אם אתם זוכרים לא מזמן היו הרבה שמועות שגירסת הPS3 של המשחק DMC4 תפעל וגם תראה יותר טוב מגירסת ה360 , אבל ההפך הוא הנכון ואפילו משחק שבמקור פותח על הPS3 , נראה יותר טוב על ה360 לפי התמונות האלו...
אני לא מבין את הקקי פיפי הזה כל הזמן. קנית קונסולה, פאקינג תהנה ממנה. מה צריך כל הזמן להוכיח לעצמכם שהקנייה שלכם הייתה נכונה או טעות. כאילו שזה משנה אם הטקסטורות חדשות יותר ורואים טוב יותר את הבליטה של דנטה.
מצטער, אבל אתם מגזימים. זה לא שאף אחד בא וצועק פ PWNED! זה בדיוק ההפך:
כל הזמן סיפרו איך גירסת הPS3 תהיה טובה יותר כי סוף סוף יש משחק שפותח לה ועבר פורט לX360, ועכשיו התמונות מהמשחק מראות שלא רק שאין דברים והמשחק גם שווה קנייה בגרסת הX360, אלא שהמצב הפוך והוא אפילו מצליח להיראות טוב יותר. ככה שאין מה לחשוב מלקנות את גרסת הX360.
ועדי: קקי פיפי תעשה בקונסולה שלך. אף אחד לא צריך להוכיח לעצמו שרואים יותר טוב בקונסולה שלו (אולי רק לאחרים שטועני הפוך), אבל אף אחד לא רוצה לראות שהמשחק שלו רץ בקצב פריימים לא שחיק.
אם אתם זוכרים לא מזמן היו הרבה שמועות שגירסת הPS3 של המשחק DMC4 תפעל וגם תראה יותר טוב מגירסת ה360 , אבל ההפך הוא הנכון ואפילו משחק שבמקור פותח על הPS3 , נראה יותר טוב על ה360 לפי התמונות האלו...
זה נראה יותר חד על ה360 בגלל שבגרסא של הפס3 הוסיפו מעין אפקט של טישטוש(נראה לי ממש מטומטם,אבל מסתבר שלפעמים זה נראה ממש טוב.)
By looking at these screenshots we can begin to see something odd on the PS3 version. Some sort of motion blur, which should not be mistake for lower-resolution textures. This can be seen by pausing your HDTV screen and looking at the slightly blurred image.
Further research, thanks to Quaz51 of Beyond3d Forums (the man who brought you 600p COD4), shows that the PS3 version of DMC4 has a persistence effect (blend frame + frame -1) that blurs the image during movement. No such persistent effect is on the Xbox 360 version.
This motion blur on the PS3 version can be seen in stark realisation when looking at a moving enemy in each console version:
מעוניין להשכיר את מקום זה?
שלח הודעה פרטית ותוכל לפרסם פה את הפרסומת(או משהו אחר) שלך.
וואו,אני פשוט חושב שהדרך שבה הם עושים השוואה לא הגיונית! הם שמו קו באמצע ומרכז התמונה נמצא בצד של ה360 ואם הם רוצים לדעת מה יותר טוב שיעשו תמונה אחת של פס3 ואחת של 360 ואז יהיה אפשר להבין!
חוץ מזה שני המשחקים של שתי הקונסולות נראים כמעט אותו דבר...
זה נראה יותר חד על ה360 בגלל שבגרסא של הפס3 הוסיפו מעין אפקט של טישטוש(נראה לי ממש מטומטם,אבל מסתבר שלפעמים זה נראה ממש טוב.)
By looking at these screenshots we can begin to see something odd on the PS3 version. Some sort of motion blur, which should not be mistake for lower-resolution textures. This can be seen by pausing your HDTV screen and looking at the slightly blurred image.
Further research, thanks to Quaz51 of Beyond3d Forums (the man who brought you 600p COD4), shows that the PS3 version of DMC4 has a persistence effect (blend frame + frame -1) that blurs the image during movement. No such persistent effect is on the Xbox 360 version.
This motion blur on the PS3 version can be seen in stark realisation when looking at a moving enemy in each console version:
כן, באתי להביא את זה גם
בנוסף, אומרים שיש יותר SCREEN TEARING בגירסת ה360, כמו בBURNOUT PARADISE (למרות ששם ההבדל יותר ברור לטובת הפס3, מכל בחינה...)
בכל אופן - ההבדל ממש לא גדול, גם אם לטובת הפס3, וגם אם לטובת ה360.
אז די להיות פאנבויז.
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
חבר, הדיון פה לגיטימי לחלוטין, לחלק מהאנשים יש את 2 הקונסולות וגם הם רוצים לדעת למי מהן לקנות. אז שני מניח ש"מוות_199" ידידי קצת נדפק אחרי כל הדיבורים על "זה ה-משחק לPS3" ויבין שגם פה שווה יותר לקחת ל360. (אלא אם כן שוב הוא יתחיל עם ה"זה השלט של הPS3 יותר מתאים" שלו...)
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
חבר, הדיון פה לגיטימי לחלוטין, לחלק מהאנשים יש את 2 הקונסולות וגם הם רוצים לדעת למי מהן לקנות. אז שני מניח ש"מוות_199" ידידי קצת נדפק אחרי כל הדיבורים על "זה ה-משחק לPS3" ויבין שגם פה שווה יותר לקחת ל360. (אלא אם כן שוב הוא יתחיל עם ה"זה השלט של הPS3 יותר מתאים" שלו...)
הא?
מי הביא לך את הרעיון שווה יותר לקנות ל360 מאשר לפס3?
מעוניין להשכיר את מקום זה?
שלח הודעה פרטית ותוכל לפרסם פה את הפרסומת(או משהו אחר) שלך.
(אלא אם כן שוב הוא יתחיל עם ה"זה השלט של הPS3 יותר מתאים" שלו...)
ברור שהשלט יותר מתאים (דרך אגב, הגיירו לא אמור לעשות משהו? לא שמתי לב לזה בדמו).
רק חבל שהבקר בפני עצמו הרבה פחות נוח מהבקר של ה-360. בחיי שאני לא מבין למה הם ממשיכים להוציא אותו כמו שהוא. זה כאילו שלדעתם אדם מתלבט ייבחר ב-PS3 בגלל שהבקר מזכיר לו את ימי התהילה של ה-PS2. כמה אנשים כאלה כבר יש שכל השאר צריכים לסבול?
ברור שהשלט יותר מתאים (דרך אגב, הגיירו לא אמור לעשות משהו? לא שמתי לב לזה בדמו).
אחת ולתמיד שמשהו יסביר לי למה השלט של הPS3 יותר מתאים לDMC?
גמרתי את DMC ושחקתי את רוב DMC3 על הPS2 ועכשיו שחקתי את DMC4 על ה360 שלי, ההבדל היחיד בנתיים הוא שהשלט של ה360 יותר נוח.
ד"א, אתמול הכנתי ארוחת ערב וכשחזרתי תפסתי את חברה שלי משחקת DMC4! (ה-360 היה פתוח מששחקתי כשהיא הייתה במקלחת)
איזה הזוי, בחיים לא חשבתי שהיא תמשך למשהו כזה אבל היא ממש קרעה את האוייבים.
אז נכון, הייתי צריך לעזור לה למצא איך עוברים לאזור הבא כל פעם כי היא לא ממש הצליחה לתפוס את הדינאמיקה הזאת אבל עדין, מרשים
בתכל'ס, אין הבדל כל כך גדול.
אנשים צריכים ללמוד להנות מהמשחק, ולא כל שניה לראות את הנקודות הכי זעירות בתמונה ולראות אם הנקודות הזעירות האלה יותר יפות בבוקס.