דווקא ציינתי את כולם.
סבוטור ופרוג'קט אוריג'ן לא היו שווים הזכרה לטעמי, תאמין לי שעברתי על כל הרשימה של 2008 ובחרתי רק את מה שאמור לעניין את בעלי ה360.
בקשר לFARCRY, הוא הוכרז אחרי שכתבתי את זה ובאמת צריך להוסיף אותו.
אני אעדכן את הרשימה בקרוב.
סבבה, לא באתי בטעות כאילו שכחת משהו ולא באמת בדקתי כל כותר וכותר.
פשוט הבאתי כמה רשימות שאני יודע שמסתובבות באינטרנט כדי שיהיה לך עוד רפרנס לדברים. אני פשוט חושב שעדכון מתמיד של הרשימה יכול לעשות לה (ולנו) רק טוב. הייתי מנסה להכניס דברים גם אם היתה לי אפשרות.
OKTOBER FEST!!!! XD
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones."
אלברט אינשטיין ^^
תראה, מדובר בסדרת אימה. ומשחקי אימה לא מפחידים יש כבר מספיק (Resident Evil). כמו שיש מספיק משחקי אימה (או סרטי אימה) שהשטיק היחיד שלהם זה לכבות את האור ולזרוק לך מפלצת מול העיניים ברגע שהאור חוזר. במקורי היה גם פחד (אמיתי) וגם משחקיות, הוא היה אחלה משחק הרפתקאה, אבל הוא זכור לי כל כך לטובה בגלל שנהניתי מההרפתקאה בזמן שפחדתי פחד מוות
מהדברים שהלכו שם.
אנחנו צריכים משחק אימה טוב, כמו ש-AitD המקורי היה, או, השם יירחם, כמו Ecstatica.
אתה מנתק את המשפט המקורי שלי ממשמועותו ואח"כ מנכס לי אמרות של ווי? זה שפל ביותר...
בכל מקרה אני לא מת על פחד כמו שאמרתי. ולכן דווקא משחק מפחיד מדי די מרתיע אותי. (כמו שאמרתי יש לי מספיק פחד בחיים כרגע...)
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
אתה מנתק את המשפט המקורי שלי ממשמועותו ואח"כ מנכס לי אמרות של ווי? זה שפל ביותר...
אני מתנצל, פשוט כשאני שומע מישהו אומר שלא אכפת לו מ-X אלא רק ממשחקיות זה ישר מזכיר לי נינטדופילים שמחפשים עוד תירוץ לסיבה שהמשחק החדש שלהם נראה כמו משהו מ-94.
משחקיות נטו זה משחקי דפדפן או משחקי Wii. ואין סיבה לקרוא למשחק שאינו מנסה להיות מפחיד - "Alone in the Dark". כבר שחטו את המותג הזה עם הכותר האחרון בסדרה. אני מקווה שהפעם ייעשה לו צדק.
אני מתנצל, פשוט כשאני שומע מישהו אומר שלא אכפת לו מ-X אלא רק ממשחקיות זה ישר מזכיר לי נינטדופילים שמחפשים עוד תירוץ לסיבה שהמשחק החדש שלהם נראה כמו משהו מ-94.
משחקיות נטו זה משחקי דפדפן או משחקי Wii. ואין סיבה לקרוא למשחק שאינו מנסה להיות מפחיד - "Alone in the Dark". כבר שחטו את המותג הזה עם הכותר האחרון בסדרה. אני מקווה שהפעם ייעשה לו צדק.
אני מבין אותך, רק במבחינתי משחקיות היא יותר מאבן הבסיס הקטנה, אלא החוויה הכוללת כולל גראפיקה וסאונד. כולל עיצוב ומסרים, לא רק "מה עושים במשחק".
בכל מקרה בהחלט המשחק צריך לחזור לגדולתו הקודמת, זה לא ימנע ממני לאהוב אותו אם הוא יצא טוב ולא כ"כ מפחיד.
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
פייר? משולשים או עיגולים עדיין יותר מפחידים אותי מהמפלצת הכי פוטו-ריאליסטית של Doom 3. לא יודע למה...
בגלל שפחד נוצר לא רק ממה שאנחנו רואים, אלא גם מהרבה מאוד דברים אחרים שקשורים לאווירה הכוללת או לתחושת איום. מפתחים מוכשרים מסוגלים לנצל כלים פסיכולוגיים (או שטיקים זולים) בשביל ליצור פחד, גם בתקופה שבה הגרפיקה לא היתה פוטו-ריאליסטית. היום, זה הופך לקצת קל יותר, בגלל שבעזרת גרפיקה מתקדמת, קל יותר להכניס את השחקן למשחק ולגרום לו להאמין (גם אם באופן תת-מודע) שהוא אכן נמצא שם.
הרגשת הפחד מושפעת מהרבה גורמים ולכן יצירת מפלצת שנראית מפחיד (כמו במשחק האחרון של קלייב ברקר), לא תמיד תוביל לתחושת פחד כמו שמוזיקה טובה או אפקטים קוליים שמופעלים בתזמון טוב מסוגלים לעשות.
בכל מקרה, מדובר בתגובה פסיכולוגית למגוון גדול של גירויים ולא רק למראה עיניים.
אגב, הדבר הכי מפחיד שאני ראיתי אי פעם זה הסרט "זה" על פי ספרו של סטיבן קינג. האפקטים היו אומללים בגלל שהסרט נעשה בשנות ה70, אבל הסיפור כל כך מפחיד ומועבר בסרט בצורה כל כך טובה שפשוט לא הצלחתי להפסיק לראות למרות סלידתי מסרטי אימה.