Ferrari Challenge ל-Wii - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Ferrari Challenge ל-Wii
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.01, 02:50

ברירת מחדל Ferrari Challenge ל-Wii

פתאום שמתי לב שמפותח משחק כזה ל-Wii.

למעשה, מדובר במשחק של יו סוזוקי (ממציא Virtua Fighter ו-Shenmu). משחק מירוץ סימולציה, שיצא בעבר למכונות הארקייד ולדרימקאסט. היה לי את המשחק, היה נהדר. יש זווית מבט אחת, היא מתוך הרכב בלבד, ואני לא בטוח אם זה ישונה בגרסה הזו.

גרסת הארקייד, אגב, מתאפיינת בשלושה מסכים המסודרים זה לצד זה: מסך ימני מראה את הנוף של חלון ימין של הרכב; מסך שמאל מראה את הנוף של חלון שמאלי; והמסך הקדמי, מראה את החזית.

חסרים מאוד משחקים כאלה לווי, אז זה בכל מקרה נחמד לראות אותו עבורה.

הנה תמונה של גרסת הווי:

מתוכננת גם גרסה ל-PS2.

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 27.01, 06:31

אני מהמר על 60.

בדרך כלל משחקים כמו המשחק הזה (AKA פורט של משחק ארקייד ישן) יוצאים לא משהו, במיוחד אם עושים להם גם גרסה של PS2.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#3   פורסם: 27.01, 07:45

יש גם גרסה ל-PS3, ונדמה לי גם ל-DS.

לא שזה נראה מעניין במיוחד.

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#4   פורסם: 27.01, 13:01

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מהמר על 60.

בדרך כלל משחקים כמו המשחק הזה (AKA פורט של משחק ארקייד ישן) יוצאים לא משהו, במיוחד אם עושים להם גם גרסה של PS2.

זה תלוי,אם הוא היה הצלחה בעבר,אז אולי הוא גם עכשיו הוא יכול להיות משחק AAA.

אגב,אני לא חשבתי שהפס2 עדיין חייה[או לפחות גוססת],למה האילו מפורום פס מתעניינים בפס3
שמנסה לקום ולא בפס2 שלמרות שהיא שייכת לעבר עדיין מוכרת ועדיין מייצרים לה משחקים?

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#5   פורסם: 27.01, 13:27

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מהמר על 60. בדרך כלל משחקים כמו המשחק הזה (AKA פורט של משחק ארקייד ישן) יוצאים לא משהו, במיוחד אם עושים להם גם גרסה של PS2.
יש מצב. הוא היה משחק נהדר לזמנו, אבל לא בטוח שכיום הוא עומד בסטנדרטים כשמאז יצאו כמה משחקים בז'אנר הזה שהציבו רף מטורף.

עדיין, מכיוון שלווי חסרים כאלה, וניתן לומר שאין בכלל, אז זה עדיין נחמד מאוד שלפחות אותו יהיה לה. זה יו סוזוקי, הוא תותח כבד, אז זה בכל מקרה לא יהיה כזה גרוע.

אני חושב שאחת הביקורות השליליות שהמשחק יקבל הוא חוסר בכמה זוויות מבט. בקשר לשאר הגורמים, אני בקושי זוכר. אני חושב שמספר המסלולים הוא גם מוגבל, וגם המכוניות, מן הסתם, כי מדובר במשחק ארקייד. הוא יהיה מיועד לפשרנים במובנים האלה.

רונן.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של Guy950

מצליחן

#6   פורסם: 27.01, 13:35

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
זה תלוי,אם הוא היה הצלחה בעבר,אז אולי הוא גם עכשיו הוא יכול להיות משחק AAA.

אגב,אני לא חשבתי שהפס2 עדיין חייה[או לפחות גוססת],למה האילו מפורום פס מתעניינים בפס3
שמנסה לקום ולא בפס2 שלמרות שהיא שייכת לעבר עדיין מוכרת ועדיין מייצרים לה משחקים?
בפורום PS3 הם ישר טסו לקונסולה החדשה ולא נזכרים בישנה, אבל בתכלס, עדיין יוצאים משחקים לPS2, הדור הקודם עדיין חיי.

המשחק נראה נחמד.

משתמש רציני

#7   פורסם: 27.01, 13:54

נו באמת, מה זה המשחק הזה ?! תעשו לי טובה ! חסרים מאוד משחקי נהיגה לווי, שדווקא יכולה להתאים להם בול, ובתור אחד שחולה על משחקי נהיגה, זה ממש מעצבן. נצטרך כולנו לחכות למאריו קארט, אבל דווקא אני בעד משחקי מירוץ 'ריאליסטיים' יותר, דוגמת גראן טוריזמו וברנאאוט. אה ודוגמת המשחק הזה, רק שהוא גרוע.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#8   פורסם: 27.01, 14:14

ברנאווט זה ראליסטי?

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

משתמש רציני

#9   פורסם: 27.01, 14:41

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ברנאווט זה ראליסטי?
כן, אני יודע... חשבתי על זה כשכתבתי את ההודעה.. אבל הבנתם את הכוונה..

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#10   פורסם: 27.01, 14:45

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, אני יודע... חשבתי על זה כשכתבתי את ההודעה.. אבל הבנתם את הכוונה..
לא הבנתי.

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 27.01, 15:09

המשחק יהיה על מירוצים מקצועיים או מרוצי רחוב כי רק רחוב זה כיף

קרדיט לDarkKnight על החתימה הסוסה הזאת!

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 27.01, 15:14

בראנאווט זה משחק ממש לא ראליסטי..
לא עדיף את GT5 בקטע הריאליסטי...

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#13   פורסם: 27.01, 16:56

בטח ריאליסטי. לא ידעת שכשאתה חותך אנשים אחרים בכביש אתה מקבל ניטרו? אחרת למה עושים את זה כל כך הרבה?

משתמש רציני

#14   פורסם: 27.01, 17:19

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הבנתי.
התכוונתי ריאליסטי מבחינת גרפיקה, עיצוב והסביבה(לא ברמה של ה-360 וה-ps3, אבל ל-ps2 ברנאאוט וגראן טוריסמו היו בעלי גרפיקה טובה מאוד),ומכוניות שקיימות במציאות.

מצליחן

#15   פורסם: 27.01, 19:03

Guy950
ציטוט:
צפה בהודעה
בפורום PS3 הם ישר טסו לקונסולה החדשה ולא נזכרים בישנה, אבל בתכלס, עדיין יוצאים משחקים לPS2, הדור הקודם עדיין חיי.

המשחק נראה נחמד.
בקיצור אתה חושב כמוני, בפורום בטח חשבו שהעתיד יהיה ורוד גם עם הקונסולה החדשה
[שזה,לפי מה שרואים בשוק לא בדיוק נכון]ועכשיו הם לא רוצים להתמודד עם האמת וגם
נטשו את הקונסולה שסגדו לה בשביל אחת חדשה שנמכרת כמו טיול בחלל ולא שווה את הקניה.

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 27.01, 19:14

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
נטשו את הקונסולה שסגדו לה בשביל אחת חדשה שנמכרת כמו טיול בחלל ולא שווה את הקניה.
אתה בטח לא ניסית נכון?
כי אני ניסיתי (יש לי ) ותאמין לי שאני ממש לא מתחרט שקניתי אותה... להפך- כל משחק שקניתי הייתי ממש מרוצה ממנו(חוץ מלייר הידוע לשמצה... שגם ממנו הופתעתי לטובה ועד עכשיו אני טוען שלמשחק הזה מגיע 6.5-7.5)

תודה ליובל על החתימה...

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 27.01, 19:20

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
אתם חושבים שאם היו ממשיכים לייצר משחקים לxbox הישן או הגיימקיוב היו מתיחסים לזה
פורום ps בורך בכך שעדיין מייצרים משחקים לקונסולה הקודמת שלהם אך הם פשוט לא מנצלים את זה

מצליחן

#18   פורסם: 27.01, 19:32

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה בטח לא ניסית נכון?
כי אני ניסיתי (יש לי ) ותאמין לי שאני ממש לא מתחרט שקניתי אותה... להפך- כל משחק שקניתי הייתי ממש מרוצה ממנו(חוץ מלייר הידוע לשמצה... שגם ממנו הופתעתי לטובה ועד עכשיו אני טוען שלמשחק הזה מגיע 6.5-7.5)
תאמין לי לפני שרציתי ווי חפרתי להורים שלי במוח לקנות לי ps3 אך כשראיתי את הנפילות שלסוני
הפסקתי לחשוב כך.ואין כל כך הרבה משחקי AAA לסוני [והרב גם לא בלעדיים].
אני לא נינטנדופיל אני פשוט לא רוצה קונסולה במצב עגום כל כך[ולייר מחזק את טענותיי].

מצליחן

#19   פורסם: 27.01, 19:33

wii men
ציטוט:
צפה בהודעה
אתם חושבים שאם היו ממשיכים לייצר משחקים לxbox הישן או הגיימקיוב היו מתיחסים לזה
פורום ps בורך בכך שעדיין מייצרים משחקים לקונסולה הקודמת שלהם אך הם פשוט לא מנצלים את זה
לא הבנתי אותך .

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 27.01, 19:59

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
תאמין לי לפני שרציתי ווי חפרתי להורים שלי במוח לקנות לי ps3 אך כשראיתי את הנפילות שלסוני
הפסקתי לחשוב כך.ואין כל כך הרבה משחקי AAA לסוני [והרב גם לא בלעדיים].
אני לא נינטנדופיל אני פשוט לא רוצה קונסולה במצב עגום כל כך[ולייר מחזק את טענותיי].
יש לי גם ווי גם DS וגם פס3... ותאמין לי... הפס3 מצויין!
קודם כל - אני חושב שהטענות שלך ש-"ראית ל5 חודשים של ההתחלה שהפס3 נכשל אז אמרת אבוד לו" הם פסולות... אבל זה החלטה שלך... אני מאמין שצריך לתת לפס3 זמן ושבעוד שנתיים היא כבר תהווה איזשהו "איום" לווי במקום הראשון..
דבר שני- דווקא רוב הAAA (שבאמת מספרם מועט-אבל שנה הבאה אני בטוח שזה ישתפר..) הם דווקא של סוני/ חברות בת/ חברות שסוני רכשה מניות שלהם וכו'....
את לייר הבאתי דווקא בתור דוגמא שאפילו המשחק הגרוע הזה היה נחמד - ושפשוט כולם התלבשו עליו (איך תסביר את זה שבביקורת של ויגיימס הם רשמו" עלילה חסרת הומור" זה נראה לך רציני? הוא פשוט לא מצא איך לרדת עליו ,או כמו :"לא הבנתי איך מכבים את האורות" זה ממש לא היה מסובך... לקח לי שתי שניות. פשוט צריך קצת לחשוב) וחוץ ממנו (ועוד משחק אחד שאחרים חושבים שהוא טוב אבל אני חושב שהוא עלוב..) לא זכור לי עוד משחק אקסלוסיבי שנכשל... מה אתה חושב- שלווי ול360 אין משחקים גרועים? פשוט למשחק הזה היה הייפ והוא לא היה טוב אז ירדו עליו קשות....
הטיעונים שלך לא ממש מתקבלים עליי... סורי ... תביא אחרים שיהיו עניינים... אפילו ד"ר אמר שהוא חושב שהפס3 בשנים הקרובות יתאושש ואף יגיע למקום הראשון(משהו שאני חושב שאם יקרה זה יהיה רק עוד 5 שנים...)
המצב של הפס3 משתפר ...הוא התחיל להשתפר עוד לפני כמה חודשים...זה הולך לאט ובטוח..(או במקרה הזה - התחלה עלובה , אמצע משתפר והעתיד לא ידוע...)

תודה ליובל על החתימה...

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 27.01, 20:00

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הבנתי אותך .
אני אומר שגם אם היו ממשיכים לייצר משחקים לקיוב ולbox גם לא היו ממש מתייחסים אליהם בפורומים שלהם

חוץ מזה מצב של קונסולה לא אומר את האיכות שלה הפליסטיישן 3 וגם הbox
הם כיף אדיר די כמו הwii אני קניתי wii בגלל היחודיות שלו אבל אני עדיין משחק בקונסולות הישנות ובחדשות האחרות ונהנה כמעט באותה מידה

מצליחן

#22   פורסם: 27.01, 20:44

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי גם ווי גם DS וגם פס3... ותאמין לי... הפס3 מצויין!
קודם כל - אני חושב שהטענות שלך ש-"ראית ל5 חודשים של ההתחלה שהפס3 נכשל אז אמרת אבוד לו" הם פסולות... אבל זה החלטה שלך... אני מאמין שצריך לתת לפס3 זמן ושבעוד שנתיים היא כבר תהווה איזשהו "איום" לווי במקום הראשון..
דבר שני- דווקא רוב הAAA (שבאמת מספרם מועט-אבל שנה הבאה אני בטוח שזה ישתפר..) הם דווקא של סוני/ חברות בת/ חברות שסוני רכשה מניות שלהם וכו'....
את לייר הבאתי דווקא בתור דוגמא שאפילו המשחק הגרוע הזה היה נחמד - ושפשוט כולם התלבשו עליו (איך תסביר את זה שבביקורת של ויגיימס הם רשמו" עלילה חסרת הומור" זה נראה לך רציני? הוא פשוט לא מצא איך לרדת עליו ,או כמו :"לא הבנתי איך מכבים את האורות" זה ממש לא היה מסובך... לקח לי שתי שניות. פשוט צריך קצת לחשוב) וחוץ ממנו (ועוד משחק אחד שאחרים חושבים שהוא טוב אבל אני חושב שהוא עלוב..) לא זכור לי עוד משחק אקסלוסיבי שנכשל... מה אתה חושב- שלווי ול360 אין משחקים גרועים? פשוט למשחק הזה היה הייפ והוא לא היה טוב אז ירדו עליו קשות....
הטיעונים שלך לא ממש מתקבלים עליי... סורי ... תביא אחרים שיהיו עניינים... אפילו ד"ר אמר שהוא חושב שהפס3 בשנים הקרובות יתאושש ואף יגיע למקום הראשון(משהו שאני חושב שאם יקרה זה יהיה רק עוד 5 שנים...)
המצב של הפס3 משתפר ...הוא התחיל להשתפר עוד לפני כמה חודשים...זה הולך לאט ובטוח..(או במקרה הזה - התחלה עלובה , אמצע משתפר והעתיד לא ידוע...)

לי יש ווי די אס פי אס פי ופי אס ככה שאני לא אומר את מה שאמרתי סתם.
אני איזה שנה הייתי דלוק על הפס3 אך פשוט התחרטתי ואני גם חושב שלבסוף היא תהווה איום לווי.

באמת יש מעט משחקים טובים לפס3 אך הכל עדיין פתוח,יכול להיות שיהיה קפיצה או ירידה
פשוט בעתיד הקרוב זה לא בדיוק נראה לי.
ככה אתה חושב על לייר,זו זכותך ובאמת לא הבנתי את הקטע שאין הומור .

יש משחקים גרועים לווי ו לאקס בוקס,אני לא תקוע בבועה ויכול להיות שבאמת הפס3 תגיע למקום הראשון אך זה לו יכול לקרות בין רגע וגם רואים סימני התאוששות פשוט הקונסולה לא נראת לי
ויהיה לסוני די קשה להעפיל למקום הראשון[זאת דעתי].

מצליחן

#23   פורסם: 27.01, 23:53

דווקא זה אחד מן המשחקים המרשימים לפס3 והתמונה של הווי חביבה. לא יזיק לקונסולה משחק מירוץ מכוניות פרופר.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#24   פורסם: 28.01, 00:11

wii men
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק יהיה על מירוצים מקצועיים או מרוצי רחוב כי רק רחוב זה כיף
שכחתי באמת להבהיר: למרות שהוא מבוסס מכונה (ארקייד), מדובר במשחק סימולציה ריאליסטי מאוד. לא מדובר במירוצי רחוב.

רונן.

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 28.01, 12:55

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
לי יש ווי די אס פי אס פי ופי אס (איזה?) ככה שאני לא אומר את מה שאמרתי סתם.
אני איזה שנה הייתי דלוק על הפס3 אך פשוט התחרטתי ואני גם חושב שלבסוף היא תהווה איום לווי.

באמת יש מעט משחקים טובים לפס3 אך הכל עדיין פתוח,יכול להיות שיהיה קפיצה או ירידה
פשוט בעתיד הקרוב זה לא בדיוק נראה לי.
ככה אתה חושב על לייר,זו זכותך ובאמת לא הבנתי את הקטע שאין הומור .

יש משחקים גרועים לווי ו לאקס בוקס,אני לא תקוע בבועה ויכול להיות שבאמת הפס3 תגיע למקום הראשון אך זה לו יכול לקרות בין רגע וגם רואים סימני התאוששות פשוט הקונסולה לא נראת לי
ויהיה לסוני די קשה להעפיל למקום הראשון[זאת דעתי].
יש לך פס3 או לא?
אם אין לך גם ווי וגם פס3 אז תשמור על זכות השתיקה... אתה לא יודע ואומר סתם? או שיש לך?
לי יש דרך להשוות...ואם אין לך פס3 אז אתה סתם מסתמך על דברים שאחרים אומרים ...
יש לך פס3 או לא?

תודה ליובל על החתימה...

האווטר המגניב של bassa

משתמש רגוע

#26   פורסם: 29.01, 11:28

רק שלא יהיה מכוער כמו NEED FOR SPEED

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames