוך החוויה.
משהו כזה יכול להיות נהדר למשחק בייסבול בשביל לתת לך מכה כשאתה פוגע בכדור, לעשות רתע לאקדח בFPS או אפילו לעשות לך מכה קטנה מלמטה כשאתה מכניס מחסנית טריה לM16 שלך.
שילוב של זה עם הטכנולוגיה שמשנה פרספקטיבה לפי המיקום שלך לעומת הטלביזיה יכולה להכניס אותך בטרוף למשחק, תוסיף לזה אולי גם גרפיקה של CRYSIS ואתה כבר בתוך העולם.
|

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
27.12, 14:45
|
|
|
לא הבנתי את העניין של שינוי הפרספקטיבה...
הסבר בבקשה...
|
אני נמצא כאן:
xbox360-
half life 2 - רייבנהולם, יאבאלה.
bioshock - יאבאלה. מחפש אחרי המצלמה.
cod4 - סיימתי את הסרט הכי טוב ששיחקתי בו אי פעם.
ace combat 6 - משימה 3. תקוע לגמרי. ייפתר בזמן הרחוק מאוד אני לא רואה מתי אני נוגע בו, תסתכלו על שלושת המשחקים הראשונים.
"כל אחד חייב לשים ציטוט של רונן בחתימה שלו"- אני
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
27.12, 15:22
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
נכון, אבל כמו שאמרת - זה אפשרי. השאלה היא האם זה אפשרי תחת התנאים האחרים: משקל, , גודל, בטריה. |
|
|
|
|
כן, זה גם מה שאמרתי, שזה קיים ואפשרי אבל השאלה היא כמה כסף/משקל/זלילת כוח וכו' זה מביא למשוואה.
בקשר לשינוי פרספקטיבה, למי שלא הבין שיראה את הסרטון הבא, זה פשוט גאוני.
אם אין לך כוח להסברים פשוט תקפוץ לשליש האחרון של הסרטון.
|

רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|