|  | |
| | נושא: דיון העדכונים הראשי! 2 עדכונים נשארו! starting Soundtrack + vault | | | | | |
| |  מנהל קהילת סמאש
חבר בקהילת: - | 
מנותק | | |
| |
 מודל לחיקוי הודעות: 2,690 
מנותק | | |
| | #2 פורסם: 28.12, 10:57 |
| אני דווקא אהבתי את העידכונים. למרות ששניהם לא תקפים לזירה התחרותית, הם נהדרים לזירה הלא תחרותית.
הדראגון די מזכיר לי את הפאוור סטונס מפאוור סטון 2, אחד ממשחקי המכות המהנים ביותר שיצא לי לשחק בו אי פעם. זה היה משחק מכות של 4 על 4 בזירה תלת מימדית משתנה, אחד הדברים המיוחדים במשחק הזה היה הפאוור סטונס, אבנים מיוחדות, שאם היית אוסף 3 מהן, אז היית הופך לצורה סופר חזקה של עצמך לזמן קצר.
למעשה אפשר לדמות את זה לזה שצריך להשיג 3 חתיכות של הסמאש בול, כאשר כל דמות מתחילה עם חתיכה אחת (בנוסף לחתיכות שמגיעות באופן ראנדומלי). אחחח... איזה בלאגן זה היה. אולי יום אחד אני אקנה מאיביי כבלים לדרימקאסט שלי כדי שאוכל לשחק במשחק הזה שוב...
בכל מקרה, גם העידכון השני (למרות שידענו חלק ממנו) הוא נחמד  . |
|
| |
|
 משתמש עצבני הודעות: 158 
מנותק | | |
| | #3 פורסם: 28.12, 12:17 |
| T.T שבוע בלי עידכונים... בכל אופן, לפחות העדכונים שהיו, היו מעניינים במידה מסויימת :S
אחרי זה, בראול קרוב מדי לתאריך העדכונים  |

פִּיצִ'י ^^ |
| |
|
 נינג'ה בלגי הודעות: 1,245 
מחובר | | |
| | #4 פורסם: 28.12, 13:05 |
| אני מקווה שזה אומר שאחרי השבוע הם יתחילו לחשוף דברים אמיתיים
 |
I want to seize fate by the throat." ~Ludwig V. Beethoven"
|
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #5 פורסם: 28.12, 13:09 |
| עד כמה שאני יודע הבודהיזם והשינטו אוהבים את המספר 13, אולי יש בזה משהו
ד"א, למי שלא שם לב, הבוקס ארט ההוא רשמי, שמו אותו בגרסה היפנית של האתר. |
אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

|
| |
|
 מצליחן הודעות: 900 
מנותק | | |
| | #6 פורסם: 31.12, 15:22 |
| | לעזזאל... הייתי בטוח שיהיו הרבה יותר דמויות במשחק?? האם יכול להיות שחלק מהדמיות יפתחו אחרי שתעשה דברים מסוימים כמו ב SSB (רק בו שיחקתי הרבה מאוד...) ולכן לא חושפים אותם??? | |
| |
|
מנותק | | |
| | #7 פורסם: 31.12, 15:26 |
|
|
xxavivxx |
ציטוט: |
 |
|
|
לעזזאל... הייתי בטוח שיהיו הרבה יותר דמויות במשחק?? האם יכול להיות שחלק מהדמיות יפתחו אחרי שתעשה דברים מסוימים כמו ב SSB (רק בו שיחקתי הרבה מאוד...) ולכן לא חושפים אותם??? |
|
|
|
|
חד משמעית לא הראו בעדכונים את כל הunlockables. מה שאומר, שצריכים להיות לפחות עוד 10 דמויות, לפחות זאת ההנחה שלי. בטוח לאויג'י חוזר, אני מנחשת שגם קפטן פלקון, ויש כאלה שטוענים שאולי krystal תהיה כדמות נסתרת חדשה, תהיה בטוח שזה ממש לא כל הדמויות, רובן דמויות שרואים על ההתחלה. |

פִּיצִ'י ^^ |
| |
|
מנותק | | |
| | #8 פורסם: 31.12, 19:19 |
|
|
Crystal107 |
 |
|
|
חד משמעית לא הראו בעדכונים את כל הunlockables. מה שאומר, שצריכים להיות לפחות עוד 10 דמויות, לפחות זאת ההנחה שלי. בטוח לאויג'י חוזר, אני מנחשת שגם קפטן פלקון, ויש כאלה שטוענים שאולי krystal תהיה כדמות נסתרת חדשה, תהיה בטוח שזה ממש לא כל הדמויות, רובן דמויות שרואים על ההתחלה. |
|
|
|
|
הוווווווו ...איזו הקלה....
אני מקווה שהשנה קירבי יהיה יותר טוב (בSSB64 אהבתי אותו מאוד...) | |
| |
|
מנותק | | |
| | #9 פורסם: 31.12, 20:01 |
|
|
xxavivxx |
 |
|
|
הוווווווו ...איזו הקלה....
אני מקווה שהשנה קירבי יהיה יותר טוב (בSSB64 אהבתי אותו מאוד...) |
|
|
|
|
תדע שבמילי הוא דמות גרועה, אבללללללל הרבה מדווחים מהדמו היפני שקירבי בבראול יותר דומה לקריבי שבssb64 - שזאת בטח הפתעה לטובתך  |

פִּיצִ'י ^^ |
| |
|
מחובר | | |
| | #10 פורסם: 31.12, 20:28 |
| | מה איזה דמו יפני? =\ |
|
| |
|
מנותק | | |
| | #11 פורסם: 31.12, 20:35 |
|
|
Vall3y |
 |
|
|
מה איזה דמו יפני? =\ |
|
|
|
|
 לא שמעת על הjumpfesta ??!?!
בדמו היפני, קירבי ווריו שחיקים בזמן שסוניק וDK לא שחיקים, יש שם גם מפות שלא היו בדמו האמריקאי, זה דמו אחר, הוא היה לא ממזמן, אבל אני מנחשת שלא היה שם מישהו כמו גימפיש שיבדוק לעומק איך כל דמות משוחקת  |

פִּיצִ'י ^^ |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #12 פורסם: 01.01, 00:18 |
|
|
Crystal107 |
 |
|
|
לא שמעת על הjumpfesta ??!?!
בדמו היפני, קירבי ווריו שחיקים בזמן שסוניק וDK לא שחיקים, יש שם גם מפות שלא היו בדמו האמריקאי, זה דמו אחר, הוא היה לא ממזמן, אבל אני מנחשת שלא היה שם מישהו כמו גימפיש שיבדוק לעומק איך כל דמות משוחקת  |
|
|
|
|
את מנחשת נכון, האמריקאי היחיד שכתב רשמים רציניים משם בלי שכולם קראו לו שקרן זה קוקיצ'י(אותו אחד שהיה איתי בקאריסומה 9 ואז התחיל להתעלם ממני בסמאשבורדס בלי שום סיבה),והוא שיחק רק 2 מאטצ'ים...
השלבים שהיו שחיקים שם בנוסף למה שהיה בדמו האמריקאי הם The Peak ו Warioware, מסתבר שמיניגיימים בוואריו וור נותנים הגדלה/הקטנה למנצחים/מפסידים, לא ברור בדיוק 100% איך זה עובד. אני יכול לשאול את CJ, אבל זה נראה לי מיותר |

|
| |
|
מנותק | | |
| | #13 פורסם: 01.01, 14:24 |
| סתם שאלה אם הבנתי נכון... שבור זה שהוא חזק מידי?? אתם מדברים בשפת המשחק ואני חדש כאן... קצת התחשבות...
איזה באסה שאיחרתי אז בתערוכה של ויגיימס. הגעתי רק ב3 בגלל פקקים וכו' ולכן כבר לא באתי לאזור הטורניר כי הבנתי שאני לא אוכל להשתתף בו   אבל שיחקתי קצת עם איזה שלט פגום וגם נדמה לי שראיתי את FIZZ... אההה וגם ראיתי בת אחת יכול להיות שזו Crystal107? ראיתי שכל הזמן היא הייתה עם איזה בן אחד... | |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #14 פורסם: 01.01, 14:34 |
|
|
xxavivxx |
 |
|
|
סתם שאלה אם הבנתי נכון... שבור זה שהוא חזק מידי?? אתם מדברים בשפת המשחק ואני חדש כאן... קצת התחשבות...
איזה באסה שאיחרתי אז בתערוכה של ויגיימס. הגעתי רק ב3 בגלל פקקים וכו' ולכן כבר לא באתי לאזור הטורניר כי הבנתי שאני לא אוכל להשתתף בו  אבל שיחקתי קצת עם איזה שלט פגום וגם נדמה לי שראיתי את FIZZ... אההה וגם ראיתי בת אחת יכול להיות שזו Crystal107? ראיתי שכל הזמן היא הייתה עם איזה בן אחד... |
|
|
|
|
הגיוני שזאת הייתה טל, היא הסתובבה עם החבר שלה מייק...
חבל שלא באת לשם בכל זאת למשחקי סתם אח"כ... אבל חפיף
שבור זה לא קשור לסמאש, זה כינוי להרבה דברים. וכן, שבור = לא מאוזן = טוב מדי באופן משמעותי. |

|
| |
|
מנותק | | |
| | #15 פורסם: 01.01, 15:21 |
| | עכשיו הכל ברור!! | |
| |
|
מנותק | | |
| | #16 פורסם: 01.01, 18:13 |
| | אז אם כך אפשר להגיד שכל הפיינל סמאשים לא מאוזנים כי חלקם שבורים וחלקם סתם גרועים,לא? | |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #17 פורסם: 01.01, 18:26 |
|
|
xxavivxx |
 |
|
|
אז אם כך אפשר להגיד שכל הפיינל סמאשים לא מאוזנים כי חלקם שבורים וחלקם סתם גרועים,לא? |
|
|
|
|
דווקא ע"פ מה שנראה עד עכשיו האיזון ביניהם הוא לא גרוע כל כך כמו שהוא יכל היה להיות, צריך לשקלל את זה עם האיזון החדש בין הדמויות לפני שיחליטו אם לאפשר סמאש בול בטורנירים או לא.
למרות שברמת העקרון כן, הסיבה שכתבת והעובדה שהסמאש בול הוא רנדומלי הם כנראה למה לא יהיה סמאש בול בסמאש תחרותי. |

|
| |
|
מחובר | | |
| | #18 פורסם: 01.01, 19:25 |
| | אגב גם ב64 אפשרו לכבות חפצים מסויימים
ההימור שלי הוא שהקהילה התחרותית תכבה את הסמאש בולס
הם מופיעים באקראיות ונראה שגם המסלול שלהם הוא אקראי
ואי אפשר לדעת מתי הוא ישבר, ומי הולך לקבל את הSUPER SMASH שיכול לאנוס ליריב את הסטוק
או שאולי המסלולים קבועים ואנשים ילמדו כמה מכות הסמאש בול סופג בדיוק וזה יהפוך למשחק של מיינגדיימס מי מכניס את המכה האחרונה |
|
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #19 פורסם: 01.01, 19:32 |
|
|
Vall3y |
 |
|
|
אגב גם ב64 אפשרו לכבות חפצים מסויימים
ההימור שלי הוא שהקהילה התחרותית תכבה את הסמאש בולס
הם מופיעים באקראיות ונראה שגם המסלול שלהם הוא אקראי
ואי אפשר לדעת מתי הוא ישבר, ומי הולך לקבל את הSUPER SMASH שיכול לאנוס ליריב את הסטוק
או שאולי המסלולים קבועים ואנשים ילמדו כמה מכות הסמאש בול סופג בדיוק וזה יהפוך למשחק של מיינגדיימס מי מכניס את המכה האחרונה |
|
|
|
|
זה מה שאני מקווה, מסלולים קבועים + מספר מכות/אחוז נזק קבוע = מינדגיים תחרותי והגיוני לחלוטין, ואפשרי שיסכימו להשאיר את זה במשחק. |

|
| |
|
מנותק | | |
| | #20 פורסם: 01.01, 14:39 |
|
|
xxavivxx |
 |
|
|
סתם שאלה אם הבנתי נכון... שבור זה שהוא חזק מידי?? אתם מדברים בשפת המשחק ואני חדש כאן... קצת התחשבות...
איזה באסה שאיחרתי אז בתערוכה של ויגיימס. הגעתי רק ב3 בגלל פקקים וכו' ולכן כבר לא באתי לאזור הטורניר כי הבנתי שאני לא אוכל להשתתף בו  אבל שיחקתי קצת עם איזה שלט פגום וגם נדמה לי שראיתי את FIZZ... אההה וגם ראיתי בת אחת יכול להיות שזו Crystal107? ראיתי שכל הזמן היא הייתה עם איזה בן אחד... |
|
|
|
|
XDDD אם היא הייתה עם חולצה שרואים את הכתפיים, זאת אני XD וכן, נראה לי שאני היחידה שם שהסתובבה עם מישהי קבוע  , אני זוכרת עוד מישהי שביקרה שם כמה זמן, אבל לא השתתפה בטורניר זה בטוח והייתה בשעות הבוקר.
מייק הוא soulskeeper מהפורום, חבר שלי, הוא שיחק גם בטורניר  |

פִּיצִ'י ^^ |
| |
|
משתמש רגוע הודעות: 119 
מנותק | | |
| | #21 פורסם: 01.01, 17:36 |
| | שבור זה משהו שהוא חזק ברמה כזאת שהוא הופך את המשחק ל-לא שחיק כמעט.
דוגמאות: אולד סאגאט בSSF2T
האיסאריל בTI3
הפטיש בSSBM
ברזיל במונדיאל
וכו' וכו' ^^ | |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #22 פורסם: 01.01, 18:05 |
|
|
RageBot |
 |
|
|
שבור זה משהו שהוא חזק ברמה כזאת שהוא הופך את המשחק ל-לא שחיק כמעט.
דוגמאות: אולד סאגאט בSSF2T
האיסאריל בTI3
הפטיש בSSBM
ברזיל במונדיאל
וכו' וכו' ^^ |
|
|
|
|
לא, זה משחק שבור. כשמשהו שבור לא בהכרח אומר שהוא שבור מדי, זה פשוט דרך להראות כעס על כך שמהלך כלשהו לא מאוזן - טוב מדי.
שבור מדי = לא שחיק, בדר"כ מחרימים דברים כאלה, כמו הזריקה האין סופית של האייסקלימברס(Wobbling) או הStall האין סופי של פיץ'. |

|
| |
|
 משתמש עצבני הודעות: 243 
מנותק | | |
| | #23 פורסם: 05.01, 04:48 |
|
|
I.T.P |
 |
|
|
לא, זה משחק שבור. כשמשהו שבור לא בהכרח אומר שהוא שבור מדי, זה פשוט דרך להראות כעס על כך שמהלך כלשהו לא מאוזן - טוב מדי.
שבור מדי = לא שחיק, בדר"כ מחרימים דברים כאלה, כמו הזריקה האין סופית של האייסקלימברס(Wobbling) או הStall האין סופי של פיץ'. |
|
|
|
|
העיכוב של פיץ' זה משהו אחד... אבל אין שום דבר טוב מדי בוובלינג... גם עם זה הטופ טירים עדיין דמויות יותר טובות מIC, אז איזו סיבה יש לתת לזה באן?
שבור=כל כך טוב שזה כבר בלתי מנוצח ומנוון את המשחק. זה שעל כל דבר באינטרנט אומרים בימינו lolz broken lolz imba זה לא משנה את המשמעות המקורית. נערך לאחרונה על ידי Novril, 05.01 בשעה 04:50. |
אלוף ישראל בטקן 5 לשנת 2007
הדוג'ו- אתר משחקי המכות הישראלי |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #24 פורסם: 05.01, 05:13 |
|
|
Novril |
 |
|
|
העיכוב של פיץ' זה משהו אחד... אבל אין שום דבר טוב מדי בוובלינג... גם עם זה הטופ טירים עדיין דמויות יותר טובות מIC, אז איזו סיבה יש לתת לזה באן?
שבור=כל כך טוב שזה כבר בלתי מנוצח ומנוון את המשחק. זה שעל כל דבר באינטרנט אומרים בימינו lolz broken lolz imba זה לא משנה את המשמעות המקורית. |
|
|
|
|
אתה יודע בכלל איך עובד וובלינג? מישהו שיודע לעשות את זה מושלם, נתפסת = KO. עושים את זה 4 פעמים וזה מאטץ'. זה קומבו אינסופי, אין שום דבר אחר כזה במשחק, אפילו הוייבשיין הוא לא אין סופי. |

|
| |
|
מחובר | | |
| | #25 פורסם: 05.01, 15:04 |
| | נובריל צודק במאה אחוז
sirlin.net/ptw |
|
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #26 פורסם: 05.01, 18:41 |
| | טוב חפיף, לא באמת אכפת לי. אני מתמודד עם ICs יפה מאוד גם כשהשחקנים הטובים בעולם נגדי, ובטורנירים שלנו זה לא היה מוחרם.
אני עדיין חושב שזה קצת אוברפאוורד, אבל זה נכון שזה קשה מספיק בשביל לא לשבור את המשחק, וICs הם אף פעם לא 100% וובלינג כל הקרב, כי זה כמעט בלתי אפשרי לעשות.
אבל אני עדיין מתעצבן כשעושים לי את זה, בעולם מתוקן לא צריכים להיות מהלכים אינסופיים במשחק כמו סמאש, אפילו אם זה קשה לעשות. |

|
| |
|
מחובר | | |
| | #27 פורסם: 07.01, 18:28 |
| | " אבל אני עדיין מתעצבן כשעושים לי את זה, בעולם מתוקן לא צריכים להיות מהלכים אינסופיים במשחק כמו סמאש, אפילו אם זה קשה לעשות."
בדיוק, זה מעצבן, אבל זה לא שונה ממהלך שלוקח לך את הסטוק ברגע אחד (ע"ע שיין)
זה שזה 'אין סופי' באמת הפחיד את האנשים כשיש דברים הרבה יותר מפחידים והוכחו כיעילים (כמו SHL) שאנשים כבר למדו לקבל. |
|
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #28 פורסם: 08.01, 03:10 |
| אף אחד לא הזכיר פה בכלל את העדכון של אתמול  שלבים נחמדים, אבל לא היה שם את אלה שבאמת רציתי(פיינל ודרימלנד 64).
עוד 12 עדכונים! |

|
| |
|
משתמש רגוע הודעות: 119 
מנותק | | |
| | #29 פורסם: 01.01, 23:04 |
| | אבל גם אפשר לקחת את הסמאש בול מהשחקן השני אפילו אם הוא לקח אותו קודם.
ז"א, אם מישהו לוקח אותו אבל משאיר את עצמו בסיטואציה שהוא יכול לחטוף קומבו ממטאנייט, ואז מאבד את הסמאש בול.
אני חושב שזה אחלה רעיון, וגם ממה שראיתי, רוב הסופר סמאשים לא *עד כדי כך* חזקים (חוץ מסופר סוניק וג'יגה באוזר). | |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #30 פורסם: 02.01, 15:46 |
|
|
RageBot |
 |
|
|
אבל גם אפשר לקחת את הסמאש בול מהשחקן השני אפילו אם הוא לקח אותו קודם.
ז"א, אם מישהו לוקח אותו אבל משאיר את עצמו בסיטואציה שהוא יכול לחטוף קומבו ממטאנייט, ואז מאבד את הסמאש בול.
אני חושב שזה אחלה רעיון, וגם ממה שראיתי, רוב הסופר סמאשים לא *עד כדי כך* חזקים (חוץ מסופר סוניק וג'יגה באוזר). |
|
|
|
|
סופר סוניק וג'יגה באוזר? מה קרה לך! לא ראית את הפיינל סמאשים של מטה-נייט,לוקאס,אייס קלימברס,פוקס, ולינק? הדברים האלה שבורים ברמות
ועוד במיוחד כשלחלקם אפשר לעשות משהו כמו DThrow - Final Smash קומבו, זה רצח... |

|
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מחובר | | |
| | #31 פורסם: 03.01, 19:52 |
| | היי חזרתי מגדנ"ע היה אחלה, בקשר לדיון - שמעתי גם שהפיינל סמאש של באוזר אדיר | |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מחובר | | |
| | #32 פורסם: 05.01, 08:10 |
| | נובריל צודק, קשה מאוד לעשות את זה, לאייס קלימברס יש חרא תפיסה, ונאנא צריכה להיות ממש לידך שזה לא קורה תמיד.
בגלל זה אם משחקים זהיר אז וובלס לא יעבוד | |
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מנותק | | |
| | #33 פורסם: 05.01, 08:57 |
|
|
Fizz |
 |
|
|
נובריל צודק, קשה מאוד לעשות את זה, לאייס קלימברס יש חרא תפיסה, ונאנא צריכה להיות ממש לידך שזה לא קורה תמיד.
בגלל זה אם משחקים זהיר אז וובלס לא יעבוד |
|
|
|
|
אם זה כל כך קשה לעשות, למה טורנירים מחרימים את זה? |

|
| |
|
 משתמש עצבני הודעות: 243 
מנותק | | |
| | #34 פורסם: 05.01, 14:37 |
|
|
I.T.P |
 |
|
|
אם זה כל כך קשה לעשות, למה טורנירים מחרימים את זה? |
|
|
|
|
1. לא כל שחקני הסמאש מחרימים את זה.
2. אלו שכן הם סקראבים בכיינים. (זה לא סותר שאפשר להיות שחקן טוב ועדיין להיות עם גישה של סקראב כמו PC CHRIS שאני זוכר את ההתבכיינות שלו)
זוהי עובדה שאפשר למנוע מאייסקלימברס לתפוס אותך, וזו עובדה שיש הרבה דמויות יותר יעילות מ"אייסקלימברס עם וובלינג", וזו עובדה שאייסקלימברס לא התחילו פתאום לנצח 100% מהטורנירים. אם מביאים באן לקונספט של אייסקלימברס עם וובלינג, צריך להביא באן לכל מה שיותר יעיל מאייס קלימברס עם וובלינג, משמע להביא באן לפוקס פאלקו שיק מארת'. הגיוני לא?
באן זה פיתרון קיצוני שצריך להמנע ממנו אלא במצבים קיצוניים שבאמת מצדיקים אותו. הסטנדרטים של סמאש לא צריכים להיות שונים מהסטנדרטים של שאר משחקי המכות.
נותנים באן לדברים שתוקעים את המשחק/מונעים ממנו להיות משוחק כמו ה גאמביט גליץ' (שדומה בעיקרון שלו לעיכוב של פיץ'- משיגים הובלה ונעלמים ומנצחים על זמן מבלי שהיריב יוכל לעשות עם זה משהו).
או שנותנים באן לדברים שהם באמת עונים על ההגדרה של "שבור" והורסים את המשחק, כמו אקומה בסופר טורבו או פטשופ בג'וג'ו ביזאר אדוונצ'ר שכל המאצ'אפים שלהם הם 10-0 9-1 8-2 לטובתם.
כשאייסקלימברס יגיעו עם הוובלינג להישגים של אקומה ופטשופ אז נדבר... כל עוד זה לא קורה, step your game up. נערך לאחרונה על ידי Novril, 05.01 בשעה 14:56. |
אלוף ישראל בטקן 5 לשנת 2007
הדוג'ו- אתר משחקי המכות הישראלי |
| |
|
 מצליחן הודעות: 977 
מחובר | | |
| | #35 פורסם: 05.01, 15:58 |
| | Norvil... יש לך את הקול שלי, הטיעון שלך מוצק ומוצדק. |
מדריך ה- Wii השלם שלי (גירסה 3.0 סופית, מתעדכן בקביעות)
* קיים מדריך התקנה והגדרה של חיבור רשת ועוד*
כל מנגינות הסמאש שפורסמו עד היום להורדה ישירה וב-MP3 להנאתכם, לחצו כאן
|
| |
|
 מנהל קהילת סמאש
מחובר | | |
| | #36 פורסם: 07.01, 18:20 |
| | אאההה עכשיו אני מבין למה לא חשפו עדיין את שיק, אם עדיין מנסים לתקן את הwhip bug!
damn RBC | |
| |
|
 משתמש עצבני הודעות: 207 
מחובר | | |
| | #37 פורסם: 08.01, 03:28 |
| | למה לעזאזל להחזיר את onett? למה?
מה הם חשבו לעצמם!?
אני כל כך שונא את השלב הזה | |
| |
|