משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
28.01, 14:40
|
|
World of Goo - הדיון הרשמי
המשחק World of Goo הוא משחק פאזל ובניה חדש היוצא לPC ולWii ב2008 (ויותר מאוחר לMac ולLinux). ידוע כי World of Goo מפותח על ידי 2D Boy והוא יעלה 20 דולר (ככל הנראה משחק WiiWare). סרטון טריילר למשחק ואתר World of Goo
עוד ב-vgames:עוד ברשת:
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 24.03 בשעה 02:12.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
28.01, 15:07
|
|
|
נראה נחמד אבל לא ברמה...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
28.01, 15:40
|
|
|
למה ? לדעתי משחקים מסוג כזה הם מאוד מאתגרים.... אני תמיד העדפתי משחקי חידות, במיוחד משחקים שמבוססים על פיזיקה.... בעיני זה דווקא נראה מאוד מעניין
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
28.01, 15:59
|
|
|
כאילו זה משחק שנראה טוב אבל אני לא מת על כל משחקי הפיזיקה וbrain למינהם אבל אני מאד אוהב משחקי פזאלים אז זה משהו אחר.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
28.01, 16:14
|
|
|
נראה כמו חיקוי מגניב לגמרי של בונה גשרים.
לדעתי הוא נראה מגניב.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
28.01, 16:54
|
|
|
זה המשך של Tower of Goo. משחק חינמי נהדר שתוכלו למצוא למחשב
|
Keep it clean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
29.01, 10:28
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
זה המשך של Tower of Goo. משחק חינמי נהדר שתוכלו למצוא למחשב |
|
|
|
|
האמת שלא אהבתי כל כך את TOG, פשוט בגלל שהוא לא היה מלוטש בכלל. המשחק הזה, אמור להיות מלוטש, אז אולי אני אתעניין בו קצת יותר.
דרך אגב, איך המשחק יוצא לWIIWARE אם הוא תופס יותר מקום משיש על 2 קונסולות WII?
|
All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
29.01, 10:32
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
האמת שלא אהבתי כל כך את TOG, פשוט בגלל שהוא לא היה מלוטש בכלל. המשחק הזה, אמור להיות מלוטש, אז אולי אני אתעניין בו קצת יותר.
דרך אגב, איך המשחק יוצא לWIIWARE אם הוא תופס יותר מקום משיש על 2 קונסולות WII? |
|
|
|
|
לא ידוע אם הוא באמת יוצא ב-WiiWare. אז יש מצב שזה ייצא בדיסק מוזל.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
29.01, 11:38
|
|
|
ADi |
 |
|
|
לא ידוע אם הוא באמת יוצא ב-WiiWare. אז יש מצב שזה ייצא בדיסק מוזל. |
|
|
|
|
נשמע לי הרבה יותר הגיוני.
המשחק בפיתוח כבר לא מעט זמן. לא יודע מתי הוא יוצא, אבל הוא דוגמא מצוינת להתארגנות ולהתפתחות בתעשיית האינדי. זה נכון שבמקרים מסוימים היא הופכת לפחות אינדי, אבל ההתמסדות הזאת עושה למשחקים הללו רק טוב. אפשר לראות את זה בהרבה דוגמאות, חוץ מבמשחק הזה במשחקים כמו GISH, GOO (כן. יש משחק כזה. זה משחק אחר ושונה לחלוטין), Aquaria ועוד רבים וטובים. אני מקווה שיהיו כמה שיותר פלטפורמות שבהם משחקים כאלה יוכלו לשגשג (הXBLA, למשל, יכול להיות משחק בשביל זה. צריך רק תוכנית יותר חינמית בשביל לעזור לפרסם שם משחקים. משהו בסגנון יוטיוב למשחקים יכול להיות פשוט נהדר).
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
29.01, 21:39
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
דרך אגב, איך המשחק יוצא לWIIWARE אם הוא תופס יותר מקום משיש על 2 קונסולות WII? |
|
|
|
|
TOG היה משחק שנוצר באיזה תחרות שבה היה צריך לעשות משחק בשבוע לבד או משהו כזה. אני חושב שזו הסיבה שהוא לא היה מלוטש...
|
Keep it clean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
30.01, 05:45
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
TOG היה משחק שנוצר באיזה תחרות שבה היה צריך לעשות משחק בשבוע לבד או משהו כזה. אני חושב שזו הסיבה שהוא לא היה מלוטש... |
|
|
|
|
לא תחרות. פרויקט באוניברסיטה בארה"ב בו כמה סטודנטים (חמישה, אני מאמין) הציגו את המשחק שהם פיתחו במשך שבוע, בכל שבוע. כל שבוע הם ניסו לבסס אותו על רעיון אחר (פיזיקה, נחילים ועוד אין-ספור דברים דומים). מגדל הגו הוא הלהיט ההיסטרי ביותר מבין כל המשחקים\צעצועים שהם יצרו ולכן הוא גם מקבל המשך ראוי ומלא בתוכן.
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
21.02, 17:26
|
|
|
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
21.02, 18:30
|
|
"And what are your hopes for the future?"
"We hope to make a lot of money... and... so much money that we can do other games"

|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
27.04, 17:16
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה!
אני מאוד מתעניין במשחק הזה, אבל לא מספיק בשביל למצוא סרטונים ש-Xplay עשו עליו  .
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
27.04, 21:06
|
|
מתוך ראיון עם מפתחי World of Goo:
GameTap: Do you plan on staying independent and small, or would you like to grow bigger and potentially be obtained by a bigger company? Ron Carmel:
If a large carnivorous company offered to buy our souls for 10 million bucks, it would be hard to say no. But then again, if they offered us 10 million dollars it probably means we're doing pretty well for ourselves anyway, so why would we sell? We're in this because we want to make fun, simple, weird games. We don't need a large team to do that. If we grow, it will be by adding more small teams to work on more small games.
GameTap: If you could publish your game on any platform right now, what would it be--PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, PSP, GameTap, or Steam? Ron Carmel:
We're definitely publishing on PC and Wii. PC is great because it's such an accessible platform and we can sell the game straight off our website. There are also tons of channels we could distribute through on PC like GameTap and Steam. Wii is another great platform for us. World of Goo feels awesome with the Wii remote and it's been a true pleasure working with Nintendo on the WiiWare version of the game. The dev kits are inexpensive and easy

|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
10.10, 20:51
|
|
המפתחים נשאלו ואמרו:
גרסת ה-PC מדויקת יותר בגלל העכבר, אבל גרסת ה-Wii כיפית יותר (וגם יש בה קו-אופ)
תתכוננו, כי ביום שני הקרוב, חג ההודיה הקנדי (מסתבר), כולכם צריכים לתמוך במשחק הזה, שאמור להיות מעולה-מעולה.
המשחק יעלה 1500 נקודות, 15 דולר. הוא לא יוצא ב-Wii האירופאי, באירופה הוא ייצא כמשחק מלא לחנויות.
תמונות:
Gallery of WiiWare World
Gallery of GamesCathedral
סרטונים:
Some trailers at Gametrailers
ביקורות:
Rock Paper Shotgun
Eurogamer Review:
|
 |
|
|
If there's any justice, World of Goo will set the internet aflame and earn its creators a million dollars. The members of 2D Boy should be carried around in chariots while this glory lasts - because at some point, they're going to realise what a murderously high standard they've set for themselves, and run away forever. |
|
|
|
|
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
10.10, 21:09
|
|
|
למה לעזאזל הוא יעלה 50 (?) יורו למי שיש ווי אירופאי, ולאמריקאים זה יעלה רק 15 דולר. פשוט חוצפה. מוריד את כל החשק לקנות את המשחק בגלל החוצפנות של המשווקים. מזלי שיש לי ווי אירופאי ואני לא צריך להתלבט אם לקנות אותו (אבל..יהיה לי אותו...)
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
10.10, 21:15
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
למה לעזאזל הוא יעלה 50 (?) יורו למי שיש ווי אירופאי, ולאמריקאים זה יעלה רק 15 דולר. פשוט חוצפה. מוריד את כל החשק לקנות את המשחק בגלל החוצפנות של המשווקים. מזלי שיש לי ווי אירופאי ואני לא צריך להתלבט אם לקנות אותו (אבל..יהיה לי אותו...) |
|
|
|
|
לא יודע אם הוא יעלה 50 יורו, אולי 40. כמה משחקים קנית בכלל? כמה תכלס משחקים הוצאת כסף עליהם?
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
10.10, 21:32
|
|
|
אין קשר. אם הוא היה יוצא לווי וור, הייתי קונה אותו ברצון. אם הוא יוצא לאירופאים בדיסק ב-40 יורו, והאמריקאים יכולים לקנות לקנות אותו כמשחק ווי וור ב-15 דולר, אני אהיה מאוכזב על כל עותק של המשחק שיימכר בדיסק (לא שהרבה כאלה יימכרו גם ככה). למה שמישהו יוציא על משחק 40 יורו, רק בגלל הסחטנות של המשווקים שלו ? הרי הוא יכול לצאת כמשחק ווי וור לאירופאים, מה שגם אומר שהוא דל תוכן ולא ארוך מאוד, בהשוואה למשחקים אחרים שיוצאים בדיסק, אלא יותר משחק נחמד שיספק לכמה שעות מעטות, כמו לוסטווינדס.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
10.10, 21:36
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
אין קשר. אם הוא היה יוצא לווי וור, הייתי קונה אותו ברצון. אם הוא יוצא לאירופאים בדיסק ב-40 יורו, והאמריקאים יכולים לקנות לקנות אותו כמשחק ווי וור ב-15 דולר, אני אהיה מאוכזב על כל עותק של המשחק שיימכר בדיסק (לא שהרבה כאלה יימכרו גם ככה). למה שמישהו יוציא על משחק 40 יורו, רק בגלל הסחטנות של המשווקים שלו ? הרי הוא יכול לצאת כמשחק ווי וור לאירופאים, מה שגם אומר שהוא דל תוכן ולא ארוך מאוד, בהשוואה למשחקים אחרים שיוצאים בדיסק, אלא יותר משחק נחמד שיספק לכמה שעות מעטות, כמו לוסטווינדס. |
|
|
|
|
לא ענית על השאלה... אני תכלס לא מבין מה אכפת לך, ולמה כואב לך, כשאני לא חושב שאתה מוציא יותר מדי כסף על משחקים.
יש לחברה הזו מפיצה באירופה, והיא החליטה שהיא רוצה את זה בתור משחק מלא. אולי זו טעות, אולי לא, אבל זו החלטה שלה. הם כן מוסיפים פרק שלם לאירופה, והמשחק לא קצר כמו LostWinds. למיטב ידיעתי הוא ארוך מאוד עם הרבה עומק ותוכן.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
10.10, 21:45
|
|
וואו המשחק באמת נראה מהנה אני מאוד אוהב משחקים כאלו...
אבל בטוח שזה יעלה 15$?
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
10.10, 21:56
|
|
|
מה אני אומר לך, אני מקווה שהמשחק הזה אכן יהיה מוצלח וגם שיימכור טוב כמשחק ווי וור, אבל אני מקווה שמעטים יהיו האירופאים שיירכשו אותו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
11.10, 01:00
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
מה אני אומר לך, אני מקווה שהמשחק הזה אכן יהיה מוצלח וגם שיימכור טוב כמשחק ווי וור, אבל אני מקווה שמעטים יהיו האירופאים שיירכשו אותו. |
|
|
|
|
מאיפה לך שהוא יעלה 40 יורו ?
יש המון משחקים שיוצאים מראש עם תג מחיר של 20-30.
אני מחכה בקוצר רוח לדיסק שיכלול 5-10 משחקי WIIWARE, אשמח לאחד כזה (במקום להחליף משחקים עם ה-SD כל הזמן)
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
11.10, 06:16
|
|
9.5 מ-IGN
חובה לקנות!!
|
 |
|
|
World of Goo is an amazing WiiWare game that you simply must buy for this is exactly the type of software that needs both recognition and support. A three-man team has created a title that is not only significantly cheaper than most retail Wii games, but a hell of a lot better in every regard, from concept to execution. It's packed full of brilliant, challenging levels. It's gorgeous. It's got beautiful music. And it controls really well. So if you value any or all of these qualities, and hopefully you do, you should be delighted to know that Nintendo's downloadable service is about to rock your world, goo style. |
|
|
|
|
http://wii.ign.com/articles/918/918954p1.html
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
11.10, 13:04
|
|
|
וואו, לא ציפיתי לכזה ציון.
אני ממניח ש-Day 1
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
11.10, 14:22
|
|
|
תודה, עדי. בדיוק התלבטתי אם לפתוח לו ת'רד משלו, ואז ראיתי שהקפצת ת'רד ששכחתי מקיומו.
ראיתי את הביקורת ב-IGN. ממש מרשים! DAY 1 גם בשבילי.
עד כה, לא הבנתי היכן טמון האתגר בו, כי ראיתי שמחברים מעין צינורות עד לברז וזה נעשה בקלות, ללא אתגר חשיבתי רב. אני מניח שבקרוב מאוד אגלה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
11.10, 14:29
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
תודה, עדי. בדיוק התלבטתי אם לפתוח לו ת'רד משלו, ואז ראיתי שהקפצת ת'רד ששכחתי מקיומו.
ראיתי את הביקורת ב-IGN. ממש מרשים! DAY 1 גם בשבילי.
עד כה, לא הבנתי היכן טמון האתגר בו, כי ראיתי שמחברים מעין צינורות עד לברז וזה נעשה בקלות, ללא אתגר חשיבתי רב. אני מניח שבקרוב מאוד אגלה. |
|
|
|
|
גם בסרטונים של מריו גלקסי מראים אותו חוצה גלקסיות ומסיים את LUIGI'S PURPLE COINGS ללא בעיה... זה לא המדד :-)
נראה לי שהאתגר הוא בפיזיקה , לגרום למגדלים לא להתמוטט לצדדים
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
13.10, 03:02
|
|
|
רבותיי, המשחק הזה יוצא היום, ואני מאוד מתרגש! מה אתכם? מי מתכוון להוריד אותו?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
13.10, 03:06
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
רבותיי, המשחק הזה יוצא היום, ואני מאוד מתרגש! מה אתכם? מי מתכוון להוריד אותו? |
|
|
|
|
אני ! אני !
בכלל יצא להם טוב, כי Toys R Us עשתה מכירת חיסול של נקודות Wii עם 40 אחוז הנחה!! אבל לצערי לא בקנדה. 
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|