מבקש מידע על BWii - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360

מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: מבקש מידע על BWii
1
מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 28.12, 22:04

ברירת מחדל מבקש מידע על BWii

אז ככה, אני צריך משחק חדש לווי כדי להפיג את השיעמום עד שסמאש יגיע. (ולהעסיק את אחי כדי שאוכל לגנוב לו את הפספ ולשחק עליו דיסגיאה)
חשבתי על Battalion Wars 2. הבנתי שלכמה מהאנשים בפורום יש אותו, ואשמח לשמוע: מה דעתכם עליו?
אני מחפש את המשחק בעיקר בשביל אחי הקטן (12) ולכן אני צריך כמה פרטים עליו:
- האם המשחק מובן לילד בן 12-13 ולא דורש שליטה מצויינת באנגלית? (רמת Battlefield 2XXX)
- האם חייבים לשלוט ישירות ביחידה במהלך המשחק?
- האם ניתן לנצח במשחק תוך כדי שליטה ישירה ביחידה, ופחות התעמקות ברמה האסטרטגית?
- האם יש אפשרות למולטיפלייר אונליין או אופליין? (יש לנו 2 שלטים)
- מה אורך החיים של המשחק? כמה זמן ייקח לשחקן צעיר אבל סביר לסיים אותו, והאם יש ערך רציני למשחק חוזר?
והכי חשוב:
- האם יש לו קודים?

אשמח מאוד לשמוע דעות, המלצות והצעות למשחקים כיפיים נוספים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#2   פורסם: 29.12, 14:54

היי, וויזל.

אני חושב שק ג'ימס קנה אותו, אז לצערנו לא תקבל הרבה חוות דעת.

אבל תמיד תוכל להיעזר בביקורות השונות, או בקהילות של חו"ל.

רונן.

כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:

"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".

זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wii men

משתמש עצבני

#3   פורסם: 29.12, 16:18

תראה תמונות, ביקורת וידאו וסרטוני גיימפלי או שפשוט תסתכל בקהילות חו"ל כמו שרונן אמר.

nintendo f-o-r-e-v-e-r

*nights=סגה איבדו את הקסם

*עוד מעט גלקסי

*biggoron ומאגנה מקווה שתקבלו מה ששלכם כמה שיותר מהר vgames רמאים שכמותכם

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#4   פורסם: 29.12, 23:00

אני קורא ביקורות ומסתכל בתמונות וכתבות וידאו, אבל עדיין חשבתי לשמוע כמה רשמים ממקור ראשון. אני סומך הרבה יותר על גולשי הפורום הזה מאשר על אתרי משחקיםשיכולים להיות מוטים בגלל פרסומות, או הייפ או כי המשחק יצא קרוב לשחרור הווי.
בקיצור, כמה שיותר דיעות - יותר טוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

מצליחן

#5   פורסם: 29.12, 23:45

weasel
ציטוט:
צפה בהודעה
או הייפ או כי המשחק יצא קרוב לשחרור הווי.
המשחק יצא קרוב לשיחרור ה-Wii? הוא היה אמור לצאת קרוב לשיחרור ה-Wii, אבל הוא נדחה ויצא רק לפני בערך חודשיים. דחייה שכאבה פה לכולם (לי).

בכל אופן, אין סיבה שילד בן 12 לא יהיה מסוגל להתמודד עם המשחק, יש די הרבה דיבורים ובילבולי שכל, אבל אבל המשימות ברובן הן "לך לפה" ו-"תשמיד את זה". חייבים לשלוט ביחידה מסויימת במהלך המשחק, אבל לא חייבים להילחם איתה. לא ניתן לנצח על ידי שליטה ביחידה אחת, המשחק נשען בצורה כבדה על עיקרון אבן, נייר ומספריים, ולכן אתה נאלץ להורות ליחידות השונות שלך לתקוף מטרות שונות בערך לכל אורך המשחק. זה יותר משחק טקטיקה מאשר פעולה. אבל שוב, הטקטיקה מתחילה ונגמרת באבן נייר ומספריים.

יש אונליין... לא בטוח אם יש אופליין. אני לא בטוח מה אורך החיים שלו, עוד לא סיימתי אותו. מה שכן, אם תאהב את המולטיפלייר אני מאמין שאורך החיים שלו יכול להיות ארוך ביותר.

אה, כן, ו-Disgaea זה טוב? האמת אני עכשיו משחק ב-Front Mission על ה-DS, מדהים איך יוצאים משחקים טובים ואף אחד לא שומע עליהם בגלל שכולם עסוקים עם ה-Mario Party וה-Mario & Sonic שלהם. מזל שמצאתי את הפנינה הזאת.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#6   פורסם: 31.12, 11:28

תודה על התגובות. נראה שהמשחק הרבה פחות "ילדותי" מכפי שהוא נראה ויכול להתאים גם לי וגם לאחי.
נראה לי שאזמין אותו בקרוב.
אגב, האם יש קשר לסדרת Advance wars? האם אוכל לפגוש ידידים ותיקים כמו מקס ואנדי, או להשתמש ב CO powers?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

מצליחן

#7   פורסם: 31.12, 12:12

weasel
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, האם יש קשר לסדרת Advance wars? האם אוכל לפגוש ידידים ותיקים כמו מקס ואנדי, או להשתמש ב CO powers?
כמו ש-Advance Wars נוהג לומר - Batallion Wars is my brother, from another mother.

יש קשר בין הסדרות - יש את אותן מדינות, אבל לא אותן דמויות או עלילה. ולא, אין CO Power. ב-BW2 יש בערך את אותן הדמויות מ-BW1.

ל-Batallion Wars יש פוטנציאל, אבל הוא לא מתקרב לרמה של Advance Wars. לא נורא, Days of Ruin קרוב מתמיד.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames