משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
11.04, 01:39
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי ADi, 11.04 בשעה 06:18.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
11.04, 20:02
|
|
|
כן, ראיתי זאת אתמול, והם בהחלט מחמיאים! הערכתי שחברות צד ג' ישתפרו, לכן אני שמח לראות שיפור. במיוחד בווי, כי על קונסולות אחרות, הן כבר מצטיינות.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
11.04, 20:07
|
|
|
אני מצפה מSW TFU להיות כותר AAA איכותי מאוד,לא פחות ולא יותר!
|
שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה
you can't spell ignorance without IGN
באוקריינה,יש מקום נפלא,כמו דיסנילנד,יש שם הרבה יצורים,כאלו עם שלושה ידיים ושבע עיינים,קוראים למקום הזה צ'רנוביל.
ליד הדיסנילנד יש כפר נופש נפלא,יש בו גלגל ענק לילדים,מלון,בריכה,קוראים לכפר הנופש פריפיאט.
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
11.04, 20:31
|
|
|
משום מה הגרפיקה נראת לי מוזר - אבל יתכן שזה רק בגלל הסטילס. מה שלא יהיה אני מחכה לראות דברים בפעולה.
אם אני לא טועה זה עדיין במקצה שיפורים הרי דחו את היציאה לא ?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
11.04, 22:47
|
|
|
מעניין. האם יש שינוי בגישה של לוקאס ארטס בנוגע לכותר הזה? האם יתכן שהשקעה עכשיו עברה יותר לעבר גרסת הWII מאשר לגרסאות הHD? למרות שאין הרבה חדש מהגרסאות האחרות, האם זה אומר שאין הרבה מה לעדכן או שדוורא הם משאירים את זה בחשכה במכוון.
לא יודע אבל הכותר בהחלט מתחיל להיות מענינין יותר ויותר. בהתחלה היה הייפ מוגבר שקיבל עורף קרה ועכשיו ששקט יחסית, מתחילים לראות יותר מעל הערפל של היחצנות.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
11.04, 23:35
|
|
|
אני פשוט חושב שללוקאס ארטס יהיה קל יותר לשווק את המשחק ל-Wii ולהגיד לאנשים שהם הולכים להחזיק בסייבר, מאשר שאר הגרסאות. אני בטוח שכולן ימכרו יפה, אבל לוקאס איבדו הרבה מהמניות שלהם על ה-Wii כשפעם הראשונה הם ממש לא התייחסו יפה לקונסולה של נינטנדו (תמיד קיבלו כותר!)
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
12.04, 00:59
|
|
|
shgadlic |
ציטוט: |
 |
|
|
מעניין. האם יש שינוי בגישה של לוקאס ארטס בנוגע לכותר הזה? האם יתכן שהשקעה עכשיו עברה יותר לעבר גרסת הWII מאשר לגרסאות הHD? ל |
|
|
|
|
לא. לגירסאות לקונסולות המתקדמות הם קנו טכנולגיות חדשות בהרבה מאוד כסף ולמעשה ביססו את כל השיווק של המשחק עליהן, כאשר הראו תמונות מהגירסאות המתקדמות, פירסמו סרטונים מהגירסאות המתקדמות ועוד.
כרגע, הם פונים לשווק גם את גירסאת הWII, הPS2, הPSP והDS כדי להבטיח מכירות טובות בכל מקרה.
אני נורא אוהב את זה שהם נותנים לכל קונסולה תשומת לב משלה ומנסים לנצל את היכולות שלה ולהתחמק מהחסרונות שלה. לא הרבה רואים חברה שמשקיעה כל כך בכותר שבכל מקרה ימכור כמו מטורף. אני פשוט מרגיש שהם נורא רוצים ליצור משחק טוב שיכבד את הכוונה שלהם ליצור פרק חדש ביקום של SW.
גירסאת הHD, אגב, נראית לי יותר ויותר טוב ככל שהזמן עובר. היו לי הרבה חששות שלא תיהיה שליטה טובה בחרב האור בגלל התרכזות בכוחות השונים, אבל סרטונים חדשים שראיתי בהחלט ביטלו את החשש הזה מבחינתי. יהיה מעניין לראות איך זה נעשה בתכלס, אבל זה כבר עבר את המבחן הראשון שלי: זה נראה מגניב. אני רק מקווה שמדובר במערכת עמוקה ומתוחכמת ולא במערכת של לחיצה על כפתור ולא הרבה מעבר לזה.
|

All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
12.04, 13:24
|
|
|
ADi |
 |
|
|
|
|
|
|
|
כי תמיד יש להם נושא מרכזי והם עושים עוד המון קטעים שונים כך שהם פורסים את הנושא הראשי על כל התוכנית ודוחפים עוד "פילרים" באזורים האחרים.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
12.04, 16:09
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הגרפיקה של המשחק לWII פשוט טובה. אין דרך אחרת לתאר אותה, אני חושב. הצוות של הWII עשה עבודה מצוינת בהרבה חזיתות, לפי דעתי. |
|
|
|
|
בהחלט, זה ממש יפה שחברת צד ג' משקיעה בווי ולא מזלזלת, במיוחד כשלא מדובר במשחק צבעוני. השנה היא בהחלט טובה יותר משנה שעברה במובן הזה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
12.04, 16:59
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הגרפיקה של המשחק לWII פשוט טובה. אין דרך אחרת לתאר אותה, אני חושב.
הצוות של הWII עשה עבודה מצוינת בהרבה חזיתות, לפי דעתי. |
|
|
|
|
אתה מתכוון חדה, וכמו שמפיצות אוהבות לעבוד עלינו הם פרסמו את התמונות בHD למרות שהמשחק לא רץ בHD.
זבלים...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
12.04, 19:32
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אתה מתכוון חדה, וכמו שמפיצות אוהבות לעבוד עלינו הם פרסמו את התמונות בHD למרות שהמשחק לא רץ בHD.
זבלים... |
|
|
|
|
הא  הצליחו לעבוד עליי הנבלות. נו... לא נורא. העיקר שאפשר להזיז את הווימוט והחרב תעשה כל מיני דברים, אני מניח. בכל זאת אפשר לראות לא מעט השקעה במשחק הזה.
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
12.04, 19:59
|
|
|
יותר חשוב, הכריזו על משחק הSW החדש שגיימטריילרס הבטיחו?
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
12.04, 20:26
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
יותר חשוב, הכריזו על משחק הSW החדש שגיימטריילרס הבטיחו? |
|
|
|
|
הם הבטיחו הכרזה גדולה ולא משחק חדש. ההכרזה הייתה שבשלב הראשון של המשחק, אתה משחק כדארת' ווידר. לא גדול במיוחד, לדעתי, אבל בהחלט טאצ' מגניב מאוד בשביל המשחק.
סיימתי לראות את הפרק של השבוע של GTTV ואני מוכרח להודות שאני מאוד מאוכזב מגירסאת הWII. הדבר שהכי מאכזב זה כמובן שאין און ליין. זה מוציא את כל העוקץ ממצב הדול-מוד. מאוד מאוד מאכזב, לדעתי. בנוסף, לא ראיתי אפילו קצת אינדיקציה לכך שאתה שולט בחרב בצורה שהיא לא מקבילה לכפתורים. כלומר, ככל הנראה יש 5 סוגים של התקפות. לפי הדרך שהם נראו כשהם משחקים, נראה כאילו שקשוק מסוים אומר התקפה מסוימת וזה בהחלט לא שליטה של 1 ל-1. היה אפשר לעשות את זה בקלות עם כפתורים, כמובן. בנוסף, המשחק פשוט לא נראה מרשים כמו שחשבתי שהוא נראה. כנראה שזה באמת בגלל שהתמונות היו בHD והמשחק לא. סתם ציפיות גבוהות מדי,אני מניח.
אני עדיין חושב שהם השקיעו לא מעט בגירסאת הWII ושמדובר, בהחלט, בהשקעה לא רגילה בתעשייה שלנו לפורטים. אני מאמין שהוא לא יהיה משחק גרוע על הWII, אבל קשה לי לראות אותו מתעלה על הגירסאות הראשיות.
לעומת האכזבה שלי מגירסאת הWII, אני דווקא מאוד מרוצה מה שראיתי מגירסאת ה360 והPS3. זה בהחלט תמוה שהחרב לא הורגת במכה אחת, אבל אני מבין את המחשבה שמאחורי זה (אתגר...). אני מתאר לעצמי שזה יפריע לי מעט בהתחלה ויעבור לי מאוד מהר, כי מערכת הקרב נראית מאוד מגוונת ומאוד מאוד מגניבה. בהחלט אפשרי שמדובר במשחק של 7 ואפילו משחק של 8 נמוך. זה לא יפריע לי לקנות אותו, פשוט בגלל שאני מעריץ של SW. כנראה שזה יהיה המשחק הראשון שאני אקנה ל360 שלי שהסיבה העיקרית לרכישה שלו היא פאנבואיות ולא האיכות של המוצר. אין לי ספק שאני אהנה ממנו מאוד. ממה שראיתי, הוא בדיוק מה שאני רוצה - JK חדש.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
14.04, 00:19
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
מעניין. האם יש שינוי בגישה של לוקאס ארטס בנוגע לכותר הזה? האם יתכן שהשקעה עכשיו עברה יותר לעבר גרסת הWII מאשר לגרסאות הHD? |
|
|
|
|
כנראה שלא, כי לוקאסארט אפילו לא טורחת לפתח את גרסת הPS2/WII של המשחק אלא נתנו אותה לKrome שידועה במשחקים הלא-כל-כך איכותיים שלה כמו סדת Spyro.
מה גם, שויזואלית נראה כאילו המשחק יצא אי שם משנת 2003 על המנוע הגרפי של Kotor.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
14.04, 06:34
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
כנראה שלא, כי לוקאסארט אפילו לא טורחת לפתח את גרסת הPS2/WII של המשחק אלא נתנו אותה לKrome שידועה במשחקים הלא-כל-כך איכותיים שלה כמו סדת Spyro.
מה גם, שויזואלית נראה כאילו המשחק יצא אי שם משנת 2003 על המנוע הגרפי של Kotor. |
|
|
|
|
לא תארת כרגע כל משחק WII של חברת צד ג'?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
14.04, 07:49
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לא תארת כרגע כל משחק WII של חברת צד ג'? |
|
|
|
|
אני חושב שבכלל זה די מצחיק שהוא שמח שלוקאס היא המפתחת הראשית של המשחק, כאילו מה הם כבר עשו בשנים האחרונות שמצדיק הוד והדר.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
14.04, 07:52
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אני חושב שבכלל זה די מצחיק שהוא שמח שלוקאס היא המפתחת הראשית של המשחק, כאילו מה הם כבר עשו בשנים האחרונות שמצדיק הוד והדר. |
|
|
|
|
אממממ... כמה סרטי קולנוע ממש גרועים?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
14.04, 07:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אממממ... כמה סרטי קולנוע ממש גרועים? |
|
|
|
|
לא יודע, אני אהבתי את האחרון (ה-3). הוא היה באמת סרט יחסית נורמלי, מלבד הדיאלוגים כמובן.
אבל אינדיאנה ג'ונס החדש לא ממש מלהיב.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
14.04, 08:06
|
|
|
ADi |
 |
|
|
לא יודע, אני אהבתי את האחרון (ה-3). הוא היה באמת סרט יחסית נורמלי, מלבד הדיאלוגים כמובן.
אבל אינדיאנה ג'ונס החדש לא ממש מלהיב. |
|
|
|
|
גם אני חיבבתי את השלישי, אבל אני אוהב סרטים קודרים.
הטרילוגיה הזאת הצליחה להרוס את הסדרה בצורה הכי קלאסית שאפשר, לקחת דברים מסתוריים, להפוך אותם למדעיים, להתרכז באירועים לא מעניינים שזרקו מילה עליהם בסרטים הקודמים, להוסיף קצת דיאלוגים גרועים עם משחק גרוע וקבלת הורס סדרה קלאסי.
כמובן שהמצב השתפר פלאים בשלישי כי ג'ורג' לוקאס לא ביים אותו, כמו שהוא לא ביים את האמפריה מכה שנית שהיה טוב בהרבה מראשון.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
14.04, 09:20
|
|
|
גלומר לא ידעתי שזהו חברה אחרת מפתחת את גרסת הWII, איכזבו אותו לוקסארטס. למרות שזה לא דבר חדש, הם מאכזבים אותי כבר הרבה זמן.
נדב, הבימוי של לוקס הדרדר לאחר אמריקן גרפיטי. לפני כן הוא היה יוצר מרדן, שונה - בין ביוצאים הראשונים של בתי הספר לקולנוע יחד עם שפילברג, קופולה, סוקרסזה ואחרים - ולאח מלתעות הכל הלך קפוט. כן נכון הגיע עידן הבלוקבסטר. ככה זה כנראה באמריקה, גל חדש אצלהם זה 5 שנים גג.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
14.04, 10:52
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
גלומר לא ידעתי שזהו חברה אחרת מפתחת את גרסת הWII, איכזבו אותו לוקסארטס. למרות שזה לא דבר חדש, הם מאכזבים אותי כבר הרבה זמן.
נדב, הבימוי של לוקס הדרדר לאחר אמריקן גרפיטי. לפני כן הוא היה יוצר מרדן, שונה - בין ביוצאים הראשונים של בתי הספר לקולנוע יחד עם שפילברג, קופולה, סוקרסזה ואחרים - ולאח מלתעות הכל הלך קפוט. כן נכון הגיע עידן הבלוקבסטר. ככה זה כנראה באמריקה, גל חדש אצלהם זה 5 שנים גג. |
|
|
|
|
גם סקורסזי הלך קפוט מתי שהו בשנות ה90, שפילברג עדין שפיץ במה שהוא עשה מאז ומתמיד וזה לעשות בלוקבאסטרים (והבלוקבאסטרים שלו אדירים חוץ מאשר AI, זה מה שקורה שלוקחים יצירה של קובריק מהידיים המתות והקרות שלו).
אני עדין מקווה לטוב מאינדיאנה ג'ונס 4 כי שפילברג מביים אותו ולא לוקאס החסר כישרון.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
14.04, 10:58
|
|
|
לא מדוייק נדב, היו לו כמה פושרים אבל הוא חזר לעצמו לאחרונה. חוץ מזה הדקומנטרים של סקרוסזי מעולים ויש לו אחד חדש.
אופס הפכנו את התרד לתרד על קולנוע.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
14.04, 11:01
|
|
|
עריכה: אוף עם זמני התגובה שגרמו לתגובה להתקבל 3 פעמים!
נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 14.04 בשעה 11:06.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
14.04, 11:02
|
|
|
למחוק את שני הפוסטים הללו, נלחצו בטעות מיותרת ומעצבנת! ארררגגג....
נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 14.04 בשעה 11:07.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
14.04, 11:04
|
|
|
שלושת הסרטים היחידים שראיתי של ספילברג היו
רשימת שינדלר, איטי , ודואל
כשהאחרון הוא המוצלח מביניהם לדעתי.
רק עוד שאלה? הוא גם ביים את מינוריטי ריפורט?
אם כן, אני לא חושב שאוכל אי פעם לסלוח לו על הפשע הזה.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
14.04, 11:11
|
|
|
אכן כן הוא ביים את מיינורטי ריפורט גם כן.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
14.04, 11:17
|
|
טוב, קיבלתי באן
היה כיף כל עוד זה נמשך.
אבל עם ניק ניים כמו שלי לעולם לא אגיע רחוק

במקום לתת לי להתפתח ההנהלה בעטה אותי. יכולתי לתרום לכלל מערכת הפרומים בתור מנהל האתר.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
14.04, 12:59
|
|
|
מאגנה הכוסון |
 |
|
|
טוב, קיבלתי באן
היה כיף כל עוד זה נמשך.
אבל עם ניק ניים כמו שלי לעולם לא אגיע רחוק

במקום לתת לי להתפתח ההנהלה בעטה אותי. יכולתי לתרום לכלל מערכת הפרומים בתור מנהל האתר. |
|
|
|
|
?????מה.?????
אתה רציני? על מה? איך הגבת?
|

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב... והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים... את תמיד בליבי, עד המוות מכבי... בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל... אוווו....
"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס" -פלפס 8 מדליות זהב ,אף צרפתי לא מנע ממנו את ההשג
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|