בטח זה הולך להישמע לכם מאד מוזר אבל... אני בבעיה רצינית, איך יוצאים מרכבים, עמדות MG וכל זה בfrontlines: fuel of war?
חרשתי על הOPTIONS ואין שם כלום
להיכנס אני מצליח, לצאת זה משהו אחר...
רשמתי את זה כבר בדיון משלי, אבל אני ארשום את זה גם פה:
במשחק השני של GOD OF WAR, אני נמצא במקום שאני חושב שכותבים אותו ככה:
temple of euryal. אני לא זוכר בדיוק, אבל באמצע יש דלת מזהב, וכשמתקרבים זה מוציא משהו ירוק שהופך אותך לאבן. יש דרכים משני הצדדים. הלכתי לצד ימין, לקחתי איזה מפתח מגופה, נלחמתי באיזה ארבע מפלצות ולא היה לאן להמשיך, אז חזרתי לדלת והלכתי לצד שמאל. פתחתי דלת עם המפתח עברתי דרך ארוכה, ידה ידה ידה, נגמר. חזרתי לדלת ועכשיו אין לי מה לעשות. מישהו יכול לעזור לי??? בבקשה???
אני תקוע על הנושאת מטוסים במשחק CRYSIS בשלב האחרון שצריך לפגוע בתותח של הספינה הזאת של החייזרים
אבל אין לי מושג אני כבר על הנושאת מטוסים ולא מצאתי שום דרך פנימה כדי ללכת לקחת את הרובה הזה... יש איזו שהיא דרך?
או שהייתי בשלב לפני צריך לקחת או משהו?
יש לי בעיה במשחק מטרויד פריים 3 לwii.
יש לי בעיה בחלק הראשון של בריו אחרי שמחסלים את שני היצורים עם השתי ידיים ואז מתקדמים קצת ויש חלק שצריך לקפוץ אבל זה רחוק מידי ואי אפשר לחזור.
מישהו יודע מה צריך לעשות??
הגעתי לשלב של הספינה עכשיו אחרי שהרגתי את כל החיזרים אומרים לי ללכת לאיזשהו מקום עם מים וקרינה ולנטרל משהו.. מה זה המשהו? ואיך אני עושה את זה?
הקרינה כל הזמן הורגת אותי..
אני צריך עזרה במאס אפקט:
אם אני מגיע למקום שאפשר לעשות salvage נניח למשהו אלקטורני, אבל אני חייל ויש לי מישהו בקבוצה שיכול לעשות לזה, אני יכול להגיד לו לעשות את זה או שרק אני יכול לעשות?
הגעתי לשלב של הספינה עכשיו אחרי שהרגתי את כל החיזרים אומרים לי ללכת לאיזשהו מקום עם מים וקרינה ולנטרל משהו.. מה זה המשהו? ואיך אני עושה את זה?
הקרינה כל הזמן הורגת אותי..
תחליף למצב כוח ותוריד את המוטות בחדר ההוא
כל פעם שאתה מוריד מוט תחזור לשטח הבטוח כדי לרפא את החיים