|
tomer_gv |
ציטוט: |
 |
|
|
AC היה משחק פי 4 יותר מדובר מ-UNCHARTED אבל UNCHARTED יצא בסוף יותר טוב.
איך זה יכול להיות?
GTA לא שינה שום דבר בגיימינג למרות שהיה משחק נמכר, הוא לא נתן לכל המשחקים את ה-SANDBOX. שכחתם את MGS4 שהוא יותר מדובר מ-GTA.
UFAZZZ אחי אתה לא יכול להשוות בין המשחקים שאמרתי לבין GTA4 הוא בכלל לא יצא ואין שום הוכחה ש-GTA4 יהיה יותר טוב מהמשחקים שהזכרתי (אה אה אה). |
|
|
|
|
יש לי כמה דברים להגיד לך:
-תשתדל לכתוב בעברית. זה עוזר להבין אותך טוב יותר.
-GTA הוא אחד המשחקים שהשפיעו הכי הרבה על תעשיית המשחקים. למעשה, התרומה שלו לתעשייה משתווה רק לזאת של מריו 64. מדובר במשחק הSANDBOX התלת מימדי הראשון. מדובר באבולוציה אדירה של נוסחאת משחקיות מטורפת. מדובר באחת ההצלחות האדירות של התעשייה ומדובר באחד מהמשחקים היצירתיים והמשוקעים ביותר בתעשיה.
-לMGS4 יש הרבה הייפ. איך זה קשור לדיון?
-בקשר לתלונות שלך על הגרפיקה של GTA, יש לי רק דבר אחד להגיד: תסתכל רק על קו האופק בסרטונים. תסתכל כמה פרטים רואים בכל רגע נתון ואז תחשוב אם זה בכלל אפשרי ליצור משחק יפה כמו HS שבנוי בעיקר מסביבות מוגבלות מאוד וקטנות מאוד. GTA IV יציג עיר אדירת מימדים, ללא שום מסכי טעינה. הוא מסתמן כאחד ההישגים הטכניים הגדולים ביותר של הדור הזה בזכות העובדה שמעבר לכמות האדירה של תוכן שאתה רואה בכל רגע נתון, יש מודלים פיזקליים מאוד מדויקים שפועלים על כל דבר בעולם, מודל אור וצל נהדר, AI ייחודי לכל דמות, אדם ואויב במשחק. כולם פועלים ביחד.
זה לא אפשרי (ולא יהיה אפשרי הרבה מאוד זמן) ליצור משחק שגם נראה נהדר כמו AC, HS, או ביושוק ולקיים אותו באיזורים כל כך אדירים וכל כך מלאי פרטים.
אם אתה חושב שאין במשחק פרטים קטנים, כנראה שלא הסתכלת קרוב מספיק. כנראה שלא ראית את הדמות הראשית נוהגת ומסתכלת תוך כדי במראה הימנית. כנראה שלא ראית את העשן שיוצא ממזגנים. כנראה שלא ראית את הגיצים שנוצרים מחיכוך הרכבת בפסי הרכבת. אני מניח שגם פספסת את העובדה שרואים אזרח קונה נקניקיה ברחוב ושיש כמות אדירה של בניינים שאפשר להיכנס אליהם (פעם נוספת, בלי מסכי טעינה). אולי לא ראית את האנשים שאוכלים בתוך מסעדה בטריילר הראשון.
הבעיה היא לא בפרטים הקטנים שאפשר לראות מהטריילרים. הבעיה היא שאתה לא מסוגל להסתכל על התמונה הגדולה.
האם המשחק הזה הוא המשחק הכי מרשים גרפית שיצא בדור הזה? לא. אף אחד לא מצפה ממנו להיות כזה. האם הוא אחד מהמשחקים הכי מרשימים שהוצגו עד כה? ללא שמץ של ספק.