ראיתם את ארז רונן החצוף. - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: ראיתם את ארז רונן החצוף.
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.12, 17:12

ברירת מחדל ראיתם את ארז רונן החצוף.

אומר במגזין הווידאו שנינטנדו איכזבה אותו השנה אני אומר נשאיר אותו קשור ניתן לו לשחק כמה שעות Cruis'n מסכימים איתי?

נערך לאחרונה על ידי MISTER MASTER, 27.12 בשעה 17:16.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spitted

מצליחן

#2   פורסם: 27.12, 17:41

חחח הוא סתם מצחיק

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#3   פורסם: 27.12, 17:42

נינטנדו איכזבה אותו? וואלה. אני אתקשר אליהם שיפעילו עליו את תוכנית פינוי-פיצוי, מפנים לך את ה-Wii מהבית ואתה מקבל את ציפי שביט במקום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של naveav

משתמש רציני

#4   פורסם: 27.12, 18:40

דעה אישית שלו מה הוא עשה לכם רע?...אני לא מבין את הדעה אבל אין מה להתווקח זה מה שהוא חושב ....

ותרדו כבר מקראש'ן הוא לא כזה נורא...הוא ממש סבבה לשחק עם חברים או משהו אתם מזלזלים בלי לנסות לדעתי..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wdx007

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 27.12, 20:29

הוא נפל הסכל .. במקרה הזה על הכסא ! ! !

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 27.12, 21:16

הוא גם שם קישור לקהילה שהלינק היה "קהילת נינטנדו (בבקשה אל תהרגו אותי!ארז)".
סתם אבל אחי מעידה חד פעמית ניתן לך הזדמנות שנייה איך אני איתך .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של biggoron

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 27.12, 22:09

wii men
ציטוט:
צפה בהודעה
אומר במגזין הווידאו שנינטנדו איכזבה אותו השנה אני אומר נשאיר אותו קשור ניתן לו לשחק כמה שעות Cruis'n מסכימים איתי?

כמה שעות!?, לדעתי תוך 5 דקות הוא כבר עם הראש נטוי מזיל ריר וחסר הכרה.
המשחק הזה הוא עינוי, נראה אם ויגיימס יעשו ביקורת עליו והוא יתחרה עם lair על
המשחק הכי זוועה של השנה.

מדריך ה- Wii השלם שלי (גירסה 3.0 סופית, מתעדכן בקביעות)
* קיים מדריך התקנה והגדרה של חיבור רשת ועוד*

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#8   פורסם: 28.12, 03:51

biggoron
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק הזה הוא עינוי, נראה אם ויגיימס יעשו ביקורת עליו והוא יתחרה עם lair על
המשחק הכי זוועה של השנה.
המשחקים האלה ממש פינוק לעומת המשחק הזה....http://wii.ign.com/articles/840/840524p1.html

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 28.12, 07:57

xxM.Txx
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחקים האלה ממש פינוק לעומת המשחק הזה....http://wii.ign.com/articles/840/840524p1.html
תאמין לי זה כבר משחק שלא שווה גרוש זה מסוג המשחקים שהwii תפלוט את הדיסק החוצה שתכניסו אותו מרוב גועל.

נערך לאחרונה על ידי MISTER MASTER, 28.12 בשעה 08:02.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 28.12, 01:15

נינטנדו גם אותי די אכזבו השנה.
אתם יכולים להסכים או לא אבל קחו בחשבון שזה עניין של טעם אישי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של biggoron

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 28.12, 12:22

לא רק הוא חצוף, כל מערכת ויגיימס חצופים, כבר חודשיים עברו ולא
שלחו לי את הפרס שלי מתחרות "מדריך ה-Wii", זה כבר יותר חוצפה.
אגב... גם ל-Spam לא שלחו את הפרס, גועל נפש של יחס, עשו מאיתנו צחוק ולעג.

מדריך ה- Wii השלם שלי (גירסה 3.0 סופית, מתעדכן בקביעות)
* קיים מדריך התקנה והגדרה של חיבור רשת ועוד*

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ארז רונן

עורך בפועל

#12   פורסם: 28.12, 16:15

biggoron
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רק הוא חצוף, כל מערכת ויגיימס חצופים, כבר חודשיים עברו ולא שלחו לי את הפרס שלי מתחרות "מדריך ה-Wii", זה כבר יותר חוצפה.
אגב... גם ל-Spam לא שלחו את הפרס, גועל נפש של יחס, עשו מאיתנו צחוק ולעג.
מוזר. ראיתי את הפרסים כבר לפני מספר שבועות במשרדים, ולמיטב ידיעתי היו אמורים ליצור איתכם קשר כדי לתאם את המסירה. ביום ראשון אנסה לברר איפה זה נתקע ולמה זה עדיין לא נשלח \ תואמה מסירה.

לגבי האכזבה - האכזבה שלי מנינטנדו עומדת ביחס ישיר לציפיות שלי ממנה. אין מה לעשות, כשהציפיות גבוהות האכזבות גדולות. פחות מפריע לי מספר המשחקים ששוחררו השנה, כמו העובדה שאין לי מושג מה התכניות של נינטנדו ל-2008, ואיזה משחקים עומדים לצאת שיתאימו לי מעבר לסמאש ומריו קארט. מפריע לי שיותר משנה מדברים על קישוריות בין ה-Wii ל-DS ועדיין שום דבר לא קורה עם זה. מפריע לי שנינטנדו כל הזמן אומרים שהם ישפרו את שירותי הרשת שלהם ועדיין לא עשו יותר מדי בעניין. מפריע לי גם היחס הנוראי לאירופה ואוסטרליה, שאמנם אופייני לכל החברות אך עדיין מסמן את ה"אנחנו לא שמים על הצרכנים שלנו" שאני לא ממש אוהב.

למרות זאת, בגדול אני עדיין בעד נינטנדו. כאמור - אני אוהב את ה-Wii וחושב שלקונסולה הזאת יש פוטנציאל עצום להראות לכל מתנגדיה מאיפה משתין הדג. הפחד שלי היא שנינטנדו יסתנוורו מההצלחה, והפוטנציאל הזה ישאר חבוי כי "למה לשפץ את זה אם זה עובד ככה". לצערי, מהתנהלות החברה בשנה האחרונה יש סיכוי לא רע שזה יקרה - וזה מה שמאכזב אותי כל כך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#13   פורסם: 28.12, 17:16

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
פחות מפריע לי מספר המשחקים ששוחררו השנה, כמו העובדה שאין לי מושג מה התכניות של נינטנדו ל-2008, ואיזה משחקים עומדים לצאת שיתאימו לי מעבר לסמאש ומריו קארט.
אני מסכים שעדיין לא ידועות לנו תכניות חדשות מצדה, אבל זה לא אומר שהן לא קיימות. רק באמצע השנה נוכל לשפוט את נינטנדו, לכאן או לכאן. מאט מ-IGN אמר שסדרה קלאסית להארדקור מקבלת חידוש לווי, אז יש למה לחכות מעבר לסמאש ולמריו קארט.

ואני לא מסכים שנינטנדו זנחה אותנו. מזמן לא זכורה לי שנה כזו שבה היא הוציאה כמה משחקים ברמה כזו.

חוץ מזה, מבחינת צד ג', השנה הבאה הולכת להיות טובה יותר. לדעתי.

רונן.

תחרות התחפושות הגדולה בקהילת נינטנדו, בחסותה של UNDERDOG.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#14   פורסם: 28.12, 17:45

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי האכזבה - האכזבה שלי מנינטנדו עומדת ביחס ישיר לציפיות שלי ממנה. אין מה לעשות, כשהציפיות גבוהות האכזבות גדולות. פחות מפריע לי מספר המשחקים ששוחררו השנה, כמו העובדה שאין לי מושג מה התכניות של נינטנדו ל-2008, ואיזה משחקים עומדים לצאת שיתאימו לי מעבר לסמאש ומריו קארט. מפריע לי שיותר משנה מדברים על קישוריות בין ה-Wii ל-DS ועדיין שום דבר לא קורה עם זה. מפריע לי שנינטנדו כל הזמן אומרים שהם ישפרו את שירותי הרשת שלהם ועדיין לא עשו יותר מדי בעניין. מפריע לי גם היחס הנוראי לאירופה ואוסטרליה, שאמנם אופייני לכל החברות אך עדיין מסמן את ה"אנחנו לא שמים על הצרכנים שלנו" שאני לא ממש אוהב.

למרות זאת, בגדול אני עדיין בעד נינטנדו. כאמור - אני אוהב את ה-Wii וחושב שלקונסולה הזאת יש פוטנציאל עצום להראות לכל מתנגדיה מאיפה משתין הדג. הפחד שלי היא שנינטנדו יסתנוורו מההצלחה, והפוטנציאל הזה ישאר חבוי כי "למה לשפץ את זה אם זה עובד ככה". לצערי, מהתנהלות החברה בשנה האחרונה יש סיכוי לא רע שזה יקרה - וזה מה שמאכזב אותי כל כך.
אין ציפיות - אין אכזבות
כל עוד עדיין יש משחקים טובים שאני רוצה לקנות אז אני יכול להגיד שיש מספיק משחקים שמתאימים עבורי. גם אני הייתי דיי מאוכזב שנינטנדו לא מגלה לנו דברים חדשים על השנה הבאה וטענה שרוב המשחקים שיהיו לWii יהיו של מפתחות מערביות. אני הייתי שמח לראות עוד משחקים של נינטנדו, אבל מבחינת האיכות אני מסתדר בהחלט כי אני מעדיף שהמצב יישאר עם משחקים של 89 95 95 97 (פייפר זלדה מטרויד וגלקסי) מאשר שיהיו יותר משחקים פחות מושקעים.

מריו גלקסי כבר הראה כמה נינטנדו מוכנה להשקיע במשחקים שלה, אבל מפתחות צד ג' הן אלה שנמצאות כרגע בסימן שאלה. Capcom הצליחה באמת לתפוס את המהות של הWii, בין אם זה בRE4 ובין אם זה בZack & Wiki שמראה מה באמת ניתן לעשות עם החיישני תנועה. EA הביאה את Medal of Honor שלפי IGN זכה בפרסים:
Best Online MultiPlayer Game
Best First Person Shooter
Best Use of WiiMote
להתחרות עם נינטנדו באונליין הכי טוב זה אמנם קל מידי (כי כמעט ואין אונליין) אבל זה בהחלט הישג.
שאר החברות בהחלט דיי מאכזבות ואני מדבר בעיקר על UbiSoft שהביאו כל כך הרבה משחקי מסיבה לWii במקום משחקים יותר מגוונים.

היחס הנוראי הזה לPAL פשוט עובר כל גבול. פה אני באמת התאכזבתי כי אני ציפיתי שהפערים בין משחקי NTSC לPAL יהיו קטנים ורק יצטמצמו עם הזמן אבל הם יותר מידי ארוכים ורק גדלים כל הזמן.

אני מאמין שנינטנדו לא רוצה שהמשחקים הכי טובים לקונסולה שלה יהיו של מפתחות צד ג' כי היא רוצה להיות בטופ, אבל הם שוכחים שם שבעצם בסוף היום הם פוגעים בקונסולה שלהם כי אנשים כן רוצים לראות עוד משחקים מושקעים.

לשמחתי ביום ראשון הקרוב יש לי יומולדת ואני חושב להתפנק לי עם איזה שני משחקים חדשים לWii מבין:
Super Mario Galaxy
Resident Evil : Umbrella Chronicle
Metroid Prime 3 Corruption
ואם היחס לאירופה היה יותר טוב אז גם הייתי יכול לבחור בין Zack & Wiki ו Medal of Honor Heroes 2....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 28.12, 20:21

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
קפקום הצליחה באמת לתפוס את המהות של הWii, בין אם זה בRE4 ובין אם זה בZack & Wiki שמראה מה באמת ניתן לעשות עם החיישני תנועה.
כבר אמרתי שאני מעריך מאוד את קפקום?

רונן.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 29.12 בשעה 16:00.

תחרות התחפושות הגדולה בקהילת נינטנדו, בחסותה של UNDERDOG.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#16   פורסם: 28.12, 19:18

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
1. מה? איפה נינטנדו אי פעם דיברה במשך שנה על קישוריות בין ה-DS ל-Wii? זה משהו שהם אולי הזכירו בפעם הראשונה שחשפו אותה. עם בין ה-GBA ל-GC היתה קישוריות והיא היתה בינונית לרוב (מלבד זלדה WW שעשה בה שימוש).
וכן קורה עם זה משהו, רק לא באיזור שלך, נינטנדו פתחה ערוץ שאתה יכול להוריד דמויים ל-DS וכל מיני שטיקים אחרים, אבל ביפן.
למרות זאת, אם זה ממש לחוץ לך, אתה יכול לקנות את Geometry Wars ל-DS ול-Wii ולקשר ביניהם, ואז תקבל תוכן נוסף.

2. נינטנדו כל הזמן אומרים שהם ישפרו את שירותי הרשת שלהם? הא? מה? מה בדיוק הם אמרו? האם Battelion Wars לא תומך ברשת? האם Pokemon Battle Stadium לא תומך ברשת? האם אתה לא יכול לשלוח תמונות ממשחק ישן כמו Pokemin Snap לחברים דרך הרשת?

די ברור שהמודל של הפרינדס קודס כאן להישאר, להגיד שאתה רוצה משהו כמו Live, זה כמו להגיד שאתה מצפה ממייקרוסופט להוציא HDii Sports.

3. נינטנדו לא שמה על אירופה? למה? כי הם משחררים את המשחקים מאוחר יותר?
כן, זה לא חדש, אבל זה נובע מכל מיני גורמים אחרים של תקציבים, אני מניח.
מריו גלאקסי כן יצא בכל העולם באותו החודש.
אם זה מפריע לך, אז אני מניח שפשוט תקנה קונסולה אמריקאית.
עם זאת, גם נינטנדו אוסטרליה וגם נינטנדו אירופה אמרו שיש להם בתוכנית לצמצם את הפערים.
מה גם ש-WiiChess יוצא רק באירופה.

התוכניות של נינטנדו לרבע הראשון הן Endless Ocean, WiiFit ו-SSBB. איזו עוד חברה מוציאה 3 משחקים ברבע הראשון? מה מייקרוסופט מוציאה בשלושה חודשים הראשונים ל-2008? וסוני? האם זה הוגן לבוא בטענות רק לחברה אחת?

אנחנו גם יודעים שמעבר לזה נינטנדו תוציא את Mario Kart ו-Disaster ובנוסף את WiiWare
בכל העולם.

לסיכום, נינטנדו שחררה המון משחקים השנה, למיטב ידיעתי ביחס ישיר למה שהיא שחררה בזמן הגיימקיוב, אם לא יותר.
באמת שאתה נאחז בקש.
מאגנה, ה-N64 יצאה אחרי ה-SNES שנדמה לי שהיתה הצלחה קצת גדולה יותר מה-GC.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#17   פורסם: 28.12, 20:56

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
1.

התוכניות של נינטנדו לרבע הראשון הן Endless Ocean, WiiFit ו-SSBB. איזו עוד חברה מוציאה 3 משחקים ברבע הראשון? מה מייקרוסופט מוציאה בשלושה חודשים הראשונים ל-2008? וסוני? האם זה הוגן לבוא בטענות רק לחברה אחת?
זה הוגן מאד לשפוט רק חברה אחת, כי ברגע ששמתי כסף על הקונסולה שלהם, ובחרתי להעדיף אותה על פני שתי המתחרות שלה, הכרזתי שממנה יש לי צפיות. קניתי אותה בשביל לשחק במשחקי 90+, לא בשביל לשחק במשחקי זבל ולהסתכל על הצורה היפה שלה.

לפס 2 היו עשרה משחקי 90+ בשנה השניה שלה (לפי gamerankings), ועוד 11 משחקי 85+.
אם לוויי יהיו שניי משחקי 90+ וחמישה משחקי 85+ ב2008, אני נוסע לארה"בבחג המולד הבא ונותן עם הוויי שלי לילד אמריקאי מסכן שלא הצליח לקנות וויי.

נערך לאחרונה על ידי BuFu, 28.12 בשעה 21:11.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#18   פורסם: 28.12, 22:49

קודם כל, שתדע, נינטנדו פתחה סוג של חברה בתוך החברה שלה, שתעזור למפתחים חיצוניים לפתח דברים על השלט. זה מה שנינטנדו מוכנים לעשות.

אני בטוח שנינטנדו רואה את המצב כמוך, אבל אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים. כמו ב-DS, המפתחים יגיעו כשהם יראו את הפוטנציאל. עד היום אתה לא רואה מפתחים מערביים שבאמת עושים משהו עם הקונסולה הנהדרת הזו, ואתה מבין עד כמה הם מפסידים עליה. עדיין הקונסולה מצליחה להמשיך להוביל, כיוון שנינטנדו תומכת בה.

אני לא חושב שנינטנדו מזלזלת בך, היא פשוט עושה מה שהיא תמיד עושה, ועכשיו עם שליטה חדשנית.

EA חשבה שרוק באנד זה מוצר יקר מדי ל-Wii, אני כמעט יכול לחתום שאתה תראה את רוק באנד מגיע ל-Wii עד מרץ שנה הבאה. אני בטוח ש-EA לא הביאה את הכותר ל-Wii כי לא היה אפשר DLC, אבל עכשיו של-GH3 יש DLC על ה-Wii (ככה הבנתי), אתה תראה את רוק באנד שם.

לא ענית על השאלה, כמה משחקים תכלס קנית השנה? (בכסף!).

לי כרגע יש מספיק משחקים לקנות במרץ:
WiiFit
Okami
SSBB

זה בשבילי מספיק, אבל אני אחר, אני מניח, אני לא צריך אספקה של משחק כל שבועיים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 29.12, 00:16

הרווח של נינטנדו בשנה הקודמת (שנה תקציבית שנגמרה באפריל 2007) עמד על 1.5 מיליארד דולר.
עלות פיתוח של משחק AAA עומדת על מליוני דולרים עד עשרות מליוני דולרים (במקרים מוגזמים ומופרזים) כשכמובן ההנחה היא שהרווחים על משחקים הם רווחים יפים מאוד מאוד. (אני גם יכול לתת דוגמאות מספריות אם צריך)
בקיצור, לנינטנדו היום אין שום בעיה לשלם לאף חברה כמה שרק צריך... הייצור של הWII לא נעשה בצורה מטורפת אלא בצורה שקולה ומדודה באופן שממקסם לנינטנדו את הרווחים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#20   פורסם: 28.12, 13:16

הוא צודק מאה אחוז מה אתם רוצים? במקום שהם ינצלו את זה שהקונסולה שלהם מוכרת כמו פיש אנ צ'יפס במשחק גמר הגביע האנגלי, ולהפציץ בכותרי צד שלישי, ולהפוך את הוויי לפס2 של הדור החדש מבחינת ספריית משחקים, הם מוציאים עוד ועוד משחקי מסיבה סטייל בראטז והקושילידודה האוביס שעושה דיאטה כדי שהיא תוכל לזיין את הבראטז הבן.
נינטנדו מרוויחים קצת כסף פעם ראשונה אחרי הרבה שנים מהקונסולה הנייחת שלהם, אז הם שמים זין על הגיימרים שהחזיקו אותם בחיים כל השנים ומשקיעים בקז'ואלים העלובים שמכניסים להם עכשיו. מתאים להם.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#21   פורסם: 28.12, 13:25

אבל זה לא נכון. כמה משחקים לא לגיימרים הם הוציאו השנה? כמה משחקים לגיימרים?

אין לי בעיה שהיא אכזבה אותו, אבל תכלס הם הוציאה פחות או יותר אותם משחקים כמו שהם הוציאו בשנים עברו. אז פתאום גיימרים מרגישים מקופחים, יש אנשים שלעולם לא יהיו מרוצים. אין מה לעשות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#22   פורסם: 28.12, 13:44

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל זה לא נכון. כמה משחקים לא לגיימרים הם הוציאו השנה? כמה משחקים לגיימרים?

אין לי בעיה שהיא אכזבה אותו, אבל תכלס הם הוציאה פחות או יותר אותם משחקים כמו שהם הוציאו בשנים עברו. אז פתאום גיימרים מרגישים מקופחים, יש אנשים שלעולם לא יהיו מרוצים. אין מה לעשות.
בשנים עברו הם הוציאו יחסית מעט משחקים כי הקונסולה שלהם מכרה כמו הצרות שלי ולא הייתה להם יכולת להשקיע סכומים רציניים במשיכת מפתחות צד שלישי.
עכשיו כשיש להם את היכולת, זה מאכזב לראות שהכל נשאר אותו דבר. נינטנדו צריכה להבין שכמו שסוני ומייקרוסופט נשענות בעיקר על מפתחות צד שלישי, ומפתחות בעצמן יחסית מאט משחקים, ככה גם היא צריכה לעשות. אצל נינטנדו המשחקים היחידים שמקבלים ציונים באמת גבוהים אלה משחקים שהיא עצמה מפתחת, כי רוב משחקי הצד השלישי הם או משחקי זבל או משחקי מסיבה (שזה בערך אותו דבר), ואני, בתור מישהו שתמיד הלך עם סוני, כי לסוני תמיד היו המון משחקים, והחליט לנסות את נינטנדו כי הקונסולה שלהם מכרה המון כבר בהתחלה, ונראה היה שהיא הולכת להשתלט על השוק מבחינת היצא משחקים, מאוכזב מאד.
לוויי הכי זול לפתח משחקים, לוויי יש פוטנציאל רווח לחברה צד שלישי הכי גדול, כי יש יותר אנשים שיקנו את המשחק שלהם, והוויי נהנת מהייפ שלא נגמר כבר מעל לשנה.
אז למה נינטנדו לא עושה כלום כדי להביא מפתחות צד שלישי? כל מה שאנחנו רואים זה משחקים שלה, וקצת משחקים ממפתחות יפניות, שכבודן במקומן מונח, אבל זה לא מספיק.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 28.12, 13:52

BuFu
ציטוט:
צפה בהודעה
בשנים עברו הם הוציאו יחסית מעט משחקים כי הקונסולה שלהם מכרה כמו הצרות שלי ולא הייתה להם יכולת להשקיע סכומים רציניים במשיכת מפתחות צד שלישי.
עכשיו כשיש להם את היכולת, זה מאכזב לראות שהכל נשאר אותו דבר. נינטנדו צריכה להבין שכמו שסוני ומייקרוסופט נשענות בעיקר על מפתחות צד שלישי, ומפתחות בעצמן יחסית מאט משחקים, ככה גם היא צריכה לעשות. אצל נינטנדו המשחקים היחידים שמקבלים ציונים באמת גבוהים אלה משחקים שהיא עצמה מפתחת, כי רוב משחקי הצד השלישי הם או משחקי זבל או משחקי מסיבה (שזה בערך אותו דבר), ואני, בתור מישהו שתמיד הלך עם סוני, כי לסוני תמיד היו המון משחקים, והחליט לנסות את נינטנדו כי הקונסולה שלהם מכרה המון כבר בהתחלה, ונראה היה שהיא הולכת להשתלט על השוק מבחינת היצא משחקים, מאוכזב מאד.
לוויי הכי זול לפתח משחקים, לוויי יש פוטנציאל רווח לחברה צד שלישי הכי גדול, כי יש יותר אנשים שיקנו את המשחק שלהם, והוויי נהנת מהייפ שלא נגמר כבר מעל לשנה.
אז למה נינטנדו לא עושה כלום כדי להביא מפתחות צד שלישי? כל מה שאנחנו רואים זה משחקים שלה, וקצת משחקים ממפתחות יפניות, שכבודן במקומן מונח, אבל זה לא מספיק.
אתה יודע יש בזה משהו שחושבים לעומק...

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#24   פורסם: 28.12, 14:53

BuFu
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אתה רוצה שהיא תעשה? תשלם מיליונים בשביל מפתחת שתביא עוד דברים? (כמו ש-MS עשו עם GTA4). זה נגד המדיניות שלהם, נגד הרצון שלהם, ונגד כמות הכסף שיש להם.

זה לא שאני לא מסכים איתך שיש צורך בעוד משחקי צד ג', אבל בסופו של דבר זה פחות תלוי בנינטנדו ויותר תלוי בחברות האחרות. נינטנדו יכולה לשלם כסף בשביל לקבל כותרים שיצאו לקונסולה שלהם במקום לקונסולה אחרת, אבל אם היא תעשה את זה זה אולי יהיה עבור כמה חברות בודדות. מה גם בסופו של יום כרגע לווי אין צורך ברדיפה אחרי חברות צד ג'.

מעבר לזה, אני מאמין שב-2008 נראה עלייה מסוימת בתמיכה של צד ג'. כרגע אני חושב על המשחקים שאני מתכנן לקנות ב-2008 (אלא אם כן הם יצאו על הפנים), ורובם המוחלט הוא של צד ג'.

דא"ג, אני מאמין שנינטנדו ראתה רווחים גם בימי ה-GC. אולי הקונסולה היתה כישלון צורם, אבל היא לא היתה כישלון כלכלי צורם (כמו שהפס3 בינתיים).

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 28.12, 15:36

בופו, אתה לוקח את כל הסיפור קשה מדי.

זה לא שהיא זורקת זין מוחלט, היא לא עומדת מהצד ולא עושה שום דבר. היא ממשיכה להוציא משחקים שהארדקור רוצה (מריו, זלדה, מטרויד, SSB, מריו קרט וכו'...), היא מוציאה משחקים עבור הקז'ואלים, ובנוסף לזה היא גם משפרת את הממשק של הווי ומוסיפה לו כל מיני אפשרויות (אני אישית מאוד מחכה לערוץ "הכולם" שיכיל בתוכו דמואים ל-DS, טריילרים וסרטונים למשחקים, ובכלל מידע מלא על משחקים שעומדים לצאת).

אני מסכים שאפשר להגיד שהם לא עושים את כל מה שהם יכול לעשות, אבל ללכת מפה עד להצהרה שהם סתם עומדים מהצד וסופרים את הכסף זו ממש הגזמה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#26   פורסם: 28.12, 15:49

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
בופו, אתה לוקח את כל הסיפור קשה מדי.

זה לא שהיא זורקת זין מוחלט, היא לא עומדת מהצד ולא עושה שום דבר. היא ממשיכה להוציא משחקים שהארדקור רוצה (מריו, זלדה, מטרויד, SSB, מריו קרט וכו'...), היא מוציאה משחקים עבור הקז'ואלים, ובנוסף לזה היא גם משפרת את הממשק של הווי ומוסיפה לו כל מיני אפשרויות (אני אישית מאוד מחכה לערוץ "הכולם" שיכיל בתוכו דמואים ל-DS, טריילרים וסרטונים למשחקים, ובכלל מידע מלא על משחקים שעומדים לצאת).

אני מסכים שאפשר להגיד שהם לא עושים את כל מה שהם יכול לעשות, אבל ללכת מפה עד להצהרה שהם סתם עומדים מהצד וסופרים את הכסף זו ממש הגזמה.
מצטר אבל זה מה שהם עושים. כשסוני היו במצב שלהם, כל חודש היה יוצא משחק 85 אחד לפחות, וברובם היה לפחות משחק 90 אחד. אני מרגיש שעדיין יש תקווה כי גם הפס2 נכנסה למוד קטלני אחרי השנה הראשונה שלה... כך שאולי עוד יהיה שינוי.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#27   פורסם: 28.12, 15:55

קודם כל, כן, ה-PS2 גם היתה במצב דומה של תוכנה בשנה הראשונה שלה, למרות מכירות ענקיות.

