נינטנדו מנעה את יציאתו מחדש של גולדן-איי 007 ל"אקס-בוקס לייב ארקייד"? - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: נינטנדו מנעה את יציאתו מחדש של גולדן-איי 007 ל"אקס-בוקס לייב ארקייד"?
1
מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.01, 18:29

ברירת מחדל נינטנדו מנעה את יציאתו מחדש של גולדן-איי 007 ל"אקס-בוקס לייב ארקייד"?

על פי מקור אנונימי ברייר.

ציטוט:
According to the same source, this amazing edition never got the green light because Nintendo put pressure on Activision so they wouldn’t let Microsoft use the Bond licence.

Technically speaking, Activision doesn’t need Nintendo’s permission to do anything with Bond, but given the original release of the game and their good relationship with the Nintendo, they decided to play fair and ask first. Apparently, Nintendo’s CEO Satoru Iwata simply said “no” to any form of GoldenEye in any console but their own.

Activision then denied the use of the licence to keep their good terms with Nintendo.
הנה השיפורים שהיו אמורים להיות במשחק:

ציטוט:
* Flawless recreation of the original gameplay. The game used the original code, running on an Xbox 360.
* Solid 60 frames a second.
* High definition graphics with the option to switch back to the original N64 graphics any time.
* Four-way online split-screen multiplayer, with the option to see what the other three players can see, even over Live.
* New multiplayer maps, including the single player Dam, Depot or Frigate levels as multiplayer arenas.
והייתה הצעת פשרה שנפלה:

ציטוט:
The funny thing about it is that during the bilateral negotiations between Microsoft and Nintendo, the Japanese were offered the possibility of getting the rights to release the original GoldenEye 007 for their Virtual Console in exchange of their blessing for a special edition on Microsoft’s Xbox Live Arcade. Rumour has it they didn’t like the deal, which was, in any case, beneficial for everybody. Including their users.
והנה תמונה מהגרסה המשופרת:

רונן.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 12.01 בשעה 18:34.

כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:

"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".

זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#2   פורסם: 12.01, 18:38

ולמה זה קשור אלינו? כי זה נינטנדו מנעה? מה גם רונן שיש דיון שלם על הנושא של גולדן איי בפורום 360. אין טעם לדוּש בזה כאן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#3   פורסם: 12.01, 18:46

כי אולי אם לנינטנדו יש כוח כזה, אז אולי בכל זאת נזכה לראות את המשחק ב-VC מתישהו בקרוב. ועדיין, יש קשר בין תוכן הכתבה לכל נינדופיל שהכיר ואהב את גולדן-איי 007. באופן טבעי אנו מעוניינים לראות אותו על הקונסולה שלנו, לפני שנראה אותה על קונסולה אחרת.

ולא ראיתי שנפתח הדיון שם, ואין סתירה. אתה יודע, יש אנשים, כמוני, שלא מעניין אותם מה קורה בפורום של קונסולה שאינה בבעלותם.

בכל מקרה, השקעתי בת'רד. ניתן לו להתפתח או לשקוע באופן טבעי.

רונן.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 12.01 בשעה 18:53.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#4   פורסם: 12.01, 18:49

אז ללייב ארקייד כן ולשופ צ'אנל לא?!
:mad:

E=mc2

משפט שרק חכמים יודעים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#5   פורסם: 12.01, 18:52

Luigi
ציטוט:
צפה בהודעה
לכן זה נפל, כנראה.

אם הם רוצים הם אפילו יכולים להכין גרסה משופרת גם ל-VC, אבל לפי הניסיון, זה כנראה לא יקרה.

כך או כך, אני מקווה שמתישהו הם יגיעו להסכמה שתהיה לטובת כולם

רונן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של PTii

משתמש רציני

#6   פורסם: 12.01, 19:09

Luigi
ציטוט:
צפה בהודעה
חלק מהעסקה היה להוציא את הגירסה המשופרת לXBLA ואת המקורית לVC

באמת, אנשים כבר לא קוראים היום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#7   פורסם: 12.01, 19:34

אם היא יכולה למנוע למה היא לא יכולה להוציא לVC?

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 12.01, 19:58

DMaster
ציטוט:
צפה בהודעה
אם היא יכולה למנוע למה היא לא יכולה להוציא לVC?
כנראה צריך את הסכמת שני הצדדים בעניין. אם נינטנדו לא מסכימה, אז מייקרוסופט לא תקבל, ואם מייקרוסופט לא מסכימה, אז גם נינטנדו לא תקבל. הם ייאלצו להגיע לפשרה כלשהי, ואני מקווה שזה יקרה.

דווקא בריאיון עם בכיר ברייר נאמר שאם נינטנדו רוצה, היא יכולה להביא את גולדן איי 007 ל-VC, אבל אולי יש בעיות אחרות של זיכיון.

רונן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#9   פורסם: 12.01, 20:05

בעיות של זיכרון?
בסוף כל המשחקים נכנסו לאותה קופסא.. :X

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

משתמש עצבני

#10   פורסם: 13.01, 01:07

מעניין מה יקרה עם זה בסוף, אני חושב שנינטנדו צודקים בכך שהם מנעו גרסה מיוחדת של גולדן איי לXBLA מכוון שהם רוצים בלעדיות על משחק שבמקור שייך להם - למרות שהם שפיתחו להם אותו רייר - והם חא רוים אותו בשום קונסולה אחרת מלבדם.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מודל לחיקוי

#11   פורסם: 13.01, 16:55

זה לא רק זה. הנקודה היא שהם מעדיפים שזה לא יהיה אצלם וגם לא בקונסולה אחרת על פני זה שזה יהיה גם אצלם וגם בקונסולה אחרת (לפחות לפי השמועות פה - שקשה לדעת אם הם באמת אמינות כי הן הודלפו מהצד השני).
כלומר, נינטנדו מעדיפים שאף אחד לא יוכל לשחק במשחק.

אז מה הן עשר הדמויות הכי טובות במשחקים אי פעם? התשובות כאן:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1066847

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 13.01, 22:45

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
לכן זה נפל, כנראה.

אם הם רוצים הם אפילו יכולים להכין גרסה משופרת גם ל-VC, אבל לפי הניסיון, זה כנראה לא יקרה.

כך או כך, אני מקווה שמתישהו הם יגיעו להסכמה שתהיה לטובת כולם

רונן.
אני קודם מקווה שיהיה הארד דיסק לווי(וווי גירסאה 2 גיגה לא נחשב אני הוצה הגדלת זיכרון)

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#13   פורסם: 13.01, 22:58

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא רק זה. הנקודה היא שהם מעדיפים שזה לא יהיה אצלם וגם לא בקונסולה אחרת על פני זה שזה יהיה גם אצלם וגם בקונסולה אחרת (לפחות לפי השמועות פה - שקשה לדעת אם הם באמת אמינות כי הן הודלפו מהצד השני).
כלומר, נינטנדו מעדיפים שאף אחד לא יוכל לשחק במשחק.
ובצדק, אם RARE עובדת על שיפור למשחק, הרי שהוא צריך להיות בכל הקונסולות. למה שנינטנדו תזכה לגרסה הנחותה יותר? כאילו, זה נראה לך הגיוני?

זה מהלך עסקי, אם XBLA תקבל גרסה עם אונליין, הרי ש-RARE צריכה לעשות גרסה עם אונליין ב-Wii עם שימוש בשלט. נניח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 13.01, 23:13

עדי , אתה מדבר שטויות.
סלח לי.
זכותה של רייר לבצע שידרג של המשחק ולמכור אותו לאיזו מפיצה שהיא רוצה.
היא לא חייבת שום דבר לאף אחד.

הת'רד השני הכי טוב בעולם. (תיעוד מצולם של גן עדן לספאם!)

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#15   פורסם: 13.01, 23:23

מאגנה הכוסון
ציטוט:
צפה בהודעה
עדי , אתה מדבר שטויות.
סלח לי.
זכותה של רייר לבצע שידרג של המשחק ולמכור אותו לאיזו מפיצה שהיא רוצה.
היא לא חייבת שום דבר לאף אחד.
קודם כל, אני לא סולח. ואתה עכשיו עלית ממקום 3.64 למספר 1 ברשימת הארכ-נמֵ-סיסים שלי!!

אני באמת מותש כבר להתווכח על העניין. אני אסכם במילים קצרות וקלות לעיכול:
המשחק לא של RARE. המשחק של נינטנדו. לראיה נינטנדו היא זו שמנעה את שחרורו.

ושוב פעם:
המשחק של נינטנדו.

ועוד פעם:
המשחק של נינטנדו.

ולמי שלא הבין:
GoldenEye הוא משחק של נינטנדו.

עם זאת, אני מודע לזה שיש מצב שאני מדבר שטויות, אבל על פי הראיות המובאות בפניי, אי אפשר שלא לחשוב שנינטנדו היא זו שאחראית לכותר הזה. יכול להיות שאני טועה, אבל עד עתה לא הובא שום הסבר לכך שאם המשחק שייך ל-RARE (והוא לא) הרי למה נינטנדו מנעה אותו על ה-XBLA? מי נתן לה את הכוח?

והנה מה שרג'י אמר בראיון פעם ל-MTV:
ציטוט:
Would I love to see it on virtual console? Absolutely. But there are a lot of issues there. Suffice it to say we would love to see it, so we're exploring all the rights issues.
כלומר, גם נינטנדו יכולה להגיע למאמצים ולהביא את המשחק ל-VC אם הם יפתרו את בעיות הזכיונות, שרוב הסיכויים הם אלה שמונעים ממנה להביא אותו. הרי צריך אישור מחדש, כנראה, של פירס ברוסנן, ואולי אפילו להחליף את דמותו בזו של דניאל קרייג (כי הוא הג'יימס בונד החדש) וכו' וכו'. זה לא פשוט כמו שזה נשמע, נראה, ונקרא. אבל בסיכומו של עניין, המשחק של נינטנדו, זה לפחות מה שברור לי.

מה שכן, מאוד יכול להיות שהזכויות למשחק שייכות הן ל-RARE והן לנינטנדו. ולכן עד שלא יושגו הסכמים, לא נראה אותו לא כאן ולא שם.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames