|
משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
31.12, 01:42
|
|
GoldenEye 007 ל-N64
האם אי-פעם שיחקתם בו?
אני שמעתי שהוא ממש ממש טוב, והוא מבין משחקי ה-FPS הראשונים והטובים ביותר שעדיין משמש דוגמא עד היום, וכמובן הוא פותח בידי נינטנדו רבתי.
האם הוא באמת טוב? האם יש אותו ב-VC? כי אני מתלבט אם להוריד דרך אמולטור או להשתמש ב-VC במידה ויש (ברור שאם יש ב-VC אני אלך על ה-VC, כי זה הכי טוב),
כמו כן אפשר לדבר כאן על המשחק בכלליות, הנאות, רגשות, ואפילו זכרונות.
|
E=mc2
משפט שרק חכמים יודעים.
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
31.12, 03:02
|
|
|
כן,שיחקתי בו והוא באמת משחק מצויין לזמנו , בעצם הוא אחד המשחקים הטובים שיצאו ל-N64 (וזה אומר המון)......ולא אין אותו ב-VC ולא חושב שיהיה כי הוא פותח על ידי RARE ששייכת למייקרוסופט כעת.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
31.12, 09:07
|
|
|
xxM.Txx |
ציטוט: |
 |
|
|
כן,שיחקתי בו והוא באמת משחק מצויין לזמנו , בעצם הוא אחד המשחקים הטובים שיצאו ל-N64 (וזה אומר המון)......ולא אין אותו ב-VC ולא חושב שיהיה כי הוא פותח על ידי RARE ששייכת למייקרוסופט כעת. |
|
|
|
|
כן...המשחק הופץ ע"י נינטנדו אבל פותח ע"י רייר שעכשיו שייכת למיקרוסופט חח כמה אירוני 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
31.12, 14:01
|
|
|
אין סיכוי שגולדן איי יגיע לVC אלה אם משהו ישקיע את חייו בפרוייקט.
המפיצה היא נינטנדו, המפתחת היא RARE (או במילים אחרות היום מיקרוסופט), הבעלים של הזכויות ג'יימס בונד אז היו MGM והיום זה סוני והזכות לג'יימס בונד בעולם משחקי הוידאו שייך עכשיו לאקטיוויז'ן בליזארד.
עכשיו לך תעשה ג'אגלינג בין כל החברות האלה כדי שהוא יצא בVC או בXBLA (ביחוד שיצא מצב אירוני שבו סוני, מיקרוסופט ונינטנדו עם זכות אחת או אחרת עליו).
פשוט אין סיכוי...
|

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
31.12, 14:19
|
|
|
אז כל מה שנאר זה לשחק את המשחק דרך אמולטור או פשוט לקנות N64 ואת הcartigae שלו. אם מדברים על זה, הייתי מת לאיזה 2600 ככה אבל בגרסת העץ שלה. אולי גם גם 5200 למרות שהייתה קונוסלה די גרועה. הו הנסוטלגיה הנוסטלגיה.
|
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
31.12, 14:24
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אז כל מה שנאר זה לשחק את המשחק דרך אמולטור או פשוט לקנות N64 ואת הcartigae שלו. אם מדברים על זה, הייתי מת לאיזה 2600 ככה אבל בגרסת העץ שלה. אולי גם גם 5200 למרות שהייתה קונוסלה די גרועה. הו הנסוטלגיה הנוסטלגיה. |
|
|
|
|
היה לי בארון עד לפני איזה שנה 2600 בגרסת העץ עם שני שלטים רגילים, שלט חוגה (אתה יודע, מן חוגה כזאת שהיית יכול לסובב. היה לי איתה משחק שהחוגה הייתה שולטת על נדנדה עם ליצנים שאחד עף באויר ואתה צריך להזיז את הנדנדה כדי שהוא ינחת על החלק העליון של הנדנדה ויעיף את השני באויר וכך הלאה) ואיזה 8 משחקים כולל פרוגר ופאקמן אבל לצערי נראה לי שאמא העיפה אותו.
היא גם זרקה את הקומודור 64 שישב לו שם בארון.
|

"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
31.12, 15:30
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אין סיכוי שגולדן איי יגיע לVC אלה אם משהו ישקיע את חייו בפרוייקט.
המפיצה היא נינטנדו, המפתחת היא RARE (או במילים אחרות היום מיקרוסופט), הבעלים של הזכויות ג'יימס בונד אז היו MGM והיום זה סוני והזכות לג'יימס בונד בעולם משחקי הוידאו שייך עכשיו לאקטיוויז'ן בליזארד.
עכשיו לך תעשה ג'אגלינג בין כל החברות האלה כדי שהוא יצא בVC או בXBLA (ביחוד שיצא מצב אירוני שבו סוני, מיקרוסופט ונינטנדו עם זכות אחת או אחרת עליו).
פשוט אין סיכוי... |
|
|
|
|
פאק! בנאדם!
זה יותר מסובך מעצי המשפחה הסבוכים של ימי חיינו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
31.12, 15:31
|
|
|
מאגנה הכוסון |
 |
|
|
פאק! בנאדם!
זה יותר מסובך מעצי המשפחה הסבוכים של ימי חיינו. |
|
|
|
|
כן, זה מטורף.
להגיע למצב שכדי שמשחק יופיע במקום כלשהו צריך הסכמה של סוני, נינטנדו ומיקרוסופט זה חתיכת סאגה.
|

רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
31.12, 16:27
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
היה לי בארון עד לפני איזה שנה 2600 בגרסת העץ עם שני שלטים רגילים, שלט חוגה (אתה יודע, מן חוגה כזאת שהיית יכול לסובב. היה לי איתה משחק שהחוגה הייתה שולטת על נדנדה עם ליצנים שאחד עף באויר ואתה צריך להזיז את הנדנדה כדי שהוא ינחת על החלק העליון של הנדנדה ויעיף את השני באויר וכך הלאה) ואיזה 8 משחקים כולל פרוגר ופאקמן אבל לצערי נראה לי שאמא העיפה אותו.
היא גם זרקה את הקומודור 64 שישב לו שם בארון. |
|
|
|
|
אני הייתי מתכחש אליה אם הייתי במקומך 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
אתמול, 21:31
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אני הייתי מתכחש אליה אם הייתי במקומך  |
|
|
|
|
דוגרי, אבל היא מכחישה שהיא זרקה את המכשירים.
אני צריך לבדוק במחסן...
|

רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 21:38
|
|
אני לא חושב שזה קשור ל-RARE בסופו של דבר, כי נינטנדו היא המפיצה והיא זו שקנתה בעבר את הזיכיון, כך שתיאורטית המשחק לא שייך ל-RARE (נינטנדו הביאה לה את הזיכיון לפיתוח, כמו שהיא הביאה לה את DK).
אני מניח שזה רק סוג של בלאגן בין Activision ל-נינטנדו. משהו שאפשר לפתור, ורג'י אמר שהוא ינסה. 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 22:06
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אני לא חושב שזה קשור ל-RARE בסופו של דבר, כי נינטנדו היא המפיצה והיא זו שקנתה בעבר את הזיכיון, כך שתיאורטית המשחק לא שייך ל-RARE (נינטנדו הביאה לה את הזיכיון לפיתוח, כמו שהיא הביאה לה את DK).
אני מניח שזה רק סוג של בלאגן בין Activision ל-נינטנדו. משהו שאפשר לפתור, ורג'י אמר שהוא ינסה. |
|
|
|
|
כן, ו-RARE גם פתחה את PD ונינטנדו הפיצה ומשום מה PDZ יצא ל360, כנ"ל על באנג'ו קזואי.
לנינטנדו אין היום שום רשיון למשחקי ג'יימס בונד.
אקטיווז'ן מחזיקה ברשיון משחקים, סוני מחזיקה ברשיון הכללי, מיקרוסופט מחזיקה במפתחת...
|

רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
אתמול, 22:36
|
|
יש הבדל בין PD שפותח על ידי RARE, ובמכירה שלה למייקרוסופט, האחרונה קנתה גם את זה (יחד עם בנג'ו וקונקר ושאר מה ש-RARE יצרה בעצמה).
עם זאת, את הזיכיון לג'יימס בונד נינטנדו קנתה ונתנה ל-RARE לפתח. כמו שהיא נתנה להם את DK. שני הזכיונות באותו זמן נחשבו לאותו דבר - שניהם שייכים לנינטנדו, RARE זו שפיתחה בשביל נינטנדו.
להערכתי אפשר להוציא את גולדן איי בלי קשר ל-RARE, ואני לא אתפלא אם יפתיעו אותנו ויתנו אותו בגרסה עם תמיכה בשלט של ה-Wii. אפשר רק לקוות
קשה לי להאמין שלאקטיויז'ן תהיה בעיה אם נינטנדו נניח ישלמו לה וכד', או יתנו לה לעשות שלב מריו ברוק בנד.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 23:31
|
|
|
אתה יכול להמשיך לקוות, זה המשחק עם הסיכוי הכי נמוך בהסטוריה לצאת לVC ואני בטוח שיש לנינטנדו ממילא בעדיפות כמה עשרות משחקים לVC שלא יצאו עדין וקלים בהרבה להוצאה שם.
ד"א, מגוכח לחשוב שהם ישימו שליטת WII במשחק VC, הם לא עושים דברים כאלה (רמז, זה עולה כמה שקלים).
|

רונן, לא עברי לידר.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
היום, 00:03
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אתה יכול להמשיך לקוות, זה המשחק עם הסיכוי הכי נמוך בהסטוריה לצאת לVC ואני בטוח שיש לנינטנדו ממילא בעדיפות כמה עשרות משחקים לVC שלא יצאו עדין וקלים בהרבה להוצאה שם.
ד"א, מגוכח לחשוב שהם ישימו שליטת WII במשחק VC, הם לא עושים דברים כאלה (רמז, זה עולה כמה שקלים). |
|
|
|
|
אמנם לא כמשחק VC אבל אפשר להפוך אותו למשחק WiiWare שעלותו תהיה גבוהה יותר ממשחקי הVC, אבל זה רק משאלת לב ולא יותר.
דרך אגב, חיפשת כבר במחסן? או פשוט כדאי לקנות בEBAY ככה באיזה 100 דולר או פחות - באנדל טוב עם איזה 15 משחקים לפחות וג'ויסטקים ופאדלס.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|