משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
01.01, 22:01
|
|
Top10 - עשרת קרבות הבוס הכי טובים אי פעם
בהמשך לרשימת הTOP10 הקודמת, הרשימה הקרובה תציג את 10 קרבות הבוס הכי טובים במשחקים אי פעם.
מה זה "קרב בוס"? בד"כ הכוונה פשוט לנקודת שיא לקראת סוף שלב כלשהו במשחק, שבה אתם נלחמים במישהו או משהו די גדול ועוצמתי שאי אפשר להוריד בשתי סטירות וללכת. אבל קרב בוס יכול להיות דבר מאד גמיש, ככה שגם עם הבוס הוא בעצם שני בוסים, או שלושה, או עשרה - עדיין יכול להיות שמדובר בבוס מבחינת ההגדרה. זו בכל מקרה צריכה להיות נקודת שיא במשחק ויתכנו כמה כאלו בכל משחק (בד"כ הבוס האחרון בכל משחק אמור להיות המרשים ביותר, אבל לא תמיד זה חייב להיות ככה).
כדי שיהיה יותר מעניין, יהיו שני מסלולים:
המסלול הקלאסי - משחקים ישנים מלפני שנת 2000, כולל משחקי ארקייד קלאסיים.
המסלול המודרני - משחקים שיצאו אחרי שנת 2000.
כדי להיכנס לרשימה, קרב בוס צריך להיות מעניין, מאתגר ומתגמל. נקודות בונוס ינתנו על יצירתיות, חוש הומור, או גרנדיוזיות.
כל הזאנרים תופסים אני מניח, רק שלא בכל הזאנרים יש קרבות בוס.
מכל משחק/סדרת משחקים יכנס רק קרב בוס אחד בלבד לרשימה הסופית, כדי לתת הזדמנות שווה לכולם וכדי שיהיה יותר מעניין (אבל תמיד אפשר להזכיר בוסים טובים נוספים).
קחו את הזמן שלכם לחשוב, ותביאו הרבה מועמדים טובים לרשימה - ואפשר ורצוי יותר ממועמד אחד, כי בסופו של דבר אני לא שיחקתי בכל המשחקים בעולם ואני רוצה ליצור רשימה שתהיה בכל זאת מאוזנת. אם יהיה עמוס אולי נהפוך את זה אפילו לTOP20.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
01.01, 22:14
|
|
(כל סדרת פריים למעשה) Metroid Prime - Metroid Prime
הקרב הכי טוב בכל הזמנים לדעתי, כי בעיקרון, אתה בעצם משתמש בכל מה שהשגת במהלך המשחק מולו. גם הסצינה בה הוא נחשף היא מפחידה ומבילה כשהבתחלה הוא נראה כמו מעין סוג של פרצוף חיזר שכזה.
בהתחלה אתה נלחם מול סוג של עכביש שיש עליו צבעים, כשאתה רואה את הצבע של הנשק מופיע על העכביש, אתה יודע שאתה צריך לירות בו את הצבע המתאים כדי להוריד לו כוח. ככל שתפגע בו יותר, כך קצב חילופי הצבעים יהפוך מהיר יותר ורנדומלי יותר. ישנם ארבעה נשקים, ולכן ישנם ארבע חילופי צבעים. הוא מגיע אליך לפעמים, ואתה צריך להתגלגל מהר החוצה וכד'. אחרי שחיסלת אותו, סאמוס קופצת למטה, לפיר שהוא פער באדמה, כדי לסגור את החשבון סופית.
הפעם תצטרך להשתמש בסוגי התצוגה השונים שקיבלת במהלך המשחק, כי הפאזון שהרכיב את העכביש יכול לשנות מצבים, אז פעם תראה אותו בתצוגה רגילה, פעם דרך X Ray, פעם דרך סאונד וכו'. נורא קשה, אבל צריך להתמיד ובסוף מנצחים!
כמובן שזה לא נגמר, ועכשיו יש לך זמן מוקצב לברוח לפני שהכל מתמוטט עליך.
Metroid Prime - Thardus
הבוס הראשון שאתה אומר וואו. בוס שהוא כולו עשוי אבן, ועל ידי חיישן הקול אתה צריך לזהות איפה הוא רגיש ופגיע.
הוא בין הבוסים הראשונים לדעתי שהיה סופר ענק, והוא כל פעם מחדש הפתיע אותו ביופי שהוא נלחם ובחשיבה שהושקעה בו.
אה... אני גמור מעייפות, אבל יש עוד המון בוסים ממטרויד פריים שאני רוצה להכניס. אני בכלל חושב שוותיקי הסדרה ירצו בטח להכניס רבים וטובים.
אני מאמין שאם למישהו מגיע מקום 1 בטופ10, זו לסדרת מטרויד.
כמובן שיש את לינק וגאנון בראש המגדל, אבל שוב, אני עייף 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
01.01, 22:30
|
|
|
לדעתי בזלדה יש בוסים יותר מקוריים מאשר במטרויד פריים.
בכלל, סדרת MGS, זלדה, מריו, מטרויד פריים, HL, ו-SOTC צריכות לקחת הכל הביתה.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
01.01, 22:46
|
|
אני מרגיש קצת כמו תקליט שבור אבל באוקאמי יש את הבוס עם הנחשים(orochi) שהוא אמנם די קל אבל עצם זה שאתה צריך לשחק נגדו 3 פעמים (בלי הבדלי קושי ממשיים) בשילוב המשחקיות המאוד מקורית של אוקאמי וזה שהקרב נורא נורא יפה ברמה האסטתית לדעתי מזכים אותו במקום בעשריה הפותחת.
http://www.youtube.com/watch?v=WQIgd...eature=related
מי שעדיין לא שיחק אותו על הPS2, מומלץ שישחק אותו על הWII, השליטה בWII פשוט תפורה עליו.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
01.01, 22:51
|
|
|
הקרב האחרון בסינגל של אנריל טורנמט הראשון, מול xan (הוא היריב האולטימטיבי מבחינתי, אני לעולם לא ישכח אותו).
אה גם הבוס האחרון של gears of war שיש לו מאין מגן מעטלפים (מגניב).
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
01.01, 23:41
|
|
|
עזבו אתכם, כל העשירייה צריכה להיות לקוחה מGOD OF WAR אחד ו-2.
פשוט הבוסים הכי טובים שיש.
KEO - תמות על זה ששכחת אותו.
כבר מהקרב עם ההידרה בראשון זה ברור.
טוב נו, גם לMGS יש כמה ממש יוצאי דופן. אז 7 מGOW ו-3 מMGS.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
02.01, 03:42
|
|
כל הבוסים בSOTC היו מדהימים , אבל אם צריך לבחור רק אחד מהמשחק אז אין ספק שזה יהיה הבוס האחרון , הוא באמת נתן משמעות למילה COLOSSUS.
והקרב האחרון במיטאל גיר 2 היה ממש טוב.
רידלי ממטרויד פריים הראשון , וQUADRAXIS ממטרויד פריים 2 http://www.youtube.com/watch?v=oQn7I...eature=related שני הבוסים האהובים עלי בסדרת פריים.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
02.01, 06:33
|
|
קרבות הבוס בJEDI KNIGHT. אין כמו קרבות לייטסייבר מגניבים בשביל אחלה קרבות בוס
הנה הלינק
|
House: "Because she's got way more diagnostic experience than the other swimsuit models I was considering."
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
02.01, 11:42
|
|
|
xxM.Txx |
ציטוט: |
 |
|
|
כל הבוסים בSOTC היו מדהימים , אבל אם צריך לבחור רק אחד מהמשחק אז אין ספק שזה יהיה הבוס האחרון , הוא באמת נתן משמעות למילה COLOSSUS.
והקרב האחרון במיטאל גיר 2 היה ממש טוב.
רידלי ממטרויד פריים הראשון , וQUADRAXIS ממטרויד פריים 2 http://www.youtube.com/watch?v=oQn7I...eature=related שני הבוסים האהובים עלי בסדרת פריים. |
|
|
|
|
סולידוס? קרב מזעזע. שליטה לא אפשרית עם החרב וקרב שיטחי לחלוטין.
אם כבר אז The Boss, קרב של התגנבות בשדה של פרחים תוך שיש לך דקה וחצי בלבד שנמדד ע"י שיר, איזה לחץ!
הקרב נגד וורג'יל במפגש הראשון שלהם בDMC הראשון היה מדהים. בכלל כל הקרבות במשחק הראשון מדהימים. גם הקרב נגד השור אש ב-DMC 2 במפעל שמתפוצץ היה מעולה.
הקרב האחרון ב-heavenly Sword נגד Raven King הוא המדהים ביותר שאפשר לדמיין. אלפי אנשים סביבכם וקרב מדהים וכיפי של האור מול החושך. פשוט לא להאמין. מזכיר מאוד גם את הקרב מול זאוס ב-GOW 2 כי הוא מחולק גם לשלושה חלקים.
http://www.youtube.com/watch?v=ttgszw1JqV8
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
02.01, 13:49
|
|
|
כן, נזכרתי בGOW 2 בדיוק שניה לפני שקראתי את ההודעה שלך לאסקין.
יש שם בוסים מטורפים פשוט, אחד מהמשחקי בוסים היותר טובים שיש.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

א. טורנירים וארקייד Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
02.01, 14:04
|
|
|
המסלול הקלאסי -wonder boy
כי גדלתי על ארקייד ופלטפורמה והבוסים שם היו משהו מופלא בצעירותי.
המסלול המודרני - lost planet
בגלל הגודל של הבוסים והאתגר בלהביס אותם.
|
"כי בתחבולות תעשה לך מלחמה" (משלי כד,ו).
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
02.01, 14:29
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
עזבו אתכם, כל העשירייה צריכה להיות לקוחה מGOD OF WAR אחד ו-2.
פשוט הבוסים הכי טובים שיש.
KEO - תמות על זה ששכחת אותו.
כבר מהקרב עם ההידרה בראשון זה ברור.
טוב נו, גם לMGS יש כמה ממש יוצאי דופן. אז 7 מGOW ו-3 מMGS. |
|
|
|
|
בדיוק, הקרב נגד the sisters of faith פשוט מדהים וחכם, גם הקרב נגד זאוס די טוב אבל פחות.
|

|
אבא של unreal weapon |
 |
|
|
גלעד היום יום ראשון! הגיע הזמן לקנות לך משחק! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
02.01, 14:57
|
|
|
'"סולידוס? קרב מזעזע. שליטה לא אפשרית עם החרב וקרב שיטחי לחלוטין"'
מזעזע? ממש לא , אני אישית מאד נהניתי מהקרב מול סולידוס במיוחד עם כל הטוויסטים בסיפור שנחשפו באותו קרב ,וזה כולל את הקרב מול הRAYS.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
02.01, 15:04
|
|
|
והנה הבחירות המוזרות שלי:
berserker - gears of war יאבאלה אחד גדול, במיוחד הראשון שהוא בתוך מקום סגור עם הרבה קירות.
והבוס הכי קל אי פעם - זאקייב...
אז נכון שזה לא באמת קרב בוס, אם בכלל, אלא סרטון אטרקטיבי, אבל הוא מכניס אותך כל כך חזק למשחק, ועשוי כל כך טוב (איך שפרייס נותן לך את האקדח) ופשוט מרגיש כמו איזה קטע מסרט צבא משובח.
אמרתי לכם שהן מוזרות.
עריכה: OMG איך שכחתי?!
ביג דאדי!!! לוויתן בחליפת צלילה עם מקדח, שהוא אולי הדבר שהכי מצדיק רטט בשלט ומערכת סאונד איכותית.
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|