עם זאת, צריך להבין שמפתחות צד שלישי לא חשבו שנינטנדו תנצח, למעשה, לא ספרו אותה בכלל. גם אם יתחילו לפתח משחק רציני להארדקור, עדיין ייקחו השנתיים עד שהוא יבשיל למשהו מצוין.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 28.12, 18:17

א.מזל טוב,עד 120.

ב.גם אני רציתי את מדל אוף הונור עם הפרפקט שוט אבל אין מה לעשות אירופה מוזנחת.

נערך לאחרונה על ידי MISTER MASTER, 28.12 בשעה 18:25.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#29   פורסם: 28.12, 15:03

אתה מסכים איתי שיש צורך בעוד משחקי צד ג', ואחרי זה אומר שכרגע לוויי אין צורך ברדיפה אחרי חברות צד ג'?
אני לקוח, אני משלם להם כסף. לא אכפת לי שבעבר נינטנדו היו עניים וקמצנים. עכשיו נינטנדו עשירים, הם עושים ים כסף, ואני רוצה תמורה לכסף שלי. אני לא רוצה לשחק בזבל, אני רוצה לקבל משחקים טובים לקנסולה שלי שנחשבת כרגע לקונסולה מספר 1 בשוק.
נינטנדו חייבת מפתחות צד שלישי, בעיקר מערביות. יש מלחמה בין שלוש החברות, ובגלל שנינטנדו כרגע מנצחת בקלות בגלל הקז'ואלים שהצטרפו לצד שלה, זה לא אומר שהיא צריכה לנוח על זרי הדפנה ולהתעלם מהגיימרים הרציניים.

ומה הקשר לפס3? בכוח לחפש לתקוע לסוני? הם לא מעניינים בכלל עכשיו ולא קשורים לדיון.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 28.12, 15:09

BuFu
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מסכים איתי שיש צורך בעוד משחקי צד ג', ואחרי זה אומר שכרגע לוויי אין צורך ברדיפה אחרי חברות צד ג'?
אני לקוח, אני משלם להם כסף. לא אכפת לי שבעבר נינטנדו היו עניים וקמצנים. עכשיו נינטנדו עשירים, הם עושים ים כסף, ואני רוצה תמורה לכסף שלי. אני לא רוצה לשחק בזבל, אני רוצה לקבל משחקים טובים לקנסולה שלי שנחשבת כרגע לקונסולה מספר 1 בשוק.
נינטנדו חייבת מפתחות צד שלישי, בעיקר מערביות. יש מלחמה בין שלוש החברות, ובגלל שנינטנדו כרגע מנצחת בקלות בגלל הקז'ואלים שהצטרפו לצד שלה, זה לא אומר שהיא צריכה לנוח על זרי הדפנה ולהתעלם מהגיימרים הרציניים.

ומה הקשר לפס3? בכוח לחפש לתקוע לסוני? הם לא מעניינים בכלל עכשיו ולא קשורים לדיון.
אתה לא הבנת. אני מסכים איתך שאנו, בתור בעלי הארדקור של הקונסולה, צריכים צד ג', אבל הווי כקונסולה כרגע יכולה להצליח גם בלי...

ואתה מגזים עם הקטע של הקז'ואלים. בסופו של יום המשחק הנמכר ביותר לווי כרגע (חוץ מווי ספורטס ו-Wii play) הוא זלדה. הקז'ואלים מהווים חלק ניכר מבעלי הווי, אבל הם לא כולם, ואם תסתכל על המשחקים שנינטנדו שיחררה השנה תראה שמרביתם הם לא עבור קז'ואלים (על הווי: בריין אייג'+מריו פרטי כנגד גלקסי+MP+SPM וואריו+DK וכו'...). על אף שגם אני הייתי מאוד רוצה לראות עוד משחקי AAA מצד נינטנדו ועוד כמה מצד ג' (לפחות אחד בינתיים? ), אתה צריך להבין שהווי כרגע יכולה למכור מיליוני קונסולות רק עם ווי ספורטס.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#31   פורסם: 28.12, 15:31

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה לא הבנת. אני מסכים איתך שאנו, בתור בעלי הארדקור של הקונסולה, צריכים צד ג', אבל הווי כקונסולה כרגע יכולה להצליח גם בלי...

ואתה מגזים עם הקטע של הקז'ואלים. בסופו של יום המשחק הנמכר ביותר לווי כרגע (חוץ מווי ספורטס ו-Wii play) הוא זלדה. הקז'ואלים מהווים חלק ניכר מבעלי הווי, אבל הם לא כולם, ואם תסתכל על המשחקים שנינטנדו שיחררה השנה תראה שמרביתם הם לא עבור קז'ואלים (על הווי: בריין אייג'+מריו פרטי כנגד גלקסי+MP+SPM וואריו+DK וכו'...). על אף שגם אני הייתי מאוד רוצה לראות עוד משחקי AAA מצד נינטנדו ועוד כמה מצד ג' (לפחות אחד בינתיים? ), אתה צריך להבין שהווי כרגע יכולה למכור מיליוני קונסולות רק עם ווי ספורטס.
אבל על זה בדיוק אני מדבר. אמרתי כמה פעמים בהודעות שלי, הוויי כרגע מוכר מעולה. אז מה? בגלל שהוא מוכר מעולה נינטנדו צריכה להזניח את המשחקים שלה? אתה בעצם אומר שברגע שמוצר מוכר טוב, החברה יכולה לצפות מהצד ולשים זין על הדרישות של הלקוחות? חברה שחושבת על ההצלחה של עצמה, ולא על הצרכים של הלקוחות שלה, היא ההגדרה המושלמת לאכזבה, ולכן ארז רונן צודק מאה אחוז.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#32   פורסם: 28.12, 16:15

דווקא לנינטנדו 64 לקח לחברו צד ג' פחות משנה להוציא משחקים מאוד מרשימים.

הת'רד השני הכי טוב בעולם. (תיעוד מצולם של גן עדן לספאם!)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Poke

מודל לחיקוי

#33   פורסם: 28.12, 20:24

מאגנה הכוסון
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא לנינטנדו 64 לקח לחברו צד ג' פחות משנה להוציא משחקים מאוד מרשימים.
אבל צריך לזכור שזמן הפיתוח בתקופה של הנ64 היה קצר בהרבה מזמן הפיתוח לדור הPS2 (שמבחינת המפתחים הוא דומה לזמן הפיתוח לווי) ובכלל מדור הPS3/360. ה360 נמצאת בשוק שנה יותר מהווי, ובPS3 יש יובש לא פחות גדול.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#34   פורסם: 28.12, 20:57

תגידו מה נתפסתם על השחמט הזה? זה בכלל נקרא משחק?שיציאו משחקים נורמלים לאירופה לא שולה מוקשים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#35   פורסם: 28.12, 21:20

אם אתה קונה ארבעה משחקים בשנה, יש לך משחק אחד לכל שלושה חודשים... בשביל זה לא קונים קונסולה.

הנה סתם דוגמה קטנה לזלזול של נינטנדו ולחסור האכפתיות שלהם. למה הם לא יכלו להשקיע כסף כדי שאני, בתור לקוח שיש לו וויי, אוכל לשחק רוק באנד? אני בחרתי וויי, לא בוקס ולא פוסי, אז נדפקתי. זה לא משחק בלעדי, אין סיבה שהוא לא יהיה נגיש גם לי.

נערך לאחרונה על ידי BuFu, 28.12 בשעה 21:24.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של naveav

משתמש רציני

#36   פורסם: 28.12, 21:30

BuFu
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אתה קונה ארבעה משחקים בשנה, יש לך משחק אחד לכל שלושה חודשים... בשביל זה לא קונים קונסולה.

הנה סתם דוגמה קטנה לזלזול של נינטנדו ולחסור האכפתיות שלהם. למה הם לא יכלו להשקיע כסף כדי שאני, בתור לקוח שיש לו וויי, אוכל לשחק רוק באנד? אני בחרתי וויי, לא בוקס ולא פוסי, אז נדפקתי. זה לא משחק בלעדי, אין סיבה שהוא לא יהיה נגיש גם לי.
די להתלונן תמכור אותו ותחסוך ל 360 רק אל תחפור...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BuFu

משתמש צעיר

#37   פורסם: 28.12, 21:38

naveav
ציטוט:
צפה בהודעה
די להתלונן תמכור אותו ותחסוך ל 360 רק אל תחפור...
דבר ראשון, אל תדבר אלי ככה. אני לא חבר שלך.
דבר שני, אני לא אמכור אותו, ובטח שלא אקנה 360, שהוא עוד יותר גרוע.
דבר שלישי, יש כאן דיון, הטענות שלי עומדות חזק, ואתה בא ובלי שום קשר לדיון, בלי להציג שום טענה נגדי, מבטל אותי. מה זה נותן לך?

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#38   פורסם: 28.12, 21:48

BuFu
ציטוט:
צפה בהודעה
דבר שני, אני לא אמכור אותו, ובטח שלא אקנה 360, שהוא עוד יותר גרוע.
Now I know you are not serious.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames