היום בשעה טובה ומוצלחת עלו שלושת הבוטים.
את ערוץ הגאטרים ינהל kuta, את מועדון האדוונס ינהל GORGA ואת מועדון הפרו ינהל BlooD.
חבר'ה, ברגע שנראה ונחליט לנכון לקיים בחינות לאדוונס השמים הם הגבול מבחינתינו
המנהלים הם אלו שבוחרים ולא אתם אלו שמציעים את עצמכם.
נא לא לפנות לקבלת גישות
בנוסף, אתר Vgames משתף פעולה עם "קהילת" DM.Invited ובעצם מתאחד איתה לקבלת משאבים גדולים יותר. מנהל הערוץ הוא BlooD דני ולצידו יעמוד sepa. לכניסה לערוץ: Vgames.DM-Invited#
בבמה זו נאחל בהצלחה למנהלים החדשים ולאנשי הצוות שיעמדו מאחוריהם.
חחח אם אתם תזמינו רק את השחקנים ששיחקו בלאן שזה 80 שחקנים שחצי מהם פרו וחצי אדבנסד והרבה פחות יהיה לכם גאטר 1 בשבוע, אם זה מה שאתם מחשפים מערוץ גאטרים אז..... hf.
אגב, יש עוד ערוצים של גאטרים כמו מים לא נראה לי שיחסר לי מישהו כל כך.
חחח אם אתם תזמינו רק את השחקנים ששיחקו בלאן שזה 80 שחקנים שחצי מהם פרו וחצי אדבנסד והרבה פחות יהיה לכם גאטר 1 בשבוע, אם זה מה שאתם מחשפים מערוץ גאטרים אז..... hf.
אגב, יש עוד ערוצים של גאטרים כמו מים לא נראה לי שיחסר לי מישהו כל כך.
זה לא כך בידיוק. בנוסף לאנשים הנ"ל המנהלים יזמינו מספר מצוצמם של אנשים לפי דעתם המקצועית. למען האמת רצינו את ה"80 איש" אבל באופן מעשי לא נצליח להריץ גאטר אחד ;(.
לפני שישאלו פה הרבה שאלות בקשר לגישות וכו.. אני אוסיף כמה פרטים בעיקר בקשר לגישה למועדון ה DM.
- כל מי שהייתה לו גישה לשרת (לשרת עצמו ולא רק לערוץ) תהיה לו גישה גם לשרת החדש.
- כל השחקנים שהוזמנו למועדון המתקדם ולפרו ולא הייתה להם גישה לפני, יקבלו גם גישה לשרת הdm. (אפשר לשלוח לי STEAMID במירק)
- בנוסף נצרף מספר שחקנים שמראים השתתפות מתמדת בתחרויות השונות שמנוהלות על ידי VGAMES.
אני מקווה שמעבר זה יהיה רק קפיצת מדרגה לנו וגם לקהילת הCS
בעקרון זה התחיל ממשהו קטן איתי ועם אייל (anar) ואחרי זה גם דני נכנס.
ובעצם הרמנו תערוץ ..
בהצלחה.
אפשר גישה ל adv אני שחקן ממש טוב נגיד אם אני ישאר לבד מול שלוש במפה de_train אז יתמין את הפצצה יתכבה מתחת לרכבת ואם מישהו ינטרל אני יספור עד 3 ורק אז יהרוג אותו ואז אני יברח לשתיים האחרים והבומב תתפוצץ =)